Dodaj do ulubionych

rower to jest to...

IP: *.icpnet.pl 08.05.05, 11:23
Sądząc po ilości śladów na ścieżkach to sezon rowerowy już otwarty. I dobrze. Może znajdę kogoś do wspólnej jazdy w okolicy Poznania. Tylko nie wszyscy naraz, proszę, bo dotąd jeżdziłam solo. Pozdrawiam, Mamut
Obserwuj wątek
    • Gość: Aga Re: rower to jest to... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.05, 11:43
      Moze pobiegnę za Tobą hehe

Głupi żarcik od rana
      Pozdrawiam
      Aga
      (post o bieganiu)
      • k.karolina28 Re: rower to jest to... 08.05.05, 17:37
        Aga to jest świetny pomysł:)ja wląsnie jestem po jeżdzie na rowerku z lubonia
        do poznania ale jakoś nie wychaczylam ciebie na dębinie aga.proszę o bardziej
        precyzyjne okreslenie okolic poznania mamut:)
        • Gość: 1mamut Re: rower to jest to... IP: *.icpnet.pl 08.05.05, 22:04
          witaj Karolino, mamuty takie jak ja pochodzą z północno-wschodnich terenów Poznania, ale przemieszczaja się (dosłownie) wszędzie, więc ..nie znasz dnia ani godziny... Pozdrawiam
          • k.karolina28 Re: rower to jest to... 09.05.05, 11:50
            hmm .mamut wiesz to chyba było tak " myjcie się dziewczyny nie znacie dnia ani
            godziny";),ale ale to nie tak źle mamut bo ja pochodzę z częśći pd -wsch. więc
            nie będzie tak źle z przemieszczaniem się:)
            • Gość: zzz Re: rower to jest to... IP: *.icpnet.pl 09.05.05, 22:07
              karolinka, a my się na bieganie w okolicahhc malty czasem nie umawiałysmy ?? ja
              znow dzis sama biegalam...teraz sie dowiaduje ze jeszcze mamuty w tej okolicy
              grasują...:)
              • Gość: karolina Re: rower to jest to... IP: *.icpnet.pl 10.05.05, 14:48
                juz zostawilam wiadomość na gg monika i pobiegamy oby jednak żaden ammut w nas
                nie wjechał;)
                • 1mamut Re: rower to jest to... 10.05.05, 19:06
                  bez obawy... mamut jest bardzo ostrożna:)
                  • 1mamut Re: rower to jest to... 13.05.05, 21:51
                    jadę jutro nad kowalskie ... albo do promna... albo do boliwii... czy są chetni

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka