Dodaj do ulubionych

Test ciążowy Brytney S. ?!!

12.05.05, 08:47
Wczoraj usłyszałem w radiu ( niestety moje nie odbiera radia Maryja tak więc
zmuszony jestem słuchać Eski ;(( ) ,że wystawiono na sprzedaż poprzez
licytacje znaleziony w hotelowym koszu na śmieci..... test ciążowy sławetnej
Brytney S. ;)) .
Test kupiła jakaś instytucja i wybuliła niezłe siano. ( niestety szczegółów
już nie dosłyszałem) ale ciekawi mnie co jeszcze można sprzedać.
Jeśli znalazł się kupiec na kilka kropli siuśków Brytney to ja ogłaszam
licytację oryginalnej gumy do życia, którą wypluł sam boski Leonardo podczas
kręcenia Tytanika. Jest troszkę zmięta ale chyba jeszcze ma smak i wygląda
super!!!
Cena wywoławcza to jedyne 1000 USD.

Świat schodzi na psy.....

A świat zaleje fala blondynek...
Nostradamus- Księga przepowiedni
Obserwuj wątek
    • kormoran7 Re: Test ciążowy Brytney S. ?!! 12.05.05, 12:16
      To sie nazywa fanatyzm fana. Czasem ten fanatyzm naprawde prowadzi do
      strasznych skutkow. Ten przypadek akurat jest w miare smieszny ale przeciez
      niejeden fanatyczny fan dopuscil sie podniesienia reki na swego idola a nawet
      doprowadzil go do smierci jak np Lennona. Trzeba byc naprawde chorym zeby cos
      takiego robic
      • marcinszymczak1 Re: Test ciążowy Brytney S. ?!! 12.05.05, 13:33
        Kupi ktoś gumę????

A świat zaleje fala blondynek
        Nostradamus- Księga Przepowiedni
        • kormoran7 Re: Test ciążowy Brytney S. ?!! 12.05.05, 13:53
          A jaka mam pewnosc ze ta guma nalezala do boskiego LEO
          • marcinszymczak1 Re: Test ciążowy Brytney S. ?!! 12.05.05, 14:38
            Jest nieco zżuta ale zachował się na niej odcisk plomby górnej trójki boskiego
            Leosia...... No i oczywiście ślina z DNA !!!

;)

A świat zaleje fala blondynek
            Nostradamus- Księga przepowiedni
            • martula86 Re: Test ciążowy Brytney S. ?!! 12.05.05, 15:40
              Ja chetnie wzielabym udzial w licytacji ale niestety Leo nie jest w moim typie :
              ( i nie obchodzilaby mnie zadna wymiana sliny z tym facetem :D
              Marcin jak znajdziesz cos jeszcze daj znac :D
              Pozdrawiam fanow Leonarda i nie tylko!
              • kormoran7 Re: Test ciążowy Brytney S. ?!! 12.05.05, 20:28
                Marcin nie odpisal jak udowodni ze to guma Leo wiec ja tez sie juz nie licytuje
                • marcinszymczak1 Instytu Miar I wag W Żabikowie 13.05.05, 09:36
                  Oficjalne pismo potwierdzające Oryginał Gumy do żucia Boskiego Leosia.

....,, Instytut Miar i wag w Żabikowie – potwierdza w 100% zgodność odcisku
                  zęba górnej trójki na badanej przez nas gumie do żucia. Jest ona okraszona
                  idealnym odciskiem zęba boskiego Leosia a smaczku całej sprawie
                  dodaje jeszcze odcisk plomby boskiego Leosia.
                  Nasz instytut dodatkowo przeprowadził skomplikowane badania przy współpracy z
                  NASA, KGB i WC i przy wykorzystaniu najnowszej techniki badania kwasu
                  dezoxyrybonukleinowego stwierdzamy że : ślina zawarta na gumie jest pochodzenia
                  zwierzęcego.....przepraszam ludzkiego i należy do : Leonardo DiCaprio Pseudonim
                  Leo urodzonego 11.11.1974 w Hollywood, Kalifornia. Ze śliny wnioskujemy, że
                  boski Leoś ma 183 cm wzrostu i jest brunetem a przed żuciem gumy jadł chleb
                  pszenny z kapustą.....

Oto przedruk z oryginalnego potwierdzenia o oryginalności dostarczonej przeze
                  mnie do Instytutu gumy do żucia .
                  Cena nadal jest konkurencyjna i wynosi 1000 U S D i do niej jako gratis dodaję
                  odlotowy super amerykański futerał na gumę.... NIE CZEKAJ KUP TERAS!!!

A świat zaleje fala blondynek....
                  Nostradamus – Księga Przepowiedni
                  • kormoran7 Re: Instytu Miar I wag W Żabikowie 13.05.05, 11:09
                    I wszedzie to KGB. Nawet do gumy sie doczepiaja. Gumom sprawdzonym przez KGB
                    mowie nie.
                    • marcinszymczak1 Re: Instytu Miar I wag W Żabikowie 13.05.05, 11:24
                      Powiem tylki że KGB było na LSD :))

A swiat zaleje fala blondynek...
                      Nostradamus-Księga Przepowiedni
                      • natala77 Guma Leo+... 13.05.05, 12:32
                        ja to bym była chętna tylko na futerał:>
                        • martula86 Re: Guma Leo+... 13.05.05, 16:06
                          popieram natalie ja tez jestem tylko chetna na futeral :) no i popieram
                          kormorana gumom sprawdzanym przez KGB mowimy nie :) a zwlaszcza ze byli po
                          LSD :)

Jestem pelna podziwu dla Marcina :) swietnie sprawdziles orginalnosc gumy :)

Jakbys znalazl cos co nalezalo do jakiegos polskiego aktora [np. Pawła
                          Małaszyńskiego :)] daj znac :) chetnie wezme udzial w licytacji :) szczerze to
                          wole przystojnych Polakow :) niz eksport :)

Pozdrawiam!!!
                          • kormoran7 Re: Guma Leo+... 15.05.05, 00:00
                            Trzeba bylo nie zdradzac sie z tym KGB to by gume ktos kupil a tak to d...:)
      • natala77 Re: Test ciążowy Brytney S. ?!! 23.06.05, 15:52
        kormoran7 napisał:

> To sie nazywa fanatyzm fana. Czasem ten fanatyzm naprawde prowadzi do
        > strasznych skutkow.

wlasnie:| to jest chore;/
        szczerze mówiąc ja z koncertów to nawet nie mam zwyczaju autografów
        przywozić...
        minęły mi czasy idoli - piosenkarek i aktorów:|
        uważam, że najważniejsze są przeżycia(i później wspomnienia) związane z
        widowiskami prezentowanymi przez gwiazdy,
        no i że są oni - mimo wszystko- takimi samymi ludźmi jak każdy.. tylko o bardzo
        szumnej profesji...
        a fanatyczni fani to chore..
        rozumiem być fanatycznym fanem np muzyki;D:D:D:D ale nie ludzi!!!
        /z interii-muzyka: /

"Heather Mills McCartney obawia się, że jej córeczkę Beatrice może spotkać taki
        sam los, jak ten, którego doświadczyli John Lennon i George Harrison.

Żona Paula McCartneya zamierza chronić swoją 20-miesięczną córeczkę przed
        obłąkanymi fanami, których fascynacja okazała się zabójcza dla zastrzelonego w
        1981 roku Lennona i zaatakowanego w 1999 roku Harrisona.

"Nie chcę zbyt często opowiadać o Beatrice, bo boję się, żeby nie zaczęła
        wzbudzać zainteresowania. Nie zapominajcie, że John Lennon został zastrzelony,
        a George Harrison ugodzony nożem" - mówi troskliwa matka, która dla tych samych
        powodów nie zamierza zatrudniać do dziecka niańki. "Dziś wieczorem małą zajmuje
        się Paul. Dzielimy się opieka nad dzieckiem, bo nie chcemy zatrudniać
        opiekunki. Przeżyłam 6 poronień i 2 ciąże pozamaciczne, więc teraz, kiedy
        nareszcie jestem matką, chcę spędzać z moim dzieckiem jak najwięcej czasu. Poza
        tym, po tym, co zrobiła była niańka Beckhamów, byłabym szalona zatrudniając
        kogokolwiek" - mówi Heather, nawiązując do kolejnego skandalu w rodzinie Davida
        i Victorii Beckhamów, których małżeńskie tajemnice zdradziła niedawno prasie
        była niańka."

Biedne gwiazdy.. Cena sławy często jest wysoka - czyli ich życie nie jest
        usłane tylko różami.

A jak wasza licytacja??!:P
        • natala77 Re: Test ciążowy Brytney S. ?!! 23.06.05, 17:10
          /ups zeby mnie jakies sluzby nie szykanowaly- zrodlo przytoczonego tekstu to
          serwis muzyka onet, nie interia:)/
    • duch3 Tak mi się skojarzyło... 15.05.05, 00:03
      Jadł ktoś te gumy cynamonowe? :-&
      • kormoran7 Re: Tak mi się skojarzyło... 15.05.05, 00:05
        A dlaczego gumy Hubba Bubba tak szybko traca smak?
        • duch3 Re: Tak mi się skojarzyło... 15.05.05, 00:07
          :?
    • marcinszymczak1 Re: Test ciążowy Brytney S. ?!! 16.05.05, 09:55
      Oj wydaje mi się, że mylicie KGB z Tym KGB.

Otóż KGB to: Konfederacja Gumy Badająca!!!! (nieźle to sobie uknułem co :)) )

To tylko jeszcze bardziej dowodzi oryginalności gumy, która nadal jest do
      kupienia za jedyne 1000 USD. Samego futerału nie sprzedam.
      Jeśli przedzwonisz do mnie jeszcze w czasie trwania reklamy i zamówisz ten
      towar to otrzymasz SUPERR ATRAKCYJNY AMERYKAŃSKI - WYPASIONY Długopis ze
      sklepu za 4 zł. Nie zwlekaj dzwoń teraz!!!!

A świat zaleje fala blondynek.....
      • martula86 Re: Test ciążowy Brytney S. ?!! 16.05.05, 10:54
        wydaje sie ze moge sie poswiecic dla tego super futeralu i dlugopisu i wziasc
        udzial w licytacji :o) (a moze uda mi sie od razu kupic bez niej bo widze
        chetnych nie ma :o)) a gume oddam do muzeum :o) od tak sie poswiece :o)

no to jak Marcinie cena 1000 USD ktos da wiecej czy guma z futeralem i
        dlugopisem jest juz moja :o)
        • marcinszymczak1 Re: Test ciążowy Brytney S. ?!! 16.05.05, 13:21
          Martula86- dała 1000$ kto da więcej????
          Naprawdę polecam :)))

A swiat zaleje fala blondynek....
          • kormoran7 Licytacja niewazna 16.05.05, 21:04
            Nie jestem specjalista od licytacji ale skoro cena wywolawcza byla 1000 dolscow
            to martula musi sac 1001 przynajmniej a nie tylko 1000. Wiec licytacja
            niewazna:)
            • marcinszymczak1 Re: Licytacja niewazna 17.05.05, 09:14
              Dobrze mówi !!!!
              Polać mu!!!!
              To jak tam Martusiu??

• kormoran7 Re: Licytacja niewazna 17.05.05, 09:33
                Mówi polej a wina nie widac:)
                • martula86 Re: Licytacja niewazna 17.05.05, 11:52
                  dam 1001 USD kiedy polejecie :o) to jak chlopcy? :o)
                  • kormoran7 Re: Licytacja niewazna 17.05.05, 23:56
                    Mi sie nie pytaj bo to kolega polewa :)
                    • kormoran7 Re: Licytacja niewazna 17.05.05, 23:57
                      A jeszce mam pytanie. Czy jak skosztuje tej gumy to tez bede tak boski jak LEO?
                      • marcinszymczak1 Re: Licytacja niewazna 18.05.05, 08:25
                        Wtedy jego dna połączy się z twoim i będziesz wtedy boski i cudny OH I AH..a na
                        drugie będziesz miał Leoś....
                        Co do picia to ; ,, ja tu widzę niezły burdell....”
                        Alkoholicy wy.... NO!!!
                        Oświadczam , że po wpłynięciu na me konto pieniędzy za gumę stawiam za połowę
                        tej sumy browarów.... Tak więc wszystko w waszych rączynach :)

A świat zaleje fala blondynek....
                        • kormoran7 Re: Licytacja niewazna 18.05.05, 12:27
                          Mam nadzieje byc boski ale nie pedalkowaty bron boze:)No to licytacja
                          zakonczona. martula wygrala,kaske przelala juz(wiem to z tajnych zrodel)wiec
                          niech kolega pisze kiedy na to wino mozemy isc. ja preferuje Sophie ale jesli
                          winka sie nie znajdzie to koniaczkiem tez nie pogardze. dzien bez alkoholu dla
                          alkoholikow to dzien stracony wiec marcinku spiesz sie spiesz z tym polewaniem:)
                          • marcinszymczak1 Re: Licytacja niewazna 18.05.05, 13:38
                            oj coś mi się wydaje że twoje źródełko ścieme wali bo kasy jak nie bylo tak
                            niema.....
                            Dajmy jeszcze szanse innym.... :)

a świat zaleje fala blondynek...
                            Nostradamus-Księga przepowiedni
                            • martula86 Re: Licytacja niewazna 18.05.05, 14:10
                              marcinie sprawdz konto!!! :o) znow mnie ten id... oszukal???
                              a jakos chetnych do licytacji nie widze??? tzn. guma jest moja :D
                              • kormoran7 Re: Licytacja niewazna 18.05.05, 14:44
                                A ja niepostrzenie dla nikogo i dla siebie samego dostalem obietnice
                                skomsumowania wina:)Kiedy jedni sie licytuja drudzy dostaja cos bez kolejki:)
                                Samo zycie
                                • martula86 Re: Licytacja niewazna 19.05.05, 09:49
                                  no i ty kormoranie nie podzieliles sie ze mna??? :o) ojoj nieladnie :o)
                                  pogadamy sobie w niedziele :o)
                          • martula86 Re: Licytacja niewazna 18.05.05, 13:46
                            kormoranie jak ty swietnie jestes poinformowany :o) pieniadze zostaly juz
                            przelane przez mojego osobistego prawnika :o) oj kormoranie to chyba jakis twoj
                            kumpel a moze masz wejscia do banku i sprawdzasz moje konto? :o)
                            czyli marcinku mozesz juz powoli zakupywac winko ja osobiscie preferuje
                            wermuta :o) marcinku postaraj sie :o) no i jeszcze jedno mam nadzieje ze paczka
                            dotrze juz niebawem bo mam juz kupca na gume :D
                            bardzo sie ciesze ze guma jest moja!!!
                            pozdrawiam! :o)
                            • marcinszymczak1 Re: Licytacja niewazna 19.05.05, 09:44
                              Proszę o dokładny adres.....czekam
                              • martula86 Re: Licytacja niewazna 19.05.05, 09:51
                                skrzynka pocztowa nr 2222 na sredzkiej pocznie eee nie ufam poczcie napisz
                                gdzie mam przyslac swojego prywatnego ochroniarza po owa gume i bedzie
                                napewno :o)
                                • marcinszymczak1 Re: Licytacja niewazna 19.05.05, 11:01
                                  Ul.podpita Cela nr.7
                                  uwaga na kraty.

czekam
                                  jak by co to wołać funfla Magistra
                                  • martula86 Re: Licytacja niewazna 19.05.05, 12:28
                                    marcinie juz go wyslalam :o) jak tylko odbierze paczke napisz prosze :o)
                                    • kormoran7 Re: Licytacja niewazna 19.05.05, 13:24
                                      No tez jestem ciekaw o co bedziemy sie teraz licytowac:)
                                      • martula86 Re: Licytacja niewazna 19.05.05, 19:39
                                        kormoranie i tak ci nie wybacze ze sie nie podzieliles :o(
                                        • kormoran7 Re: Licytacja niewazna 19.05.05, 20:18
                                          Alez ja jeszcze czekam na to winko od Marcina. Tak ze nie smutaj sie. Jeszce
                                          sie podziele
                                          • kormoran7 Re: Licytacja niewazna 20.05.05, 09:08
                                            Koelga obiecal wystawic cos na licytacje a tu kicha:(
                            • marcinszymczak1 Re: Licytacja niewazna 19.05.05, 09:51
                              Dziś wybieram się na strych i po wygranej walce z termitami, pająkami,
                              komarami, batmanami itp.....
                              może znajde ponownie jakiś rarytasik, Jak mnie nic nie pożre (a jest tego
                              trszkę)
                              to jutro obwieszczę całemu światu co znalazłem......a teraz potrzymie was w nie
                              pewności.....a co tam zapewne większość z was już się nie może doczekać za jaki
                              rarytasik tym razem zapłaci mi setki tysięcy pachnących .... nowiutkich...i
                              lśniących dolarków USD hehe

A świat zaleje faala blondynek
                              Nostradamus-Księga Przepowedni
                              • martula86 Re: Licytacja niewazna 19.05.05, 09:55
                                oj marcinie mogles nie pisac teraz czeka mnie bezsennna noc :o( nie bede sie
                                mogla doczekac jaki rarytasik na nas czeka :o) konkurencja w licytacji jest
                                wielka wiec obawiam sie ze nie uda mi sie jej wygrac :o( ale srodki na nia juz
                                sa szykowane :o)
                                Czekam do jutra :o) Pozdrawiam!!! :o)
                            • marcinszymczak1 Re: Licytacja niewazna 19.05.05, 09:52
                              hehehe......( piekielny śmiech) ....

:)
                              • martula86 Re: Licytacja niewazna 19.05.05, 09:56
                                ciesze sie ze przynajmniej kogos rozbawilam :D
                                • marcinszymczak1 Re: Licytacja niewazna 20.05.05, 09:24
                                  Okej narodzie przeżyłem.....

mam do sprzedania:

- 2 lewe nogi pająka (funkiel nówki nie depilowane...) (świntuszek jakiś
                                  był)
                                  - kilka metrów pajęczyny
                                  - jakiś chitynowy odwłoczek
                                  - i PRAWDZIWY RARYTAS: Znalazłem sztuczne włosy z klaty Boskiego EnriQe

Całość sprzedam za okazyjną cenę 1mln Rubli.
                                  Obecnie czekam na potwierdzenie oryginalności przez
                                  IPN ( instytut potwierdzania należności) i FBA ( firma badająca autentyczność)
                                  czekam też na raport z CIA (certyfikat istniejącej autentyczności)
                                  Tak więc zapraszam do licytacji :):):):)

• kormoran7 Re: Licytacja niewazna 20.05.05, 09:32
                                    A co moge robic z dwoma nogami pajaka?
                                    • marcinszymczak1 Re: Licytacja niewazna 23.05.05, 09:25
                                      żyrandol ;)
                                      • kormoran7 Re: Licytacja niewazna 23.05.05, 09:29
                                        Hmmm... To ja poprosze instrukcje obslugi do tego zyrandolu
                                        • kormoran7 Re: Licytacja niewazna 23.05.05, 09:30
                                          Aha niedlugo pojawi sie tutaj Martusia wiec licytacja zapewne nabierze
                                          rumiencow.
                                          • marcinszymczak1 Re: Licytacja niewazna 24.05.05, 10:22
                                            tak więc czekam
                                            • martula86 Re: Licytacja niewazna 24.05.05, 12:25
                                              a wiec jestem :o)
                                              szczerze przyznam chetnie wlacze sie do tej licytacji :o) uwielbiam unikatowe
                                              przedmioty :o)
                                              tylko marcinie kiedy wygram juz ta kolejena licytacje :P bede miala prosbe abys
                                              zainastalowal nowy zyrandol u mnie w pokoju :P
                                              • marcinszymczak1 Re: Licytacja niewazna 24.05.05, 13:19
                                                tylko niewiem czy moge.....bo pająki szykują zemstę.....
                                                • kormoran7 Licytacja przerwana 27.05.05, 10:49
                                                  Marta wyjechala wiec licytacje zostaje przerwana na ponad tydzien:)
                                                  • marcinszymczak1 Re: Licytacja przerwana 30.05.05, 08:54
                                                    poczekamy...może jeszcze jakoś pająk się przyszlaja...hehe

• martula86 Wznawiam licytacje :o) Już wróciłam :o) 03.06.05, 11:10
                                                  marcinie ty wystawiasz na sprzedaz pajaczki wiec to na tobie sie zemszcza :o) a
                                                  pomoc niestety prawie musisz :o) to jak chlopcy zaczynamy licytowac??? :o) juz
                                                  nie moge sie doczekac kiedy w moim pokoju zagosci ta stylowa lampa :o)
                                                  • marcinszymczak1 Re: Wznawiam licytacje :o) Już wróciłam :o) 03.06.05, 13:50
                                                    moge z Wacławem ją zainstalować....ja będe stał na stole i trzymał żarówkę a
                                                    on będzie kręcił stołem i tak to szybciutko nowe stylowe światelko wypełni
                                                    mroki twego pokoiku.....
                                                  • martula86 Re: Wznawiam licytacje :o) Już wróciłam :o) 03.06.05, 14:08
                                                    o jaki bajer :D dziekuje :D zgadzam sie :D tylko zastanawia mnie jedna sprawa
                                                    ile to nowe stylowe swiatelko bedzie kosztowac??? :D
                                                  • kormoran7 Re: Wznawiam licytacje :o) Już wróciłam :o) 04.06.05, 00:52
                                                    To jaka byla cena wywolawcza?
                                                  • martula86 Re: Wznawiam licytacje :o) Już wróciłam :o) 05.06.05, 16:02
                                                    no wlasnie tego najwazniejszego nie wiem :o)
                                                  • marcinszymczak1 Re: Wznawiam licytacje :o) Już wróciłam :o) 06.06.05, 08:07
                                                    setki tysięcy pachnących .... nowiutkich...i
                                                    lśniących dolarków USD hehe
                                                    np. ze dwie .....
                                                    Firma dale montaż gratis!!!
                                                  • kormoran7 Re: Wznawiam licytacje :o) Już wróciłam :o) 06.06.05, 09:32
                                                    Czy w przypadku tej licytacji jest mozliwosc otrzymania jeszce jakis
                                                    dodatkowych gadżetow. Np JAKIES KARTONIK do przechowywania owego pajaka:)No i
                                                    gwarancje poprosze na ta lampe.
                                                  • marcinszymczak1 Re: Wznawiam licytacje :o) Już wróciłam :o) 06.06.05, 13:46
                                                    Mam kilka starych skrzynek od wina<,, Sen Marycha’’ tak więc cała lampa z
                                                    gratisami będzie stylowo zaplątana w pajęczynki na skrzynce i wraz z nią dotrze
                                                    do osoby która wyda na ten badziew(niepotrzebne skreślić) całą fuę
                                                    kasiorki....:P:P:P:P
                                                  • martula86 Licytacje czas zacząć :o) 06.06.05, 16:05
                                                    no to musze sie jednak skusic aby wziasc udzial w tej licytacji :o) czyli cene
                                                    wywolawcza jest 2000 USD? :o) wiec ja daje 2020 USD :o) kto da wiecej? :o)
                                                  • kormoran7 Re: Licytacje czas zacząć :o) 06.06.05, 21:02
                                                    A CO TAM zaszaleje. 3020 daje. :)
                                                  • marcinszymczak1 Re: Licytacje czas zacząć :o) 07.06.05, 09:00
                                                    To ja polece hardcorem i przebije sam siebie 3500USD co wy na to?
                                                  • kormoran7 Re: Licytacje czas zacząć :o) 07.06.05, 10:22
                                                    Ale to wbrew przepisom!!!Nie prubuj takich sztuczek bo to sie zle skonczy dla
                                                    ciebie.:)Ty nie wiesz kogo ja znam w tym miescie. Nawet nie wiesz ze wokolo
                                                    ciebie pelno agentow jest. A wiec nie liczysz sie w tej grze:)
                                                  • marcinszymczak1 Re: Licytacje czas zacząć :o) 07.06.05, 10:46
                                                    hlip...(^__*) Bu ......
                                                  • kormoran7 Re: Licytacje czas zacząć :o) 07.06.05, 13:51
                                                    No...i nie fikaj mi tutaj..Nie znasz dnia ani godziny kiedy otworza twoja
                                                    teczke...
                                                  • martula86 Re: Licytacje czas zacząć :o) 07.06.05, 17:15
                                                    no patrzcie na to daje 5000 USD

kurcze kormoranie przerazasz mnie :o) widze ze znasz sredzka mafie :o) pozdrow
                                                    ich ode mnie :o)
                                                  • kormoran7 Re: Licytacje czas zacząć :o) 07.06.05, 21:34
                                                    To w srodzie mamy mafie?Nic o tym nie wiedzialem. ale nawet to ja grzeczny
                                                    jestem o trzymam tylko z porzadnymi ludzmi:o)
                                                  • marcinszymczak1 Re: Licytacje czas zacząć :o) 08.06.05, 10:00
                                                    Tak tak a przed chwilką to Don Huano Alwares mi groził co?
                                                    Ja też chcę żebyś pozdrowił o demnie średzką mafie.
                                                    A w szczególności: Siekierę, Sztachetę, Waldasa, Iwana, Raszpra i Giertycha
                                                    (sory to nie ta mafia) chodziło mi oczywiście o wielkiego przywódcę podziemnej
                                                    środy Eryka ze Słupi.

Jak bym mógł prosić to załatw mi ich autografy.
                                                    Z góry wielkie dzięki!!!!!
                                                    Co do samej licytacji to ...nieźle nieźle....podbijajcie tak dalej.
                                                  • marcinszymczak1 Re: Licytacje czas zacząć :o) 08.06.05, 10:01
                                                    A mogę dać tobie mego bejzbola co by podpisali mi się na nim?
                                                  • kormoran7 Re: Licytacje czas zacząć :o) 09.06.05, 11:41
                                                    nauczcie sie cholery jasne czytac. Napisalem ze ze jestem
                                                    grzeczny,ulozony,porzadny, niezawistny, inteligentny, przyjacielski, kochany
                                                    chlopak i nie w glowie mi kontakty z mafia.Nawet sredzka mafia. Nigdy w
                                                    zyciu!!!!
                                                  • kormoran7 Re: Licytacje czas zacząć :o) 09.06.05, 11:42
                                                    i daje sobie 6000 :o)
                                                  • marcinszymczak1 Re: Licytacje czas zacząć :o) 10.06.05, 08:24
                                                    Rozumiem ze dolarów?
                                                  • kormoran7 Re: Licytacje czas zacząć :o) 10.06.05, 09:51
                                                    Zeby nie mieszac to dolarow:)
                                                  • martula86 Re: Licytacje czas zacząć :o) 12.06.05, 21:54
                                                    widze ze kormoran zaszalal :o) ach czego sie nie robi dla stylowej lampy w
                                                    salonie :o) daje 10000 USD oczywiscie :o) ale chwilowo musimy przerwac
                                                    licytacje :o( nie ma kormorana :o(

ach marcinie jak chcesz podrzuc ten kij bejzbolowy do mojej "rezydencji" :D moj
                                                    prywatny ochroniarz :D zalatwi dla ciebie autografy :D pozdrawiam!
                                                  • marcinszymczak1 Re: Licytacje czas zacząć :o) 13.06.05, 09:06
                                                    A Waldas i Łysy marek też się podpiszą?
                                                  • martula86 Re: Licytacje czas zacząć :o) 13.06.05, 14:28
                                                    oni na czele :o) oczywiscie :o)
                                                  • martula86 Re: Licytacje czas zacząć :o) 27.06.05, 12:44
                                                    wrocil kormoran wiec mozemy dopelnic formalnosci :o) ale i tak stylowa lampa
                                                    jest juz w moim wladaniu :o)
                                                  • kormoran7 Re: Licytacje czas zacząć :o) 27.06.05, 14:10
                                                    Bum tara rara kormoran oszalal:)
                                                  • kormoran7 Re: Licytacje czas zacząć :o) 27.06.05, 14:11
                                                    30.000 USD. I co teraz powiecie szkraby?:)
                                                  • marcinszymczak1 Re: Licytacje czas zacząć :o) 28.06.05, 09:15
                                                    Ja powiem okej. przez ten miesiąc to już tyle pajączków na lampie się osądziło
                                                    że wygląda na busz co najmniej.....maczetom będę musiał ja chyba im odebrać b
                                                    na razie to one nią władają hehe.....
                                                  • kormoran7 Re: Licytacje czas zacząć :o) 28.06.05, 12:55
                                                    Proponuje licytacje odlozyc do wrzesnia bo kolezanka M znow chyba nas opusci na
                                                    jakis czas(tak ptaszki spiewaly w niedziele) wiec licytacji nigdy sie nie
                                                    skonczy:(
                                                  • marcinszymczak1 Re: Licytacje czas zacząć :o) 30.06.05, 10:18

do sierpnia mnie nie będzie tak więc obiecuję że po mym powrocie pajączków
                                                    będzie jeszcze więcej......hehe
                                                    papatki

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka