Dodaj do ulubionych

Czy w Poznaniu kluby przyjazne gejom też mają tęcz

02.06.05, 14:01
tęczową nalepkę na drzwiach? Bo w krakowie mają:

miasta.gazeta.pl/krakow/1,35798,2742278.html
mi się wydaje że tak powinno być w całej Polsce, wówczas może kiedyś
przestaną najeżdżać na gejów & lesby. Po prostu zaakceptują, że ci sobie są i
tyle.
Obserwuj wątek
    • citisus Re: Czy w Poznaniu kluby przyjazne gejom też mają 02.06.05, 14:11
      wielkie_jol napisał:

> tęczową nalepkę na drzwiach? Bo w krakowie mają:

W Poznaniu nikt nie pyta o orientację seksualną.
      Bo nikogo ona nie interesuje.
      Kluby są przyjazne klientom .....
      • Gość: XXXXX Re: Czy w Poznaniu kluby przyjazne gejom też mają IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.05, 14:44
        mądre
    • conena nie licz na tolerancję w Poznaniu. 02.06.05, 14:40
      niestety. a za chwilę nastąpi atak internautów ziejących nienawiścią do gejów:/
      • l.george.l Re: nie licz na tolerancję w Poznaniu. 02.06.05, 14:45
        Przede wszystkim pedały się powinny oznakować. I mówię to całkiem poważnie, bo
        uniknęlibyśmy wielu ludzkich dramatów.
        • e.mes Re: nie licz na tolerancję w Poznaniu. 02.06.05, 15:22
          l.george.l napisał:

> Przede wszystkim pedały się powinny oznakować. I mówię to całkiem poważnie, bo
          > uniknęlibyśmy wielu ludzkich dramatów.

Jakie oznakowianie, szalony człowieku?

Chciałbyś wytatuować gejów i lesbijki? Chciałbyś osobiście wypalić im znaki na szyi?

A może sam wytatuowałbyś sobie żółtą kropkę na prawym policzku jako znak Twojej
          nienawiści do ludzi?
          • citisus Re: nie licz na tolerancję w Poznaniu. 02.06.05, 15:25
            e.mes napisała:
            > Jakie oznakowianie, szalony człowieku?

No przecie już lokale oznaczają.
            Czy oni się czują jako niepełnosprawni by im oznaczać lokale ?
            • Gość: Yahooz A propos marszow IP: *.polkomtel.com.pl 10.06.05, 15:46
              Jestem przeciwko tym wszystkim marszom i wiecom. Gdyby geje i lesby nie chcialy
              za wszelka cene pokazac swiatu jaka maja orientacje (bo to nie jest walka o
              akceptacje ale jawna prowokacja), to by mieli spokoj. A tymczasem non stop jest
              o nich glosno przez nich samych. Prowokuja swoim zachowaniem i szalonymi
              pomyslami (mam na mysli adopcje dzieci). Hetero jakos nie manifestuja swojej
              orientacji i preferencji i jakos zyja!!! Wiec geje i lesby tez mogliby
              spokojnie zyc, ale sami sobie przeszkadzaja...
              Jednym slowem precz z takim zachowaniem!!!!!
          • l.george.l Re: nie licz na tolerancję w Poznaniu. 02.06.05, 15:39
            Dziwni jacyś jesteście. Przecież od zawsze różne grupy społeczne i nacje się
            znakują i to całkiem dobrowolnie i chyba dobrze na tym wychodzimy. Co robimy,
            gdy widzimy dresa - dajemy dyla, co robimy, gdy widzimy cygankę - sprawdzamy
            czy mamy portfel. Co byśmy zrobili, gdyby Wojciech K. chodził w tęczowym
            bereciku - nie posłalibyśmy dziecka do szkoły chóralnej.
            • Gość: coolargol Re: nie licz na tolerancję w Poznaniu. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.05, 22:10
              ... co zrobiłby Wojciech K. z braku chórzystów? Ściągnąłby berecik :)
            • Gość: marushka Re: nie licz na tolerancję w Poznaniu. IP: *.acn.waw.pl 08.06.05, 17:04
              Pedofil a gej to dwie rózne bajki....
              • Gość: cos_nie_tak Re: nie licz na tolerancję w Poznaniu. IP: *.man.poznan.pl 10.06.05, 15:49
                > Pedofil a gej to dwie rózne bajki....

Owszem, ale pochodzące z tej samej ksiązki " pt. "Dewiacje i zboczenia
                seksualne".
          • v.i.k.k.a Re: nie licz na tolerancję w Poznaniu. 02.06.05, 23:45
            e.mes napisała:

>
            > Jakie oznakowianie, szalony człowieku?
            >
            > Chciałbyś wytatuować gejów i lesbijki? Chciałbyś osobiście wypalić im znaki na
            > szyi?

### nieee-wystarczy kod kreskowy:)
            >
            > A może sam wytatuowałbyś sobie żółtą kropkę na prawym policzku jako znak Twojej
            > nienawiści do ludzi?
          • drhuckenbush Re: nie licz na tolerancję w Poznaniu. 06.06.05, 10:45
            Ale mogliby np nosic teczowa opaske na rece.
            To naprawde moze uchronic od wielu dramatow!
        • Gość: porazony_glupota Re: nie licz na tolerancję w Poznaniu. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.05, 15:23
          sam się oznakuj i wyślij się wehikulem czasu do III Rzeszy, albo getta
          warszawskiego - wtedy unikniesz dramatu ukazywania światu swojej bezgranicznej
          bezmyślności i chamstwa.
          • Gość: Alchemik Re: nie licz na tolerancję w Poznaniu. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.05, 16:43
            George ma 300% racji.
            • drunner Re: nie licz na tolerancję w Poznaniu. 02.06.05, 17:33
              George nie tylko nie ma racji, tylko jest niewychowanym i nierozumnym
              człowiekiem, ktory nie zdaje sobie sprawy z tego, ze pewnych rzeczy sie nie
              mowi podobnie jak np. nie puszcza sie bakow badz nie beka sie w towarzystwie.
              W kraju, w ktorym iles tysiecy ludzi nosilo gwiazdy dawida przez całą IIWŚw, bo
              tak chcieli hitlerowcy, kazanie komukolwiek oznakowac sie z tytulu odmiennosci
              jest rownoznaczne z wyproznieniem sie na srodku ulicy. Taka kultura, taka
              wiedza, takie wychowanie. Odrazajaca persona paplaca co jej slina na jezyk
              przyniesie tylko dzieki zagwarantowanej anonimowosci. Ochyda!
              • drunner Re: nie licz na tolerancję w Poznaniu. 02.06.05, 17:35
                oczywiście chciałem napisać "ohyda".
                • Gość: Alchemik Re: nie licz na tolerancję w Poznaniu. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.05, 18:40
                  Ohydne jest to co wyprawiają pedały
                  • Gość: ms [...] IP: *.wurnet.nl / *.wur.nl 07.06.05, 17:26
                    Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
                    • drhuckenbush Re: dlaczego ohydne?? 07.06.05, 23:15
                      Dla mnie juz sam pedalski pocalunek jest odrazajacy i ohydny i nie chce tego w
                      moim miescie, w moim kraju widziec!
              • miss_dronio Re: nie licz na tolerancję w Poznaniu. 03.06.05, 12:44
                Zgadzam się w 100%. Dodałabym jeszcze, ze osoba głosząca takie skrajne poglądy
                jak george pozbawiona jest przede wszystkim zwykłej, ludzkiej przyzwoitości.
                Bardzo to smutne.
              • drhuckenbush Re: nie licz na tolerancję w Poznaniu. 06.06.05, 10:47
                Widzisz, Ty sobie nie puszczania bakow i bekania w towarzystwie, a ja np nie mam
                ochoty na towarzystwo pedalow i mam do tego prawo - wiec oznakowanie
                knajp/pedalow byloby dosc dobre...
              • Gość: edek Re: nie licz na tolerancję w Poznaniu. IP: *.icpnet.pl 06.06.05, 17:56
                oj biedaku, przecież to homoseksualiści chcą się sami oznakować, jak chcą to
                niech się znakuja ale niech potem nie smęcą że ich dyskryminuja bo jedynymi
                którzy ich dyskryminuja są oni sami
          • Gość: Asmoondei Re: nie licz na tolerancję w Poznaniu. IP: *.icpnet.pl 04.06.05, 11:50
            Stworzenie gett dla zboczeńców to chyba jednak zbyt radykalny pomysł. Pedofilów
            kastrować, a pedałów i lesbijki wysyłać na przymusowe leczenie psychiatryczne.
            normalny homoseksualista nie potrzebuje żadnych oznaczeń. Pedlastwo należy tępić!
            • drhuckenbush Re: nie licz na tolerancję w Poznaniu. 06.06.05, 11:07
              Mozna ewentualnie pedalow zamknac w getcie ;-) Jesli zamkniemy tam wszystkich,
              to na skutek ich choroby powymieraja wszyscy niezostawiajac potomstwa :)
              • Gość: herrr doktorrrr Re: nie licz na tolerancję w Poznaniu. IP: 195.20.110.* 07.06.05, 15:59
                Urodzony buraczek zawsze na końcu zostanie burasem... a skąd się biorą geje i
                lesbijki? Tępyś jak mój polsilver sprzed lat.
                • Gość: ms geje i leskijki biora sie z pedofilstwa IP: *.wurnet.nl / *.wur.nl 07.06.05, 17:33
                  bo pedaly lubuja sie w mlodych chlopcach... kiedy taki dzieciak zostanie
                  zapodany przez pedala, to skreca mu to psychike na reszte zycia. Ten pierwszy
                  kontakt seksualny wtlacza dzieciakowi do swiadomosci, ze taki sex jest
                  normalny. Przyklad?? a chociazby ten gosc, ktory wsypal Krollopa. Sam sie stal
                  pedalem-pedofilem... a bronil sie tlumaczac, ze Krollop go tez wykorzystal
                  kiedy on byl maly.
                  cos wiecej ci abnegacie wytlumaczyc?
                • drhuckenbush Re: nie licz na tolerancję w Poznaniu. 07.06.05, 23:16
                  Skad sie biora? Do konca nie wiadomo jakie jest podloze tej ciezkiej choroby
                  psychicznej. Czasem jest to choroba wrodzona, czasem nabyta we wczesnym wieku
                  dojrzewania.
                  Duzy wplyw naj jej rozwoj ma wychowanie.
        • Gość: agnieszka Re: nie licz na tolerancję w Poznaniu. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.05, 17:26
          George może różowym trójkątem, tak jak w Oświęcimiu???
        • Gość: maria174 Re: nie licz na tolerancję w Poznaniu. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.05, 08:14
          Zastanawiam się dlaczego ludzie tak zieją nienawiścią do innych ras,orientacji
          seks.czy żydów czy też niepełnosprawni ?Przecież to tacy sami ludzie jak każdy
          inny człowiek.Dlaczego ludzie muszą być zle oceniani dlatego ,że są inni niż my?
          Ludzi powiino się oceniać po wnętrzu itp.
          • v.i.k.k.a Re: nie licz na tolerancję w Poznaniu. 10.06.05, 09:10
            Już Ci mówię-bo wnętrze pedałów jest chore. Do innych, których wymieniłas nic
            nie mam:)
          • drhuckenbush Re: nie licz na tolerancję w Poznaniu. 10.06.05, 20:34
            Jaka nienawisc? Ja po prostu nie mam ochoty ogladac lizacych sie pedalow, nie
            chce by w moim miescie odbywaly sie jakiekolwiek marsze seksualne (niewazne czy
            heteroseksualne czy tez promujace dewiacje), nie chce by pedaly probowaly
            siegnac po dzieci za pomoca adopcji, nie chce by pedaly byly uprzywilejowane i
            mogly rejestrowac swoje zwiazki lub co gorsza mogly brac sluby. Tak duzo
            wymagam? Wymagam tego, by obecny stan by utrzymany...
            • Gość: szok! LOL Re: nie licz na tolerancję w Poznaniu. IP: *.icpnet.pl 10.06.05, 20:40
              Chyba pęknę ze śmiechu. LOL, nie mogę, kim ty jesteś dr. Nie przypuszczałem że tacy ludzie istnieją.
              Dawno się tak nie uśmiałem.
              • l.george.l Re: nie licz na tolerancję w Poznaniu. 10.06.05, 21:57
                Gość portalu: szok! LOL napisał(a):

> [...] Nie przypuszczałem że
                > tacy ludzie istnieją.
                [...]

Nie dość, że istnieją, to jest nas większość.
                • drhuckenbush Re: nie licz na tolerancję w Poznaniu. 10.06.05, 22:37
                  I tego sie trzymajmy! Mam nadzieje, ze dewianci niepredko do Poznania beda
                  chcieli wrocic zeby promowac swoje zboczenia!
                  • Gość: szok! LOL Re: nie licz na tolerancję w Poznaniu. IP: *.icpnet.pl 10.06.05, 22:59

LOL
                • Gość: szok! LOL Re: nie licz na tolerancję w Poznaniu. IP: *.icpnet.pl 10.06.05, 22:58
                  <LOL>
              • drhuckenbush Re: nie licz na tolerancję w Poznaniu. 10.06.05, 22:36
                Co w tym smiesznego? Zyjemy w pieknym kraju i niech pedaly nie probuja go zmieniac!
                Na szczescie w Polsce ostateczna decyzja zawsze nalezy do ludu i zobaczycie, ze
                w Warszawie marszu nie bedzie - bo ludzie tego NIE CHCA.
                • Gość: szok! LOL Re: nie licz na tolerancję w Poznaniu. IP: *.icpnet.pl 10.06.05, 23:02
                  LOL, czy to się dzieje naprawdę?
                  nie mogę, pewnie większość nie może, nikt mnie jeszcze tak nie rozśmieszył,
                  ŻYJCIE DŁUGO I SZCZĘŚLIWIE,
                  nie mogę się pozbierać, nie wierzę ;-)
      • drhuckenbush Re: nie licz na tolerancję w Poznaniu. 06.06.05, 10:43
        Ziejacych nienawiscia? Ja po prostu nie lubie jak ktos zbyt otwarcie manifestuje
        swoje preferencje seksualne. Co robia, gdzie i jak - niech to zostanie w ich
        domach, a nie na ulicach/knajpach.
        • Gość: tomek do huckenbush IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.05, 14:52
          a ja nienawidze jak ktoś manifestuje tak otwarcie swój prymitywizm umysłowy i
          też bym cię huckenbush oznakować żeby nikt z mojej rodziny nie musiał sie
          obawiać ze kiedyklowiek spotka sie z takim bezrozumem jak ty.
          • drhuckenbush Re: do huckenbush 07.06.05, 23:17
            To se zapodawaj znaczki.
            Rozumiem, ze za rozumne osoby uznajesz jedynie te, ktorych IQ>150? No, to mala
            grupka osob...
      • Gość: ms a kto to jest gej?? IP: *.wurnet.nl / *.wur.nl 07.06.05, 17:22
        czy to czasem nie jest nasz swojski pedal?? ;-)
        • drhuckenbush Re: a kto to jest gej?? 07.06.05, 23:19
          Przychodzi synek do ojca i mowi mu:
          - Tato, musze ci cos wyznac. Jestem gejem.
          Ojciec sie zamyslil i rozpoczal z synem rozmowe:
          - Synu, czy nosisz marynarki Versacego?
          - Nie!
          - Czy uzywasz perfumow Diora?
          - Nie!
          - Czy jezdzisz najnowsza beemwica?
          - Nie!
          - Synu, ty nie jestes gejem. Ty jestes zwyklym pedalem!
    • Gość: hill Re: Czy w Poznaniu kluby przyjazne gejom też mają IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.05, 14:58
      przekopiowana moja wypowiedz z krakowskiego forum:

To jest piramidalnie chore!
      Wyobrazacie sobie naklejki "przyjazny dla Afroamerykanow", muzulmanow,
      katolikow, kobiet - to tez grupy dyskryminowane. To, ze knajpka jest przyjazna
      np. niepelnosprawnym oznacza konkretne udogodnienia, brak progow, przestrzen
      dla wozka. Jakie, przepraszam, ma miec udogodnienia knajpa przyjazna gejom?
      Hmmm... To, ze nie mozna tam spojrzec krzywo na panow lub panie trzymajace sie
      za rece? Ale reguly dyskrecji powinny obowiazywac we wszystkich miejscach
      publicznych! (Choc osoboscie wolalabym nie patrzec na gejow publicznie
      okazujacych sobie czulosc. Zbyt wyzywajacych heteroseksualnych par tez nie
      lubie.)
      Wydaje mi sie, ze przez te wszystkie parady, akcje, tecze, ustawy - geje
      domagaja sie rozpaczliwie zewnetrznego potwierdzenia, ze to jak zyja jest OK. I
      wpadaja w histerie, kiedy ktos w jakikolwiek sposob probuje im poddac w
      watpliwosc godziwosc ich stylu zycia.
      Kto nie otrzymuje potwierdzenia z wlasnego sumienia, desperacko zabiega o
      zewnetrzna akceptacje tego, co robi. Idzie w takie miejsca, gdzie wszyscy
      powiedza 'jestes cacy ty i twoje czyny.'
      Taki mechanizm jest mozliwy, nie mowie, ze u wszystkich - ale jest. Malo kto
      glosno sie do jego istnienia przyzna. Sumienie przemawia w ciszy. Akcje,
      parady, szum medialny moze sluzyc jako zagluszacz.

• Gość: O Re: Czy w Poznaniu kluby przyjazne gejom też mają IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.05, 15:08
        Największe w USA plemię Indian Nawaho (min. Nevada) zapowiedziało, że u nich
        żadnych małżeństw homoseksualnych nie będzie, nawet gdyby rząd federalny na
        takie małżeństwa dał zgodę. A Indianie też są dyskryminowani!
      • drhuckenbush Re: Czy w Poznaniu kluby przyjazne gejom też mają 06.06.05, 11:08
        Ale ja sobie nie zycze towarzystwa pedalow, wiec taka teczowa nalepke bym
        traktowal jako ostrzezenie do knajpy bym nie wszedl.
      • Gość: Biolożka Re: Czy w Poznaniu kluby przyjazne gejom też mają IP: *.icpnet.pl 06.06.05, 19:52
        OOO! Wreszcie ktoś pisze rozsądnie - ani z przesadną agresją, ani z nadmierną
        "tolerancją".

>(Choc osoboscie wolalabym nie patrzec na gejow publicznie
        > okazujacych sobie czulosc. Zbyt wyzywajacych heteroseksualnych par tez nie
        > lubie.)

Absolutnie się zgadzam!
    • e.mes Re: Czy w Poznaniu kluby przyjazne gejom też mają 02.06.05, 15:19
      I po co to?
      Znów ktoś w jakiś sposób daje do zrozumienia, że jest pewna grupa wykluczona ze
      społeczeństwa. Czy ktoś przykleja na szybach nalepki: "SKLEP PRZYJAZNY KOBIETOM
      W KITKACH" albo "KNAJPA PRZYJAZNA WIELBICIELOM POEZJI STAFFA"? Skoro geje i
      lesbijki chcą być traktowani jako normalni członkowie społeczeństwa, nie powinno
      się przeprowadzać specjalnych akcji takich jak ta, które jednak dają do
      zrozumienia, że nie można ich traktować jako pełnoprawnych obywateli.
      Pododbnie jak kolega wyżej wątpię w sens takich naklejek - czemu mają one służyć?
      • kuszacy_witas Re: Czy w Poznaniu kluby przyjazne gejom też mają 02.06.05, 16:04
        Zwlaszcza ze u nas traktowane to by bylo nie jako: "klub przyjazny gejom" tylko jako "klub dla gejow" i zaden hetero do takiego klubu nie wejdzie zeby nie byc posadzonym.
    • Gość: Sineira Re: Czy w Poznaniu kluby przyjazne gejom też mają IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.05, 16:51
      Co za idiotyczny pomysł. Tyle wysiłku wkładają geje w walkę o równe
      traktowanie, tyle mówia, że są TACY SAMI jak hetero, że niczym się nie różnią -
      a tu nagle jakieś nalepki? Po co? Po kiego grzyba? Co to niby znaczy "klub
      przyjazny gejom"? To pojedynczy ludzie mogą być przyjaźni, obojątni lub wrodzy,
      a nie kluby!
    • oszolom.z.radia.maryja Re: Czy w Poznaniu kluby przyjazne gejom też mają 02.06.05, 17:35
      jeśli jakiś klubn sie tak oznakuje to nie wróżę mu długiego zywota
      • Gość: ms te knajpy zanotuja zmniejszenie obrotow IP: *.wurnet.nl / *.wur.nl 08.06.05, 14:38
        Pedaly sami siebie przedstawiaja jako delikatnych,wrazliwych ludzi.A knajpom
        najwiekszy obrot zapewniaja swojskie ochlejmordy, faceci lubiacy sie zabawic i
        wypic na maxa.
        Poniewaz tacy prawdziwi mezczyzni raczej beda unikac knajp z pedalkim
        oznakowaniem (chocby z powodu obaw przed zapodaniem przez pedzia po urwaniu sie
        filmu), wiec raczej cienko widze zyski tych klubow w dalszej przyszlosci.
        • drhuckenbush swieta racja panie kolego (n/txt) 08.06.05, 23:47
    • akabe Re: Czy w Poznaniu kluby przyjazne gejom też mają 02.06.05, 18:35
      Wytłumaczcie mi, dlaczego ciągle powtarza się to samo: między pojęciem pedofil
      i pojęciem gej stawia się znak równości?? Najpierw pomyśl, potem pisz. Czy
      każdy gej jest pedofilem? Tak sadzicie?
      • oszolom.z.radia.maryja Re: Czy w Poznaniu kluby przyjazne gejom też mają 02.06.05, 18:40
        niekażdy ale często tak bywa ze pedalstwo prowadzi do pedofilii..(patrz
        przypadek Krolllopa)
        • Gość: kerker Re: Czy w Poznaniu kluby przyjazne gejom też mają IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.05, 18:45
          a heteroseksualizm do kazirodztwa i pedofilii ("kochani" tatusiowie)
        • Gość: l [...] IP: *.icpnet.pl 02.06.05, 18:46
      • drhuckenbush Re: Czy w Poznaniu kluby przyjazne gejom też mają 06.06.05, 11:10
        Nie, ale sa to zboczenie z jednej parafii.
        Do tego warto dodac, ze duza czesc pedofili to takze homosie.
        • Gość: walek Re: Czy w Poznaniu kluby przyjazne gejom też mają IP: 150.254.124.* 07.06.05, 12:38
          Rozumiem, że bezpodstawnie nikt inny nie odważyłby się wysuwać tak odważnej
          tezy. Panie Doktorze Huckenbush, proszę podzielić się swoimi badaniami w tej
          materii.
          • Gość: ms pedofil najczesciej jest pedalem IP: *.wurnet.nl / *.wur.nl 08.06.05, 14:45
            Walek, mozesz sie nie zgadzac z tym, ze wiekszosc pedofilow to pedaly,ale
            statystyki policyjne nie klamia. Zreszta najslynniejsze sprawy zwiazane z
            Petzem,innymi ksiezmi czy Krollopem - tez dotycza pedalow.
            • drhuckenbush Re: pedofil najczesciej jest pedalem 08.06.05, 23:48
              Z Paetzem i ksiezmi nie bylo zadnych spraw!!!
        • drhuckenbush Re: Czy w Poznaniu kluby przyjazne gejom też mają 07.06.05, 12:57
          Wystarczy czytac rozne kroniki policyjne itd.
          Wsrod pedofili odsetek pedalow jest znacznie wiekszy niz w przypadku reszty
          spoleczenstwa.
    • akabe Re: Czy w Poznaniu kluby przyjazne gejom też mają 02.06.05, 19:02
      Jak widzę faszystowskie treści nieobce są także Poznaniakom. Może ich wysiedlić
      z miasta a nawet z kraju? Przymusowa emigracja?- To już było. I przez historię
      oceniane jest negatywnie. Polecam książki, chociażby podręczniki szkolne.
      • Gość: K Re: Czy w Poznaniu kluby przyjazne gejom też mają IP: *.icpnet.pl 02.06.05, 19:08
        Jakie podreczniki polecasz? Komunistyczne? Geje i pedofilie to zboczenie -
        patrz Samson ,patrz Krollop , patrz przestpestwa pedofilskie - blisko 80 %
        homoseksualistow po 30 roku zycia zaczyna szukac innych podniet...Niestty tak
        jak narkotyki miekkie prowadza do twardych tak male zboczenia typu facet robi
        loda facetowi prowadzi do szukania kolejnych wrazen. A dodatkowo w Pozanniu
        prade organizowali przestepcy i ludzi ktorzy gloryfikowali zbrodniarzy.
        • akabe Re: Czy w Poznaniu kluby przyjazne gejom też mają 02.06.05, 19:20
          Komunistyczne?Komuniści nie uznawali czegoś takiego jak homoseksualizm. Jak
          NSDAP.....Dlatego dość trudno doszukać się w takowych podręcznikach wzmianek na
          ten temat.
          Człowiek homoseksualny interesuje się przedstawicielami tej sameł płci.
          Pedofil interesuje się nawiązaniem intymnych kontaktów z DZIEĆMI. Trudno
          zrozumieć?
          • Gość: adrian kocham vikke IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.05, 21:00
            i jej meloniki
          • Gość: K To Ty nie rozumiesz IP: *.icpnet.pl 02.06.05, 21:55
            To chyba Ty nie potrafisz zrozumiec. Zobacz sprawy pedofilskie. Atakowani sa
            rowniez chlopcy przez mezczyzn. Homseksualizm jest jak miekki narkotyk ale to
            przestaje wystarczac. Zaczyna sie szukac innych podniet. Pedofilia,S/M to nie
            bierze sie z sufitu. W 80% przypadkow pedofil ktory atakuje chlopca jest
            homoseksualista. Jest wyrazna zaleznosc miedzy homseksualizeme a pedofilia.
            Brniesz w zboczenia jak w kazdy nalog. Porozmawiaj z seskuologami. Niech
            liberalne -homoseksualen media dopuszcza do glosu pracownikow policji,sadow.
            Lobby zboczencow jednak jest duze. Dzisiaj homoseskualizm promujemy,jutro
            bedzie rodzina z dwoma tatusiami(to jest normalne?????) a pojutrze pojdziemy w
            tym kierunku co Skandynawia (dopusczalny wiek osoby z kora mozna odbyc stosunek
            ma byc obnizony do 12 roku zycia- o ile juz nie zostal) nalezy polozyc kres
            zboczenieom.
            • akabe Re: To Ty nie rozumiesz 02.06.05, 22:05
              Zakładając, że homoseksualizm jest wrodzony, jak np. zespół Downa chcesz
              izolować wszystkich, którzy nie pasują do Twojego obrazu "nowego lepszego
              świata"? Czy oni nie mają prawa żyć w społeczeństwie? Statystyka statystyką,
              wyniki zawsze zależne od wielu czynników, w jakich kręgach szukano
              potenacjalnych pedofilów. Wiadomo, że pod lupę bierze się mmniejszości, w
              niezależnie jakiej sprawie od wieków cierpią mniejszości seksualne/narodowe,
              etc.
              • Gość: K Re: To Ty nie rozumiesz IP: *.icpnet.pl 02.06.05, 22:20
                Wybacz ale jesli nie dostrzegasz roznicy miedzy Downem a homseskualizmem to
                rozmowa z Toba nie ma najmniejszego sensu. Uwazasz ze wymalowany facet
                pradaujacy w lancucha na ulicy to normalny gosc? Ludzie chorzy na Downa nie
                atakuja dzieci. Co innego homo. Ja na oboz puszcze swoje dzieci z dziecmi
                niedorozwojem ale z gejami nie puscilbym w zyciu. W jakich kregasz szukano
                pedofilow? W takich ktore stoja za atakami na dzieci. Patrz pedofile z Dworca w
                Warszawie - wiekszosc z nich wspolzyje lub wspolzyla z mezczyznami.
                • akabe Re: To Ty nie rozumiesz 02.06.05, 22:26
                  To miała być konstruktywna dyskusja, a że taką nie jest, szkoda klawiaturę
                  ścierać. Pojęcie "wrodzone" powinno mówić samo za siebie, ale jak widać, nie
                  każdy kto posługuje się jez. polskim rozumie znaczenie słów należących do tego
                  języka.
                  • Gość: Kara Wrodzony... IP: *.icpnet.pl 03.06.05, 00:25
                    Wrodzony czy nie - nie ma roznicy. Jak patrze na ta niby kulture homo-gejo cos
                    tam to mi sie chce rzygac ,osobiscie.A poza tym co to za zalozenia - wrodzony?
                    Jak bede mial wrodzona chec zabijania to co? moge zabijac? i bedziesz mnie
                    tolerowac? Homoseksualizm to zboczenie i nie uciekam od pomocy dla tych ludzi.
                    Jestm za. ALe od pomocy a tolerancji dla marszow zboczencow i totalnych
                    dewiantow seksualnych jakimi sa bez watpienia geje(jest roznica pomiedzy gejem
                    a homo) to daleka droga. Na cale szczescie jest kara dla tego typu zachowan.
                    AIDS , ktore skutecznie trzebi ta gupe spoleczna.
                    • akabe Re: Wrodzony... 03.06.05, 09:40
                      Piękny tok myślenia: AIDS dla homo, prosto z nieba od miłosiernego Boga na
                      pewno. Jeszcze jakiś nowotwór gratis by się przydał. Wynoszę się stąd, radzę
                      oliwić klapki na oczach, żeby nie zardzierwiały.
                      • Gość: ms [...] IP: *.wurnet.nl / *.wur.nl 08.06.05, 14:53
                  • Gość: hill Re: To Ty nie rozumiesz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.05, 09:12
                    A skad wiesz, ze homoseksualizm jest wrodzony? Poprosze namiary na zrodlo,
                    ktore to potwierdza. Kazdy uczciwy badacz, niezaleznie od pogladow, powie
                    przynajmniej tyle, ze NIE WIE, skad homoseksualizm sie bierze. A Ty nie masz
                    watpliwosci? Coz, gratuluje. Zreszta wpadasz w pulapke myslac w ten sposob.
                    Zespol Downa jest wrodzony i nikt nie powie, ze to zdrowe zyc z zespolem Downa.
                    Wiem, co mowie, jest dziecko z Downem w mojej rodzinie. Kochane - ale jednak
                    chore.
                    • akabe Re: To Ty nie rozumiesz 03.06.05, 09:43
                      Samo życie nie jest zdrowe. A oczyszczanie na siłę społeczeństwa z ludzi
                      słabszych, "nieudanych" ma długą tradycję: zrzucanie upośledzonych noworodków w
                      przepaść, wybijanie pensjonariuszy zakładów dla psychicznie chorych, etc. Radzę
                      zastanowić się nad światopoglądem, bo szerzenie takich treści jest niepoprawne
                      politycznie, a także sprzeczne z prawem.
                    • Gość: ??? Re: To Ty nie rozumiesz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.06.05, 09:58
                      Patrząc na Twój tok myślenia także heteroseksualizm nie jest wrodzony. Ciekawe
                      kiedy stałeś się hetero i co było przedtem??
                • drhuckenbush Re: To Ty nie rozumiesz 06.06.05, 11:15
                  Oczywiscie, ze tak jest. Ale wszyscy milosnicy pedalow maja swoja teorie na
                  kazdy temat. A jak juz nie maja, to nie odpowiedza Ci na argument.
                  A jest oczywiste, ze takie sytuacje maja miejsce, bo pedalowi trudniej znalezc
                  partnera, wiec szukaja czasem np wsrod chlopcow, mniej opornych itd.
                  Zreszta: w Poznaniu mamy park Marcinkowskiego, w ktorych pedaly sie spotykaja
                  celem doznan seksualnych. Czy mamy taki park dla normalnych par? Nie mamy. A
                  dlaczego? Bo normalne pary poznaja sie normalnie, a pedalow jest malo i jakies
                  specjalne miejsca sobie urzadzaja. A inni ida na latwizne i zaczepiaja ucznia
                  szkoly podstawowej i zabieraja go "na lody" - cokolwiek by to mialo znaczyc.
                  • v.i.k.k.a Re: To Ty nie rozumiesz 06.06.05, 15:32
                    drhuckenbush napisał:

> szkoly podstawowej i zabieraja go "na lody" - cokolwiek by to mialo znaczyc.
                    ### co gorsza do samochodu
                    • drhuckenbush Re: To Ty nie rozumiesz 06.06.05, 21:04
                      > ### co gorsza do samochodu

I taki chlopiec potem uwierzy pedalowi, ze lody mozna w samochodzie kupic.
                      Owszem, mozna w samochodzie, ale nie kupic, tylko robic. I potem kolejna sprawa
                      naglosniona w mediach, kolejne zniszczone zycie...
              • drhuckenbush Re: To Ty nie rozumiesz 06.06.05, 11:12
                Homoseksualizm jest uleczalna choroba psychiczna. Wiec:
                1) mozna ich leczyc
                2) mozna ich izolowac
                3) mozna nic nie robic, pod warunkiem, ze nie beda nam szkodzic i manifestowac
                swojej innosci na ulicach i nie beda dodatkowych przywilejow zadac.
                • drunner Masz jakąś obsesję??? 06.06.05, 11:33
                  Zadziwia mnie biegunka Twoich wpisów w wątkach o tematach gejowskich. W
                  przeciągu paru minut napisałeś co najmniej 3 posty - skąd ta pasja? Może to
                  jakas choroba psychiczna - nerwica natręctw, psychoza maniakalno-depresyjna? A
                  co do tego genialnego stwierdzenia, że homoseksualizm to jakoby choroba
                  psychiczna to proszę o dane źródeł, z których tę arcyciekawą tezę wyciągnąłeś.
                  Nie wie czy uświadamiasz sobie, co tak naprawdę jest rezultatem takich
                  nienawistnych wpisów. A jest nimi to, że musi istnieć taki park Marcinkowskiego
                  bo dwie laski czy dwóch kolesi nie może okazywac sobie uczuć na forum bo
                  zostaną pobici przez dresiarzy wspieranych przez takich jak Ty inteligentów
                  (hehe niechcący usłyszysz komplement) o dresiarskiej mentalności.
                  Nie mówię już o tym, ze tak naprawdę krew zamordowanego za swoja orientację
                  naczelnika NFZ masz an rękach Ty, Oszoł, George, Pan.Nikt i inni propagujący
                  wykluczenie ze społeczeństwa ludzi, którzy mają odmniennie ukształtowany popęd.
                  Swoimi postami nakręcacie spiralę, która pozwala bandytom szantażowac Bogu
                  ducha winnych ludzi.
                  • drhuckenbush Re: Masz jakąś obsesję??? 06.06.05, 12:27
                    drunner napisał:

> Zadziwia mnie biegunka Twoich wpisów w wątkach o tematach gejowskich. W
                    > przeciągu paru minut napisałeś co najmniej 3 posty - skąd ta pasja?

Jak zaczalem pisac w jednym watku, to go kontynuuje, bedzie jeszcze wiecej
                    postow, bo kontynuuje analize watku.

> A
                    > co do tego genialnego stwierdzenia, że homoseksualizm to jakoby choroba
                    > psychiczna to proszę o dane źródeł, z których tę arcyciekawą tezę wyciągnąłeś.

Zrodlo? A moze byc Swiatowa Organizacja Zdrowia? W latach 90-tych, pod wplywem
                    naciskow pedalskiego lobby zostala ona z rejestru wykreslona - ale nie bylo
                    zadnych medycznych argumentow, po prostu naciski "waznych" pedalow, ktorzy nie
                    chcieli sie leczyc.
                  • drhuckenbush Re: Masz jakąś obsesję??? 06.06.05, 12:32
                    Ups, za wczesnie mi sie wyslal, nie skomentowalem calosci...

> Nie mówię już o tym, ze tak naprawdę krew zamordowanego za swoja orientację
                    > naczelnika NFZ masz an rękach Ty, Oszoł, George, Pan.Nikt i inni propagujący
                    > wykluczenie ze społeczeństwa ludzi, którzy mają odmniennie ukształtowany popęd.

Bzdura. ZAWSZE powtarzalem, ze ich nie lubie, ale w zadnego bym kamieniem nie
                    rzucil, nikogo bym tez do tego nie namawial. A na to, ze szefo NFZ zginal z reki
                    anty-pedalskiej szajki dowodow nie ma, wiec bzdur nie pisz. Takie rozwiazanie by
                    bylo najprostsze i dobre dla pedalow - mieliby kolejny argument po swojej stronie.

>
                    > Swoimi postami nakręcacie spiralę, która pozwala bandytom szantażowac Bogu
                    > ducha winnych ludzi.

Jedni sa niewinni, inni nie. Jak ktos nie wynosi swojego lozka na ulice, to
                    spoko. Ale jesli manifestuja swoja innosc (czego spoleczenstwo sobie NIE ZYCZY),
                    probuja zmusic spoleczenstwo do akceptowania slubow i adopcji wsrod pedalow - to
                    sami sie prosza o publiczne napietnowanie.
                    • drunner Re: Masz jakąś obsesję??? 06.06.05, 18:24
                      Ten argument o WHO trochę mało konkretny - gdzieś, coś, kiedyś, ktoś itd.
                      Pewnie jest w tym źdźbło prawdy, ale ja bym życzył sobie jakichś badań
                      popartych nazwiskiem, miejscem ogłoszenia a najlepiej linkiem, żebym rozważył
                      danie jakiejś niewielkiej wiary w tę bzdurę, że homoseksualizm to niby choroba
                      psychiczna.
                      To nie bzdura, że naczelnik z NFZ zginął z rąk "anty-pedalskiej" szajki, tylko
                      najbardziej prawdopodobna dotychczas hipoteza rozważana w
                      dochodzeniu/śledztwie. A o tym czy w tej chwili dowody są czy ich nie ma, nie
                      możesz mieć żadnej wiedzy, bo to informacja na razie wyłącznie w posiadaniu
                      organów ścigania
                      Pewne jest jedno, że Twoje posty i tych pozostałych szermierzy siania
                      nienawiści wobec lebijek/gejów tworzą chory klimat. Na przykład uważa się, że
                      noszenie japonek jest typowe dla gejów. No i załóżmy, że ktoś niebędący gejem i
                      nieświadomy konotacji tego typu obuwia wyjdzie w nim do miasta. I oto
                      nasiąknięci wytworzonym przez Ciebie, Georga, Oszołoma et consortes klimatem
                      dresiarze, pobiją go do nieprzytomności, bo geje - jak i Ty uważasz skoro
                      entuzjazm Cię rozpiera bo beznadziejnym orzeczeniu Sadu - to przecież pedofile,
                      zoofile i nekrofile. Nie zdajesz sobie sprawy, że to, że Ty nie będziesz rzucał
                      kamieniem ani nakłaniał, nie zmienia faktu, że propagowanie zwykłej niechęci
                      przez ludzi normalnych nakręca spiralę agresji u zezwierzęconych dresiarzy i
                      potem mamy rzucanie kamieniami i inne ekscesy.

> Ale jesli manifestuja swoja innosc (czego spoleczenstwo sobie NIE ZYCZY)

O przepraszam ja jestem częścią tego społeczeństwa i dla mnie to oni mogą sobią
                      manifestować nawet co miesiąc, jest sporo ludzi którzy życzliwie odnoszą się do
                      zaszczutych lesbijek/gejów, więc co najwyżej możesz powiedzieć, że większość
                      sobie nie życzy. Tylko że większość w Niemczech życzyła sobie Hitlera, na
                      południu USA nie chciała zniesienia niewolnictwa a w Polsce życzyła sobie
                      premiera Millera no i teraz zmieniała zdanie. Niestety większość to w dużej
                      mierze motłoch i dla mnie jej opinia nie stanowi żadnego wyznacznika.
                      • drhuckenbush Re: Masz jakąś obsesję??? 06.06.05, 21:06
                        drunner napisał:

> Ten argument o WHO trochę mało konkretny - gdzieś, coś, kiedyś, ktoś itd.

Nie gdzies, cos kiedys, ktos, tylko fakty Ci podalem. Po prostu nie pamietam
                        dokladnych dat. Ale faktem jest, ze homoseksualizm byl w rejestrze chorob WHO i
                        zostal wykreslony bez konkretnych powodow pod wplywem nacisku przede wszystkim
                        politykow, takze innych znanych osob - prawdopodobnie dotknietych homoseksualizmem.

> To nie bzdura, że naczelnik z NFZ zginął z rąk "anty-pedalskiej" szajki, tylko
                        > najbardziej prawdopodobna dotychczas hipoteza rozważana w
                        > dochodzeniu/śledztwie. A o tym czy w tej chwili dowody są czy ich nie ma, nie
                        > możesz mieć żadnej wiedzy, bo to informacja na razie wyłącznie w posiadaniu
                        > organów ścigania

Oczywiscie. A ze w Polsce mamy zasade domniemania niewinnosci, to nie nalezy
                        posadzac o to morderstwo anty-pedalskiej szajki. Ja wiem, ze dla pedalow i ich
                        milosnikow to by bylo najlepsze rozwiazanie - ale jestem pewien, ze sie okaze,
                        iz tak sie nie stalo.
                      • drhuckenbush Re: Masz jakąś obsesję??? 06.06.05, 21:15
                        I znowu za szybko wyslalem...

> Pewne jest jedno, że Twoje posty i tych pozostałych szermierzy siania
                        > nienawiści wobec lebijek/gejów tworzą chory klimat. Na przykład uważa się, że
                        > noszenie japonek jest typowe dla gejów. No i załóżmy, że ktoś niebędący gejem i
                        >
                        > nieświadomy konotacji tego typu obuwia wyjdzie w nim do miasta. I oto
                        > nasiąknięci wytworzonym przez Ciebie, Georga, Oszołoma et consortes klimatem

Nie uwazam, by noszenie japonek bylo oznaka pedalstwa. Jest to dziwne i ja bym
                        sie w tym zle czul, ale jak komus odpowiada - jego sprawa. Gorzej, gdyby do tego
                        sie malowal i na imprezy wychodzil w szpilkach - to o takiego bym sie trzymal z
                        daleka...

> dresiarze, pobiją go do nieprzytomności, bo geje - jak i Ty uważasz skoro
                        > entuzjazm Cię rozpiera bo beznadziejnym orzeczeniu Sadu - to przecież pedofile,
                        >
                        > zoofile i nekrofile.

Nie, pedaly nie sa pedofilami i nekrofilami. Ale jest to rowniez zboczenie -
                        podobnie jak te dwa wymienione obok. Jedyne co rozni homoseksualizm od
                        pozostalych zboczen to fakt, ze jest on mniej szkodliwy dla osob trzecich.
                        Jednak dzisiejszych czasach jest czesto bardziej szkodliwy dla spoleczenstwa -
                        bo (na szczescie) pedofile, zoofile i nekrofile swoich marszy nie organizuja.
                        Ale jesli marsze pedalow stana sie norma, te zachowania zostana zaakceptowane i
                        uznane za normalne przez spoleczenstwo to jest oczywiste, ze inni zboczency tez
                        wkrotce wyjda na ulice...

> O przepraszam ja jestem częścią tego społeczeństwa i dla mnie to oni mogą sobią
                        >
                        > manifestować nawet co miesiąc,

Ale w Polsce wiekszosc spoleczenstwa sobie tego NIE ZYCZY. A zyjemy w kraju
                        demokratycznym, gdzie to wiekszosc podejmuje prawomocne decyzje, pozostali musza
                        sie do nich dostosowac. Takie prawa demokracji.

> co najwyżej możesz powiedzieć, że większość
                        > sobie nie życzy.

Oczywiscie, ze wiekszosc. Ale w naszym kraju decyzji nie podejmuje sie przez
                        aklamacje, a przez (zazwyczaj) zwykla wiekszosc glosow. Wiekszosc osob sobie w
                        Polsce parad nie zyczy. W Krakowie wiekszosc rozpedzila w nieladny sposob
                        parade. W Warszawie Kaczynski zakazal parady i nie bylo zadnego zenujacego
                        finalu - bo zrobil to, czego zyczylo sobie spoleczenstwo. W Poznaniu prezydent
                        nie mial jaj i ulegl presji homoseksualistow, ale tu bez wiekszych ekscesow
                        mieszkancy sami zalatwili sprawe.
                        Ciekaw jestem jaki bedzie w tym roku final w Warszawie. Jesli dojdzie do parady
                        i beda zamieszki to nie bedzie mi zal zadnego pedala. Z prostego powodu: marsz
                        bedzie nielegalny!

> Tylko że większość w Niemczech życzyła sobie Hitlera, na
                        > południu USA nie chciała zniesienia niewolnictwa a w Polsce życzyła sobie
                        > premiera Millera no i teraz zmieniała zdanie. Niestety większość to w dużej
                        > mierze motłoch i dla mnie jej opinia nie stanowi żadnego wyznacznika.

No widzisz... A odnosnie pedalow od 20 lat maja takie samo zdanie. Cos w tym
                        chyba jest...
            • Gość: Jestem przerażony Re: To Ty nie rozumiesz IP: *.bg.am.poznan.pl 03.06.05, 16:29
              To jest jedyna rozsądna wypowiedź. Ludzie spójrzcie co się dzieje. Lobby
              homoseksualne potrafi nawet wpływac na wyniki badań naukowych mających na celu
              udowodnienie tego, że homo- jest powszechne w przyrodzie. To że jeden samiec
              mucha włazi na drugiego samca muchę, nie oznancza jeszcze że ludzie też tak
              powinni robić.... Zdrowego rozsądku życzę , a nie pseudointelektualnej
              masturbacji
            • Gość: kekker Re: To Ty nie rozumiesz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.05, 19:15
              a w ilu % pedofil atakujący dziewczynkę jest hetero? homo pedofile "atakują"
              chłopców a hetero dziewczynki, chyba logiczne
              • drhuckenbush Re: To Ty nie rozumiesz 06.06.05, 12:34
                To jeszcze pytanie jaki odsetek pedofili atakuje chlopcow, a jaki tylko
                dziewczynki. Jaki bedzie wynik? Ano taki, ze wsrod pedofili pedalow jest
                zdecydowanie wiecej niz w calym spoleczenstwie.
      • drhuckenbush Re: Czy w Poznaniu kluby przyjazne gejom też mają 06.06.05, 11:10
        A pokaz mi tu jakakolwiek tresc faszystowska. Linki/cytaty bym prosil.
    • Gość: traxxx Re: Czy w Poznaniu kluby przyjazne gejom też mają IP: *.yes.com.pl 03.06.05, 11:31
      do niewątpliwego autorytetu jakim jest "K" w sprawach pedofilii. polecam
      Kidprotect.pl, juz pobieżna lektura tej strony pozwala się zorientować że
      pedofilia homoseksualna to nie 80% przypadków pedofilii. rozumiem że masz swoje
      "wejścia" ale rzucanie takich wyników jako pewnik to manipulacja faktami.
      uffff.... jak to niewiedza potrafi zaslepic.
      tak samo trudno mi uwierzyc w argumenty że seks homo potrzebuje z czasem
      mocniejszych podniet. jeśli tak by miało byc to wydaje mi sie ze seks hetero
      kierował by się podobnymi regułami.
      pociąg seksualny to w końcu tylko pociąg (fizjologia) i nieważne która stronę
      reprezentuje ))

ponadto skoro gejów jest ok 5-7 % w każdym społeczeństwie a reszta to bi (ok. 14
      %) i hetero (ok 80%) no to chyba oczywiste że więcej przesteępstw pedofilnych
      popełniaja homo.
      ponadto wielu gejów pracuje z dziećmi i sa pewnie dobrymi pracownikami nie
      "napalajacymi" się na młodych chłopaków, tak jak nauczyciele hetero nie
      "napalają" sie na młode dziewczynki.
      czy to tak trudno zrozumieć
      no ale skoro lubisz to drąż temat, piętnuj, skazuj na przymusowe leczenia. a im
      pozwól na obrone swoich racji.
      w końcu nie wydaje mi sie zeby mieli komus zagrażać!!
      • Gość: k AIDS - trzebi dewiantow IP: *.icpnet.pl 03.06.05, 13:08
        AIDS trzebi ta populacje. I nie interesuje mnie kto to zeslal. Apel lekarzy w
        USA dewianci olalali. Geje sie puszczaja i umieraja..i nie mam zalu. Wybacz ale
        czlowiek ktory jest ponakluwany kolczykami ,lysy i poubierany jak ala
        gestapowiec nie wzbudza we mnie ani zaufania ani tolerancji. Zwyczajnie chce mi
        sie rzygac. Porownanie homo z hetero apropo przestepstw pedofilskich jest
        bezsensowne. Homseksualizm to dewiacja a nie zdorwy pociag. Takze homo beda
        szukali nowych podniet. I tak sie dzieje , nie trzeba dlugo szukac.
        • Gość: ??? Re: AIDS - trzebi dewiantow IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.06.05, 10:00
          ... W takim układzie dresy musza zacząć umierać na kiłę i inne takie
      • drhuckenbush Re: Czy w Poznaniu kluby przyjazne gejom też mają 06.06.05, 12:40
        Gość portalu: traxxx napisał(a):

> ponadto skoro gejów jest ok 5-7 % w każdym społeczeństwie a reszta to bi (ok. 1
        > 4
        > %) i hetero (ok 80%) no to chyba oczywiste że więcej przesteępstw pedofilnych
        > popełniaja homo.

Tak, a co powiesz na to, ze wsrod pedofili masz 40% homo, 40% bi i 20% hetero?

> ponadto wielu gejów pracuje z dziećmi i sa pewnie dobrymi pracownikami nie
        > "napalajacymi" się na młodych chłopaków, tak jak nauczyciele hetero nie
        > "napalają" sie na młode dziewczynki.

Doskonalym przykladem na Twoja teorie jest Krolopp.

• Gość: rycerz maltański Re: Czy w Poznaniu kluby przyjazne gejom też mają IP: *.adsl.inetia.pl 03.06.05, 11:43
      czy nadejdzie dzień, gdy homoseksualiści zrozumieją, że ich knajpy, marsze,
      manifestacje, kluby i inne pierdoły nie maja SENSU ???? czy hetero też mają
      organizować własne knajpy, marsze, manifestacje, kluby i inne pierdoły
      udowadniając, że nie są gorsi ???? nie lepiej żyć spokojnie obbok siebie nie
      manifestujac: dziwnych preferencji seksualnych, stanu majatkowego, religijności
      lub jej braku, umiejetności jeżdżenia na rowerze lub rolkacch itp. ????
      dlaczego geje i lessi stale coś tworzą chcąc być widocznymi ponad marę i
      potrzebę ???? jeżeli takie tęczowe naklejki - to może na plecach ???? dobranoc !
      • pan.nikt Re: Czy w Poznaniu kluby przyjazne gejom też mają 03.06.05, 12:14
        no właśnie!!
        Ale im nie codzi o naklejki.
        To jakieś oszołomy, chcą koniecznie odbić się na "inności".
        To nie jest problem gejów, to jest problem działaczy gejowskich.

BO ONI LICZĄ NA KARIERĘ NA DUPIE!
    • Gość: traxxx Re: Czy w Poznaniu kluby przyjazne gejom też mają IP: *.yes.com.pl 03.06.05, 13:16
      rycerzu maltański nawet nie wiesz jak bardzo bym chciał żeby było tak jak
      piszesz, spokojnie, bez stresu, bez problemu. problem jednak tkwi w tym ze
      dopóki jeden czy drugi homoseksualista przyjdzie z opowieścią jak go to pobili
      za "pedalstwo" to nie będzie tego stanu "bez stresu". może taka manifa lub
      nagłasnianie problemu powoli pozwoli ludziom przywyknąć ze obok nich żyja ludzie
      o innej orientacji seksualnej.
      oczywiście o wiele bardziej wartościowe byłoby rzetelne wychowanie seksualne i
      ogólnie dostępne informacje na ww temat - no ale w tym kraju to chyba na razie
      mało prawdopodobne.
      przypominam ze według niektórych teorii do homoseksualizmu doprowadza nawet
      masturbacja. jakos po sobie widzę ze chyba jednak nie
      • Gość: ula Ja lubie najbardziej seks oralny IP: *.icpnet.pl 03.06.05, 14:47
        czy moge robic parade urpawiajac seks oralny z dwoma partnerkami? Nie! Wiec
        czego Ci geje chca? Chca uznania ze sa ciotami? 30 kilogramowi chlopcy o
        wyamlowanych pazonkciach...idzcie do Kukabary zeby zobaczyc co sie moze stac z
        facetem , ku przestrodze...
        • Gość: traxxx Re: Ja lubie najbardziej seks oralny IP: *.yes.com.pl 03.06.05, 15:23
          mozesz sobie zrobic oralną parade, hehehe, nie będzie mi to przeszkadzać
          . a wogóle rozumiem że widziałaś parady gejów z takimi obrazkami?? i właściwie
          to niby czemu oni maja po 30 kg?? heheheheh co za idiotyczny post. buahahahahah
          • Gość: Biolożka Re: Ja lubie najbardziej seks oralny IP: *.icpnet.pl 06.06.05, 20:08
            Ja widziałam. Miałam nieszczęście nadziać się na paradę gejów w Amsterdamie,
            gdzie przebywałam sobie spokojnie na wycieczce z moim ojcem. Mialam wtedy jakieś
            13 czy 14 lat. Czy parada musi polegać na pokazywaniu obscenicznych gestów i ...
            narządów niczemu niewinnym turystom? To mają być ci ludzie żądający tolerancji?
            Najpierw niech oni nauczą się odrobiny kultury i sznowania uczuc innych, którzy
            nie mają ochoty oglądać gołych penisów na ulicach i nie chcą, by patrzyły na to
            ich dzieci!!!!
            Poza tym, jako biolog mogę tylko powiedzieć: homoseksualizm nie jest ewolucyjnie
            uprawniony.
            • drhuckenbush Re: Ja lubie najbardziej seks oralny 06.06.05, 21:17
              Masz oczywista racje. U nas nikt nie moze zrozumiec jednej rzeczy.
              Za granica kiedys tez to byly "niewinne" parady, obecnie jest to pokazywanie
              ch*** na ulicy, publiczne lizanie sie i Bog wie co jeszcze. A w Polsce jakos
              durni ludzie uwazaja, ze "nie, nic sie nie stanie, to tylko niewinna
              demonstracja". Naiwnie mysla, ze u nas bedzie inaczej. Pierwsza, druga parada
              moze tak. A potem dojdzie do tego, co w innych zepsutych europejskich krajach.
              No i skandaliczne jest to, ze za granica zazwyczaj swoje pedalskie parady chca
              robic w dniu, kiedy chrzescijanie maja swoje wazne swieto koscielne.
      • Gość: LST Geje niech sie poucza psychologi spolecznej IP: *.icpnet.pl 03.06.05, 14:58
        ktora mowi w tym przypadku o tym ze aby byc tolerowanym nie nalezy narzucac
        swojego swiatopogladu innym. Tymi marszami psuedorownosci robia wiecej szkody
        niz pozytku. Wiec wychodzi na to ze z gejow te niezli debile. O feministkach
        takie zdanie mam od dawna. Acha oporcz tego feministki sa brzydki i otyłe.
        • Gość: traxxx Re: Geje niech sie poucza psychologi spolecznej IP: *.yes.com.pl 03.06.05, 15:33
          do psychologa społecznego LST:
          czy przemarsz w manifie jest równoznaczny z narzucaniem poglądów??
          wydawało mi się że narzuca się poglądy siłą.
          co do marszów to na pewno robia nimi duzo szumu - efekt długofalowy:
          przywyknięcie społeczeństwa do tego zjawiska. ale nie narzucenie własnej woli.
          oczywiście jeśli ktos z postronnych po marszu zostanie gejem to masz rację,ale
          szczerze mówiąc to marsze jeszcze z nikogo nie uczyniły geja.
          co do twojego zdania o feministkach - to nie jest temat tego forum więc łaskawie
          zachowaj je dla siebie. lub stwórz nowy topic
      • drhuckenbush Re: Czy w Poznaniu kluby przyjazne gejom też mają 06.06.05, 12:44
        Manifestacja spowoduje wzrost nienawisci do zboczencow.
        No sorry, ale jesli spoleczenstwo sobie parady NIE ZYCZY, a pedaly mimo to ja
        zorganizuja, to dziwisz sie, ze ludziom sie oni nie podobaja??
    • Gość: POZNANIAK Re: Czy w Poznaniu kluby przyjazne gejom też mają IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.05, 14:56
      WITAM!
      JESTEM JEDNYM Z PRZEDSTAWICIELI TEJ MNIEJSZOŚĆI NA TYM FORUM I PRZYZNAJĘ, ŻE
      JAKO HOMOKSEKSUALISTA NIE MAM SIĘ GDZIE BAWIĆ W WEEKENDY. SMUTNE TO ALE
      PRAWDZIWE. JAKI TEN POZNAŃ JEST NIETOLERANCYJNY.
      • akabe Re: Czy w Poznaniu kluby przyjazne gejom też mają 03.06.05, 15:03
        Witaj! Poznań jest tolerancyjny, trzeba tylko trafić na odpowiednich ludzi.
        Jestem hetero, ale mam znajomych homo, którzy wcale nie mają kolczyków gdzie
        popadnie i nie chodzą w skórach, są normalnymi ludźmi, których bardzo cenię za
        intelekt i urok osobisty.
        • Gość: ? Re: Czy w Poznaniu kluby przyjazne gejom też mają IP: *.icpnet.pl 03.06.05, 15:05
          I super i czy Ci ludzie potrzebuja parad psuedorownosci? CZy potrzebuja tego
          szumu?
          • akabe Re: Czy w Poznaniu kluby przyjazne gejom też mają 03.06.05, 15:17
            Nie potrzebują, bawią się w weekendy bez żadnych problemów, uczą się, pracują,
            płacą podatki, nie widzę powodu, aby porównywać ich do pedofilów. Prędzej bym
            własne dziecko z nimi zostawiła niż z wytapetowaną panienką w kolorze różowym.
            • Gość: ? Re: Czy w Poznaniu kluby przyjazne gejom też mają IP: *.icpnet.pl 03.06.05, 15:20
              Wiec niech tak bedzie. Ale przeciwko paradom ktore sa nachalna kampania pewnych
              obyczajow oraz sa organizowane przez przestepcow roznej masci jak pan ROSZAK i
              pan Mackowiak oraz promuja symbole totalitaryzmu bede protestowal.
            • drhuckenbush Re: Czy w Poznaniu kluby przyjazne gejom też mają 06.06.05, 13:04
              Jesli nie manifestuja swojej innosci i lozka trzymaja w domu - to oki. Jednak
              mimo wszystko balbym sie dziecko z takim zostawic...
      • Gość: andrzej Re: Czy w Poznaniu kluby przyjazne gejom też mają IP: *.icpnet.pl 03.06.05, 15:06
        Idz sie bawic do sfery. A co to znaczy ze nie masz sie gdzie bawic? Przypuscmy
        ze wchodzisz do klubu i czego sie spodziewasz? Bo nie bardzo rozumiem ,zdaje
        sie ze Twoj wpis jest tylko prowokacja
        • Gość: POZNANIAK Re: Czy w Poznaniu kluby przyjazne gejom też mają IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.05, 13:44
          SAM OCZYWIŚCIE MOGĘ WEJŚĆ DO KAŻDEGO KLUBU W MIEŚCIE, ALE JAK WCHODZĘ Z MOIM
          PARTNEREM OD RAZU NA NAS DZIWNIE PATRZĄ. NIE OKAZJEMY SOBIE CZUŁOŚCI PUBLICZNIE,
          ALE TAKIE ZWYKŁE GESTY JAK NP. TRZYMANIE ZA RĘCE SĄ RÓŻNIE POSTRZEGANE.
      • Gość: ajzol Re: Czy w Poznaniu kluby przyjazne gejom też mają IP: *.icpnet.pl 04.06.05, 13:04
        Jaki jestem szczęśliwy, że Poznań jest "nietolerancyjny"!!!
        Mam nadzieję, że tak już będzie.
        Niech Poznań będzie zaściankowy, pełen homofobów i przeraźliwie nudny.
        • drhuckenbush Re: Czy w Poznaniu kluby przyjazne gejom też mają 06.06.05, 13:08
          Nudno u nas wcale nie jest.
          Ale jestem dumny z tego, ze Poznan ma swoj charakter, swoje wlasne zdanie! Nie
          chcielismy marszu - to sie nie odbyl. Mimo, ze w Europie teraz jest jazzy byc
          pedalem i ich kochac to my pokazalismy, ze u nas tak byc nie musi, ze nie musimy
          przyjmowac tego, co euroosly nam narzucaja.
      • drhuckenbush Re: Czy w Poznaniu kluby przyjazne gejom też mają 06.06.05, 13:03
        Baw sie w domu!
    • gocha221 Re: Czy w Poznaniu kluby przyjazne gejom też mają 03.06.05, 16:13
      moim zdaniem to głupi pomysl i dziwię się, że z tym pomysłem wyszły organizacje
      gejowskie.
      To normalni ludzie, nikt nie znakuje miejsc przyjaznych heterykom,a takimi
      pomysłami tylko podkreslają swoją odmienność. Mi się podobała akcja "niech nas
      zobaczą", gdzie pary były pokazane bardzo fajnie, zwyczjanie, bez żadnych flag i
      znaczków. Ludzie, którzy chca byc razem i tyle.
      A geje sami wiedzę, w których klubach jest ok towarzystwo i nikt sie na nich
      gapił dziwnie nie bedzie.
      Poza tym żaden znaczek nie pomoże, i tak sie może trafić jakiś klient-oszołom.

w Polsce są potrzebne akcje społeczne, bo poziom niecheci i niezrozumienia
      bliźniego (dziwi to w kraju katolickim) jest wysoki, ale chyba nie takimi srodkami.
    • Gość: $tefan Re: Czy w Poznaniu kluby przyjazne gejom też mają IP: *. / *.hsd1.il.comcast.net 03.06.05, 22:37
      wielkie_jol napisał:

> tęczową nalepkę na drzwiach? Bo w krakowie mają:
      >
      > miasta.gazeta.pl/krakow/1,35798,2742278.html
      > mi się wydaje że tak powinno być w całej Polsce, wówczas może kiedyś
      > przestaną najeżdżać na gejów & lesby. Po prostu zaakceptują, że ci sobie są i
      > tyle.
      Kluby przyjazne gejom?
      Geojm w tych klubach nalewaja drinki przez slomke, jakos inaczej?
      Geje inaczej sa obslugiwani w kubach, bankach i na stacji benzynowej z
      naklejkami? W samie spozywczym i filharmonii?
      Wymasgaja wiekszej atencji czy tez sa obslugiwani wylacznie przez facetow bo
      kobietami sie brzydza?
      O co chodzi z tymi naklejkami?
    • drhuckenbush Super pomysl!!! 06.06.05, 10:44
      Normalny czlowiek moze traktowac to jako ostrzezenie jesli nie chce podczas
      milego wieczoru widoku lizacych (i nie tylko) pedalow.
      • Gość: ! Pokazali w Notre Dame ile sa warci... IP: *.icpnet.pl 06.06.05, 13:01
        Do zobaczenia w Warszawie Cioty.
        • drhuckenbush Re: Pokazali w Notre Dame ile sa warci... 06.06.05, 13:09
          A co z Notre Dame?
          Mam nadzieje, ze jesli wystapia przeciwko prawu w Warszawie i mimo zakazu
          zorganizuja marsz, to ktos z tym zrobi porzadek. Prawo nie moze byc lamane!
          • tomashec Re: Pokazali w Notre Dame ile sa warci... 06.06.05, 21:30
            Kurde, ogólnie jestem tolerancyjny, ale niestety w tej sprawie, tzn w sprawie gejostwa i lesbijstwa jestem mega rygorystyczny. Dla mnie stosunki, związki itp miedzy przedstawicielami tej samej płci są zwykłym zezwierzęceniem (choć myśle, że nawet zwierzęta umieją sobie radzić z takimi przypadkami) i wg mnie leżą na tej samej półce obok pedofilii czy nekrofilii. To moje skromne zdanie...
            • Gość: Paweł Re: Pokazali w Notre Dame ile sa warci... IP: *.icpnet.pl 06.06.05, 21:35
              > Kurde, ogólnie jestem tolerancyjny, ale niestety w tej sprawie, tzn w sprawie g
              > ejostwa i lesbijstwa jestem mega rygorystyczny. Dla mnie stosunki, związki itp
              > miedzy przedstawicielami tej samej płci są zwykłym zezwierzęceniem (choć myśle,
              > że nawet zwierzęta umieją sobie radzić z takimi przypadkami) i wg mnie leżą na
              > tej samej półce obok pedofilii czy nekrofilii. To moje skromne zdanie...

Ciekawe, przecież w tym momencie liżesz dupę dr hack. oj jesteś trochę niekonsekwentny
              Tym postem pokazałeś ile jesteś warty - nic.
              • drhuckenbush Re: Pokazali w Notre Dame ile sa warci... 06.06.05, 22:42
                > Ciekawe, przecież w tym momencie liżesz dupę dr hack. oj jesteś trochę niekonse
                > kwentny
                > Tym postem pokazałeś ile jesteś warty - nic.

Glupi czy co? Nic nie wart dlatego, ze ma swoje zdanie, ktore przypadkiem jest
                zbiezne z moim?
      • akabe Re: Super pomysl!!! 06.06.05, 18:30
        A pary hetero, obściskujące się i śliniące na ulicach cię nie rażą? Bo mnie
        rażą i życzę sobie, żeby także nie "wynosili łóżka na ulicę". Nie piszę tego z
        przekory tylko ze szczerego obrzydzenia wywoływanego takim widokiem.
        • porannakawa Jak leją benzynę dla homo na stacjach benzynowych? 06.06.05, 20:33
          akabe napisała:

> A pary hetero, obściskujące się i śliniące na ulicach cię nie rażą? Bo mnie
          > rażą i życzę sobie, żeby także nie "wynosili łóżka na ulicę". Nie piszę tego z
          > przekory tylko ze szczerego obrzydzenia wywoływanego takim widokiem.

Też raża! Wszelkie formy seksualizmu nachalnego i publicznego są rażące.
          Ci hetero jednak nie robią parad i nie ogłaszają dumy z powodu tego, że są
          hetero. Do głowy nie przyszłoby robić paradę hetero i w jej trakcie pokazywać
          zwiędłe ciała i demonstrować ruchy frykcyjne!

I jeszcze sprawa naklejki tęczowej na stacji benzynowej - homo są tam jakoś
          traktowani inaczej? Leją benzynę im w bok samochodu, we wlew czy specjalnie
          jakby dla nich - od tyłu?
          • drhuckenbush Re: Jak leją benzynę dla homo na stacjach benzyno 06.06.05, 21:20
            Pewien profesor inzynier powiedzial swoim studentom (wiem z pierwszej reki), ze
            tlok powinien chodzic w cylindrze, a nie w rurze wydechowej.
        • drhuckenbush Re: Super pomysl!!! 06.06.05, 21:19
          Duzo jestem w miescie, rzadko widze takie pary. Nie razi mnie to za bardzo, bo
          jakby nie patrzec, jest to naturalne zachowanie, ktore ma jakies walory
          estetyczne. Choc ja sam oczywiscie staram sie publicznie uczuc nie okazywac.
          • akabe Re: Super pomysl!!! 06.06.05, 23:19
            Tak samo estetyczne jak widok żuli z winem przed sklepem, daj spokój! U mnie to
            budzi agresję...
            • drhuckenbush Re: Super pomysl!!! 07.06.05, 12:55
              Nie lubie widoku zuli pod sklepem. Jednak nadal uwazam, ze mniej estetyczny jest
              widok dwoch calujacych sie pedalow.
            • Gość: ms [...] IP: *.wurnet.nl / *.wur.nl 08.06.05, 15:05
              • Gość: madame Z. kim ty jesteś "ms"????????? IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 08.06.05, 15:51
                skąd taka znajomość kolacznych szczegółów? nic nie sugeruję, ofkors....

czyżby pod osiedlowy śmietnik wstawili kompka z dostępem do netu i pozwolili
                bezdomnej żulerii poklikać?

brrr, znikaj siło nieczysta, ma ktoś odświeżacz powietrza??
                • Gość: qqrq madame Z, widocznie wiesz lepiej... IP: *.au.poznan.pl 11.06.05, 16:08
                  jak uniknąć umorusania stolcem członka wsadzonego w końcówkę jelita grubego? No
                  to powiedz w jai sposób, bo mnie się to wydaje nieprawdopodobne...
    • Gość: Morphy Powinny miec, zebym wiedzial, gdzie NIE WCHODZIC IP: *.icpnet.pl 06.06.05, 21:45
      Jeszcze jakis zboczeniec zacznie mnie podrywac, dostanie po ryju, a ja wyladuje w areszcie za "przesladowanie mniejszosci seksualnych".
    • conena pytanie do dr h. 07.06.05, 13:28
      co zrobiłbyś gdyby okazało się, że twój syn jest gejem? albo twój brat? jeżeli
      nie masz brata/syna, postaraj sobie wyobrazić taką sytuację.
      nie pytam złośliwie, po prostu jestem ciekawa.
      • Gość: Orbit ojej co za pytanie godne inteligencji w sygnaturce IP: *.icpnet.pl 07.06.05, 15:26
        Trza sobie kupic cos z filozofii wszak zawsze modna. A co by sie stalo gdyby
        Twoj brat okazal sie morderca? Gwalcicielem? Zlodziejem? A co by bylo....Zaden
        sedzie nie moglby miec brata ani syna. Swiat by stanal w miejscu i bysmy sobie
        filozofowali. Co by bylo...
        • conena Re: ojej co za pytanie godne inteligencji w sygna 07.06.05, 15:36
          1. ośmieszasz się.
          2. pytanie skierowałam do kogoś innego.
          • Gość: orbit Re: ojej co za pytanie godne inteligencji w sygna IP: *.icpnet.pl 07.06.05, 15:38
            Zadalas do kogos innego. Wow to jakas doktryna?
            Czym sie osmieszam? Co bys zrobila gdyby Twoj syn byl morderca? Pytam sie bez
            zlosliwosci.
            • conena Re: ojej co za pytanie godne inteligencji w sygna 07.06.05, 15:44
              1. ośmieszasz się w dalszym ciągu starając się być taaaakim złośliwym chłopcem,
              że aż musiałam się powtórzyć. nie oplułeś sobie bródki swojej?
              2. pokaż mi artykuł kk zabraniający homoseksualizmu. potem możesz przyrównywać
              homosex. do morderstwa.
              • Gość: orbit Re: ojej co za pytanie godne inteligencji w sygna IP: *.icpnet.pl 07.06.05, 15:47
                Pokaz mi co zabrania mi takiego porownania. A ja sie Ciebie pytam co bys
                zrobila.Sline zachowam dla przestepcow jesli bede mieli jescze ochote marsz w
                Poznaniu organizowac.
                • conena Re: ojej co za pytanie godne inteligencji w sygna 07.06.05, 15:56
                  nic ani nikt ci nie zabrania, tylko tak samo możesz porównywać kilometry z kWh.
                  sensu to większego nie ma, potzebne też nikomu nie jest, ale przynajmniej masz
                  zajęcie.
                  nic bym nie zrobiła, jak sobie chciałby być mordercą to by był, wsadziliby go
                  do więzienia i tyle by z tego miał.
                  ślina z taką ilością jadu jest trująca, bardzo dobrze, że ostrzegasz.
                  • Gość: orbit Re: ojej co za pytanie godne inteligencji w sygna IP: *.icpnet.pl 07.06.05, 16:47
                    A co? bylas w tej paradzie psuedorownosci w zeszlym roku? hehe trujaca i wypali
                    to co zle.
      • shymz_dakillah Re: pytanie do dr h. 07.06.05, 15:35
        Homoseksualizm jest chorobą, więc postarałbym się o jakieś leczenie... Wiem, że
        nie istnieje żadne lekarstwo, ale z drugiej strony na AIDS też nic jeszcze nie
        wymyślili. Związki są po to, żeby mieć potomstwo, więc niech nikt nie mówi, że
        związki homoseksualne są normalne. HOMOSEKSUALIZM JAK INNE CHOROBY MOŻNA/TRZEBA
        LECZYĆ.
        • Gość: Paweł Re: pytanie do dr h. IP: *.icpnet.pl 07.06.05, 16:49
          dowiedziałeś się tego w kościele? jeżeli tak nie ma to nic wspólnego z rzeczywistością! HOMOSEKSUALIZM NIE JEST CHOROBĄ!!!
          • Gość: orbit Re: pytanie do dr h. IP: *.icpnet.pl 07.06.05, 17:00
            Jest choroba bo nie jest naturalny. To zboczenie. W kosciele sie tego nie
            dowiedzialem. Wczoraj natomiast dowiedzialem sie ze wg. pedalow Aids jest
            dzieki papiezowi, bo to jego wina ze nie stosuja gumek. To jest dopiero
            odkrycie.Ale czego sie spodziewac po pedziach.
            • Gość: Paweł Re: pytanie do dr h. IP: *.icpnet.pl 07.06.05, 17:22
              Naturalną rzeczą jest tolerancja! Na szczęście nie ty orzekasz co jest naturalne a co nie.
              Papież znacząco przyczynia się do rozprzestrzeniania aids, wiesz, niektórzy ślepo słuchają przywódców religijnych. Kościół - czyli papież twierdzi że stosowanie prezerwatyw jest grzechem.
              • Gość: orbit Papiez winny aids wsrod gejow-Pawel jest polglowki IP: *.icpnet.pl 07.06.05, 18:02
                hahaha . Naturlne jest rozmnazanie , geje tego nie potrafia. Nadal twierdzisz
                ze papiez jest winny aids wsrod gejow? A oni go sluchaja? Wyjatkowy z Ciebie
                polglowek Pawel. Wyjatkowy. Papiez winny
                • Gość: Pawel Re: Papiez winny aids wsrod gejow-Pawel jest polg IP: *.icpnet.pl 07.06.05, 18:17
                  Pokaż w którym miejscu napisałem że papież jest winny za aids wsród gejów. Nie potrafisz czytać! Oczywistym jest ze zaden myslacz czlowiek nie bedzie sluchal papieza, no chyba ze samodzielnie nie potrafi myslec, ty raczej nie potrafisz.
                  • Gość: orbit Re: Papiez winny aids wsrod gejow-Pawel jest polg IP: *.icpnet.pl 07.06.05, 18:25
                    To skoro go nie sluchaja to co robili w katedrze Nore Dame Pawle? I co
                    oznaczaly ich krzyki ze papiez jest winny aids? Heh na cale szczescie populacje
                    gejow(mimo ze twierdzisz ze tacy inteligentni) AIDS trzebi az milo i temu nie
                    zaprzeczysz.
                    • Gość: Pawel Re: Papiez winny aids wsrod gejow-Pawel jest polg IP: *.icpnet.pl 07.06.05, 18:43
                      Nie wiem co robili w katedrze, moze zwiedzali.

Heh na cale szczescie populacje
                      > gejow(mimo ze twierdzisz ze tacy inteligentni) AIDS trzebi az milo i temu nie
                      > zaprzeczysz.

Widze ze jak wiekszosc katolikow cieszysz sie z nieszczescia blizniego. Pewnie tego was uczyl JPII. Szkoda slow
                      NT
                      • Gość: orbit Re: Papiez winny aids wsrod gejow-Pawel jest polg IP: *.icpnet.pl 07.06.05, 21:26
                        Nie wiesz co robili? To sobie przeczytaj. Nie rznij glupa.Chyba ze jests
                        lewakiem albo gejem. To Cie usprawiedliwia. JPII niczego mnie nie uczyl. A tego
                        ze Aids trzebi populacje puszczalskich homo bardzo sie ciesze. Nie jestem
                        katolikiem. Zatyka Cie? Niby geje madrzy a gumki nie zakladaja. Hhehe glupota
                        jest bardzo zabawna.
                      • drhuckenbush Re: Papiez winny aids wsrod gejow-Pawel jest polg 07.06.05, 23:32
                        Nieszczescie blizniego? Tak samo martwisz sie tymi, ktorzy odsiaduja wyrok za
                        morderstwo?
                  • drhuckenbush Re: Papiez winny aids wsrod gejow-Pawel jest polg 07.06.05, 23:32
                    Ciekawe, ze zdecydowana wiekszosc tego swiata uwazasz za niemyslaca. Czyzby
                    jedyne myslace osoby to Ty i Jerzy Urban?
              • drhuckenbush Re: pytanie do dr h. 07.06.05, 23:31
                Tolerancja nie jest czyms naturalnym. Jest to dobrowolny wybor czlowieka. Nikt
                nie musi byc tolerancyjny, nie mozesz nikogo do tego zmusic. Poza tym wiele osob
                myli tolerancje z akceptacja. Ja jestem tolerancyjny wobec pedalow - gdyby reke
                do mnie wyciagnal, to mu podam, gdyby mnie pedal-menel poprosil o drobne na piwo
                moglbym sie dorzucic. Ale ich nie akceptuje i otwarcie mowie, ze uwazam ich
                zachowanie za chore, ohydne i wstretne, a oczekiwania za absurdalne i godzace w
                dobre imie Narodu.
                Papiez ani kosciol nie przyczynia sie do rozprzestrzeniania sie AIDS.
                Jesli chodzi o pedalow: nie sluchaja kosciola jesli chodzi o sam homoseksualizm,
                nie sluchaja tez jesli chodzi o gumki.
                Jesli chodzi o normalnych: gdyby rzeczywiscie sluchali kosciola i nie uzywali
                gumek, to rowniez z tego powodu by nie bzykali sie z kim popadnie.
                Moim zdaniem feministyczne organizacje maja duzo wiecej zakazen wirusem HIV, WZW
                typu B lub C, kila rzezaczka na swoim koncie. Dlaczego? Propaguja uzywanie
                tabletek anty jako lekarstwo na wszystko, w wielu krajach jako srodek anty
                proponuja aborcje. A zapominaja o tym, ze prezerwatywa to nie tylko srodek anty,
                ale takze zabezpieczenie przed chorobami.
            • drhuckenbush [...] 07.06.05, 23:26
          • drhuckenbush Re: pytanie do dr h. 07.06.05, 23:25
            A po ch** Ty do wszystkiego mieszasz kosciol? Nie wiesz tego, bo nie mozesz
            skoro do kosciola nie chodzisz, ale ksieza nie mowia podczas mszy o pedalach.
            Homoseksualizm jest choroba, co juz wiele razy na tym forum udowadnialem. Chocby
            fakt, ze mozna sie z niego wyleczyc (co udowodnil psychiatra w Holandii) stawia
            homoseksualizm razem z innymi chorobami psychicznymi.
        • drhuckenbush Re: pytanie do dr h. 07.06.05, 23:24
          Istnieje lekarstwo. Pewien holenderski lekarz ktory sie tym zajmowal ma na swoim
          koncie kilka tysiecy wyleczonych osob.
          • Gość: ms prostuje liczbe IP: *.wurnet.nl / *.wur.nl 08.06.05, 15:09
            nie kilka tysiecy,ale kilkaset osob. Co nie zmienia faktu,ze jego terapia
            odnosi sukcesy.
      • drhuckenbush Re: pytanie do dr h. 07.06.05, 23:22
        Pytanie traktuje jak najbardziej powaznie.
        Brata nie mam, syna lub corke raczej bede miec. Prosta sprawa: nie dopuszcze do
        tego, by moje dziecko stalo sie homo. To jest kwestia odpowiedniego
        ukierunkowania. Jak ktos jest od urodzenia czesciowo chory, to potrzebny jest
        wiekszy naklad pracy, wiecej rozmow, wiecej bliskosci itd. To wystarczy, zeby
        uchronic dziecko od homoseksualizmu. No i oczywiscie obserwowac, zeby sie nie
        obudzic ktoregos dnia z reka w nocniku, jak juz bedzie za pozno.
        • v.i.k.k.a Re: pytanie do dr h. 09.06.05, 12:33
          drhuckenbush napisał:

>
          > Brata nie mam, syna lub corke raczej bede miec.
          ### syna:)))
          • l.george.l Re: pytanie do dr h. 09.06.05, 12:58
            Jedynaki źle się chowają i nic dobrego z nich nie wyrasta - wiem po sobie.
            Stawiaj na parkę, najlepiej jedno po drugim. Zobaczysz, nie pożałujesz.
            • v.i.k.k.a Re: pytanie do dr h. 09.06.05, 13:04
              a ja właśnie chce mieć jedynaka, tak słodko rozpuszczonego:P
      • l.george.l Re: pytanie do dr h. 08.06.05, 18:18
        Co prawda pytanie nie jest skierowane do mnie, ale pozwolę sobie zbarać głos w
        dyskusji, będąc w pełni do tego uprawnionym, gdyż mam i syna, i córkę.
        Przypuszczam, że każdy świadomy rodzic bacznie przygląda się swoim dzieciom i
        dba o ich wiedzę związaną ze sferą intymną. O ile odpowiedzi na pytanie, skąd
        się biorą dzieci mamy chyba już opanowane, to kwestie związne z anomaliami
        płciowymi odkładamy na później i po prostu tematu nie ruszamy. Byłem niezykle
        zdziwiony, gdy któregoś dnia na moje stałe pytanie: co dziś ciekawego było w
        szkole, córka odpowiedziła - mówiliśmy o zboczeńcach. Postawiłem uszy do góry i
        zacząłem dochodzenie. Sądziłem, że na wychowaniu w rodzinie pani mówiła o
        Wojtku co to podszywał się na gadu-gadu pod dwunastolatka. Okazało się jednak,
        że jestem w błędzie. Lekcja dotyczyła związków homoseksulanych. Skąd jednak u
        mojego dziecka skojarzenie homoseksualizmu ze zboczeniem? Nie podejrzewam, by
        pani w szkole była temu winna, ja, choć pewnie nikt w to tutaj nie uwierzy, do
        tego też ręki nie przyłożyłem. Muszę jednak przyznać, odetchnąłem z ulgą. Póki
        co, moje dziecko ma zdrowy stosunek do sprawy.
        • drhuckenbush Re: pytanie do dr h. 08.06.05, 23:56
          Wow! Gratuluje dziecka - dobrze, ze samo rozpoznaje co dobre co zle. Zreszta o
          ile pamietam, mnie rodzice o pedalach nic nie mowili. A w szkole to zupelnie
          nic, bo to byly czasy, gdy sie o tym nic nie mowilo. A jednak zdrowy rozum mam i
          wiem co jest normalne, a co jest chore.
    • Gość: Marek Re: Czy w Poznaniu kluby przyjazne gejom też mają IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.05, 04:08
      Czym miałby się wyróżniać "klub przyjazny gejom"? Barman miałby głaskać po
      ręce? Pub to tylko knajpa.Jeśli źle się w nim czujesz,to po prostu tam nie
      chodzisz.
      • Gość: m.s. [...] IP: *.wurnet.nl / *.wur.nl 08.06.05, 15:13
        • drhuckenbush Re: takie kluby beda mialy specjalna oferte 08.06.05, 23:58
          LOL
          Wyjasnij mi jeszcze jak dziala analuar :)
          • Gość: przypuszczający Re: takie kluby beda mialy specjalna oferte IP: *.au.poznan.pl 11.06.05, 16:10
            to pewnie jak pisuar, tylko - ponieważ dla pedałów - to pewnie ma kształt otworu
            analnego :)
      • drhuckenbush Re: Czy w Poznaniu kluby przyjazne gejom też mają 08.06.05, 23:57
        Czasem w knajpach jak idzie parka, to za wjazd musi placic tylko facet, a babka
        ma za free. To moze w takich knapjach jak dwoch pedalow pojdzie, to barman sie
        pyta "ktory z was w zwiazku robi za babe?" i temu daje darmowy wjazd?
        • v.i.k.k.a [...] 10.06.05, 09:12
          • drhuckenbush gdzie zlamano regulamin? 10.06.05, 16:34
            Wpis byl o tresci mniej wiecej "baba to ten z ogolona dupa". Gdzie zdaniem
            szanownego admina mamy tu do czynienia ze zlamaniem prawa lub regulaminu? Prosze
            o konkretne punkty.
            • Gość: qqrq admin pewnie sprzyja pedziom IP: *.au.poznan.pl 11.06.05, 16:12
              stąd szczególnie krytycznie odnosi się do postów opisujących niewygodne
              szczegóły jak np. transfer kupy z odbytu do usta za pośrednictwem członka w
              sytuacji, kiedy finał odbywa się w ustach ;)
        • v.i.k.k.a Re: Czy w Poznaniu kluby przyjazne gejom też mają 10.06.05, 16:36
          drhuckenbush napisał:

> Czasem w knajpach jak idzie parka, to za wjazd musi placic tylko facet, a babka
          > ma za free. To moze w takich knapjach jak dwoch pedalow pojdzie, to barman sie
          > pyta "ktory z was w zwiazku robi za babe?" i temu daje darmowy wjazd?
          ### pani to ten z ogoloną pupą:)
    • Gość: Yahooz A propos marszow IP: *.polkomtel.com.pl 10.06.05, 15:48
      Jestem przeciwko tym wszystkim marszom i wiecom. Gdyby geje i lesby nie chcialy
      za wszelka cene pokazac swiatu jaka maja orientacje (bo to nie jest walka o
      akceptacje ale jawna prowokacja), to by mieli spokoj. A tymczasem non stop jest
      o nich glosno przez nich samych. Prowokuja swoim zachowaniem i szalonymi
      pomyslami (mam na mysli adopcje dzieci). Hetero jakos nie manifestuja swojej
      orientacji i preferencji i jakos zyja!!! Wiec geje i lesby tez mogliby
      spokojnie zyc, ale sami sobie przeszkadzaja...
      Jednym slowem precz z takim zachowaniem!!!!!
    • Gość: jan A po co niby taka nalepka?:) To jakiś idiotyzm. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.05, 23:28
      Oznaczajmy może jeszcze, jakie kluby są przyjazne kibicom Lecha, Legii,
      czarnoskórym, skośnookim itp... :)
      • Gość: xyz homo nienormalne IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 10.06.05, 23:42
        Dla mnie homo nigdy nie bedzie normalne
        1)biologia: nigdy dwóch facetów/dwie baby/ bez pomocy lekarza nie bedzie mieć
        dziecka co z tego punktu wiklucz ahomo jako cos normalnego
        2) coś z techniki
        zaden szanujacy sie mechanik nie umieści pompy paliwowej w rurze wydechowej
        taki układ nie bedze nigdy działac

• Gość: szok! LOL Re: homo nienormalne IP: *.icpnet.pl 11.06.05, 08:33
          Następny, nie mogę, od rana znowu dawka śmiechu. Naprawdę myślisz że masz rację?
          LOL ;)))))))))))
          nie mogę, szok, skąd wy się bierzecie?
          • v.i.k.k.a Re: homo nienormalne 11.06.05, 09:09
            Gość portalu: szok! LOL napisał(a):

> Następny, nie mogę, od rana znowu dawka śmiechu. Naprawdę myślisz że masz rację
            > ?
            > LOL ;)))))))))))
            > nie mogę, szok, skąd wy się bierzecie?
            ### z sufitu
          • Gość: !!! Przeproscie za Notre Dame i wypad! IP: *.icpnet.pl 11.06.05, 11:16
            Ja nie wiem skad sie biora tacy jak Ty. Homo jest nienormalne i
            nienaturalne.Nie moga sie rozmnazac z załozenia. A wiec gdzie tu natura?
            Poza tym te parady to nic dobrego. Uwazasz ze 12 lat dla dziecka dobry okres
            zeby uprawia seks? Tak zrobiono w Holandii i Danii. To legalizacja pedofilli.
            Tego samego chca Ci co organizuja marsze w Polsce. ZATRZYMAC PRZESTEPCZY MARSZ!
            poza tym szacunek dla prawa. Marsz jest zakazany i co powiecie? Przyklasniecie
            temu?
            • Gość: szok! LOL Re: Przeproscie za Notre Dame i wypad! IP: *.icpnet.pl 11.06.05, 15:57
              Następny, nie mogę LOL, chyba pęknę ze śmiechu.
              Fajne to wasze forum, napewno będę często zaglądał;))))))))
              W życiu nikomu bym w to nie uwierzył:)))))))))))))
    • Gość: nickelm egzorcyzm a leczenie zahowan homoseksualnych IP: *.25-151.libero.it 16.06.05, 11:30
      Jedna z stosunkowo rzadkich metod leczenia niezaspokojonego popedu plciowege sa
      egzorcyzmy w Poznaniu jest zreszta obecnie 3(4?) czynnych egzorcystow,
      egzorcyzm w wypadku homoseksualizmu czynnego zaleca rowniez w jednej ze swoich
      ksiazek jeden z najbardziej znanych egzorcystow ojciec Amorph z WAtykanu, po
      egzorcyzmie homoseksualista pozostaje z zasady homoseksualista ale potrafi
      z zasady wyhamowac swoje niezaspokojone pragnienia i zyje w czystosci, pomocne
      jest rowniez tzw "wylanie Ducha Sw" stosowane na wspolnotach Odnowy w Duchu Sw.
      wydaje mi sie ze pokazanie drogi wyjscia jest o wiele bardziej istotne jak
      utwierdzanie zahowan homoseksualnych i ich propagowanie min. poprzez omawiane
      naklejki zdaje sobie calkowicie sprawe ze to co pisze moze byc b.niepopularne,
      ale jezeli chociaz 1 osobie to ma pomoc to po to wlasnie to czynie
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka