Gość: zaczyn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.05, 00:01 Wskazówki co teraz robić znajdziesz patrzac poniżej tego tekstu ... 1..17..19.. PL Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zaczyn Krok Nr 1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.05, 00:04 To stanie się dziś, 3.06.2005, o 1.17. Musisz być w tym czasie na schodach pod Operą. Odpowiedz Link Zgłoś
elmek Re: byłem i mnie zabili 03.06.05, 10:36 Hehehe jednym słowem zabili Cię, ale udało się Tobie uciec ;-D Odpowiedz Link Zgłoś
z3r0 JA BYŁEM! GRA JEST BEZNADZIEJNA! 03.06.05, 09:21 Gra jest beznadziejna, polega na wyjaśnianiu tożsamości oszołoma z radia maryja, pisaniu bezsensowych wątków na temat wyższości Poznania nad Wrocławiem czy Kalkutą (bądź odwrotnie), ważną cześcią gry jest także konstruowanie odpowiedzi na dowolnie wybrane posty v.i.k.k.i i pana.nikt z wykorzystaniem jedynie słów składających się z trzech i więcej sylab i bez użycia litery "s" oraz szukanie zagubionej podkowy neoklaczy ponoć przynoszącej szczęście. Nagrodą jest przejście do fazy play-off gdzie można zagrać w rpg jako niewolnik kupca czarów postintelektualisty lub ciało astralne ciekawości, ewentualnie jest opcja studiowania drzewa genealogicznego w poszukiwaniach ojca poety. W finale odbywa się czytanie listów motywacyjnych naganiaczy tęsknot opłacanych akordowo, polowanie na pedała z wykorzystaniem kryteriów podanych przez george'a i tępego harpuna o ergonomicznej rękojeści lub budowanie układów choreograficznych w stylu wolnym do muzyki późnego baroku połączone z recytacją panegiryków temat rozkapryszonych myśli i piciem porannej kawy o godz. 1.17 na schodach opery, do której mają dobudować blaszany sześcian, kwintesencję nocnych marzeń malkontenta. Słowem: słabizna. Odpowiedz Link Zgłoś
zorka7 Re: JA BYŁEM! GRA JEST BEZNADZIEJNA! 03.06.05, 09:40 veni, vidi, vici :) amen Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Meduza Jestem ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.05, 11:36 Popatrz mi w oczy...Choc sie pobawić...Nie pisz, ze byles...Skoro piszesz - nie byłeś. Nie byłeś Nie byłeś Echo, echo, echo...Chodź...No chodź...Nie bój się...To boli tylko chwilę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaczyn Krok Nr 2... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.05, 11:56 Dziś, wieczór, Jama, należy..... wyjść o godzinie 23.66 na środek sali i krzyknąć ..... "chcę sprawdzianu"!!! Odpowiedz Link Zgłoś
z3r0 Re: Krok Nr 2... 03.06.05, 12:08 Gość portalu: zaczyn napisał(a): > Dziś, wieczór, Jama, należy..... > wyjść o godzinie 23.66 na środek sali i krzyknąć ..... > "chcę sprawdzianu"!!! 23.66? Muszę nastawić klepsydrę! Krzyknę, pojawi się wtedy moja nauczycielka niemieckiego z liceum i zrobi mi sprawdzian - każe mi przetłumaczyć w czasie 4 minut i przeczytać z tyrolskim akcentem następujący tekst przy jednoczesnym dłubaniu w nosie dużym palcem lewej stopy: "Podczas pobytu uzdrowiskowego w Bayreuth kupiłeś na podstawie nieodwołalnej akredytywy z terminem płatności 60 dni z możliwością dyskonta przy stopie dyskontowej 6% lampę górniczą 528 03 08 HSh-4. Lampa typu 528 03 08 HSh-4 wyposażona jest w hermetyczny akumulator, nadajnik lokacyjny z wyłącznikiem typu LONG-2, którego minimalny czas pracy wynosi 170 godz. oraz głowicę w której zastosowano optoelektroniczny przełącznik świateł lampy eliminujący styki mechaniczne co pozwoliło zwiększyć jej niezawodność. Na podstawie operacji inkasa dokumentowego przeprowadzanej przed trzeci oddział Deutsche Banku w Bambergu nabyłeś także tuzin ładowników LC-CHRS. Ładowniki LC-CHRS 12, LC-CHRS 12S są przeznaczone do indywidualnego ładowania akumulatorów lamp górniczych w stojakach i są podstawową częścią systemu przeznaczonego do kompleksowego sterowania i kontroli w kopalni, jednolitej pracy służącej ładowaniu i sterowanej regeneracji wszystkich akumulatorów lamp górniczych." Odpowiedz Link Zgłoś
conena Re: Krok Nr 2... 03.06.05, 12:12 23:66 to zaszyfrowane 6 minut po północy. ta nauczycielka pewnie była mała chuda czarna w okularach, dręczyła mnie w LO właśnie takiej urody tekścikami. Odpowiedz Link Zgłoś
z3r0 Re: Krok Nr 2... 03.06.05, 12:15 conena napisała: > 23:66 to zaszyfrowane 6 minut po północy. Ciiiichooo... niech mysli, ze nie wiem :), niech się zirytuje i coś napisze ;). Odpowiedz Link Zgłoś
elmek Re: Krok Nr 2... 03.06.05, 12:29 Gość portalu: zaczyn napisał(a): > Dziś, wieczór, Jama, należy..... > wyjść o godzinie 23.66 na środek sali i krzyknąć ..... > "chcę sprawdzianu"!!! Oj podejrzewam, że to nie będzie pani od niemca, tylko 13 panów ow wuefu, lubujących się w tzw. wyciskaniu na ławeczce ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś