Dodaj do ulubionych

Ten wątek zaczyna GRĘ.....

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.05, 00:01
Wskazówki co teraz robić znajdziesz patrzac poniżej tego tekstu ...

1..17..19..

PL

Obserwuj wątek
    • Gość: zaczyn Krok Nr 1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.05, 00:04
      To stanie się dziś, 3.06.2005, o 1.17. Musisz być w tym czasie na schodach pod
      Operą.
      • elmek Re: Krok Nr 1 03.06.05, 08:51
        I jaki efekt? Był ktoś? ;-)
        • politykatomojaulubiona byłem i mnie zabili 03.06.05, 09:02
          • elmek Re: byłem i mnie zabili 03.06.05, 10:36
            Hehehe jednym słowem zabili Cię, ale udało się Tobie uciec ;-D
    • z3r0 JA BYŁEM! GRA JEST BEZNADZIEJNA! 03.06.05, 09:21
      Gra jest beznadziejna, polega na wyjaśnianiu tożsamości oszołoma z radia maryja,
      pisaniu bezsensowych wątków na temat wyższości Poznania nad Wrocławiem czy
      Kalkutą (bądź odwrotnie), ważną cześcią gry jest także konstruowanie odpowiedzi
      na dowolnie wybrane posty v.i.k.k.i i pana.nikt z wykorzystaniem jedynie słów
      składających się z trzech i więcej sylab i bez użycia litery "s" oraz szukanie
      zagubionej podkowy neoklaczy ponoć przynoszącej szczęście. Nagrodą jest
      przejście do fazy play-off gdzie można zagrać w rpg jako niewolnik kupca czarów
      postintelektualisty lub ciało astralne ciekawości, ewentualnie jest opcja
      studiowania drzewa genealogicznego w poszukiwaniach ojca poety.

W finale odbywa się czytanie listów motywacyjnych naganiaczy tęsknot opłacanych
      akordowo, polowanie na pedała z wykorzystaniem kryteriów podanych przez george'a
      i tępego harpuna o ergonomicznej rękojeści lub budowanie układów
      choreograficznych w stylu wolnym do muzyki późnego baroku połączone z recytacją
      panegiryków temat rozkapryszonych myśli i piciem porannej kawy o godz. 1.17 na
      schodach opery, do której mają dobudować blaszany sześcian, kwintesencję nocnych
      marzeń malkontenta.

Słowem: słabizna.
      • zorka7 Re: JA BYŁEM! GRA JEST BEZNADZIEJNA! 03.06.05, 09:40
        veni, vidi, vici :)

amen
        • Gość: Meduza Jestem ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.05, 11:36
          Popatrz mi w oczy...Choc sie pobawić...Nie pisz, ze byles...Skoro piszesz - nie
          byłeś.
          Nie byłeś
          Nie byłeś
          Echo, echo, echo...Chodź...No chodź...Nie bój się...To boli tylko chwilę...
    • Gość: zaczyn Krok Nr 2... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.05, 11:56
      Dziś, wieczór, Jama, należy.....

wyjść o godzinie 23.66 na środek sali i krzyknąć .....

"chcę sprawdzianu"!!!
      • z3r0 Re: Krok Nr 2... 03.06.05, 12:08
        Gość portalu: zaczyn napisał(a):

> Dziś, wieczór, Jama, należy.....
        > wyjść o godzinie 23.66 na środek sali i krzyknąć .....
        > "chcę sprawdzianu"!!!

23.66? Muszę nastawić klepsydrę!

Krzyknę, pojawi się wtedy moja nauczycielka niemieckiego z liceum i zrobi mi
        sprawdzian - każe mi przetłumaczyć w czasie 4 minut i przeczytać z tyrolskim
        akcentem następujący tekst przy jednoczesnym dłubaniu w nosie dużym palcem lewej
        stopy:

"Podczas pobytu uzdrowiskowego w Bayreuth kupiłeś na podstawie nieodwołalnej
        akredytywy z terminem płatności 60 dni z możliwością dyskonta przy stopie
        dyskontowej 6% lampę górniczą 528 03 08 HSh-4. Lampa typu 528 03 08 HSh-4
        wyposażona jest w hermetyczny akumulator, nadajnik lokacyjny z wyłącznikiem typu
        LONG-2, którego minimalny czas pracy wynosi 170 godz. oraz głowicę w której
        zastosowano optoelektroniczny przełącznik świateł lampy eliminujący styki
        mechaniczne co pozwoliło zwiększyć jej niezawodność. Na podstawie operacji
        inkasa dokumentowego przeprowadzanej przed trzeci oddział Deutsche Banku w
        Bambergu nabyłeś także tuzin ładowników LC-CHRS. Ładowniki LC-CHRS 12, LC-CHRS
        12S są przeznaczone do indywidualnego ładowania akumulatorów lamp górniczych w
        stojakach i są podstawową częścią systemu przeznaczonego do kompleksowego
        sterowania i kontroli w kopalni, jednolitej pracy służącej ładowaniu i
        sterowanej regeneracji wszystkich akumulatorów lamp górniczych."

• conena Re: Krok Nr 2... 03.06.05, 12:12
          23:66 to zaszyfrowane 6 minut po północy.
          ta nauczycielka pewnie była mała chuda czarna w okularach, dręczyła mnie w LO
          właśnie takiej urody tekścikami.
          • z3r0 Re: Krok Nr 2... 03.06.05, 12:15
            conena napisała:

> 23:66 to zaszyfrowane 6 minut po północy.

Ciiiichooo... niech mysli, ze nie wiem :), niech się zirytuje i coś napisze ;).

• elmek Re: Krok Nr 2... 03.06.05, 12:29
        Gość portalu: zaczyn napisał(a):

> Dziś, wieczór, Jama, należy.....
        > wyjść o godzinie 23.66 na środek sali i krzyknąć .....
        > "chcę sprawdzianu"!!!

Oj podejrzewam, że to nie będzie pani od niemca, tylko 13 panów ow wuefu,
        lubujących się w tzw. wyciskaniu na ławeczce ;-)))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka