Dodaj do ulubionych

boję się... jak się bronić

IP: 82.160.253.* 05.06.05, 09:51
dojeżdzam codziennie pociągami do pracy ostatnio zdarza mi się wracać bardzo
póżno i trafiam na niebezpiecznych ludzi. z transwestytą sobie poradziłam
mimo że był bardzo nachalny ale 2 ostatni przypadki... naćpany koleś który
twierdził że jest szatanem podetnie mi gardło i wypiję krew oraz złodziej
którego nakryłam i zaczął mi grozić ostatecznie tylko popchnął i uciekł....
gdzie kupić nie wiem pieprz czy inny paralizator? jak się skutecznie bronić?
boję się ze pewnego dnia nie dojadę do domu...
Obserwuj wątek
    • Gość: doradca Re: boję się... jak się bronić IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.05, 10:06
      kup sobie gaz lub pieprz i wsiadaj do pierwszego wagonu, tam gdzie maszynista i
      kontroler biletow.
      • Gość: pestka Re: boję się... jak się bronić IP: 82.160.253.* 05.06.05, 19:38
        zawsze jadę tam gdzie konduktorzy ale oni nie zawsze siedzą w swoim przedziale
        muszą sprawdzić bilety.na złodzieja natknęłam się bo wychodziłam ostatnia...
        a gdzie się kupuje gaz lub pieprz?
        • Gość: agp Re: boję się... jak się bronić IP: 82.160.253.* 05.06.05, 19:40
          może w militarnym?
    • kuszacy_witas Re: boję się... jak się bronić 05.06.05, 20:36
      Jesli juz zdecydowalas sie na zakup jakiejkolwiek broni i jestes zdecydowana jej uzyc to pamietaj o PODSTAWOWEJ zasadzie - BRON WYCIAGASZ PO TO ZEBY JEJ UZYC A NIE PO TO ZEBY NIA STRASZYC.
      Tak wiec jesli ja wyciagasz z torebki to od razu jej uzyj. Albo nie wyciagaj jej wcale.
      • Gość: pestka Re: boję się... jak się bronić IP: 82.160.253.* 06.06.05, 07:13
        jestem rozsądna... najpierw raczej ocenię czy mam szanse na użycie np. gazu i
        ucieczke. jednak nadal nie wioem gdzie kupić taki gaz lub pieprz
        • Gość: xxx Re: boję się... jak się bronić IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.06.05, 10:44
          zapytaj na naszym fantastycznym BEMA, tam wszystko znajdziesz...
        • domel81 Re: boję się... jak się bronić 06.06.05, 10:46
          Gaz lub pieprz mozesz kupic w sklepie z militariami. Kojaze ze jeden jest na
          garbarach, drugi na górnej wildzie w okolicy ul hetmańskiej. Weź PF i szukaj
          militaria. Powodzenia
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka