Dodaj do ulubionych

Pościg za piratem

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.05, 23:07
Znam kogoś w Lesznie i się niepokoję. Czy wie ktoś, jakie samochody
ucierpiały w tym wypadku?
Obserwuj wątek
    • Gość: jan Re: Pościg za piratem IP: *.4en.com.pl 20.06.05, 08:05
      ja nie wiem
      • Gość: Slaw Re: Pościg za piratem IP: *.ccpartners.pl 20.06.05, 08:54
        Poprawcie sobie godzinę zdarzenia nie 16:00 a około 13:15 13:30 go złapali.
        Złapali goscia w centrum miasta po przejechaniu wiaduktu i 3 skrzyżowań ze
        światłami. 3 suki goniły i dogonić nie mogły. Moim zdaniem policja wykazała się
        cholernie dużą nieporadnością wpuszczając idiotę do miasta. Straty mogły być
        naprawdę większe
        • Gość: fiooolka Re: Pościg za piratem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.05, 12:05
          popieram! policja nie potrafila sobi z nim poradzic poza granicami miasta? zero
          fantazji, kazdy glupi wie ze wystarczylo rozstawic przed miastem taka tasme z
          kolcami(nie wiem jak to sie fachowow nazywa) i bylo by po sprawie. ale nie.. po
          co skoro mozna wpuscic "rajdowca" do zatloczonego miasta,prawda? a teraz sie
          tlumacza, ze zrobili blokade! zadnej blokady nie bylo! kolo mojego domu
          przejezdzaly dwa radiowozy + scigany, w taki sposob jakby eskortowaly tego
          kolesia, a juz 100 m dalej radiowoz lezal na dachu! no prosze was! to ma byc
          poscig?? pala dla polskiej policji!
    • kuszacy_witas Re: Pościg za piratem 20.06.05, 10:31
      Powinien dzisiaj miec rozprawe i od dzisiaj siedziec przez pare lat w pierdlu.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka