Dodaj do ulubionych

Mam przepiękny biust

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.05, 16:57
Tak, to prawda. Jest świetny. Ale co z tego. To przecież nie jest w życiu
najważniejsze.
Obserwuj wątek
    • Gość: trex Re: Mam przepiękny biust IP: *.icpnet.pl 23.06.05, 17:01
      Cieszymy się razem z Toba i z Twojego biustu i odkrytej madrości życiowej :)
      • zorka7 Re: Mam przepiękny biust 23.06.05, 17:03
        amen
    • mmmal Re: Mam przepiękny biust 23.06.05, 17:05
      Może jakis odlew i w miejscu publicznym q uciesze gawiedzi wyexponować? ;)
    • Gość: ali Re: Mam przepiękny biust IP: *.kam.pl 23.06.05, 17:15
      Poprzyj swoje twierdzenia jakimś dowodem:)
    • Gość: ala Re: Mam przepiękny biust IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.05, 17:27
      dowód mam. Mąż codziennie łapie mnie za hm. i mówi, że jest świetny. Ale mam
      też swoją stronę: www.ala.pl
      • Gość: Obcy Re: Mam przepiękny biust IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.05, 17:35
        Ala na twojej stronie jest taka informacja : Strona w gruntownej przebudowie.
        Przepraszamy.
        Jeżeli twój biust też jest po gruntownej przebudowie to nie jest to już biust a
        silikonowe cycki i twój mąż nie ma się z czego cieszyć, bo jak byś potraktowała
        gdybym chwalił się pięknym fiutkiem a podał ci silikon z nowymi bateriami.
        Pomysł na wątek dowodzi że jest coraz gorzej albo leki niewłaściwe.
        • kiler34 Re: Mam przepiękny biust 27.06.05, 17:03
          jak i strona w przebudowie tak i i biust.
    • Gość: ala Re: Mam przepiękny biust IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.05, 17:54
      Ja mam najprawdziwsze D. I nie jakieś tam sylikony. ...a tak w ogóle, to nie
      o tym chciałam gadać. Sprawdzam, dlaczego to forum jest takie martwe. Jak
      pisałam coś ciekawszego, to nikt mi nigdy nie odpisywał, a o biuście, to
      wszyscy natychmiasto.O
      • Gość: ? czy jesteś blądynką? IP: *.icpnet.pl 23.06.05, 17:58
      • Gość: Obcy Re: Mam przepiękny biust IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.05, 18:06
        Oczywiście zrozumiałem to od początku, dlatego wpisałem się tak złośliwie choć
        taka jest prawda - dziewczyny mierne z silikonowym biustem mają największe
        powodzenie (vide Pamela Anderson).
        Co do forum to przeprowadź kontrolę - najwięcej wpisów mają tematy mierne,
        bulwersujące, nie warte zaglądania. Takie jest społeczeństwo - mierne,
        pospolite, zacofane, zakompleksione, i proste temaciki są pożądane.
        Co do biustu to gratuluje Tobie i zazdroszcze mężowi.
        • Gość: 007 Obcy ma rację, co potwierdza test ali IP: *.icpnet.pl 23.06.05, 20:00
          > Co do forum to przeprowadź kontrolę - najwięcej wpisów mają tematy mierne,
          > bulwersujące, nie warte zaglądania. Takie jest społeczeństwo - mierne,
          > pospolite, zacofane, zakompleksione, i proste temaciki są pożądane.

gdy porównuje się wpisy na forum GW w całej Polsce, to można wyłowić grupy spamerskie,
          przenoszące na wszystkie fora tematy podawane w sposób nieobiektywny, mające na celu nie dyskusję
          merytoryczną ale atak często ukryty w drugim lub trzecim dnie. W tej chwili pod pozorem dyskusji na
          temat emerytur księży, prowadzona jest kampania negatywnej prezentacji PO i PiS.

Jeszcze ciekawiej wyglądają analizy wpisów wybranych forumowiczów. W różnych tematach, są to po
          prostu inne osobowości. Okazuje się, że taki znakomity środek komunikowania, rzadko służy
          konstruktywnemu budowaniu wspólnoty np. Miasta Poznania.

Osobną sprawą jest jak z tego materiału korzysta redakcja lokalnej gazety. Nie kupuję wydania
          gazetowego, dlatego nie umiem ocenić, czy tematyka jaka pojawia się na forum, przekłada się na pracę
          dochodzeniową lub publicystyczną. Może gdyby pojawiła się taka forma współpracy, polepszyła by się
          jakość forum?

Pozdrawiam wszystkich, którym zależy na lepszej jakości życia w Naszym Mieście, Naszej Wielkopolsce,
          Naszej Rzeczypospolitej i Naszej Europie.
          • l.george.l Re: Obcy ma rację, co potwierdza test ali 24.06.05, 13:12
            Gość portalu: 007 napisał(a):

> Osobną sprawą jest jak z tego materiału korzysta redakcja lokalnej gazety.
            Nie
            > kupuję wydania
            > gazetowego, dlatego nie umiem ocenić, czy tematyka jaka pojawia się na forum,
            p
            > rzekłada się na pracę
            > dochodzeniową lub publicystyczną.

Żałuj, że nie kupujesz "Gazety", bo czasami można położyć się ze śmiechu,
            właśnie wtedy, gdy treści z forum przenikają na papier. Gdy Szanowna Redakcja
            nie ma już czym wypełnić kolumny ratuje się cytatami żywcem wziętymi z forum. A
            wiadomo jak tu jest, czasami napisze się coś sensownego, ale na co dzień robi
            się jaja.
    • v.i.k.k.a Re: Mam przepiękny biust 23.06.05, 20:03
      Gość portalu: ala napisał(a):

> Tak, to prawda. Jest świetny. Ale co z tego. To przecież nie jest w życiu
      > najważniejsze.
      ### masz rację-dupa jest ważniejsza
      • Gość: antyvika [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.05, 20:36
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
        • Gość: 007 No i "po ptokachĺ jak niektórzy mówią... IP: *.icpnet.pl 23.06.05, 20:48
    • blue.k Re: Mam przepiękny biust 23.06.05, 20:49
      szkoda że nie masz nikogo w realu komu mogłabyś sie pochwalic tylko na forum
      musisz o tym pisać i idąc tym tropem może wcale nie jest on taki piękny skoro
      nie było komu go oceniać
      • Gość: ala Re: Mam przepiękny biust IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.05, 21:08
        Nie piszcie już o biuście. Zeszliśmy na ciekawszy temat: dlaczego trzeba tak
        głupio tytułować wątek, żeby budził zaineresowanie. Zgadzam się, że ostatnio
        sensacja jest w cenie. Ciągła nagonka na różne grupy, poglądy. Dlaczego nie
        szukamy na forum ludzi, ciekawych rozmów, które możnaby przenieść także
        do "realu". Na poznańskim forum szczególnie brak życzliwości, Ja nie rozumiem,
        poco ludzie piszą tak agresywnie. Dlatego, że są anonimowi? to znaczy, że mają
        takie pokłady negatywnych emocji. To są ci sami ludzie, których spotykamy w
        urzędzie, pracy, na ulicy.
        • blue.k Re: Mam przepiękny biust 23.06.05, 21:27
          raczej głupie pytanie=głupia odpowiedz,no w tym przypadku głupi wątek bo czego
          mozna było sie spodziewac po temacie-mam przepiekny biust?gratulacji?propozycji
          matrymonialnych?
          • Gość: ala Re: Mam przepiękny biust IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.05, 21:33
            To dlaczego czytasz? widocznie cię jednak kręci taki temat.
            • blue.k Re: Mam przepiękny biust 23.06.05, 21:39
              Gość portalu: ala napisał(a):
              > To dlaczego czytasz? widocznie cię jednak kręci taki temat.

***ooojj kręci!czytam i czytam i naczytać sie nie moge!napisz cos jeszcze bo
              strasznie sie nakręciłam!
              • Gość: 007 Ala nie przejmuj się, one zepsują każdą sensowną IP: *.icpnet.pl 23.06.05, 22:48
                wymianę myśli. Są za leniwe, by przeczytać kolejne wpisy, nie mówiąc o subtelnościach...
                • blue.k na kanapie siedzi leń... 23.06.05, 22:58
                  Gość portalu: 007 napisał(a):

> wymianę myśli. Są za leniwe, by przeczytać kolejne wpisy, nie mówiąc o
                  subtelnościach...

***jaka jestem leniwa,w jednej ręce pilot od tv w drugiej baton grześka i gdzie
                  tu czas na czytanie wszystkiego,a subtelna jestem baardzo!nie inaczej jak 100kg
                  żywej wagi,wąs pod nosem i winda zewnętrzna bo schodami do chałupy sie nie
                  dostane(administrator budynku zabronił,że niby schody mogą runąć,phi!coz za
                  palant)cmok cmok
                  • Gość: 007 "na kanapie siedzi leń.."jak go widzą tak go piszą IP: *.icpnet.pl 24.06.05, 00:06
                    Re: forum ignorum?
                    Autor: blue.k
                    Data: 15.04.2005 12:34
                    matkapoety napisała:

...Trzymajmy też fason ...

***lepiej trzymac sie w kupie...bo gówna nikt nie ruszy

Re: IKEA-parking
                    Data: 24.04.2005 22:27

Gość portalu: Łysy napisał(a):

> A czy "dupa łysego" nie ma prawa kupować? Przecież nią jesteś, to wiesz, że
                    > masz takie prawo.

***najpierw zrozum a potem sie wypowiadaj,dupa łysego niech kupuje gdzie chce
                    chodzi o to gdzie men dupy parkuje,wystarczająco wyjasniłam?
                    dupą owszem jestem,całkiem niezłą:)

Re: cos o mnie
                    Data: 25.04.2005 19:35

zadnego spokoju, bede wam dopie..c juz zawsze

Re: a koleżanka na bezsenność cierpi???hehehe
                    Data: 12.05.2005 16:25

U kolezanki ze snem jest wszystko tak jak być powinno,dla normalnej osoby którą
                    czeka dzień pełny obowiazków to raczej norma wstać rano,a nie zrozumieją mnie
                    ci co po nocy siedza na forum błyszczac inteligencją jak g.... w kolozecie,ups
                    przepraszam!jak przejrzałam niektóre wątki to zaobserwowałam takie zjawisko bez
                    wzgledu na pore

dla wszystkich
                    Data: 24.04.2005 13:36

kawe nie wszyscy piją wiec nie wszyscy moga zrozumiec o co chodzi...napisz jak srasz albo jak
                    tampona lub podpaske zmieniasz wtedy każdy znajdzie cos dla siebie,wymienimy doswiadczenia itp itd

To mała próbka "wrażliwości" blue.k

Za wysokie "progi" jak dla mnie.

• v.i.k.k.a blue.k uważaj;) 24.06.05, 00:24
                      mzsz niebezpiecznego fana-jakiś fanatyk śledzi wszystkie Twoje posty;)
      • energy52 Re: Mam przepiękny biust 25.06.05, 11:16
        W rzeczy samej. Weźmy taką Blue.k...Żyje w tym wirtualnym świecie kreując się
        na gwiazde a w rzeczywistości jest bezdennie głupia!
        • Gość: maria Re: Mam przepiękny biust IP: 80.50.49.* 25.06.05, 19:13
          ja też
          www.juggmaster.com/jmasterhome/jugghome.html
        • v.i.k.k.a Re: Mam przepiękny biust 26.06.05, 00:00
          energy52 napisał:

> W rzeczy samej. Weźmy taką Blue.k...Żyje w tym wirtualnym świecie kreując się
          > na gwiazde a w rzeczywistości jest bezdennie głupia!
          ### to tak jak ty
    • Gość: facet A ja mam fajnego penisa IP: *.icpnet.pl 27.06.05, 16:52
      podoba mi sie i mojej partnerce również :D
      • Gość: ala Re:Spadajcie głupie baby IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.05, 00:32
        O niczym nie można z wami pogadać. Wści..kie zazdrośnice.
        Już straciłam całą chęć dyskucji. Nic nie rozumiecie.
        • Gość: 007 Re:Spadajcie głupie baby IP: *.icpnet.pl 29.06.05, 01:23
          Niestety z tego forum zniknęło wiele interesujących osób. Jedynym sposobem jest zdecydowany bojkot
          każdej próby chamstwa. A także publikowanie "wyboru" tekstów danego autora.

Pozdrowienia i gratulacje. To była inteligentna zagrywka.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka