Gość: ala IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.05, 16:57 Tak, to prawda. Jest świetny. Ale co z tego. To przecież nie jest w życiu najważniejsze. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: trex Re: Mam przepiękny biust IP: *.icpnet.pl 23.06.05, 17:01 Cieszymy się razem z Toba i z Twojego biustu i odkrytej madrości życiowej :) Odpowiedz Link Zgłoś
mmmal Re: Mam przepiękny biust 23.06.05, 17:05 Może jakis odlew i w miejscu publicznym q uciesze gawiedzi wyexponować? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ali Re: Mam przepiękny biust IP: *.kam.pl 23.06.05, 17:15 Poprzyj swoje twierdzenia jakimś dowodem:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: Mam przepiękny biust IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.05, 17:27 dowód mam. Mąż codziennie łapie mnie za hm. i mówi, że jest świetny. Ale mam też swoją stronę: www.ala.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obcy Re: Mam przepiękny biust IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.05, 17:35 Ala na twojej stronie jest taka informacja : Strona w gruntownej przebudowie. Przepraszamy. Jeżeli twój biust też jest po gruntownej przebudowie to nie jest to już biust a silikonowe cycki i twój mąż nie ma się z czego cieszyć, bo jak byś potraktowała gdybym chwalił się pięknym fiutkiem a podał ci silikon z nowymi bateriami. Pomysł na wątek dowodzi że jest coraz gorzej albo leki niewłaściwe. Odpowiedz Link Zgłoś
kiler34 Re: Mam przepiękny biust 27.06.05, 17:03 jak i strona w przebudowie tak i i biust. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: Mam przepiękny biust IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.05, 17:54 Ja mam najprawdziwsze D. I nie jakieś tam sylikony. ...a tak w ogóle, to nie o tym chciałam gadać. Sprawdzam, dlaczego to forum jest takie martwe. Jak pisałam coś ciekawszego, to nikt mi nigdy nie odpisywał, a o biuście, to wszyscy natychmiasto.O Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obcy Re: Mam przepiękny biust IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.05, 18:06 Oczywiście zrozumiałem to od początku, dlatego wpisałem się tak złośliwie choć taka jest prawda - dziewczyny mierne z silikonowym biustem mają największe powodzenie (vide Pamela Anderson). Co do forum to przeprowadź kontrolę - najwięcej wpisów mają tematy mierne, bulwersujące, nie warte zaglądania. Takie jest społeczeństwo - mierne, pospolite, zacofane, zakompleksione, i proste temaciki są pożądane. Co do biustu to gratuluje Tobie i zazdroszcze mężowi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 007 Obcy ma rację, co potwierdza test ali IP: *.icpnet.pl 23.06.05, 20:00 > Co do forum to przeprowadź kontrolę - najwięcej wpisów mają tematy mierne, > bulwersujące, nie warte zaglądania. Takie jest społeczeństwo - mierne, > pospolite, zacofane, zakompleksione, i proste temaciki są pożądane. gdy porównuje się wpisy na forum GW w całej Polsce, to można wyłowić grupy spamerskie, przenoszące na wszystkie fora tematy podawane w sposób nieobiektywny, mające na celu nie dyskusję merytoryczną ale atak często ukryty w drugim lub trzecim dnie. W tej chwili pod pozorem dyskusji na temat emerytur księży, prowadzona jest kampania negatywnej prezentacji PO i PiS. Jeszcze ciekawiej wyglądają analizy wpisów wybranych forumowiczów. W różnych tematach, są to po prostu inne osobowości. Okazuje się, że taki znakomity środek komunikowania, rzadko służy konstruktywnemu budowaniu wspólnoty np. Miasta Poznania. Osobną sprawą jest jak z tego materiału korzysta redakcja lokalnej gazety. Nie kupuję wydania gazetowego, dlatego nie umiem ocenić, czy tematyka jaka pojawia się na forum, przekłada się na pracę dochodzeniową lub publicystyczną. Może gdyby pojawiła się taka forma współpracy, polepszyła by się jakość forum? Pozdrawiam wszystkich, którym zależy na lepszej jakości życia w Naszym Mieście, Naszej Wielkopolsce, Naszej Rzeczypospolitej i Naszej Europie. Odpowiedz Link Zgłoś
l.george.l Re: Obcy ma rację, co potwierdza test ali 24.06.05, 13:12 Gość portalu: 007 napisał(a): > Osobną sprawą jest jak z tego materiału korzysta redakcja lokalnej gazety. Nie > kupuję wydania > gazetowego, dlatego nie umiem ocenić, czy tematyka jaka pojawia się na forum, p > rzekłada się na pracę > dochodzeniową lub publicystyczną. Żałuj, że nie kupujesz "Gazety", bo czasami można położyć się ze śmiechu, właśnie wtedy, gdy treści z forum przenikają na papier. Gdy Szanowna Redakcja nie ma już czym wypełnić kolumny ratuje się cytatami żywcem wziętymi z forum. A wiadomo jak tu jest, czasami napisze się coś sensownego, ale na co dzień robi się jaja. Odpowiedz Link Zgłoś
v.i.k.k.a Re: Mam przepiękny biust 23.06.05, 20:03 Gość portalu: ala napisał(a): > Tak, to prawda. Jest świetny. Ale co z tego. To przecież nie jest w życiu > najważniejsze. ### masz rację-dupa jest ważniejsza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antyvika [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.05, 20:36 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 007 No i "po ptokachĺ jak niektórzy mówią... IP: *.icpnet.pl 23.06.05, 20:48 Odpowiedz Link Zgłoś
blue.k Re: Mam przepiękny biust 23.06.05, 20:49 szkoda że nie masz nikogo w realu komu mogłabyś sie pochwalic tylko na forum musisz o tym pisać i idąc tym tropem może wcale nie jest on taki piękny skoro nie było komu go oceniać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: Mam przepiękny biust IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.05, 21:08 Nie piszcie już o biuście. Zeszliśmy na ciekawszy temat: dlaczego trzeba tak głupio tytułować wątek, żeby budził zaineresowanie. Zgadzam się, że ostatnio sensacja jest w cenie. Ciągła nagonka na różne grupy, poglądy. Dlaczego nie szukamy na forum ludzi, ciekawych rozmów, które możnaby przenieść także do "realu". Na poznańskim forum szczególnie brak życzliwości, Ja nie rozumiem, poco ludzie piszą tak agresywnie. Dlatego, że są anonimowi? to znaczy, że mają takie pokłady negatywnych emocji. To są ci sami ludzie, których spotykamy w urzędzie, pracy, na ulicy. Odpowiedz Link Zgłoś
blue.k Re: Mam przepiękny biust 23.06.05, 21:27 raczej głupie pytanie=głupia odpowiedz,no w tym przypadku głupi wątek bo czego mozna było sie spodziewac po temacie-mam przepiekny biust?gratulacji?propozycji matrymonialnych? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: Mam przepiękny biust IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.05, 21:33 To dlaczego czytasz? widocznie cię jednak kręci taki temat. Odpowiedz Link Zgłoś
blue.k Re: Mam przepiękny biust 23.06.05, 21:39 Gość portalu: ala napisał(a): > To dlaczego czytasz? widocznie cię jednak kręci taki temat. ***ooojj kręci!czytam i czytam i naczytać sie nie moge!napisz cos jeszcze bo strasznie sie nakręciłam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 007 Ala nie przejmuj się, one zepsują każdą sensowną IP: *.icpnet.pl 23.06.05, 22:48 wymianę myśli. Są za leniwe, by przeczytać kolejne wpisy, nie mówiąc o subtelnościach... Odpowiedz Link Zgłoś
blue.k na kanapie siedzi leń... 23.06.05, 22:58 Gość portalu: 007 napisał(a): > wymianę myśli. Są za leniwe, by przeczytać kolejne wpisy, nie mówiąc o subtelnościach... ***jaka jestem leniwa,w jednej ręce pilot od tv w drugiej baton grześka i gdzie tu czas na czytanie wszystkiego,a subtelna jestem baardzo!nie inaczej jak 100kg żywej wagi,wąs pod nosem i winda zewnętrzna bo schodami do chałupy sie nie dostane(administrator budynku zabronił,że niby schody mogą runąć,phi!coz za palant)cmok cmok Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 007 "na kanapie siedzi leń.."jak go widzą tak go piszą IP: *.icpnet.pl 24.06.05, 00:06 Re: forum ignorum? Autor: blue.k Data: 15.04.2005 12:34 matkapoety napisała: ...Trzymajmy też fason ... ***lepiej trzymac sie w kupie...bo gówna nikt nie ruszy Re: IKEA-parking Autor: blue.k Data: 24.04.2005 22:27 Gość portalu: Łysy napisał(a): > A czy "dupa łysego" nie ma prawa kupować? Przecież nią jesteś, to wiesz, że > masz takie prawo. ***najpierw zrozum a potem sie wypowiadaj,dupa łysego niech kupuje gdzie chce chodzi o to gdzie men dupy parkuje,wystarczająco wyjasniłam? dupą owszem jestem,całkiem niezłą:) Re: cos o mnie Autor: blue.k Data: 25.04.2005 19:35 zadnego spokoju, bede wam dopie..c juz zawsze Re: a koleżanka na bezsenność cierpi???hehehe Autor: blue.k Data: 12.05.2005 16:25 U kolezanki ze snem jest wszystko tak jak być powinno,dla normalnej osoby którą czeka dzień pełny obowiazków to raczej norma wstać rano,a nie zrozumieją mnie ci co po nocy siedza na forum błyszczac inteligencją jak g.... w kolozecie,ups przepraszam!jak przejrzałam niektóre wątki to zaobserwowałam takie zjawisko bez wzgledu na pore dla wszystkich Autor: blue.k Data: 24.04.2005 13:36 kawe nie wszyscy piją wiec nie wszyscy moga zrozumiec o co chodzi...napisz jak srasz albo jak tampona lub podpaske zmieniasz wtedy każdy znajdzie cos dla siebie,wymienimy doswiadczenia itp itd To mała próbka "wrażliwości" blue.k Za wysokie "progi" jak dla mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
v.i.k.k.a blue.k uważaj;) 24.06.05, 00:24 mzsz niebezpiecznego fana-jakiś fanatyk śledzi wszystkie Twoje posty;) Odpowiedz Link Zgłoś
energy52 Re: Mam przepiękny biust 25.06.05, 11:16 W rzeczy samej. Weźmy taką Blue.k...Żyje w tym wirtualnym świecie kreując się na gwiazde a w rzeczywistości jest bezdennie głupia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maria Re: Mam przepiękny biust IP: 80.50.49.* 25.06.05, 19:13 ja też www.juggmaster.com/jmasterhome/jugghome.html Odpowiedz Link Zgłoś
v.i.k.k.a Re: Mam przepiękny biust 26.06.05, 00:00 energy52 napisał: > W rzeczy samej. Weźmy taką Blue.k...Żyje w tym wirtualnym świecie kreując się > na gwiazde a w rzeczywistości jest bezdennie głupia! ### to tak jak ty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: facet A ja mam fajnego penisa IP: *.icpnet.pl 27.06.05, 16:52 podoba mi sie i mojej partnerce również :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re:Spadajcie głupie baby IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.05, 00:32 O niczym nie można z wami pogadać. Wści..kie zazdrośnice. Już straciłam całą chęć dyskucji. Nic nie rozumiecie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 007 Re:Spadajcie głupie baby IP: *.icpnet.pl 29.06.05, 01:23 Niestety z tego forum zniknęło wiele interesujących osób. Jedynym sposobem jest zdecydowany bojkot każdej próby chamstwa. A także publikowanie "wyboru" tekstów danego autora. Pozdrowienia i gratulacje. To była inteligentna zagrywka. Odpowiedz Link Zgłoś