Dodaj do ulubionych

MAM DOŚĆ !!!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.05, 13:28
ile razy mozna organizowac "wspaniale" zabawy nad Maltą dla łysych i ich
różowych dziwczynek??? mieszkam niedaleko i ta pseudo muzyka doprowadza mnie
do szalu!!! w nocy nie moge zasnac nawet jak zamkne okna bo ciagle slysze to
g. jak chca sie bawic to neich sie bawia w chacie a nie wlaczaja wszystkie
glosniki na maxa!!! i to w centrum poznania. to samo dotyczy tej dyskoteki na
ul. Łacina. nawet stamtad dochodzi lupanie(a mieszkam na os. warszawaskim)
Obserwuj wątek
    • Gość: kał Re: MAM DOŚĆ !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.05, 13:30
      Popieram, w mieście powiniemn byś porzundek i spokój.
      • Gość: kotwbutach Re: MAM DOŚĆ !!! IP: *.icpnet.pl 25.06.05, 13:34
        Licze na te same glosy jak beda jakies wyjce z okazji Malty(jak Lenigrad
        Cowboys). Stanmy sie wsia i o 21 gasmy swiatla. W centrum samych starych
        osiedli i bary mleczne. Wypas
      • Gość: asd Re: MAM DOŚĆ !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.05, 19:45
        warszawskim?? Ok wpadniemy!
    • Gość: Raven Re: MAM DOŚĆ !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.05, 13:45
      Czy ty jesteś babo roz... takich imprez powinno być wiecej.. chwała temu z
      urzedu miasta co wydał zgode na tą zabawe... poprostu po rekach kola całować.. a
      jak ci sie nie podoba to sie wyprowadz na jakąś wioske...
    • Gość: baletnica Re: MAM DOŚĆ !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.05, 13:51
      W takim razie prosze się wynieść z mieszkania jak się coś pani nie podoba. Jest
      to forma zabawy na którą uczęszczają także osoby po dyplomach i doktoratach,
      które poziomem inteligencji przewyższają pani bezsensowne pretensje. A co pani
      robiła za młodu- czytała książki i słuchała jedynie muzyki poważnej siedząc
      całymi dniami w domu?! Jeśli ma pani dzieci, proszę sobie wyobrazić, że 99% ich
      rówieśników wyśmienicie się na takich imprezach bawi nie będąc "łysolami" ani
      ich "różowymi panienkami" jak to pani nazwała. Równocześnie chciałabym
      stwierdzić, iż to co pani nazywa "g" co jak mniemam jest synonimem "gówna" ma
      znacznie większą rzeszę fanów niż pani głupawa i żałosna odezwa. Nie wiem czego
      pani słucha i guzik co mnie to interesuje aczkolwiek wznioskuję z pani postu,
      iż brak pani wyrozumiałości a przede wszystkim gustu i tolerancji dla cudzych
      przekonań. Gdyby ogranizowano tego typu imprezy w domach z całą pewnością to
      także by się pani nie podobało, gdyż zakłócałoby pani świąty pożądek. Z całego
      serca jest mi pani żal, że jest pani tak płyta i powierzchowna.
      • Gość: poznanianka Re: MAM DOŚĆ !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.05, 14:00
        gdyby to chociaz bylo znosne, wpadajace w ucho i niemeczace!!! mnie po pol
        godzinie sluchania tego glowa zaczyna bolec. myslice ze tylko ja jestem stara
        kretynka ktorej to przeszkadza??? synowie moich znajomych, 16 letni chlopcy tez
        sie skarza(od razu pisze ze nie chodza do prywatnej, jakiejs elitarnej szkoly
        tylko zwyklego gimnazjum gdzie ponad 75% mlodziezy tego slucha)!!! i nie
        tylko!!! slyszalam jak ludzie sie wkurzaja na ta muzyke. a co maja powiedziec
        starzy ludzie ktorzy o 22 to dawno chca spac??? fajna porada ze mam sie
        wyniesc. tak najlepiej. to moze wy przeniescie swoje zabawy na jakes pola gdzie
        nikomu nie beda przeszkadzac hmm???
        • Gość: electroibeat Re: MAM DOŚĆ !!! IP: *.icpnet.pl 25.06.05, 14:11
          Miasto z samego zalozenia nie moze spac po 22. miasto jest skupiskiem gdzie
          zyje sie 24 h na dobe. Straz pozarna ,policja wszyscy spac? Co za bzdura
        • Gość: baletnica Re: MAM DOŚĆ !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.05, 14:19
          A od czego są zatyczki do uszu, tabletki przeciw bólowe i domy spokojnej
          starości?! Może to się pani przydać...
        • Gość: Raven Re: MAM DOŚĆ !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.05, 14:22
          Nie no ta baba mnie rozbraja... ja wczorajk uczestniczyłem w jednej z takich
          zabaw... niewiem nie lubie techna (bo sam słucham punk rocka, troche new
          metalu..) i jakoś nie narzekam jak leci techniawka, bo to jedyna muza przy
          której można sie tak serio wyszumieć... nie wiem jak chcesz to całą ta wiara
          może demolować miasto z tego powodu ze zabawy takie jak na Malcie czy w Jamie
          przeszkadzają ci spać nie wiem co by to dało bo napewno nic dobrego... Już nie
          ma sie gdzie wyszumieć a co dopiero jak by jeszcze dystoteki zamknęliu czy
          imprez nie robili... nie wierze ze jak ty byłaś w wieku ok 16,17,18,19 lat to
          nie bawiłąś sie... nawet moi rodzice nie mją nic przeciwko takim zabawą... na
          tych zabawach bawią sie nie tylko łysi kolesie i różowe dziewczynki (bo np. ja i
          moja panna do takich nie należymy..)ale także wzorowi uczniowie, studenci czy
          już wykształceni ludzie... naprawde nie wiem skąd taka głupota ze takich imprez
          nie powinno byc... ja rozumiem ze to troche przeszkadza ale lepiej zeby grała
          muzyka niż zeby leciały szyby w sklepach... Sam mam małą firmę rodzinna i
          włąśnie z powodu ze nie odbywają sie takie imprezy to średnio raz w miesiącu
          trace na szklarza... przez co ?? przez to ze tacy jak ty nie myślą ze młodzież
          też musi sie wyszumiec gdzieś...
      • Gość: kwadransik Re: MAM DOŚĆ !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.05, 10:16
        baletnica pewnie jesteś ta różowa panienką - co innego dzień a co innego noc
        normalni w nocy chcą spać a nie słuchać rozwydrzonej pijanej młodzieży (sama
        mam dzieci i na szczęście normalne) zgadzam sie z ta pania w 100%
    • energy52 Re: MAM DOŚĆ !!! 25.06.05, 14:30
      Z dyskoteki na Łacinie dociera do Ciebie hałas na Warszawskie? Dobre!

To nie tylko impreza dła "Łysych i ich różowych dziewczynek". Więc nie obrażaj
      innych osób, które lubią tego typu imprezy!

Sądzę, że nie masz pojęcia o prezentowanej tam muzyce stąd twierdzisz,że to
      gó..! Dla osób wtajemniczonych występ RANK 1 ( ku Twemu oświeceniu - dwójka
      holenderskich producentów, europejska czołówka ), był wielką gratką. Tak więc
      uszanuj gusta jak i sposób spędzania piątkowego wieczoru przez innych!
      • Gość: poznanianka Re: MAM DOŚĆ !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.05, 14:38
        fajnie ja tez sie bawilam ale nie tak glosno. zwolywalam ludzi i wlaczalismy
        muzyke tak zeby to innym nie przeszkadzalo. i nie bawilismy sie i nie leciala u
        mnie muzyka o 12 w nocy. muzyka byla zlaozmy do 21 potem wiedzielismy ze nie
        wszystkim musi to odpowiadac. i szanowalismy to. ale to byly inne czasy nie
        takie chamstwo jak teraz.
        • energy52 Re: MAM DOŚĆ !!! 25.06.05, 14:44
          Ale tu miałaś do czynienia z imprezą plenerową a nie domową prywatką! Nikt Ci
          sceny pod oknem nie zainstalował i nawet mały Kaziu wie, że każdego roku nad
          Maltą odbywają się imprezy wszelkiej maści, czego następstwem są histeryczne
          reakcje niewyspanych mieszkańców.

Chamstwo? Raczej jedynie inne czasy! Masz pewnie na mysli zamierzchłe czasy
          kiedy jedynym DJ'em nad Wisłą był Marek Biliński?
        • Gość: 3d sound Re: MAM DOŚĆ !!! IP: *.icpnet.pl 25.06.05, 14:48
          w innych czasach ja skladalem Slodowego i nic nie bylo tyle rzeczy w TV. Po 22
          na Ratajach zadam aby pogaszono swiatla.
        • Gość: baletnica Re: MAM DOŚĆ !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.05, 14:49
          No właśnie- inne czasy. W dzisiejszych ceni się wolność i równouprawnienie.
          Chamstwo to ta szopka, którą pani teraz odstawia. To co pani nazywa "imprezą"
          było zwykłym spotkaniem toważyskim. I jak pani się coś nie podoba to właśnie
          takie "imprezy" można sobie odstwiać na polu. Chamstwem można nazwać brak
          tolerancji dla naturalnych potrzeb jaką jest chęć wyszalenia się i tolerancji,
          której pani z całą pewnością brak. Bądźmy szczerzy - albo osoby bawiące się na
          takiej imprezie dadzą sobie upust poprzez balowanie pod bramą pani domu, albo
          demolując okolicę bądź pijąc alkohol w pobliskich parkach bądź podwórzach,
          skoro pani uważa takie imprezy za wielce niestosowne.
          • Gość: poznanianka Re: MAM DOŚĆ !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.05, 14:58
            no i wlasnie pani baletnico napisala pani kto slucha tej muzyki. taaak ludzie
            demolujacy bramy, kosze, lamiacy drzewka, plujacy, pijacy alkohol gdzie
            popadnie, oddajacy mocz do piaskownicy. tak i wlasnie oni sa niezwykle
            wyksztalceni. i to bardzo. moze niehc ktos wysle zaproszenie dla pana Miodka
            mysle ze sie bedzie swietnie bawil nad Malta. juz mi sie nie che odpisywac
            powiem tyle.
            • Gość: baletnica Re: MAM DOŚĆ !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.05, 15:09
              Czyżby pani dawała za wygraną? Nawet i dobrze, bo nie chce mi się już odpisywać
              na pani głupawe wywody. Nie chodzi o to, że wszyscy słuchający tej muzyki to
              wandale. Dla pani ograniczonej jak zdążyłam już spostrzec świadomości, grono
              fanów najpopularniejszej muzyki na świcie jest nadwyraz szerokie. Sądzi pani że
              pan Miodek jest za dobry i za inteligentny aby się przy takiej muzyce bawić?!
              To jedynie świadczy o tym jak bardzo pani jest płytka. A proszę sobie
              wyobrazić, że całkiem możliwe, iż jego dzieci przy tej muzyce szaleją do
              biełego rana mając głęboko w nosie tak upierdliwe osoby jak pani. Dla pani
              wiadomości- wczoraj ukończyłam gimnazjum z średnią 5,0 z wyróżnieniem
              otrzymując gratulacje od dyrektora za wyśmienite wyniki i co pewnie podważy
              pani absurdalną teorię, iż tylko debile chodzą na imprezy podobne do tej, która
              odbyła się wczoraj na Malcie, REGULARNIE uczęszczam do klubów i dyskotek
              Poznania nie zachowując się jak prostacki wandal, za których ma pani fanów
              techno i muzyki pokrewnej.
              • Gość: Biolożka Re: MAM DOŚĆ !!! IP: *.icpnet.pl 25.06.05, 23:08
                5,0????
                I takie błędy ortograficzne robisz???????
          • Gość: SZP Re: MAM DOŚĆ !!! IP: *.icpnet.pl 26.06.05, 09:44
            Gość portalu: baletnica napisał(a):
            >No właśnie- inne czasy. W dzisiejszych ceni się wolność i równouprawnienie

Rzucasz ogólnikowe zdania, żeby pokazać że ty jesteś "z czasem, z postępem, z
            osiągnięciami", a każdy kto się z tobą nie zgadza bo nie odpowiadają mu głośne
            imprezy plenerowe, to zacofaniec i wróg postępu. Polecam podręcznik do
            politologii na poziomie I roku studiów - co to jest wolność i
            równiouprawnienie. Wolność twojego imprezowania kończy się tam, gdzie zaczyna
            się strefa prywatności twoejgo sąsiada. Chyba że dla ciebie wolność i
            równouprawnienie jest t tylko dla młodych imprezowiczów
            ...
        • Gość: poznanianka Re: MAM DOŚĆ !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.05, 14:54
          przepraszam w ktorym momencie nazwalam moje przyjecia imprezami??? jakos nie
          widze
          • Gość: baletnica Re: MAM DOŚĆ !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.05, 14:57
            Cała te debata dotyczy się imprez...
            • Gość: kwadransik Re: MAM DOŚĆ !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.05, 10:23
              baletnica to jedna z tych rozowych panienek , wulgarna, pijana, rozwydżona
              mlodzież, bez hamulców moralnych - i to ma byc przyszłość , ale na szczęście
              mamy trochę normalnej młodzieży która umie się bawic ale wie gdzie i kiedy
              trzeba przestać bo nie wypada.
          • energy52 Re: MAM DOŚĆ !!! 25.06.05, 14:57
            Miła Pani, dziwi mnie Twoja postawa, wszak jesteś mamą nastolatka (ów?) a tak
            mało w Tobie zrozumienia dla realizacji potrzeb ludzi młodych!
            Jesteś pewna co robią Twoje pociechy w wolnym czasie?
            • Gość: poznanianka Re: MAM DOŚĆ !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.05, 14:59
              przeczytaj energy52 jeszcze raz moze wtedy dotrze do ciebie
              • energy52 Re: MAM DOŚĆ !!! 25.06.05, 15:02
                Czytam i oczom nie wierze! Już sam fakt, że napisałaś, iż na Warszawskim
                słyszysz dudnienie z dyskoteki przy Rondzie Rataje, poddaje pod wątpliwość
                poważny charakter Twych postów! Nazwałbym to reakcją histeryczną tudzież
                uzewnętrznieniem swego niezadowolenia płynącego z radości innych!
                • Gość: poznanianka Re: MAM DOŚĆ !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.05, 15:05
                  nie napisales nic o tym kto tego slucha. widze ze nie masz co odpisywac. ja juz
                  ostatecznie nic nie odpisze.
                  • energy52 Re: MAM DOŚĆ !!! 25.06.05, 15:08
                    A coż Ci mam napisać? Oczekujesz jakiejś listy osób uczęszczających na takie
                    imprezy? Czy Ty jesteś poważna? Masz racje, na takie posty nie mam co odpisywać.

A takiej muzyki słucha masa ludzi, przewyższających Twój ograniczony
                    światopogląd o lata świetlne. Przejdź się kiedyś w takie miejsce i sama się
                    przekonaj!

Pozdrawiam

unc...unc...unc...unc
                    • Gość: Młody poznaniak Re: MAM DOŚĆ !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.05, 21:54
                      A ja mam 23 lata i z przykroscią stwierdzam ze wczorajsza impreza i podobne to raj dla ćpających,niestety taka prawda...I tez jestem przeciwny podobnym imprezom w przyszlości na Malcie,sam tez chodze na rozne imprezy,ale troche kultury ludzie! I jeszcze co do wczorajszego,gdyby nie straz miejska,to chwilami bylby niezly burdel... A przeciez tu ludzie mieszkaja!!
                      • Gość: kurna Re: MAM DOŚĆ !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.05, 22:14
                        no niestety różowa baletnico i enerigczny pulsarze ale poznanianka ma rację. Ja
                        rozumiem, że różne imprezy się odbywają itd. ale na Boga - nie musi jej słyszeć
                        pół miasta. Nie wiem ile byście wytrzymali dudnienia w uszach po ciezkim
                        tygodniu, po przyjsciu z pracy itd. Wystarczy, żeby organizatorzy pomysleli też
                        o tych starszych, schorowanych ludziach. Niestety pokomunistyczne dzieci mają
                        innych w d... i tyle...
                        eutanazja? pewnie popieracie.
                        • energy52 Re: MAM DOŚĆ !!! 26.06.05, 19:41
                          Taki urok imprez plenerowych! Trochę wyrozumialosci i nie bedzie problemu. Tak
                          ciężko znieść hałas raz na ruski rok?
                        • energy52 Re: MAM DOŚĆ !!! 26.06.05, 19:54
                          Aha, jak najbardziej popieram eutanazje! Mam nadzieje, że kiedy bedziesz stary
                          i schorowany ( czego Ci oczywiście nie życze ) zmienisz zdanie !

• energy52 Re: MAM DOŚĆ !!! 26.06.05, 20:19
                        To po jaką cholere tam się pchasz skoro było tak fatalnie?

Raj dla ćpających powiadasz? Ok. żyj sobie z taką świadomością. Rozumiem, że
                        natknąłeś się na kolesi kirających klej i dających sobie w kanał! Skąd wiesz,
                        że ludzie byli naćpani? Swoją wiedze opierasz na stereotypowej opinii, że na
                        maratonach techno trzeba się wspomagać?

• Gość: cool Re: MAM DOŚĆ !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.05, 02:39
                      > A takiej muzyki słucha masa ludzi,

czyli pop kultura - muzyka łatwa w odbiorze
                      czy też piszesz tak, że : jedzcie gó.. miliony much się nie może mylić?
                • Gość: SZP Re: MAM DOŚĆ !!! IP: *.icpnet.pl 26.06.05, 09:38
                  Nie wiem czy na Warszawskim słychać dyskotekę z Łaciny, natomiast na DTR bardzo
                  dobrze słychać odgłosy imprez plenerowych z nad malty - niosą się na około
                  półtora kilometra.
                  Po waszych postach widać, że hedonizm w Poznaniu niestety króluje (co jest
                  zresztą od dawna wiadome) - młodzi zdrowi i bogaci mają się prawo bawić i
                  słowo "bawimy się" usprawiedliwia wszystko, a starsi, zmęczeni, chorzy albo
                  tacy co po prostu nie mają ochotę na głośną muzykę, mają iść do piachu, tak?
                  • energy52 Re: MAM DOŚĆ !!! 26.06.05, 19:42
                    Nie!Mają nie myśleć wyłącznie o sobie!
      • Gość: Ja Re: MAM DOŚĆ !!! IP: 213.17.247.* 01.07.05, 10:07
        Nie jest istotne kto gral, istotne jest to, ze jesi ktos zada prawa do
        imprezowania i szanowania cudzych gustow, NIECH ROWNIEZ USZANUJE PRAWO INNYCH
        DO SPOKOJU W NOCY I ODMIENNYCH GUSTOW, WSZYSTKO DOBRE BYLE Z UMIAREM
    • Gość: popieram POPIERAM IP: *.icpnet.pl 25.06.05, 22:21
      Na tego typu zabawach bawi się wyłącznie chamstwo i młodzi alkoholicy.
      Najchętniej bym im przyładował po plechach i do roboty.
      • neferetete Re: POPIERAM 26.06.05, 01:17
        jw.
        • amicuspoznan Re: przemyślmy to wspólnie 26.06.05, 10:39
          Trzeba bedzie chyba otoczyć teren Malty płytami wygłuszającymi jak autostrady.
          Planowałem zamieszkać tam - ale jutro ide do developera i wycofuję się mimo że
          stracę 2000 zł. Zresztą wszystkie mieszkania w tej okolicy potanieją właśnie z
          tego powodu. Ludzie około 23 chcą zasnąc i mają do tego prawo.
          Inni też mają prawo do rozrywki. Z tego wynika że naszym "władzom" znowu coś
          się pomieszało. Nie można robić imprez typu Woodstock w mieście !!! ale na
          polach daleko od osiedli. Przerażająco nieudane i bez wyobraźni władze Poznania
          robią krzywdę mieszkańcom chcącym się bawić narażając ich na epitety
          niekulturalnych a przecież wystarczyłoby kupić kilkanaście hektarów 3 kilometry
          od Nekli na pustkowiu ( z dojazdem autokarami z centrum ) i zrobić
          profesjonalny plac na takie imprezy i mega popfestiwale i nawet zaprosić
          Owsiaka i Jarocin i innych najbardziej supergłośnych - niech się ludzie
          wyszaleją nikomu nie przeszkadzając - jest to jakaś forma odreagowania
          nagromadzonych emocji i stresów - niech każdy robi co lubi.
          Władza po to jest aby tak rządzić zeby ludzie wzajemnie sobie nie
          przeszkadzali - to jest tak jak kierowanie ruchem ulicznym.
          Okolice Malty powinny być parkiem rozrywki ale z uwagi na położenie należałoby
          czuwać nad programem aby nie przeszkadzał nikomu - na tym przecież także polega
          kultura współżycia międzyludzkiego.
          • Gość: kurna Re: przemyślmy to wspólnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.05, 15:48
            no i właśnie - pod Nekle wieśniaki niech jadą się bawić - bo to właśnie wiejskie
            przybysze bawią się na tych imprezach, nauczeni, że u nich na polu można drzeć
            ryja. Tylko trochę ciszej poproszę!
            A ty lepiej zostań w tej swojej Nekli - bo takich to my mamy tutaj na zbyciu sporo.
            • energy52 Re: przemyślmy to wspólnie 26.06.05, 19:44
              Wieśniakami są osoby ograniczone jedynie do tolerowania własnych potrzeb i
              zachcianek!
              • Gość: sp Re: przemyślmy to wspólnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.05, 02:25
                energy52:
                "Wieśniakami są osoby ograniczone jedynie do tolerowania własnych potrzeb i
                zachcianek!"

Mówisz o sobie??
                • energy52 Re: przemyślmy to wspólnie 28.06.05, 22:11
                  Nie, o Tobie,ale skoro tego nie zauważyłeś to wybacz!
      • energy52 Re: POPIERAM 26.06.05, 19:43
        Słaby z Ciebie obserwator!
    • miss.lopez Re: MAM DOŚĆ !!! 26.06.05, 17:43
      jestem mloda osoba. wyksztalcona (nie tylko podstawowka czy gimnazjum lub jakas
      zawodowka jak wiekszosc z osob tu sie wypowiadajacych) tylko ukonczone studia
      wyzsze dwa kierunki. mam szeroki horyzont muzyczny. nie tak jak wiekszosc
      mlodziezy ktorzy dziela sie na hh i tekkno. i stwierdzam co nastepuje: takie
      imprezy jesli juz musza sie odbywac powinny sie odbywac w miejscach zamknietych
      i wygluszonych by nie przeszkadzac innym normalnym ludziom ktorzy w nocy chca
      spac. a policja ktora powinna dopilnowac porzadku... szkoda slow... ciekawa tez
      jestem jak tym fanom techno czy tekkno spodobaloby sie gdyby wrocili do domu po
      takiej nocnej imprezie zmeczeni i chcieliby sie wyspac a przez kolejne 8 godzin
      na maxa bylaby puszczana muzyka powazna ?? albo metal ??
      • energy52 Re: MAM DOŚĆ !!! 26.06.05, 19:48
        Tego typu imprezy są normą na całym świecie! W wielu europejskich miastach są
        organizowane na placach w ulokowanych w samym centrum miasta. Tam też zapewne
        znajdzie się grono niezadowolonych,ale taki już WASZ los!

Nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło - na co byście narzekali od wczoraj
        na tym forum gdyby nie impreza!

Czy podczas teatrów, imienin Lecha etc. też powstaną podobne wątki?
        • Gość: et Re: MAM DOŚĆ !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.05, 02:28

> Tego typu imprezy są normą na całym świecie! W wielu europejskich miastach są
          > organizowane na placach w ulokowanych w samym centrum miasta. Tam też zapewne
          > znajdzie się grono niezadowolonych,ale taki już WASZ los!
          sam sobie odpisałeś powyżej :
          Wieśniakami są osoby ograniczone jedynie do tolerowania własnych potrzeb i
          zachcianek!
          • kakui Re: MAM DOŚĆ !!! 28.06.05, 12:56

ej sory bylam w hiszpani, wloszech, i jakos tam chce wam powiedziec ze ludzie
            jak sa lysi to sa to starzy ludzie. poza tym w tych krajach jest inny klimat, w
            dzien jest cicho, wszyscy spia a w nocy sie bawia. cale rodziny. starzy i
            mlodzi. jak jest jakas muzyka wlaczona to fajna ktora wszystkim sie podoba. nie
            ma luapnek. libacji. i nikomu to nei przeszkadza. mi turyscie tez nie. sama
            chodze i sie bawie. tyle ze odbywa sie to w soboty lub niedziele. na plazy
            najczesciej. dla malych dzieciakow organizuje sie konkursy. a u nas??? szkoda
            slow. inny klimat. nie ma co porownywac lupanek z zabawami na placach w innych
            krajach. dziekuje
    • Gość: M lupanka dla debili IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.05, 01:09
      bylem, widzialem. warto sie przejsc na cos takiego,zeby zobaczyc hordy
      dresiarzy i karkow. taki typ w stylu: w jednej rece panel od radia
      samochodowego w drugiej komorka, lysy leb i obok panienka (najczesciej o urodzi
      grubo ponizej przecietnej, lecz podrasowana na bostwo) oczywiscie solarium,
      pasemka (najlepiej takie bialo-czarne!) i calosc w skapym rozowym uniformie:)
      A muzyka, no coz- wazne,ze sie ta klientel bawi. mi to nie przeszkadza.
      wazne,zeby nie byli agresywni i nie probowali sie wyzywac na innych.
      Caly czas sie zastanawiam dlaczego tych ludzi nazywa sie muzykami,a te dzwieki
      muzyka... Przeciez tam nie ma zadnej melodii, najczesciej to jednostajny lomot
      i przedostajacy sie glos wodzireja "jestesmy naaaaajglosniejsi w calym
      Poznaniu, pobieramy tyle pradu co polowa poznania" ... "app-app-app-app-app-
      app-" ... i stylowe "jaaaaaazzzzzzdaaaaaa!!!!!!!!!"

Jak to mawial moj kolega "olby wiecej takich imprez"
      • Gość: kurna Re: lupanka dla debili IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.05, 14:26
        pycha - pięknie to napisałeś. A te panele od radia... pycha. Obraz ludzi ze wsi
        w mieście - musi coś w łapach trzymać - jak nie widły to komórka albo panel. No
        i te "piękne" córki sołtysów :)
    • Gość: m00na@o2.pl Cholernie Stereotypowe myślenie !!! IP: *.icpnet.pl 27.06.05, 20:48
      Człowieku, o tym, że odbędzie się impreza nad maltą było wiadomo już znacznie
      wcześniej, jeśli tak bardzo przeszkadza Ci ta, Twoim zdaniem, pseudo-muzyka, to
      trzeba było odpowiednio zaplanować sobie ten wieczór, w taki sposob, żeby nie
      narzekać na nią(muzykę).
      Poza tym, no ludzie, troszkę wyrozumiałości!
      Rozpoczeły się wakacje, ludzie chcą się pobawić!
      Nie byłaś nigdy młoda? Byłaś i wtedy grano inną muzykę, tak? Widzisz czasy się
      zmieniają, ludzie "starszej daty" nie rozumieją, że muzyka elektroniczna może
      być piękna. Ty to nazywasz łupanką? Wiesz, żal mi Cię, bo pieprzysz głupoty, i
      tak na prawde nie wiesz o czym mówisz. Muzyka elektroniczna jak każda inna ma
      swoje tandetne "ja", ze tak powiem, czemu jestem całkowicie przeciwna, i to
      można nazywać łupanką dla łysych pał i różowych panienek (co tez w gruncie
      rzeczy jest cholernie stereotypowe, wiec z góry zaznaczam, że to nie reguła!),
      ale generalnie jest tak samo ambitna jak inne gatunki muzyczne. Znasz takiego
      pana jak Jean Michelle Jare? Prekursor muzyki elektronicznej... przesłuchaj choć
      jeden jego utwór i spróbuj nazwać to łupanką, samej będzie Ci wstyd za swoje słowa.
      Pozdrawiam
      • Gość: kurna Re: Cholernie Stereotypowe myślenie !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.05, 08:59
        Jean Michele Jare - tak, nawet lubię - ale do cholery czy wy nie rozmumiecie
        TROCHĘ CISZEJ i wszystko - ale nie, wy musicie drzeć się dalej. JA nie mam
        zamiaru zakazywać - w końcu muszą się gdzieś wyszaleć - co by jekiejś babci z
        nudów nóg nie połamali. CISZEJ - no chyba, że jesteście wszyscy głusi.
    • porannakawa A co w tej sprawie robicie? 28.06.05, 13:32
      To jest troche tak jakby na sciezke dotad uczeszczana przez pieszych i
      rowerzystow wpuscic TIRy. Bo taka jest potrzeba chwili, tak jest nowoczesnie i
      kierowcy domagaja sie wolnego przejazdu.
      Na calym cywilizowanym swiecie oddzielone sa sciezki rowerowe od drog dla Tirow.
      Dyskoteki i impraezy plenerowe nie sa organizowane w poblizu sypialni miasta.
      Takie impraezy urzadza sie w dzielnicach gdzie urzedy (w nocy wszak nieczynne)
      lub dzielnica industrialna - tam przeciez nikt nie mieszka!
      Nikt nikomu wtedy w droge nie wchodzi!
      W Poznaniu tymczasem wykorzystuje sie pierwsze wolne miejsce i wtedy natychmiast
      zaczyna sie konflikt interesow.
      Ktorys tam wyzej napisal - Jest wolnosc!
      Wolnosc? Tak, ale ona jest wolna do momentu gdy nie ogranicza wolnosci kogos innego!
      Ktos zauwazyl wyzej - wycofuje sie z zakupu domu czy mieszkania w tej okolicy!
      Tak wlasnie reaguje rynek - za jakis czas ceny nieruchomosci w zanieczyszczonej
      halasem okolicy zaczna spadac, mieszkancy sie wynosic a na tanie miejsca zacznie
      sie wprowadzac lumpenproletariat. Tak mozna zniszczyc kazda dobra lokalizacje
      mieszkalna.
      To jest sprawa pozwolen na imprezy, dyskoteki. Bez licencji na prowadzenie
      takiej dzialalnosci nie ma tego.
      Bez zgody okolicznego samorzadu - nie ma zgody na organizacje takich imprez.
      Pytanie - czy Pani zorganizowala jakas grupe wspolmieszkancow aby razem naciskac
      na administracje w celu zapobiezenia tej - jak to Pani opisala niedogodnosci?
      Wzieliscie swoje sprawy we wlasne rece czy tylko narzekacie?
      Wasz majatek upada(spadek cen) a wy tylko narzekacie?
      A pochodzic po sasiadach - niech i oni pochodza po swoich i na zebraniu
      kilkusetosobowe zaprosic przedstawiciela administracji miejskiej. Niech sie
      tlumaczy i co zaproponuje zamiast lub jaka rekompensate?
      Dlaczego nie dzialacie, dlaczego dajecie sie jak barany na rzez - bezwolni
      jestescie?
      Zacznijmy porzadkowanie Rzeczypospolitej od porzadkowania wlasnego otoczenia!
    • Gość: 1234 Re: MAM DOŚĆ !!! IP: *.icpnet.pl 01.07.05, 09:10
      No, gdzieś te ziuziowe panny muszą sie rozmnazać.
    • Gość: gość Re: MAM DOŚĆ !!! IP: *.netair.pl 03.07.05, 16:08
      nie tutaj z tym problemem :) zglos sie do urzędu miasta a nie tu innym sie zalisz jak stara bacia...
    • Gość: BOSS Re: MAM DOŚĆ !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.05, 10:21
      Kłamstwa, mieszkam 1000m od Malty i 1000 od Pulsara i nic nie słychać !
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka