Dodaj do ulubionych

Praca w Australii od zaraz.!!!!!!!!!

01.08.05, 23:12
witam, najchętniej w budownictwie,mile widziani fachowcy. W Australii
pracownik fizyczny zarobi 30$ (australijskich) za godzinę pracy.
Mogę załatwić zaproszenie,załatwić zatrudnienie, mieszkanie.
PS do Pań , dużo jest chętnych panów (bogatych)na ładne polki w celu
matrymonialnym.
pytania na: zb@zb.pl
Obserwuj wątek
    • Gość: wojtekmietek Re: Praca w Australii od zaraz.!!!!!!!!! IP: *.rzuchowa.sdi.tpnet.pl 02.08.05, 09:52
      chce sie cos dowiedziec o wyjezdzie do australii. nie znam angielskiego ale
      dobrze wloski , mam 41 lat kawalwr , wszystko potrafie robic , tak zwana zlota
      raczka:) prosze o odpowiedz
      • Gość: aga Re: Praca w Australii od zaraz.!!!!!!!!! IP: *.iscnet.pl 02.08.05, 15:22
        jesli jest szansa na prace dla kobiety - grafik komputerowy (specjalnosc
        poligrafia, rysunek, przygotowanie do druku - jez. angielski) i mezczyzna
        (mechanik samochodowy, duze doswiadczenie, referencje - jez. niemiecki biegle)
        mlode malrzenstwo z dzieckiem to prosze o informacje. agathen@wp.pl
      • Gość: Bakara Re: Praca w Australii od zaraz.!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.05, 17:11
        język angielski to podstawa,możemy załatwić pracę razem z innymi polakami,wtedy
        jakoś sobie pan poradzi. koszt wyjazdu jest duży,bilet lotniczy jest dość
        drogi. wyjazd na 3 miesiące jednak się opłaca.
    • Gość: Paweł Re: Praca w Australii od zaraz.!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.05, 13:12
      posiadam doświadzcenie w budownictwie -jestem zainteresowany pracą proszę o
      kontakt -tel.693 882 431

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka