boulineczka 04.08.05, 20:59 Poszukuję opiekunki do dziecka. Najlepiej pow. 30 lat, własne dzieci. Okolice miasteczka studenckiego AGH, około 15 godzin tygodniowo. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: znawca Re: opiekunka do dziecka-Kraków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.05, 22:45 uważaj na opiekunów pedofili , to nie tylko faceci... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alicja Re: opiekunka do dziecka-Kraków IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.08.05, 12:42 jestem zainteresowana tą propozycją o ile znałabym więcej detali na ten temat. Wprawdzie nie jestem kobieta powyżej 30 i nie mam własnych dzieci, oprócz brata którego praktycznie wychowałam sama. Jakbyś mogła będę bardzo wdzieczna za kazdą informację.Moj e-mail marciniaczki1@wp.pl pozdrawiam serdecznie alicja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: libra72 Re: opiekunka do dziecka-Kraków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.05, 18:36 ja bardzo bym byla chetna mam swoje dziecko i chetnie zaopiekuje sie innym, mam33 lata od niedawna mieszkam w krakowie bardzo by mi zalezalo,jestem tez dyspozycyjna. gg3531138 Odpowiedz Link Zgłoś