Dodaj do ulubionych

Szukam partnerki

IP: *.ct.gemini.ntplx.com 06.08.05, 07:45
Hej. Wlasciwie moge zgodzic sie na prawie wszystko(mam 27lat, j. przystojny,
wysoki, mam dobra prace), jak dziewczyna kocha rodzine, jak ma od 24 do 27
lat, jest SZCZUPLA/CHUDA, potrafi zamknac oczy i wsiac na zaglowke jak
trzeba, jest urodzona w Poznanu. Wiecie jak znalesc taka w celach
matrymonialnych?
Obserwuj wątek
    • niunia792 Re: Szukam partnerki 15.08.05, 12:58
      w wieku 27 lat szukac na forum gazety milosci swojego zycia ... hmmm i to w
      wakacje?
      nie lepiej wybrac sie do knajpy z kolegami i uwaznie rozejrzec sie dookola.
      czasami pierwsze wrazenie mowi wszystko...
      trzymam kciuki
      • Gość: kawaler Re: Szukam partnerki IP: *.ct.gemini.ntplx.com 16.08.05, 00:14
        Bardzo dziekuje za dobra rade. Ale glownie chodzi o dziewczyne z Poznania i
        mogaca chciaz na sile zeglowac po oceanie. Ja oczywiscie jestem w USA, a nie w
        klubie zeglarskim w Poznaniu. Oczywiscie teoretycznie mozna by tam pojechac,
        ale ile to zajmie czasu i w koncu moze sie jej Ameryka nie spodobac(juz byly
        takie przypadki). Mialem nadzieje, ze taka dziewczyna, jakiej szukam juz jest w
        USA i tylko wystarczyloby ja troche pomoczyc slona woda i sprawdzic z czego
        jest zrobiona. To taki zarcik, oczywiscie, bo przeciez by sie nie rozmoczyla
        tak odrazu. Pozdrawiam z Usmiechem i takze Dzieki za kciuki w mojej sprawie.
    • Gość: Dagom Re: Szukam partnerki IP: *.detrtc01.mi.comcast.net 17.09.05, 06:55
      zaciekawil mnie twoj list, mam pytanie, czy pasowalaby ci tez dziewczyna co prawda nie urodzona w Poznaniu ale mieszkajaca tam dosc dlugo oraz zadomowiona w stanach? pozostale kryteria spelnione :)
      • Gość: kawaler Re: Szukam partnerki IP: *.ct.gemini.ntplx.com 18.09.05, 00:04
        Pewnie to nie problem? Pewnie i tak jestes z poznanskiego? Pisz na w/w e-adres.
        Pozdrowienia.
    • Gość: kawaler Re: Szukam partnerki IP: *.ct.gemini.ntplx.com 17.09.05, 22:50
      Prosze pisac na: polakowski12@yahoo.com
      • Gość: max Re: Szukam partnerki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.05, 08:08
        Hej, mam pieska-suczke i tez szuka partnera (jest podpalana a na takie podobno
        leca).
        Spelnia bardzo wazny warunek - jest urodzona w Poznaniu.
        Daj znac bo biedaczka sie niecierpliwi,aha i lubi plywac po oceanie a przy tym
        nie cierpi na chrobe morska, a dobrze by bylo aby zmienila klimat, a i moze
        bedzie zdrowsza bo tam ją moze - tak jak tu nie dopadnie ptasia grypa.
        • Gość: kawaler Re: Szukam partnerki IP: *.ct.gemini.ntplx.com 15.10.05, 17:53
          Dzieki za zyczliwosc. Niestety musze odmowic, bo juz ma przyjechac nie suczka
          na swieta wiec bede zajety. Ale mozesz zostawic e-adres to sie razem posmiejemy.
          Pozdrowienia.
    • heimer www.globalfoto.pl 01.11.05, 09:11
      Gość portalu: Kaweler napisał(a):

polecam portal poznanskiej firmy:
      www.globalfoto.pl
    • Gość: mlody771 Re: Szukam partnerki IP: *.ct.gemini.ntplx.com 04.01.06, 21:50
      A czy taka jak na tym zdjeciu mogla by byc?
      --------------------------------------------------------------------------------
      randki.interia.pl/
      W wyszukiwarce: po pseldonimie, wpisac nalezy: MAGDAPOLAK
      Sorry nie wiem jak dlugo bedzie to zdjecie.
      • Gość: kawaler Re: Szukam partnerki IP: *.ct.gemini.ntplx.com 04.01.06, 23:34
        Dzieki za stronke. Jak bys sie czul jak bys tak trzymal i byl tak trzymany?

PS. Po odwiedzinach swiatecznych Pani kolezanki z Polski, o ktorej wspominalem
        na tym forum, ktora juz wyjechala, odpoczywam z wyczerpania nerwowego. Juz
        powaznie myslec o celibacie.
        • Gość: ich Pani Koleżanka przeprowadziła test na IP: *.129.1511G-CUD12K-02.ish.de 05.01.06, 22:18
          Twoją wytrzymałość! odczekaj trochę, zadzwoni sama! ;))
          • Gość: kawaler Re: Pani Koleżanka przeprowadziła test na IP: *.ct.gemini.ntplx.com 05.01.06, 23:36
            No, chodzi o to, zeby juz nie dzwonila i wogle juz jej nie bylo. Trzeba mi
            wszytko przemyslec, czy warto sie pakowac w zwiazki malzenskie. Zycze jej jak
            najlepiej, ale nie zemna. Dzieki za rade.
            • kaszka24 Re: Pani Koleżanka przeprowadziła test na 09.01.06, 22:46
              Witaj!
              Szukać to można zagubionych notatek lub klucza,ale nie kobiety...
              Jeśli tak naprawdę chcesz poznać kobiete swojego życia to jej nie szukaj...
              Potrzebna jest cierpliwość i patrz uważnie,abyś czasem kogoś lub czegoś ważnego
              nie przeoczyć...
              Pozdrawiam
              K.
              • Gość: kawaler Re: Pania Koleżanka nalezy poznac, a nie szukac. IP: *.ct.gemini.ntplx.com 10.01.06, 00:05
                Ostatnio, to raczej patrze w przeciwna strone. Ale rzeczywiscie nalezalo by
                poznac kobiete, a nie szukac. Moze to wlasnie moj problem? A ty Kaszka24, z
                ktorej srony swiata jestes i czy jestes manna, a moze gryczana? Tej gryczanej
                nieznosze od dziecka.
                • kaszka24 Re: Pania Koleżanka nalezy poznac, a nie szukac. 10.01.06, 00:14
                  Każda strona w którą patrzysz jest właściwa:)Ważne,aby się uważniej przyglądać
                  temu na co patrzysz:)
                  Ja oczywiście jestem jak manna z nieba:)
                  A w moim świecie dzisiaj mroziło,ale za to świeciło piękne słońce;)a u Ciebie?
                  • Gość: kawaler Re: Pania Koleżanke nalezy poznac, a nie szukac. IP: *.ct.gemini.ntplx.com 10.01.06, 01:16
                    Pogoda taka sama tutaj(slonce/mrozno), ale juztro bedzie wiosna, bo ma byc ok.
                    50F. Zawsze lubilem ta manna, a juz wogle z nieba. Do dzisiaj ja wspominam,
                    taka z cynamonem. Umiesz ja jeszcze gotowac?
                    • kaszka24 Re: Pania Koleżanke nalezy poznac, a nie szukac. 10.01.06, 08:58
                      Kaszke manną na słodko z cynamonem na szybko można przygotować.Podać Ci przepis?
                      Pozdrawiam
                      Kaszia
                      • Gość: kawaler Re: Pania Koleżanke nalezy poznac, a nie szukac. IP: *.ct.gemini.ntplx.com 10.01.06, 16:49
                        Pewnie, ze chce przepis. Chetnie sie naucze czegos. Jak chcesz, to wyslij na:
                        polakowski12@yahoo.com
                        Pozdrowienia
                        O
    • go_siaa Re: Szukam partnerki 11.02.06, 20:40
      Hmm...czesc Ty szukasz centralnie wieszaka ehh...wiesz co...zamiast patrzec na
      wyglad to patrz na wnetrze jej bo co to ze ona ladna a okaze sie głupia
      bladynka i wydoiciebie z kasy tak ze pusci Ciebie z TORBAMI !!
      • Gość: kawaler Re: Szukam partnerki IP: *.ct.gemini.ntplx.com 12.02.06, 00:30
        A to pisalem, ze ma byc z Poznania. Tego sie nie mowi, ale ma byc gospodarna,
        jak wiekrzosc z tych okolic(zgadza sie w 90% u ludzi z poznanskiego). Go_siaa,
        a ty pochodzisz z tego regionu(moze byc z okolic)? Z Usmiechem i Pozdrowieniami.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka