Dodaj do ulubionych

Kurs na prawko w Poznaniu

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.05, 15:17
Czesc. Szukam namiarów na jakąs dobrą szkołę jazdy z Poznania
przygotowywującą do egzaminow na prawo jazdy. przyznaje- jestem samochodowym
antytalentem i moja wiedza o kierowaniu ( prowadzeniu) samochodu ogranicza
sie do tego, ze wiem ze auto ma kierownice i pedały :P. Szukam więc naprawdę
solidnej szkoły, lub instruktora nauki jazdy, takiego, co to ma cierpliwosc,
ale i zdolnosc nauczenia. Koszty akurat w tym wypadku graja mniejsza role-
bardziej potrzebny mi naprawdę solidny instruktor. Najfajniej byloby, gdyby z
Rataj:) Czy mozecie kogos, z własnego doswiadczenia polecic?
Obserwuj wątek
    • Gość: POZNANIAK Re: Kurs na prawko w Poznaniu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.05, 15:21
      DAJ W LAPE TAK JAK JA I OD RAZU ZDASZ.BEDZIE CIE TO KOSZTOWALO 1500ZL A NIE 2000
      JAK NORMALNIE GDY BIERZESZ DODATKOWE GODZINY ZEBY ZDAC.
      • Gość: Myszol Re: Kurs na prawko w Poznaniu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.05, 15:37
        ba, zebym wiedzial komu dac i z kim to zalatwic tez bym wolal dac:)
        • Gość: antyvikka Re: Kurs na prawko w Poznaniu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.05, 15:58
          Zobaczymy co da sie zrobic.Pojdziemy na kolacje?
          • Gość: Myszol Re: Kurs na prawko w Poznaniu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.05, 18:43
            nie ma problemu:) zapraszam
            • Gość: Rumburak Re: Kurs na prawko w Poznaniu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.05, 21:40
              NIkt nie umie doradzic? szkoda:(
              • Gość: dziubek170 Re: Kurs na prawko w Poznaniu IP: *.icpnet.pl / 62.21.96.* 08.08.05, 21:52
                Polecam ATUT na osiedlu Zwycięstwa też sietam wybieram choć jestem antytalent
                techniczny pa
                • Gość: Rumburak Re: Kurs na prawko w Poznaniu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.05, 22:01
                  a czemu akurat Atut?
                  • alexxandria1 Re: Kurs na prawko w Poznaniu 09.08.05, 12:19
                    Też tam się przejdę, bo podobno są późniejsze godziny kursu, ok.18. To mi
                    odpowiada i blisko będę mieć. Ale najpierw przespaceruję się tam i popytam.
                    Pozdrawiam
                    Ola
                    • Gość: xxx Re: Kurs na prawko w Poznaniu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.08.05, 14:36
                      Podobno jest jakaś dobra szkoła prowadzona przez policjantów. Czy ktoś coś wie
                      na ten temat? Jak tam wygląda ze zdawalnością?
                      • mati_lecha Re: Kurs na prawko w Poznaniu 09.08.05, 15:49
                        Ja tylko wiem ,że w Liderze na Zmartwychwstańców jest instruktor z drogówki.
                        Nazywa się Piotr Mazur.
              • Gość: dziubek170 Re: Kurs na prawko w Poznaniu IP: *.icpnet.pl / 62.21.96.* 09.08.05, 19:30
                Bo jest blisko i dojazd dobry a mogę polecić na osiedlu Śmiałego w poblizu
                banku . A ATUT bo mają dużo samochodów i fajną kadrę i potrafią nauczyć nawet
                tych co nie mają talentów technicznych . Pytasz więc masz odpowiedź więcej
                takich nie znam pa
      • Gość: Kasia Re: Kurs na prawko w Poznaniu IP: *.icpnet.pl 10.08.05, 21:13
        Hmm, ja nikomu w łape nie dałam a zdałam za pierwszym razem. Polecam A&Atut, bo
        tam właśnie chodziłam na kurs.
        Ps. Apropo "dawania w łape" - potem jeżdżą tacy kierowcy którzy za prawko
        zapłacili i jest jak jest !! Pozdr..
        • tomekdp Re: Kurs na prawko w Poznaniu 10.08.05, 21:45
          Polecam pana Leszka Ziemkowskiego ze szkoły jazdy przy Akademii Rolniczej.
          Dzięki niemu zdał mój brat, zdałem ja (i byłem wtedy po kilkumiesięcznej
          przerwie), facet naprawdę na poziomie, cierpliwy, spokojny - jednym słowem
          warto! Nie mam niestety jego namiarów, ale wystarczy zadzwonić na AR albo
          zaczaić się gdzieś w okolicy Kolegium Rungego...
    • Gość: słyszaciciel Re: Kurs na prawko w Poznaniu IP: *.icpnet.pl 09.08.05, 19:58
      A ja słyszałem, że a ATUCIE chodzi im tylko o kasę ,a generalnie jest olew na
      kursantów.
    • Gość: Rumburak Re: Kurs na prawko w Poznaniu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.05, 08:57
      to ja mam jeszce jedno pytanie. Jezeli kiedys - 11 lat temu robilem kurs na
      prawko( wówczas zdalem teorie, nie zdalem manewrów) a teraz po 11 latach
      chcialbym ponownie przystapic do egzaminow to czy musze od nowa robic caly kurs?
      • Gość: giga Re: Kurs na prawko w Poznaniu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.05, 09:33
        Musisz robić kurs od podstaw, bo z tego co wiem, zdane testy są ważne pół roku.
    • Gość: jacek Re: Kurs na prawko w Poznaniu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.05, 09:59
      Poznań,ul.Szamotulska 33 tel.867-63-63,jacek
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka