pan.nikt 19.08.05, 23:59 ALE EKIPA!!!! Widzieliście ekipę kandydata na posłą z PO Pana Starosty Jaśniewicza?? Same Tuzy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wercyngetoryks_wp Re: ALE EKIPA!!!! 20.08.05, 10:16 Ekipa jak malowana. Ale żeby nie było w niej Inkwizytora , eminencji, migotki to poważny błąd kandydata Odpowiedz Link Zgłoś
wercyngetoryks_wp Re: ALE EKIPA!!!! 20.08.05, 10:25 A jaka jest ich średnia wieku? A może coś o drzewie geneaologicznym? Odpowiedz Link Zgłoś
inkwizytor.2005 Inkwizytor jest skromnym człowiekim i nic nie znac 20.08.05, 10:43 zy, ale dzięki za uznanie. Odpowiedz Link Zgłoś
pigasus Re: ALE EKIPA!!!! 20.08.05, 12:49 Rozumiem, że Wy mielibyście komitet znacznie bardziej wyrafinowany? Polityka na poziomie gminno-powiatowym jest taka, a nie inna - zwykle nie można jej poważnie traktować Odpowiedz Link Zgłoś
tarzanos Re: ALE EKIPA!!!! 24.08.05, 08:19 Co raz dobitniej widać, z kim utożsamia się przewodniczący Rady Powiatu, Tadziu Świątkiewicz. Jestem ciekaw jaką pożyteczną pracę w tym sztabie odegra, patrząc na jego "działania" w radzie to raczej tylko przeszkadzać umie, ale to moje subiektywne zdanie. Mam nadzieję, że w przyszłorocznych wyborach nie będzie już taki "niezależny" i wyalienowany. Kupili Cię Tadziu, a byłeś takim fajnym kumplem, stare dzieje. Odpowiedz Link Zgłoś
kramer100 Re: ALE EKIPA!!!! 24.08.05, 13:13 Ciekawi mnie kto z kierujacych powiatem realizuje obecnie zadania powiatowe a kto zajmuje sie kampanią wyborczą? D.Jaśniewicz- kandyduje P. Guzik- kandyduje Przewodniczacy Rady Świątkiewicz wspiera Jasniewicza Przewodniczacy komisji oświaty E Paterka wspiera Jaśniewicza Pomijam pozostałych. Elita kandyduje, urzednik pracuje, człowiek głoduje i czeka na... Na co właściwie czeka? Odpowiedz Link Zgłoś
euglena_pl Re: ALE EKIPA!!!! 24.08.05, 16:37 Elita kandyduje, urzednik pracuje, człowiek głoduje i czeka na... Na co > właściwie czeka? Aż to wszystko pierdyknie i zwykli ludzie powiedzą im co o nich myślą. Odpowiedz Link Zgłoś
murlink Re: ALE EKIPA!!!! 24.08.05, 21:48 kramer100 napisał: > Ciekawi mnie kto z kierujacych powiatem realizuje obecnie zadania powiatowe a > kto zajmuje sie kampanią wyborczą? > D.Jaśniewicz- kandyduje > P. Guzik- kandyduje > Przewodniczacy Rady Świątkiewicz wspiera Jasniewicza > Przewodniczacy komisji oświaty E Paterka wspiera Jaśniewicza > Pomijam pozostałych. > Elita kandyduje, urzednik pracuje, człowiek głoduje i czeka na... Na co > właściwie czeka? Jacy ci urzędnicy zapracowani, skoro znajdują czas w godzinach urzędowania na pisanie na forum. Kramer100, lepiej rób to w domu. Odpowiedz Link Zgłoś
wercyngetoryks_wp Re: ALE EKIPA!!!! 24.08.05, 22:15 No widzę, że ty tyż urzędnik. Czyżbyś miał zlecone zadanie inwigilowania kramera w czasie pracy? Kurka wodna, a mówili ze PRL już odszedł.Uważaj, bo IPN ciebie zarejestruje! Odpowiedz Link Zgłoś