v.i.k.k.a 02.09.05, 20:57 media.putfile.com/mandaryna2 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lwica87 Re: słyszeliście?mandaryna live:P 02.09.05, 21:06 hehehe;) ja slyszalam...usmialam sie przy tym ;) Odpowiedz Link Zgłoś
v.i.k.k.a Re: słyszeliście?mandaryna live:P 02.09.05, 21:14 jak każdy:) ja dostałam linka od kumpla, ale inny słyszał to podobno w Radiostacji nawet:P Odpowiedz Link Zgłoś
lwica87 Re: słyszeliście?mandaryna live:P 02.09.05, 21:16 W wiadomosciach nawet puscili na polsacie albo tvn :D Odpowiedz Link Zgłoś
v.i.k.k.a Re: słyszeliście?mandaryna live:P 02.09.05, 21:23 O, to nie widziałam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antyvikka Re: słyszeliście?mandaryna live:P IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.05, 23:58 mandaryna moze i nie potrafi spiewac ale za to nie ma tłustego ryja tak ja ty internetowa szmatko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antyvikka4 Re: słyszeliście?mandaryna live:P IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.05, 00:05 najpierw spójrz na siebie dziewczyno a potem zabieraj sie za ocenianie innych:masz oblesny ryj,pustke w głowie,bez problemów dajesz dupy no i co???jednak mandaryna nie taka najgorsza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hm-antywika Re: słyszeliście?mandaryna live:P IP: *.icpnet.pl 03.09.05, 18:52 o co ci chodzi słonko dlaczego kogoś oceniasz nie znając tej osoby, mandaryna to faktycznie niezły wyjec...żałość Odpowiedz Link Zgłoś
agnissa właśnie śpiewa LIVE w Sopocie:D 03.09.05, 21:21 szczera masakra:D mija się z tonacją, śpiewa fałszywie aż iskry idą, głos nie ustawiony, brak oparcia i śpiewania na oddechu, na gardle długo nie pociągnie... Odpowiedz Link Zgłoś
energy52 Re: właśnie śpiewa LIVE w Sopocie:D 03.09.05, 21:36 Ale halo! Ja protestuje! Bowiem z ową Mandarynanom miałem możliwość rozmowy w cztery oczy i powiem Wam ,że to mądra babka! Fakt związek z czerwonowłosym to sprawa odmienna jak i jej talent wokalny ale to NAPRAWDE MĄDRA KOBIETA! Odpowiedz Link Zgłoś
agnissa Re: właśnie śpiewa LIVE w Sopocie:D 03.09.05, 22:00 alez ja nie twierdzę, ze nie jest sympatyczna czy mądra, neguję tylko jej umiejętności wokalne, serio:) Odpowiedz Link Zgłoś
jurekzie Re: właśnie śpiewa LIVE w Sopocie:D 06.09.05, 18:32 Mandaryna- fajna babka, ale śpiewać to za grosz nie umie. To co zrobiła w Sopocie - klęska. wieza.pop.e-wro.pl/1/Mandaryna_Sopot_2005.wmv Odpowiedz Link Zgłoś