Dodaj do ulubionych

POMOCY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.05, 12:48
Poszukuję jakiegoś fajnego pubu lub klubu na 18stke. Chodzi mi o to żeby byl
tam "klimat" ale zeby też nie bylo zbyt drogo. Pomóżcie forumowicze bo moje
urodzinki juz niedlugo a ja ciagle nie mam pomysly na impreze =(
Obserwuj wątek
    • ruskie.babidlo.z.kamczatki Re: POMOCY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 11.09.05, 12:53
      bierzesz gazete "co jest grane" z piatkowej wyborczej i tam masz liste
      najlepszych klubow. a czy tanio to nie wiem. nie licz na jakies super ceny. i
      tak wszystko potem to bujda. chroniona impreza bez obcych* a obcy wchodza... :/

* chodzi o nieznanych ludzi oczywiscie xD
      • Gość: ja_08 Re: POMOCY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.05, 12:58
        no patrz nawet nieglupi pomysl (gdzies w domq chyba mam jeszcze piatkowa GW)
        tylko jest jeszcze jeden problem nie wszystkie kluby sa chetne do organizowania
        tego typu imprez a mnie sie nie chce tak chodzic po wszystkich i wypytywac, wiec
        myslalem ze moze ktos z forumowiczow robil gdzies impreze i moglby sie podzielic
        swoimi doswiadczeniami :P

______
        a i tak na wstepie to zaznaczam ze nie chce 18stki w jamie jak wszyscy :P
    • energy52 Re: POMOCY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 11.09.05, 14:00
      Polecam BOGOTE. Z boku zamku, obok Blue Nota, wejście od kościuszki. Lokal na
      poziomie!
      • violcia83 Re: POMOCY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 11.09.05, 14:03
        W Sharku na starym rynku uzadzaja osiemnastki i tym podobne imprezy. Mi
        osobiscie sie tam podoba, ale ceny chyba nie sa zbyt niskie. Sprawdzic zawsze
        mozesz.
      • Gość: ja_08 Re: POMOCY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.05, 16:22
        no sprwadzilem stronke tego lokalu, rzeczywiscie wyglada nizle, tylko ciekawe
        jakie maja ceny =/ (pewnie nie na moja kieszen)
        • Gość: ja_08 Re: POMOCY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.05, 16:24
          PROSZE WAS WYSILCIE SIE TROCHE I POMOZCIE MI TROSZQ BO TA IMREZA TO JUZ ZA OK
          MIESIAC POWINNA BYC

=(
          pozdr
          • Gość: madzialena Re: POMOCY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.05, 20:36
            Ja bym Ci proponowala 4 pokoje na sw.Marcinie.
            W tej samej bramie co Oranzada...
            Klimatyczny pub, niskie ceny, mila obsluga, fajny wystroj, duzo kanap - co
            najwazniejsze (przynajmniej dla mnie) maja piwo Fortuna!!;))
            Za rezerwacje czy tez wynajecie nic nie placisz!!
            Jest parkiecik, sympatyczny dj...Naprawde polecam!!
    • Gość: sosek Re: POMOCY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.05, 21:34
      noooo dalej wiecej inwencji prosze :P
      • Gość: fff Re: POMOCY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.icpnet.pl 13.09.05, 23:36
        Pod koroną na kramarskiej - polecam, zrobią ci tanią i fajną imprezkę.
      • Gość: sosek Re: POMOCY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.05, 14:46
        wielkie dziex :P moze jeszcze jakies pomysly macie :>
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka