Dodaj do ulubionych

Gdzie można kupić żelowe bransoletki?

IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 13.09.05, 13:24
Chodzi mi o te kolorowe bronsoletki. Gdzie są sklepy w Poznaniu , w których
można je nabyć?
Obserwuj wątek
    • Gość: pagani Re: Gdzie można kupić żelowe bransoletki? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.05, 13:35
      H&M w SB, Plazie, King Crossie i M1
    • ciocia.stasia Re: Gdzie można kupić żelowe bransoletki? 13.09.05, 13:40
      rozumiem że chodzi o te,które mają oznajmiać wszem i wobec o twoim finansowym
      wsparciu jakiej organizacji??!!kolejna osoba która uległa "modzie" chociaz wg
      mnie to nie moda tylko jakis dziki szał:/

jeszcze w c&a są takie kilkukolorowe,że niby jedną bronsoletką a od razu kilka
      fundacji sie wspiera?:/

mała tandetna gumka a ile radosci,najwazniejsze że ja mam bo inni maja:/

• kuszacy_witas Re: Gdzie można kupić żelowe bransoletki? 13.09.05, 13:53
        A co w tym zlego?

Dobrze ze to sie stalo modne bo dzieki temu ludzie kupuja i wiecej pieniedzy trafia na fundacje. Chyba taki byl cel ?
        • ciocia.stasia Re: Gdzie można kupić żelowe bransoletki? 13.09.05, 14:39
          wątpie czy dochód uzyskany za kolorowe gumeczki (z przykładowym napisem I love
          you)w sklepie o którym wczesniej wspomniałam,idzie na jakąs fundacje

• kuszacy_witas Re: Gdzie można kupić żelowe bransoletki? 13.09.05, 14:45
            A to racja.
            Ja mowie o zoltych opaskach LiveStrong
            Wszelkie inne to zerowanie na popularnosci tych pierwszych.
            • ciocia.stasia Re: Gdzie można kupić żelowe bransoletki? 13.09.05, 14:55
              no ja własnie o tych wszystkich podróbach,z tego ci mi wiadomo to te naprawde
              oryginalne zdobywa sie np. przez allegro lub kupując za granica

aaa jeszcze mi sie przypomniało!!jakby ktos chciał miec oryginalnie podrobioną
              gumke to moze znajdzie je na bema u chinek-nie wiem na pewno bo nie byłam-ale
              przecież oni wszystko maja wiec moze i to tez:)

• ruskie.babidlo.z.kamczatki Re: Gdzie można kupić żelowe bransoletki? 14.09.05, 18:03
                niebieska bransoletke "Zbieram wodę" kupisz w CroppTown, Inmedio i Empiku

wiecej info o tej akcji

www.wodapitna.pl
                • ruskie.babidlo.z.kamczatki Re: Gdzie można kupić żelowe bransoletki? 14.09.05, 18:04
                  tyle ze raczej chcialas powiedziec silikonowe bransoletki ...
                  • zorka7 Re: Gdzie można kupić żelowe bransoletki? 14.09.05, 19:30
                    Ciociu Stasia/Ciociu Stasiu.

Jesteśmy jednomyślne.

PS. CO nie zmienia faktu, ze ową niebieską wodną branzoletkę zakupiłam w EMPIKu
                    i schowałam do szuflady.
              • iwonaa1 Re: Gdzie można kupić żelowe bransoletki? 14.09.05, 20:55
                oryginalnie podrobioną

oryginalne określenie :)
              • drhuckenbush Re: Gdzie można kupić żelowe bransoletki? 15.09.05, 17:17
                Swoja droga oryginalne sa wlasnie w Chinach produkowane - tam pewnie
                wyprodukowanie jednej sztuki centa kosztuje ;)
            • Gość: achu Re: Gdzie można kupić żelowe bransoletki? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.05, 14:02
              pierwsze były opaski - czarno-białe "Stand up Speak Up" - wspierające akcję
              przeciwko rasizmowi w sporcie. "LiveStrong" kupisz na półwiejskiej w sklepach
              (3) Distance!!!
            • drhuckenbush Re: Gdzie można kupić żelowe bransoletki? 15.09.05, 17:17
              kuszacy_witas napisał:

> A to racja.
              > Ja mowie o zoltych opaskach LiveStrong
              > Wszelkie inne to zerowanie na popularnosci tych pierwszych.

Mysle ze wsrod tych opasek livestrongow jest bardzo maly odsetek... niestety...
            • albicilla Re: Gdzie można kupić żelowe bransoletki? 15.09.05, 17:58
              Ja mowie o zoltych opaskach LiveStrong
              > Wszelkie inne to zerowanie na popularnosci tych pierwszych

Napisz do mnie na adres gazetowy.
        • drhuckenbush Re: Gdzie można kupić żelowe bransoletki? 15.09.05, 17:16
          kuszacy_witas napisał:

> A co w tym zlego?
          >
          > Dobrze ze to sie stalo modne bo dzieki temu ludzie kupuja i wiecej pieniedzy tr
          > afia na fundacje. Chyba taki byl cel ?

Wlasnie wiekszosc z nich to podrobki z ktorych pieniadze trafiaja do firmy je
          produkujacej.
          Oryginalow w PL jest stosunkowo malo.
        • Gość: praga kuszacy witas IP: *.icpnet.pl 23.09.05, 12:33
          bauchchcahac i takie banialuki pisze ten ktory wypowiadal sie o skutecznosci
          bojkotu. Zysk idzie na fundacje. Idz sie leczyc albo cos poczytac bo wygladasz
          na taka tepote co troche internetu i raz w miesiacu artykul w polityce.
    • drhuckenbush Re: Gdzie można kupić żelowe bransoletki? 15.09.05, 17:13
      Te kolorowe gowna sa podroba bransoletek-cegielek fundacji Livestrong Lance'a
      Armstronga. Prawdziwe sa zolte i kosztuja dolara za sztuke, mozna kupic online
      np www.store-laf.org/wristbands.html
      • Gość: Izka Re: Gdzie można kupić żelowe bransoletki? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.05, 16:08
        ale tam można kupić tylko 10-pak!
    • Gość: ania Re: Gdzie można kupić żelowe bransoletki? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.05, 22:17
      nieprawda że tylko livestrong są oryginalne ponieważ niekture wspomagają
      fundacje jolanty kwaśniewskiej np te różone
      • balonvonpll do czego sluza żelowe bransoletki? 23.09.05, 00:05
        Co to sa te zelowe bransoletki, nigdy ich nie widzialem. Czy ten zel mozna jesc?
        Jaki maja zwiazek z Kwasniewskimi?
        Czy one maja cos wspolnego ze stringami(sadzac po wypowiedziach maja)?

A jezeli ze stringami, to jak mozna je jesc po nalozeniu na panienke?

A jesli je sie zje, to panienka zostaje bez stringow?

Nic mi tu nie gra...

Gość portalu: ania napisał(a):

> nieprawda że tylko livestrong są oryginalne ponieważ niekture wspomagają
        > fundacje jolanty kwaśniewskiej np te różone
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka