Gość: qwerty IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 13.09.05, 13:24 Chodzi mi o te kolorowe bronsoletki. Gdzie są sklepy w Poznaniu , w których można je nabyć? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pagani Re: Gdzie można kupić żelowe bransoletki? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.05, 13:35 H&M w SB, Plazie, King Crossie i M1 Odpowiedz Link Zgłoś
ciocia.stasia Re: Gdzie można kupić żelowe bransoletki? 13.09.05, 13:40 rozumiem że chodzi o te,które mają oznajmiać wszem i wobec o twoim finansowym wsparciu jakiej organizacji??!!kolejna osoba która uległa "modzie" chociaz wg mnie to nie moda tylko jakis dziki szał:/ jeszcze w c&a są takie kilkukolorowe,że niby jedną bronsoletką a od razu kilka fundacji sie wspiera?:/ mała tandetna gumka a ile radosci,najwazniejsze że ja mam bo inni maja:/ Odpowiedz Link Zgłoś
kuszacy_witas Re: Gdzie można kupić żelowe bransoletki? 13.09.05, 13:53 A co w tym zlego? Dobrze ze to sie stalo modne bo dzieki temu ludzie kupuja i wiecej pieniedzy trafia na fundacje. Chyba taki byl cel ? Odpowiedz Link Zgłoś
ciocia.stasia Re: Gdzie można kupić żelowe bransoletki? 13.09.05, 14:39 wątpie czy dochód uzyskany za kolorowe gumeczki (z przykładowym napisem I love you)w sklepie o którym wczesniej wspomniałam,idzie na jakąs fundacje Odpowiedz Link Zgłoś
kuszacy_witas Re: Gdzie można kupić żelowe bransoletki? 13.09.05, 14:45 A to racja. Ja mowie o zoltych opaskach LiveStrong Wszelkie inne to zerowanie na popularnosci tych pierwszych. Odpowiedz Link Zgłoś
ciocia.stasia Re: Gdzie można kupić żelowe bransoletki? 13.09.05, 14:55 no ja własnie o tych wszystkich podróbach,z tego ci mi wiadomo to te naprawde oryginalne zdobywa sie np. przez allegro lub kupując za granica aaa jeszcze mi sie przypomniało!!jakby ktos chciał miec oryginalnie podrobioną gumke to moze znajdzie je na bema u chinek-nie wiem na pewno bo nie byłam-ale przecież oni wszystko maja wiec moze i to tez:) Odpowiedz Link Zgłoś
ruskie.babidlo.z.kamczatki Re: Gdzie można kupić żelowe bransoletki? 14.09.05, 18:03 niebieska bransoletke "Zbieram wodę" kupisz w CroppTown, Inmedio i Empiku wiecej info o tej akcji www.wodapitna.pl Odpowiedz Link Zgłoś
ruskie.babidlo.z.kamczatki Re: Gdzie można kupić żelowe bransoletki? 14.09.05, 18:04 tyle ze raczej chcialas powiedziec silikonowe bransoletki ... Odpowiedz Link Zgłoś
zorka7 Re: Gdzie można kupić żelowe bransoletki? 14.09.05, 19:30 Ciociu Stasia/Ciociu Stasiu. Jesteśmy jednomyślne. PS. CO nie zmienia faktu, ze ową niebieską wodną branzoletkę zakupiłam w EMPIKu i schowałam do szuflady. Odpowiedz Link Zgłoś
iwonaa1 Re: Gdzie można kupić żelowe bransoletki? 14.09.05, 20:55 oryginalnie podrobioną oryginalne określenie :) Odpowiedz Link Zgłoś
drhuckenbush Re: Gdzie można kupić żelowe bransoletki? 15.09.05, 17:17 Swoja droga oryginalne sa wlasnie w Chinach produkowane - tam pewnie wyprodukowanie jednej sztuki centa kosztuje ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: achu Re: Gdzie można kupić żelowe bransoletki? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.05, 14:02 pierwsze były opaski - czarno-białe "Stand up Speak Up" - wspierające akcję przeciwko rasizmowi w sporcie. "LiveStrong" kupisz na półwiejskiej w sklepach (3) Distance!!! Odpowiedz Link Zgłoś
drhuckenbush Re: Gdzie można kupić żelowe bransoletki? 15.09.05, 17:17 kuszacy_witas napisał: > A to racja. > Ja mowie o zoltych opaskach LiveStrong > Wszelkie inne to zerowanie na popularnosci tych pierwszych. Mysle ze wsrod tych opasek livestrongow jest bardzo maly odsetek... niestety... Odpowiedz Link Zgłoś
albicilla Re: Gdzie można kupić żelowe bransoletki? 15.09.05, 17:58 Ja mowie o zoltych opaskach LiveStrong > Wszelkie inne to zerowanie na popularnosci tych pierwszych Napisz do mnie na adres gazetowy. Odpowiedz Link Zgłoś
drhuckenbush Re: Gdzie można kupić żelowe bransoletki? 15.09.05, 17:16 kuszacy_witas napisał: > A co w tym zlego? > > Dobrze ze to sie stalo modne bo dzieki temu ludzie kupuja i wiecej pieniedzy tr > afia na fundacje. Chyba taki byl cel ? Wlasnie wiekszosc z nich to podrobki z ktorych pieniadze trafiaja do firmy je produkujacej. Oryginalow w PL jest stosunkowo malo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: praga kuszacy witas IP: *.icpnet.pl 23.09.05, 12:33 bauchchcahac i takie banialuki pisze ten ktory wypowiadal sie o skutecznosci bojkotu. Zysk idzie na fundacje. Idz sie leczyc albo cos poczytac bo wygladasz na taka tepote co troche internetu i raz w miesiacu artykul w polityce. Odpowiedz Link Zgłoś
drhuckenbush Re: Gdzie można kupić żelowe bransoletki? 15.09.05, 17:13 Te kolorowe gowna sa podroba bransoletek-cegielek fundacji Livestrong Lance'a Armstronga. Prawdziwe sa zolte i kosztuja dolara za sztuke, mozna kupic online np www.store-laf.org/wristbands.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Izka Re: Gdzie można kupić żelowe bransoletki? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.05, 16:08 ale tam można kupić tylko 10-pak! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Gdzie można kupić żelowe bransoletki? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.05, 22:17 nieprawda że tylko livestrong są oryginalne ponieważ niekture wspomagają fundacje jolanty kwaśniewskiej np te różone Odpowiedz Link Zgłoś
balonvonpll do czego sluza żelowe bransoletki? 23.09.05, 00:05 Co to sa te zelowe bransoletki, nigdy ich nie widzialem. Czy ten zel mozna jesc? Jaki maja zwiazek z Kwasniewskimi? Czy one maja cos wspolnego ze stringami(sadzac po wypowiedziach maja)? A jezeli ze stringami, to jak mozna je jesc po nalozeniu na panienke? A jesli je sie zje, to panienka zostaje bez stringow? Nic mi tu nie gra... Gość portalu: ania napisał(a): > nieprawda że tylko livestrong są oryginalne ponieważ niekture wspomagają > fundacje jolanty kwaśniewskiej np te różone Odpowiedz Link Zgłoś