Gość: Robson IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.05, 23:41 Byłem. Było Kameralnie i fajowo. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ben Re: Sztywny Pal Azji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.05, 14:00 bardzo uczciwy koncert, bez popularnego obecnie podlizywania sie publicznosci. widać że Sztywny to nie kapelka-produkt. teksty ani trochę się nie zestarzały muzycznie też ok. łezka nie raz się w oku zakreciła, mała salka kameralna dała radę,przypominał mi się klimat dawnego domu kultury. w czasie tego koncertu odbyłem prawdziwą podroż w czasie . sztywny tak trzymac i wracac szybko do poznania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Markus Re: Sztywny Pal Azji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.05, 21:13 ...kameralnie, tzn. superasko. I tyle. Tego nie da się opisać, było extra. Aż żałowałem, że nie zabrałem na koncert swojej córki. Choc ma 9 lat, zna wszystkie teksty piosenek. Tylko szkoda, że grali tak krótko... Może znowu niebawem się pojawią, tak jak obiecali... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Re: Sztywny Pal Azji IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.10.05, 00:54 rozumiem ze grali ??? :((( chyba w łeb sobie strzele :/ Odpowiedz Link Zgłoś