Gość: cityman IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.05, 19:46 Nie przy Serbskiej, tylko przy Al. Solidarności. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mio Re: Protest przed Kauflandem IP: *.cs.UMBC.EDU 29.09.05, 23:25 W sercach ludzi, ktorzy mieszkali kiedys na Winogradach, ta ulica pozostanie Serbska przez wiele lat. Niezaleznie od "widzimisie" decydentow :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LukasK Aleja IP: 217.153.71.* 30.09.05, 09:05 Taka to aleja, że nie ma na niej ani jednego drzewa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mih Re: Aleja IP: *.adsl.inetia.pl 30.09.05, 18:31 Gość portalu: LukasK napisał(a): > Taka to aleja, że nie ma na niej ani jednego drzewa taka aleja jaka solidarnosc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Poznaniak Re: Protest przed Kauflandem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.05, 10:26 To byla, jest i bedzie Serbska. NIe interesuje mnie co sobie mysla o tym pa...y w urzedzie miejskim. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przemo Re: Protest przed Kauflandem IP: *.icpnet.pl 30.09.05, 18:04 Jeszcze nigdy nic nie kupiłem w tym zasranym kaulandzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Protest przed Kauflandem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.05, 19:01 I bradzo dobrze zrobileś!!! Nie radze tam niczego kupować,sam mialem okazje zobaczyc jak to ścierwo wyglada od "środka" i brzydzi mi się wejść tam ponownie. Mysie odchody na regałach z makaronami mówia chyba o wszystkim :[[[ Odpowiedz Link Zgłoś