studentka80 07.11.05, 23:01 czy ktos moglby mi polecic jakis niedrogi, godny uwagi osrodek do nauki jazdy konnej? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ulybka Re: jazda konna w Poznaniu! 10.11.05, 10:37 Czesc! jest kilka stadnin w okolicach Poznania bo w mieście raczej nic nei znajdziesz. Polecam stadninę w Lusówku(dojazd z Ogrodów), w Swarzędzu(dojazd ze Śródki), jest też taka mała stadnina w Lasku Marcelińskim, przy ulicy Malwowej(Junikowo). W tych większych stadninach ceny 20-25 zl za godzinę. Znalazłam też ostatnio ogloszenie o jakiejś studenckiej stadninie gdzieś w Smochowicach(dojazd z Ogrodów) gdzie godzina kosztuje 15 zł. Jeśli jesteś bardziej zainteresowana, proszę pisz na maila. Podam adresy i telefony oraz inne informacje. pozdrawiam asia :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: studentka80 Re: jazda konna w Poznaniu! IP: *.icpnet.pl 13.12.05, 21:54 dziewczyny! pisalam do was i zero odzewu:( moze wybralibysmy sie gdzies na te konie w koncu? chcialabym sprobowac w tych smochowicach, o ktorych asia pisala! dajcie znak zycia! pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
diana75 Re: jazda konna w Poznaniu! 11.11.05, 13:14 Stadnina w Lusówku jest rewelacyjna Jeżeli chodzi o naukę to polecam właścicielkę,panią Izę. W ogóle czy ktoś tam jeździ tam z Poznania samochodem i mógłby mnie czasami zabrać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: jazda konna w Poznaniu! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.05, 23:15 stadnina za smochowicami dojazd z ogrodow , trzeba jechac autobusem 61 z ogrodnow wysiasc na ul przylotow , nastepnie isc waska sciezka pomiedzy domkami jednorodzinnymi przejsc przez torowisko kolejowe i juz widac stadnine...sa tam dwie hale. jedna duza z trybunami druga mniejsza...konie sa cudowne...jest cudownie...polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sylwia14 Re: jazda konna w Poznaniu! IP: *.netair.pl 01.01.06, 22:03 hej studentko80,wiesz ja od niedawna ucze sie jezdzic konno w bardzo fajnej stajni!za lekcje biora 15zł za 30 min. jazdy.po ok.10 lekcjach zaczynasz jezdzic w zastep.Jesli chcesz sie dowiedziec wiecej to zadzwon do nich o to ich numer 061-867-84-94.naprawde naucza cie byc ujezdzaczka dzikich zwierzat hehe :)pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sylwia14 Re: jazda konna w Poznaniu! IP: *.netair.pl 01.01.06, 22:09 a właśnie zapomnialam najwazniejszego ta stadnina nazywa sie black horse i jest ona na ulicy chryzantemowej (junikowo)dojazd jest prosty jedziesz 13 lub 1 wysiadasz na petli junikowskiej i przesiadasz sie w autobus 77 ktory podwozi cie pod stajnie!autobusem mozez takze jechac z baltyku!oto ich strona internetowa www.blackhorse.webpark.pl/ wejcie strona naprawde super Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dezyderyk Re: jazda konna w Poznaniu! IP: *.icpnet.pl 07.01.06, 11:36 W Hubach Moraskich znajduje się stadnina, mój kolega tam jeździł (początkujący) i sobie chwalił. Odpowiedz Link Zgłoś
ulybka Re: jazda konna w Poznaniu! 07.01.06, 18:44 Hej Wam! Ja też jeździłam w Hubach MOraskich jednak jest tam tylko 1 koń do dyspozycji bo pozostałe są prywatne. Jeździłam też na Junikowie jednak mimo że jest tanio a atmosfera nader sympatyczna niestety nie można uczyć się na padoku tylko jeździć do lasu ale miło to wspominam. Osobiście polecam najbardziej stadninę w Lusówku oraz w Rogalinku no ale dojazd do obu to raczej tylko samochodem. chętnie się z kimś wybiorę jak nastaną cieplejsze dni szczególnie, że od dzisiaj dysponuję samochodem. :) Odpowiedz Link Zgłoś
diana75 Re: jazda konna w Poznaniu! 13.01.06, 16:37 Asiu, to ja już się wpisuję na listę zainteresowanych wspólnymi wyjazdami na konie, zwłaszcza jeżeli chodzi o Lusówko. Kiedyś tak jeździłam, ale teraz nie mam jak, a autobusami nie bardzo mi się chce. Poza tym wolę w towarzystwie. Będę więc bardzo wdzięczna jeŻeli dasz mi znać, jak będziesz się tam wybierać. Pozdrawiam Diana Odpowiedz Link Zgłoś
barbasia3 Re: jazda konna w Poznaniu! 16.01.06, 20:21 A tak dokładniej, gdzie są te Huby Moraskie? Odpowiedz Link Zgłoś