09.12.05, 13:20
To już jest kryzys forum- nikogo tu nie bylo ( a moze nikt nie napisal) od 2
dni. A szkoda bo juz calkie niezle rozwijalo sie forum.

Ciekawe tylko dlaczego tak sie stalo?
Obserwuj wątek
    • mati.wlkp Re: KRYZYS 09.12.05, 14:11
      No wiesz... Fakt, trochę tu się pusto w ostatnich dniach zrobiło... Ale nie
      można przecież wymagać od użytkowników żeby siedzieli na forum non stop,
      aczkolwiek ta sytuacja jest nieco dziwna... Może ludzie są zajęci? Praca,
      szkoła itp.? Mam nadzieje, że to nie przez nasze forum... :P
    • rogeer Re: KRYZYS 09.12.05, 14:12
      Ciężko powiedzieć, może to jest kwestia jakiegoś jesiennego marazmu albo ludzie
      za bardzo zajęci są przygotowaniami świątecznymi?
      Być może tematy tutaj poruszane są zbyt nudne żeby się na nie wypowiadać?
      Naprawde ciężko powiedzieć, szkoda.
      • waclaw_kzn Re: KRYZYS 09.12.05, 17:28
        W moim przypadku była to zdecydowanie kwestia humorzastego kompa. Ale z
        komputerem, jak z kobietą, porządnie trzepnąć i... Format: C i wracam do gry...
        • emi53 Re: KRYZYS 09.12.05, 21:32
          Ja ostatnio się trochę opuściłem.A marazm na forum wynikł też chyba z chwilowej
          nieobecności Kormorana.Przyznam ,że niektóre wątki mnie zachęcają do
          dyskusji,lecz wstrzymuję się od niej -z powodu całkiem odmiennego zdania na
          dany temat.Nie chcę być postrzegany jako moralizator i przedstawiciel
          konserwatywno-prawicowej opcji patrzenia na dyskutowane tematy.Ale jak można w
          tej chwili się przekonać ,oto zdradziłem sie z tego,co ukrywać do tej pory
          próbowałem.Jeśli więc chcecie,chętnie przedstawiać będę swój punkt widzenia.A
          czy odpowiada on przedstawionej przeze mnie opcji -oceńcie sami...
          • rogeer Re: KRYZYS 10.12.05, 00:57
            Emi to co czyni to forum ciekawszym to różni ludzi o różnych zainteresowaniach i
            różnych zdaniach na różne tematy, więc ja osobiście bardzo ciebie zachęcam do
            wypowiedzi. To, że się nie będziemy w jakiejś sprawie zgadzać nie oznacza, że
            przestaniemy Cie szanować albo będziemy wyrzucać Twoje wypowiedzi:) Wiecej
            śmiałości...
            • kormoran7 Re: KRYZYS 19.12.05, 18:23
              Rogeer wie dlaczego nie bylo mnie tu przez jakis czas i niech to zostanie
              tajemnica miedzy mna a nim:)Teraz powrocilem ale juz wiem ze w pewnych
              kwestiach nie ma co sie rzucac ze swoimi pogladami.
              • rogeer Re: KRYZYS 19.12.05, 19:26
                Kormoranie jak juz Ci mówiłem wcześniej i tak jak napisałem wcześniej emiemu w
                tym wątku, nie nieleży się kryć ze swoimi poglądami bo właśnie mnogość poglądów,
                zainteresowań tworzy to forum ciekawszym.
                Taka też jest moja ogólna prośba do wszystkich, którzy nie będą zgadzać się z
                większością na forum i w życiu, nie traćcie swoich poglądów bo tylko dzięki
                wytrwałości i uporowi można coś na tym świecie zrobić!
                • duch3 Re: KRYZYS 22.12.05, 09:42
                  Dziwna sprawa- jednego dnia jest tu tłok a nastepnego cisza. Ciekawe dlaczego?
                  • emi53 Re: KRYZYS 22.12.05, 14:46
                    Ja też od dwóch dni byłem zaskoczony milczeniem forum.Lecz domyślam się,że
                    przedświąteczne zakupy,porządki i inne zajęcia sprawiły tę chwilową przerwę w
                    życiu średzkiego forum.Oby!
                    • emi53 Re: KRYZYS 22.12.05, 23:11
                      Świeta Swiętami - a kryzys na forum trwa nadal.Patrzeć tylko,a Września nas
                      prześcignie! Minęli właśnie 5000 -ny post,co trzeba policzyć Im na plus,i
                      złożyć gratulacje...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka