18.12.05, 16:50
www.tutej.pl/cms.php?i=4336
zalozylem sie, ze do polnocy powiem gdzie to... pomozecie?
zaklad jest honorowy, ale dla mnie bardzo wazny...
Obserwuj wątek
    • Gość: wiem_ale_niepowiem Re: gdzie to? IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 18.12.05, 17:29
      Odpowiedź po północy - czyli po zakończeniu konkursu TuTej.
    • Gość: :P przyjedz na śródke i przejdz sie na rynek IP: *.hstl4.put.poznan.pl 18.12.05, 18:38
      • rychurychu Re: przyjedz na śródke i przejdz sie na rynek 19.12.05, 08:24
        he,he... dzięki za e-mail! Wygrałem zakład!
        • Gość: wiem_ale_niepowiem Re: przyjedz na śródke i przejdz sie na rynek IP: *.gprspla.plusgsm.pl 19.12.05, 21:19
          Od Rynku Śródeckiego to ładny kawałek - bo moim zdaniem miejsce na zdjęciu to
          Chwaliszeo od strony Katedry. A w zakładzie jaką odpowiedź obstawiłeś, jeżeli
          można spytać?
          • rychurychu Re: przyjedz na śródke i przejdz sie na rynek 20.12.05, 11:40
            ul. Chwaliszewo 63;) ale podobno to może być też 68. przy okazji podejde i
            sprawdze.
            a nowy konkurs to banal. dam rade sam...
            pozdrawiam,
            rychu
            • Gość: holka Re: przyjedz na śródke i przejdz sie na rynek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.05, 23:27
              z jednego z tych konkursów dowiedziałam się, że na starym rynku rośnie drzewo!
              • Gość: holka Re: przyjedz na śródke i przejdz sie na rynek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.05, 10:38
                ale teraz to juz nie wiem co to...
                www.tutej.pl/cms.php?i=5150
                • rychurychu Re: przyjedz na śródke i przejdz sie na rynek 28.12.05, 18:00
                  a teraz to ja wiem, gdzie to. moge podpowiedziec, ze w samym centrum ;)
                  • Gość: adam powodz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.06, 12:13
                    nowa zagadka ekstra! przy tej tabliczce zawsze sie umawiam z klasa z liceum.
                    ciekawe, czy jest znana...
                    www.tutej.pl/cms.php?i=5429
                    • Gość: kasik Re: powodz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.06, 11:59
                      banał ;)
                      • Gość: holka ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.06, 13:10
                        kolejna odsłona:

www.tutej.pl/cms.php?i=5791
                        gdyby ktoś potrzebował podpowiedzi, służę ;)
                        • rychurychu Re: ... 09.01.06, 22:29
                          podpowiedz, podpowiedz... prosze... mam permanentny zaklad z kumplem o skrzynke
                          piwa, kto pierwszy odgadnie. z tym poki co nikt z nas nie moze sobie dac rady.
                          w ramachw wdziecznosci odpale z 5 browarow ;)
                          • Gość: Juras Re: ... IP: *.echostar.pl 10.01.06, 02:12
                            To chyba kościół Franciszkanów, ale nie wiem...
                            • Gość: holka Re: ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.06, 23:13
                              oj, chyba nie ;) ale cieplo...
    • Gość: rychurychu dabrowskiego? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.06, 22:20
      www.tutej.pl/cms.php?i=6136
      • Gość: nils Re: dabrowskiego? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.06, 23:21
        chyba jesteś chory ;)
        • Gość: Juras Re: dabrowskiego? IP: *.echostar.pl 16.01.06, 23:52
          Cholera... Zwierzyniecka?
          • Gość: holka Re: dabrowskiego? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.06, 17:20
            dzis chyba sie natknalem na to miejsce... podpowiem, ze w granicach XIX-
            wiecznej twierdzy Poznań
            • Gość: gosc Re: dabrowskiego? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.06, 22:22
              wolnomularze sa wszedzie...ja tej...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka