Dodaj do ulubionych

Sąd: Marsz Równości nieszkodliwy społecznie

30.12.05, 13:52
Szkodliwy społecznie był zakaz Marszu Równości.
Obserwuj wątek
    • falkonu Sąd: Marsz Równości nieszkodliwy społecznie 30.12.05, 13:53
      No i bardzo słusznie. Trudno sankcjonować bzdury.
      • Gość: block_buster [...] IP: *.ny325.east.verizon.net 30.12.05, 13:59
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
        • Gość: rk Re: Leczcie się pedzie. IP: *.3.pl 30.12.05, 14:01
          glupota nie, wiec na _t_woim miejscu zaczalbym leczyc kolana :) :) :)
          • pndzelek walka z glupcami jest marna 30.12.05, 14:29
            oni i tak wiedza najlepiej
            • Gość: czytelnik Re: walka z glupcami jest marna IP: *.telia.com 30.12.05, 15:01
              "...A te hordy moherowych beretów nic nam nie pomoga, jesli jacys Arabowie zechca w
              warszawskim metrze podlozyc bombe. Jakis czas temu zrobiono eksperyment, który mial na
              celu sprawdzenie czujnosci polskiego spoleczenstwa na wypadek ataku terrorystycznego: w
              miejscu publicznym polozono podejrzana paczke. I co? Ktos zawiadomi policje? Nie, bo jakis
              nasz rodak po prostu ten pakunek ukradl. Taka jest kondycja naszej obywatelskiej postawy. I
              nad tym trzeba pracowac, a nie nad przeszloscia, której juz nie ma i nie bedzie..."
              Stanislaw Lem, Przeglad
              • Gość: olo.dezorientolo Re: walka z glupcami jest marna IP: *.devs.futuro.pl 30.12.05, 16:25
                za komuny kiedyś odwołano wybory bo ktoś rąbnął urnę.
                "Rejs" wysiada - uwielbiam ten kraj.
              • cahir8 Re: walka z glupcami jest marna 30.12.05, 18:20
                Przykra prawda...
              • Gość: XXL Ciekaw jestem czy w stosunku do Lisiewicza ... IP: *.orange.pl 31.12.05, 11:18
                ...policja i sądy będą równie pobłażliwe.
                Czekam z niecierpliwością.
        • Gość: lucases Re: Leczcie się pedzie. IP: 62.189.241.* 30.12.05, 14:03
          glupota niestety nie :(
        • Gość: ares Re: Leczcie się pedzie. IP: *.dip0.t-ipconnect.de 30.12.05, 14:04
          Moze i tak, ale glupota nie.Dlatego twoje szanse na wyleczenie sa rowne zeru.
          • kantdupy [...] 30.12.05, 14:20
            • Gość: nikodem Re: Leczcie się pedzie. IP: *.fonet.pl / 195.117.234.* 30.12.05, 15:38
              No - a na stronie Klu Klux Klanu jest napisane, ze czarni sa genetycznie
              uposledzeni co *takze* (rownie sensownie jak w podanym przez ciebie faq)
              zostalo jakoby udowodnione.

PS. Zawsze wydawalo mi sie ze po polsku bedzie "uleczalny"
            • michal_powolny Re: Leczcie się pedzie. 30.12.05, 16:26
              Widzę że klient juz nauczył się nowej kaczej mowy. Tak jak przwidywał pan
              Cezary Michalski -nadchodzą czasy że o gejach publicznie będzie można
              powiedzieć pedały, o lesbijkach-lesby, o murzynach-czarnuchy, o feministkach-
              zboczone k.., tak nadchodzą czasy pięknego języka i prawdziwej tolernacji.
              A kantdupy jest pierwszym który przyswoił sobie nowy styl.
              • Gość: Ździchu Re: Leczcie się pedzie. IP: *.chello.pl 30.12.05, 17:30
                pozwól, że się wpasuję w obecnie wprowadzane standardy retoryki: Spieprzaj dziadu.
            • Gość: Neutralny Re: Leczcie się pedzie. IP: *.netcologne.de 30.12.05, 17:58
              To dlaczego sie leczysz? Boli?
        • Gość: Hafnia Re: Leczcie się pedzie. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.05, 14:18
          A może hetroseksualizm jeż jest wyleczalny???
          • kantdupy [...] 30.12.05, 14:21
            • Gość: julita k. heteroseksualizm jest uleczalny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.05, 14:27
              Jezeli mozna kogos oduczyc sklonnosci to tej samej plci, to moze mozna go tej
              oduczyc sklonnosci do przeciwnej? Elektrowstrzasy, chemia i wszystko mozna
              wyleczyc... Oprocz glupoty niestety.
              • hotrod404 Re: heteroseksualizm jest uleczalny 30.12.05, 14:36
                wniosek o dziwo poprawny! zgłoś sie do poradni dla nieuleczalnie chorych!!!!
          • hotrod404 jest! 30.12.05, 14:30
            jak pomyślę, że mogę spłodzić pedała albo inną lesbę to mi się odechciewa!!!
            • Gość: julita k. Re: jest! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.05, 14:32
              I nawet becikowe nie pomoze...
            • jenna.jameson Re: jest! 30.12.05, 15:12
              wychowuj go /ją na człowieka - to najważniejsze - zresztą nia każdy mający ku
              homoseksualizmowi skłonności zostanie nim. Spora część założy normalne rodziny
              w których się zrealizuje i będzie szczęśliwa.
              • Gość: julita k. Re: jest! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.05, 15:16
                W homoseksualizmie tez mozna sie zrealizowac i byc szczesliwym. Nie jest do
                tego potrzebna zadna rodzina. Czasami wrecz rodzina jest przyczyna nieszczescia.

Moze tak byc rowniez wtedy, kiedy ktos zalozy rodzine wbrew swojej orientacji
                seksualnej... a po 20 latach odejdzie od zony z kochankiem! Takich przypadkow
                jest wiele. Do tego wlasnie prowadzi leczenie homoseksualizmu! Do frustracji,
                zycia w niezgodzie z soba.

Z jednym sie zgadzam. Wychowac na czlowieka.

• jenna.jameson Re: jest! 30.12.05, 15:19
                  kochanieńka, ale ja nigdzie nie napisałam, że w homoseksualizmie zrealizować
                  się nie można. A tak jeszcze chciałam kochana zapytać, skoro rodzina
                  przeszkadza to po co Homosexy walczą o prawa małżeńskie i adopcję dzieci?
                  A skłonność do czegoś nie oznacza robienie tego --ja mam skłonność do
                  zabijania, ale się powstrzymuję.
            • Gość: Jaro Re: jest! IP: *.fnet.pl / *.fnet.pl 30.12.05, 15:32
              > jak pomyślę, że mogę spłodzić pedała albo inną lesbę to mi się odechciewa!!!

A mnie się odechciewa, jak pomyślę, że mogę takiego sku... spłodzić.
              • jenna.jameson Re: jest! 30.12.05, 15:33
                A pomyśl co teraz czują Twoi rodzice...
            • oregano Re: jest! 30.12.05, 15:33
              kobiety też można kastrować, więc wio do weterynarza, żebyś się nie rozmnaźała
              pod żadnym pozorem
            • Gość: nikodem Re: jest! IP: *.fonet.pl / 195.117.234.* 30.12.05, 15:40
              No to grozi ci smierc w dziewictwie.
          • jenna.jameson Re: Leczcie się pedzie. 30.12.05, 15:16
            jest. karabinem.
        • Gość: JK Re: Leczcie się pedzie. IP: 212.87.26.* 30.12.05, 15:19
          glupota nie
        • rebjot Re: Leczcie się pedzie. 30.12.05, 15:53
          W równym stopniu jak głupota
          • Gość: julita k. dobrze mówisz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.05, 16:07
            Bo tu nie chodzi o to, czy ktoś jest zboczony czy nie, ale o prawo do
            demonstrowania. Po prostu.

Mnie też różne rzeczy brzydzą. Na przykład kożuch z mleka. Ale nie zabroniłabym
            demonstrować wielbcielom kożuchów.

Pozdrowienia dla homofoba,
            Julita homofilna ;-)
            • lavojtek Re: dobrze mówisz 30.12.05, 16:14
              Gość portalu: julita k. napisał(a):

> Bo tu nie chodzi o to, czy ktoś jest zboczony czy nie, ale o prawo do
              > demonstrowania.

...swojej choroby? Co bys powiedziala na demonstracje zoofilow
              albo "szatanistow"? Pomysl troszeczke ;)
              • Gość: nikodem Re: dobrze mówisz IP: *.fonet.pl / 195.117.234.* 30.12.05, 16:33
                Dla mnie bomba! Kiedy zaczynaja? Dawno we Wroclawiu nie bylo czegos naprawde
                oryginalnego.

A bardziej serio - to nie o to chodzi co Ty, albo ja sadzimy na temat
                homoseksualizmu. Tu chodzi o Twoja i moja Wolnosc. Bo jesli dzis zabronimy
                demonstrowac im, to jutro inna "wladzuchna" moze zabronic demonstrowac nam.

Wolnosc to nie jest cos co zostalo nam dane na zawsze - to proces - o nia
                trzeba stale walczyc i patrzyc "wladzuchnie" na rece. Dzisiaj krzyczysz "zakaz
                demonstracji dla pedalow", a co jesli jutro jakis szanowny "mocher" zazyczy
                sobie (a bo ja wiem) zamkniecia sexshopow (dyc to panie demoralizacja na
                calego), albo sprzedazy prezerwatyw (no bo tylko "zboki" robia to dla
                przyjemnosci - w Bibli tak jest napisane - to grzech!), albo ...[tu wstaw
                dowolnie absurdalny przyklad].

Polecam "People vs Larry Flynt" (chociaz osoba bohatera jest dla mnie obmierzla
                to film bardzo dobrze uwypukla wlasnie problem wolnosci).
              • Gość: julita k. Re: dobrze mówisz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.05, 16:45
                > Co bys powiedziala na demonstracje zoofilow
                > albo "szatanistow"?

Zgodnie z konstytucją mają prawo demonstrować swoje poglądy. Na tym polega
                demokracja. Nawet jeśli te poglądy nie podobają się 99,99% społeczeństwa -
                każdy ma prawo je wyrazić.
                • lavojtek Re: dobrze mówisz 30.12.05, 16:49
                  chyba nie jestes az tak naiwna ze sadzisz iz takie demonstracje bylyby mozliwe.
                  Najbardziej liberalny z liberalow nie doposcilby do tego ze wzgledu na opinie
                  wiekszosci!
                  • Gość: nikodem Re: dobrze mówisz IP: *.fonet.pl / 195.117.234.* 30.12.05, 16:54
                    Prosze - wskaz mi liberala w obecnym sejmie. Moze byc nawet taki tyci.
                    Podpowiem - bedzie ciezko bo najbardziej na prawo jest centro-lewicowa
                    Platforma.

A "pozwolenstwo" na demonstracje to jakis koszmarny zart historii.
        • Gość: Atut Re: Leczcie się pedzie. IP: 8.3.* / *.proxy.aol.com 30.12.05, 16:24
          Sad ktory uznal propagowanie homoseksualizmu za "spolecznie nieszkodliwe", jest
          instytucja spolecznie szkodliwa i panstwo powinno go unieszkodliwic.
          • michal_powolny Re: Leczcie się pedzie. 30.12.05, 16:31
            I znowu kolejny pilny uczeń, nauczył się kaczyzmu. Kolega nawet nie wie co to
            był za marsz. I gada. Typowa przypadłość słuchaczy pewnej rozgłośni radiowej,
            działaczy pewnych partii (jednej toaletowej, drugiej od lipy i tzeciej od kos.

• Gość: nikodem Re: Leczcie się pedzie. IP: *.fonet.pl / 195.117.234.* 30.12.05, 16:38
            Chyba gazem musztardowym. A to i tak nie bardzo bo bylaby to 1/3 samobojstwa
            (trojpodzial wladzy sie klania).

A takie sady co to "robily" pod dyktando wladzy to historia juz zna.
    • Gość: polk Nie ma czegoś takiego jak orientacja seksualna ! IP: *.orange.pl 30.12.05, 14:03
      Jest tylko norma i zboczenia.
      Homoseksualizm został uznany za normę ("orientację") przez głosowanie, a nie żadne badania.
      Tak samo mogą za normę uznać nekrofilię albo zoofilię czy w końcu pedofilię (wpływowe lobby !).
      Uważajmy więc, abyśmy się nie obudzili z ręką w nocniku.
      • hotrod404 Re: Nie ma czegoś takiego jak orientacja seksualn 30.12.05, 14:28
        no właśnie! a propos, jak nauczyć kozę gotować???
        • Gość: julita k. Re: Nie ma czegoś takiego jak orientacja seksualn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.05, 14:30
          Tymi samymi metodami co leczenie homoseksualizmu. Elektrowstrzasy i ostra
          chemia. Podobno skuteczne. Nawet koze gotowac nauczy.
      • Gość: nikodem Re: Nie ma czegoś takiego jak orientacja seksualn IP: *.fonet.pl / 195.117.234.* 30.12.05, 16:00
        A co cie interesuje co dwoje doroslych ludzi robi w lozku? Bo do tego sie to
        sprowadza. Nekrofilia to bezczeszczenie zwlok (chyba, ze ktos potrafilby
        udowodnic, ze ostatnia wola zmarlego byl 'numerek'). Zoofilia to dreczenie
        zwierzat. Pedofilia to znecanie sie nad dzieckiem.

I chociaz sam uwazam sie za homofoba (naprawde malo rzeczy mnie tak w zyciu
        brzydzi jak widok dwoch calujacych sie facetow - sorry) to wszelkie tu
        napastliwe wypowiedzi uwazam za po prostu *zenujace*.

Co wiecej - uwazam, ze *nikogo* nie powinno obchodzic z kim kto sypia (o ile
        dzieje sie to za wspolna zgoda partnerow). A decyzje prezydenta Poznania (i
        Warszawy zreszta tez) uwazam za skandal.

Byli tacy, ktorzy mowili ze "zbokom" nie wolno demonstrowac. A ja sie pytam "A
        niby dlaczego nie?". Uwazam, ze *zaden* urzednik nie powinien miec prawa
        ograniczac niczyich *konstytucyjnych* swobod.

Na tej samej zasadzie nie powinna byc zabroniona parada "onanistow z
        trzepaczkami do jajek" (jakas "prawicowa" orgranizacja chciala urzadzic
        "kontrparade") - poki ktos chce lazic po ulicach i manifestowac swoje poglady -
        prosze bardzo (policja powinna wkraczac *tylko* wtedy gdyby zamiast
        manifestacji zrobila sie "zadyma").

Na tym m.in. opiera sie demokracja, wolnosc slowa, itp. Mozesz slyszec rzeczy
        ktore w ogole ci sie nie podobaja. Jesli uwazasz inaczej, to wybacz ale jestes
        (krypto) komunista (ew. narodowym-socjalista). No bo jak - dzis "pedaly"
        jutro.. lysi? czy moze "ci-ktorzy-uwazaja-ze-rzad-nie-ma-racji"?

I jeszcze odnosnie "normy" - wiesz o tym, ze do dzis w niektorych stanach mozna
        pojsc do wiezienia (sic!) za stosunek oralny? I to pomiedzy kobieta a
        mezczyzna. Pelnoletnia para. Bo wg ich prawa stosunek oralny to zboczenie. Wiec
        raczej nie szafuj tym slowem bo jest pierunsko pojemne.
        • Gość: Tom Re: Nie ma czegoś takiego jak orientacja seksualn IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.12.05, 17:19
          Nie masz po prostu własnych dzieci do wychowania i wszystko Ci zwisa, kto
          paraduje za twoim oknem.

PS.
          zoofilia nie oznacza wcale dręczenia zwierząt. Jedyny powód karania zoofili
          jest związany z odrazą do tego typu czynów.
          • Gość: julita k. Re: Nie ma czegoś takiego jak orientacja seksualn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.05, 17:22
            > zoofilia nie oznacza wcale dręczenia zwierząt. Jedyny powód karania zoofili
            > jest związany z odrazą do tego typu czynów.

Nieprawda. Nikogo się nie każe z powodu odrazy. Chodzi o krzywdę zwierząt
            Zakazane są czyny, które szkodzą innym. Homoseksualiści nikomu nie szkodzą.
            • Gość: Bartek Re: Nie ma czegoś takiego jak orientacja seksualn IP: *.tirol.surfer.at 30.12.05, 22:55
              > > zoofilia nie oznacza wcale dręczenia zwierząt. Jedyny powód karania zoofi
              > li
              > > jest związany z odrazą do tego typu czynów.
              >
              > Nieprawda. Nikogo się nie każe z powodu odrazy. Chodzi o krzywdę zwierząt
              > Zakazane są czyny, które szkodzą innym. Homoseksualiści nikomu nie szkodzą.

Nie prawda.
              Np. w Wielkiej Brytanii zoofilia jest surowo karana - nawet dozywociem. Nijak
              sie to ma to wyrzadzanej krzywdy. Za zabicie zwierzecia kary sa mniejsze.

Pozdrawiam.
          • Gość: nikodem Re: Nie ma czegoś takiego jak orientacja seksualn IP: *.fonet.pl / 195.117.234.* 30.12.05, 17:53
            Pudlo - mam dzieci. Tylko ucze ich, ze sa wazniejsze cechy u czlowieka niz jego
            upodobania w lozku.

PS. Sadzisz, ze zwierzeta wyrazaja swoja zgode? No coz - nie obcuje ze
            zwierzetami wiec pewnie czegos nie wiem.
          • Gość: Lech eM. Re: Nie ma czegoś takiego jak orientacja seksualn IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 02.01.06, 16:36
            Mam dzieci, i dlatego mam swoj udzial w organizacji Marszu i nie tylko,
            obchodzi mnie ich przyszlosc, one zreszta tez przyszly na Marsz, sa hetero,
            jesli to ma dla, Ciebie znaczenie
        • Gość: MeDaN Re: Nie ma czegoś takiego jak orientacja seksualn IP: *.versanet.de 30.12.05, 23:03
          Zgadzam sie z toba i jednoczesnie ubolewam nad glupota i zacofaniem ludzi,
          stojacych na jednokierunkowej ulicy-chca tolerancji dla siebie, nie dajac jej
          innym. A moze by tak wprowadzic Inkwizycje? Na takim poziomie myslowym, ludzi z
          wczesnego sredniowiecza, sa wlasnie ci debile. Demokracja, to twor, ktory
          wcielamy w zycie, jednoczesnie depczac go butami. Po plecach takich wlasnie
          ludzi, przy ich aktywnej pomocy i poparciu, tacy bandyci, jak Stalin, Hitler
          czy Mao Tse-tung dochodzili do wladzy. Z jakim skutkiem, wiadomo! Trudno
          uwierzyc, ze az tak bardzo zdewociale, nietolerancyjne i bezmozgowe jest
          polskie spoleczenstwo!! A capite ad calcem przesaczeni strachem i nienawiscia,
          do wszystkich, ktorzy maja czelnosc wychylac sie z ciasnego, prowincjonalnego
          schematu myslowego. Doganiamy swiat robiac wielki krok do przodu.... i trzy do
          tylu. Do informacji- jestem hetero, mam rodzine i patrze na swiat szeroko
          otwartymi oczami, czego i wam zycze!
      • Gość: Do_polk Re: Nie ma czegoś takiego jak orientacja seksualn IP: *.aster.pl / *.aster.pl 31.12.05, 00:22
        wiesz nie masz się co przejmować i rzucać, ty już
        obudziłeś się i to nie tylko z ręką w nocniku. Pomóc ci wyjść?
    • Gość: 5150 Wyborczej "Pedalskiej sagi" zalosny ciag dalszy IP: 195.117.157.* 30.12.05, 14:07
      Jakbym czytal ten badziew zwany Wyborcza to mialbym wrazenie ze problemem nr 1,
      2 i 3 w Polsce sa pedzie i ich nieszczesne proby manifestacji publicznych.
      Wybiorcza nawet nie wie jak jest smieszna. Dawny "etos" sprowadzony do rangi
      pedalskich awantur, co za zalosc.
      • Gość: polak Re: "jakbyś czytał"? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.05, 14:52
        jakbys czytał, to byś miał - rozumiem. nie czytasz, więc nie masz, zgadza się?
        czy czegoś nie rozumiem?
        • Gość: 5150 Re: "jakbyś czytał"? IP: 195.117.157.* 30.12.05, 15:26
          Wywolany, wyjasniam: jakbym czytal w sposob, w jaki pochlaniaja "Wybiorcza"
          czy "Polityke" pseudointeligenci, ktorym te gazetki, redagowane na dosc
          przyzwoitym poziomie redaktorkim przyznam, zastepuja podstawowy proces
          intelektualny zwany MYSLENIEM. Wlasnym mysleniem precyzuje. Przeciez jesli cos
          czytam to nie znaczy przeciez ze od razu sie z tym zgadzam. Wyborcza czytalem
          regularnie jeszcze w czasach gdy kryla sie nieco ze swoim prawdziwym obliczem.
          Ale od polowy lat 90-tych maska spadla.

------
          Nie przepraszalem za Jedwabne
      • homosexualista2 ojejku NIEPOPŁACZ SIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 30.12.05, 20:21
    • Gość: Marek jakiej "równości"? jak oni chcą - to ja też... IP: *.supra.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 30.12.05, 14:09
      marzy mi się wejście na czomolungmę lub zwycięstwo w wyścigu pływackim na 500 m
      st.dowolnym, na olimpiadzie niestety. I niestety, pływać nie umiem... i gdzie tu
      równość...
      Czy im "tolerancja" nie starczy?
      • Gość: polk Może złodzejstwo, to inna "orientacja moralna" ? IP: *.orange.pl 30.12.05, 14:12
        Znajcie umiar w odwracaniu kota ogonem, panowie redaktorzy !
    • Gość: GOMORA NIE CHCEMY DEWIACJI W MESKIEJ UBIKACJI IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 30.12.05, 14:15
      Pytania do sadow wszystkich instancji:
      1/ Czy zachowanie dewiantow ktorzy z czlonkiem na wierzchu stoja godzinami
      przed pisuarem w publicznym kiblu i strasza nieletnich jest legalne?
      2/ Czy napisy dewiantow na drzwiach kibli publicznych sa legalne?
      3/ Czy cenzor gazety ktory kasuje moje posty przedstawiajace FAKTY O KIBLACH
      dziala legalnie? jaka jest dezORIENTACJA sexualna cenzora? Kogo gazeta
      zatrudnia na takie stanowisko?
      4/ Czy sprawcy napisow w kiblach i szkodliwego spolecznie wrecz obrzydliwego
      zachowania w kiblach powinni miec zdolnosc do czynnosci prawnych np.
      zawierania "malzenstw", uczestniczenia w "paradach"?????????????????? przeciez
      patrzac na ich napisy i zachowanie w kiblu, kazdy psychiatra powie na jaka
      chorobe oni cierpia.
      5/ Kiedy "filantrop" pan Jurek z Wegier zacznie finansowac leczenie dewiantow a
      nie ich parady?

• Gość: Eskimos Re: NIE CHCEMY DEWIACJI W MESKIEJ UBIKACJI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.05, 14:19
        > Czy zachowanie dewiantow ktorzy z czlonkiem na wierzchu stoja godzinami
        > przed pisuarem w publicznym kiblu i strasza nieletnich jest legalne?

potworne !!! rzeczywiście to są dewianci !!
        przecież jaja mogą im odmarznąć...
      • Gość: POSEN STOP prowokacji Wyborczej,SLD i SB IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.05, 14:20
        Uczestnicy Marszu nie reprezentuja mniejszosci seksualnych.Mieszkancy Poznania
        sa tolerancyjni ale nigdy nie beda szanowac ludzi ,ktorzy opluwaja swoje
        miasto i nie szanuja prawa.STOP prowokacji Wyborczej ,SLD i SB!!!!!.
      • Gość: ataga Re: NIE CHCEMY DEWIACJI W MESKIEJ UBIKACJI IP: *.nat.renicom.pl 30.12.05, 15:34
        patrząc na twoje napisy, każdy psychiatra powie na jaką chorobe cierpisz..
        ps. znajomość kibli na plus-jesteś chyba częstym bywalcem;
        Fakty o Kiblach..ciekawe, z takim nagłówkiem, może ciebie GW zechce zatrudnić na
        "takie stanowisko"..
        pozdrawiam i życzę powrotu do zdrowia :)
        • Gość: GOMORA Re: NIE CHCEMY DEWIACJI W MESKIEJ UBIKACJI IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 31.12.05, 01:45
          Temu dewiantowi psychiatra juz nie jest w stanie pomoc. Tutaj potrzeba
          weterynarza
          :-))))))))))))))))))))))))))))))))))))
      • michal_powolny Re: NIE CHCEMY DEWIACJI W MESKIEJ UBIKACJI 30.12.05, 16:35
        Widzę że klient sam spędza w męskim WC dużo czasu, a moze tam pracuje?
        He, he.
      • homosexualista2 JAK CIE KTORYS WYDYMA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 30.12.05, 20:23
      • pierwszywprawo odpowiez na 3 30.12.05, 20:39
        Na pytanie #3: GW jest wlasnoscia prywatnej firmy, a prywatna firma moze
        decydowac, co i kogo publikuje lub nie. Moze Ci sie to nie podobac i mozesz
        zalozyc wlasna gazete albo zwykla strone w sieci i tam pisac, co Ci sie podoba.
        Takie to trudne zrozumiec?
    • wielkopolskawschodnia Troche pokory, bo tego uczy nas Jezus, czyz nie? 30.12.05, 14:17
      Szanowni Katopolacy: tu nie chodzi o gejow, tylko o PRAWO. A wasze widzimisie
      (taka sprezynka nakrecana przez Rydza) nie ma nic do tego, co stanowi PRAWO.
      Troche pokory, bo tego uczy nas Jezus, czyz nie?
      • Gość: Jaćwing Re: Troche pokory, bo tego uczy nas Jezus, czyz n IP: *.icpnet.pl 30.12.05, 14:20
        A wy towarzyszu kojarzycie każdego katolika z Rydzykiem? Haraszo tawariszcz,
        chyba nie mamy o czym mówić.
        • Gość: GOMORA Bog a dewianci. IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 30.12.05, 14:27
          Zydowska Tora pisze ze Bog spalil zywcem gejow w sodomie i gomorze. Ci ktorzy
          watpia moga wybrac sie nad Morze Martwe. Czy Bog byl niepoprawny politycznie?
          Zboczency nie maja prawa pouczac nas o Jezusie. W torze jest napisane ze
          dewianci ktorzy w Sodomie i gomorze stanowili wiekszosc, wcale nie byli
          tolerancyjni.
          GDYBY DEWIANCI CHCIELI MIEC DZIECI Z RODZICIELSKICH POBUDEK, POSTARALIBY SIE O
          SWOJE. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
          • Gość: SODOMA NAUKA A DEWIANCI IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 30.12.05, 14:32
            Cytat:
            Homoseksualiści zwykle mają poczucie wrażliwości typowe dla neurotyków i są
            bardziej rozchwiani emocjonalnie. Narzekają na samotność, depresję i brak
            stabilności w kontaktach międzyludzkich. Aż 60 proc. "dobrze przystosowanych
            społecznie" gejów korzystało z pomocy psychiatrycznej lub psychologicznej -
            wykazały badania naukowców z Uniwersytetu Stanowego Indiana (USA).
            • Gość: SODOMA Re: NAUKA A DEWIANCI IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 30.12.05, 14:35
              do wielkopolska wschodnia:
              Uczniowie Freuda: Alfred Adler i Wilhelm Stekel powiązali homosekualizm z
              zaburzeniami neurotycznymi. Pierwszy zdefiniował go jako kompleks niższości, a
              drugi jako psychiczny infantylizm.
              DO KTOREGO PRZYPADKU SIEBIE ZALICZASZ?
              Czy ty i "kozaczek" to ten sam osobnik?
              • przypadek Re: NAUKA A DEWIANCI 30.12.05, 18:05
                Czytaj ze zrozumieniem :-)
                Z tego co napisałeś, wynika że jeden z nich stworzył jedną teorię, drugi zaś
                stworzył teorię jej zaprzeczającą. Ci uczniowie mieli z kolei swoch uczniów, a
                ci swoich, a dzisiejsza nauka ma dosyć jasne stanowisko w tej kwestii.
          • gekon1979 no ale tora, czy inne tak zwane swiete ksiegi 30.12.05, 15:09
            to pierwsze tuby propagandowe
            • veglie Re: no ale tora, czy inne tak zwane swiete ksiegi 30.12.05, 15:17
              gekon1979 napisał:

> to pierwsze tuby propagandowe
              >
              Tuby czy
              trąbki??????forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=35803&w=33642530&a=33774774
              • gekon1979 hehehe no ale trabka to taka mala tuba :P 30.12.05, 15:28
                a miles jest usypiajacy, a ja nie lubie kolysanek
                co tak sie do tego jednego posta dossales :> vegilu vel bikeju :P
                • veglie Re: hehehe no ale trabka to taka mala tuba :P 30.12.05, 15:35
                  gekon1979 napisał:

> a miles jest usypiajacy, a ja nie lubie kolysanek
                  > co tak sie do tego jednego posta dossales :> vegilu vel bikeju :P
                  Gekonek!!!Bawisz mnie;D
                  • gekon1979 Re: hehehe no ale trabka to taka mala tuba :P 30.12.05, 15:37
                    > Gekonek!!!Bawisz mnie;D
                    to dobrze, bo radosny czlowiek to dobry czlowiek ;)
        • wielkopolskawschodnia Troche pokory, bo tego uczy nas Jezus, czyz nie? 30.12.05, 14:35
          Nie! Bo sam jestem katolikiem! Tylko coraz czesciej jest mi wstyd sie do tego
          przyznawac, naprawde :(.

Inne uwagi na temat mojego wczesniejszego posta olewam, bo nie sposob z nimi
          polemizowac.
          • Gość: SODOMA Re: Troche pokory, bo tego uczy nas Jezus, czyz n IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 30.12.05, 15:18
            do czego wstyd ci sie przyznawac? Do obrzydliwego zachowania zboczencow w
            kiblu publicznym? Rzeczywisci masz racje. Tego wstydu i kompromitacji nie
            zmyje zaden detergent any pieniadze "filantropow". DO SKONCZENIA SWIATA
            wszyscy beda sie z waszych dewiacji kiblowych nabijali.

O "filantropach":
            dlaczego filantropi nieCHRZESCJANIE nie daja pieniedzy dla samotnych matek a
            daja na "parady"? Wiemy kim sa "filantropi" i jakie maja zamiary w
            sprawie "adopcji".
            • Gość: olo.dezorientolo Re: Troche pokory, bo tego uczy nas Jezus, czyz n IP: *.devs.futuro.pl 30.12.05, 16:40
              A czego uczył papież - tolerancji czy mi się zdawało ?
              W kościele katolickim nie potępia się homoseksualistów a jedynie czyny
              homoseksualne, podobnie jak zdradę i inne grzechy nieczystości.
              Potrafisz jedno od drugiego odróżnić ?
      • kantdupy Re: Troche pokory, bo tego uczy nas Jezus, czyz n 30.12.05, 14:27
        wielkopolskawschodnia napisał:

> Szanowni Katopolacy: tu nie chodzi o gejow, tylko o PRAWO.

Szanowne pedryle, tu właśnie chodzi o PRAWO. Łamiecie je beczelnie i wyjecie na
        cały świat o faszyzmie w Polsce. Zdrajcy i sprzedawczyki.
        • Gość: nikodem Re: Troche pokory, bo tego uczy nas Jezus, czyz n IP: *.fonet.pl / 195.117.234.* 30.12.05, 16:15
          Prawo (konkretniej - konstytucja zwana inaczej ustawa zasadnicza) gwarantuje
          *kazdemu* wolnosc sumienia, wyznania, ale takze wolnosc slowa i gwarantuje
          prawo do zgromadzen publicznych (za wyjatkiem czasu stanu wyjatkowego).

Mnie tylko zastanawia *dlaczego* nikt jeszcze nie zaskarzyl przepisu dajacemu
          urzednikowi prawo do ograniczania swobod obywatelskich do Trybunalu
          Konstytucyjnego.
        • Gość: orion_kr Re: Troche pokory, bo tego uczy nas Jezus, czyz n IP: *.autocom.pl 30.12.05, 16:24
          sad tez zaliczasz do tej grupy lamiacej prawo i nazwiesz ich sprzedawczykami?:)
    • Gość: Jaćwing W takim razie za co sądzona jest "Naszość" ?!?! IP: *.icpnet.pl 30.12.05, 14:18
      Ciekawe, dlaczego zatem panowie z "Naszości" są stawiani przed sądem. Czyżby
      latanie z rogami na głowie było bardziej szkodliwe społecznie od zablokowania
      centrum miasta na 2 godziny?
      Jak zwykle mamy równych i równiejszych. Cholerny terror politycznej poprawności.

A homoseksualizm jest jak najbardziej uleczalny. Jestem ciekaw dlaczego sami
      homoseksualiści usiłują to ukryć przed "swoimi", któży może chcieliby to zmienić.
      Sama decyzja WHO została przegłosowana, od kiedy to można głosować nad prawdą?
      Ciekawe, czy gdyby teraz WHO w innym składzie wciągnęła homoseksualizm na listę
      chorób poprzez kolejne głosowanie, politycznie poprawni uznaliby tę decyzję? A
      co niektórzy psychiatrzy, którzy kiedyś uznali, że homoseksualizm nie jest
      chorobą dzisiaj na skutek swoich własnych badań zmienili zdanie.
      • Gość: julita k. Re: W takim razie za co sądzona jest "Naszość" ?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.05, 14:50
        Moim zdaniem Naszosc jest sadzona nieslusznie.

Co do leczenia homoseksualizmu, wszystko mozna "wyleczyc" elektrowsrzasami i
        chemia. Pranie mozgu czlowiekowi zrobic, wzmocnic poczucie winy itp. Tylko po
        co??
        • Gość: Jaćwing Re: W takim razie za co sądzona jest "Naszość" ?! IP: *.icpnet.pl 30.12.05, 14:58
          Julitko, homoseksualiści sami zgłaszają się na terapie majace zmienić ich
          seksualność. Nie są to, żadne elektrowstrząsy, czy tępa propaganda, jaka np.
          lewactwo "leczy" (jak sami twierdzą) homofobię.
          Paradoksalnie dużo tego typu "lecznic" znajduje się w Holandii. Wielu z nich
          udało się wyleczyć, a lewica skrzętnie to ukrywa.
          • Gość: julita k. terapie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.05, 15:04
            Ale po co zmieniac swoja seksualnosc? Oczywiscie, ze sie zglaszaja na terapie,
            oczywiscie, ze maja czesto problemy psychiczne. Jakby ktos ci na kazdym kroku
            powtarzal, ze jestes zboczencem i masz sie leczyc, tez bys je mial.
            • Gość: Jaćwing Re: terapie IP: *.icpnet.pl 30.12.05, 15:15
              Ech, Julita. Przecież oni nie muszą zmieniać swojej seksualności. Ale niech
              wiedzą, że mogą. Niech nie nazywają każdego, kto informuje ich o takiej
              możliwości faszystą.
              Poza tym jeśli nie jest normą to nia nie będzie, obojętnie kto tak zagłosuje.
              Oni koniecznie chcą nam (sobie zresztą też), że jest to norma, po prostu "druga
              droga".
              Poza tym wystarczy próba polemiki z homoseksualistami, żeby zostać oplutym i
              wyzwanym od faszysty/nazisty/narodowca (stosują te terminy zamiennie). Ogólnie w
              trakcie dyskusji większość z nich próbuje chyba udowodnić, że homoseksualizm
              idzie w parze z demencją umysłową.
          • Gość: niniel Re: W takim razie za co sądzona jest "Naszość" ?! IP: 195.205.228.* 30.12.05, 16:58
            Czytałam trochę o tego typu terapiach. Elektrowstrząsów, fakt, już się nie
            stosuje, ale "wyleczalnść" nadal niska - jakieś 90% "pacjentów" wraca po jakimś
            czasie do naturalnej orientacji, niektórzy się po niej zabijają... To zresztą
            zrozumiałe, natury nie przechytrzysz. Był kiedyś facet, któremu się wydawało,
            że można z chłopca zrobić dziewczynkę i radośnie głosił skuteczność terapii. I
            co? Guzik. "Ona" jest teraz szczęśliwym mężem i tatusiem. Dlatego też rewelacje
            o "terapiach" traktuję z przymrużeniem oka - chybaby lobotomię nieszczęsnej
            ofierze zrobić musieli.
      • Gość: nikodem Re: W takim razie za co sądzona jest "Naszość" ?! IP: *.fonet.pl / 195.117.234.* 30.12.05, 16:19
        Wlasnie o to chodzi! Wszelkie tego rodzaju sprawy sadowe to po prostu czysty
        skandal! I nie ma znaczenia czy chodzi o "Naszosc", "Parade", czy jakiekolwiek
        inne zgromadzenie. Mnie zastanawia dlaczego np. *nie* sadzi sie gornikow ktorzy
        wpadli do Warszawy i narobili szkod. Nie to, zebym mial cos przeciwko
        manifestacjom gornikow. Mam cos przeciwko szkodom.
    • Gość: Kolo Re: Sąd: Marsz Równości nieszkodliwy społecznie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.05, 14:25
      I co, bando prawicowych kretynów ... ? Prawicowa swołocz dostaje w końcu po
      pysku. Brawo dla sądu.
      • padalec52 Re: Sąd: Marsz Równości nieszkodliwy społecznie 30.12.05, 14:33
        No dobrze, być może można "wyleczyć" się z homoseksualizmu, czyli zmienić
        orientację na bardziej poprawną politycznie (dla Prawdziwch PolakOw Katolików),
        a więc na heteroseksualną.
        Ale po co? Jeżeli komuś donbrze być homo, to komu to przeszkadza???
        Bo mnie nie przeszkadza. Ja mam z gejami taka cichą umowę: oni się nie
        wpieprzaja w moje życie intymne, a ja w ich.
        Dlaczego katoli tak bardzo interesuje, w jaki sposób inni uprawiają seks? I
        czemu im przeszkadza, jeżeli to robia inaczej niż "po bożemu"? Przecież to ci
        inni pójdą do piekła, a nie katole.
        Pytam tak z ciekawości.
        • Gość: Jaćwing [...] IP: *.icpnet.pl 30.12.05, 14:39
          • Gość: julita k. norma? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.05, 14:42
            Czy normą jest bluzganie i wyzywanie ludzi od zboczeńców? Czy normą jest
            rzucanie w ludzi kamieniami na ulicy? Czy normą jest krzyczenie "do gazu"?
            Jedno jest pewne: są rzeczywistością taka samą, jak dwie zakochane w sobie
            kobiety. Tyle że ja wole mieć na ulicy te kobiety.
            • Gość: Jaćwing Re: norma? IP: *.icpnet.pl 30.12.05, 14:49
              Na ulicach nie powinno być ni jednych ni drugich. Ale jak widać lewicy porządek
              przeszkadza i pora na kolejne "niepokoje społeczne". No ale, jedni żyją z
              uczciwej pracy, a drudzy są działaczami lewicy.
              • Gość: julita k. Re: norma? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.05, 14:51
                Jak widac prawicy wolnosc i demokracja przeszkadza i chce wprowadzic
                autorytaryzm i zamordyzm. Jedni szanuja ludzi i ich prawa, inni sa dzialaczami
                prawicy.
              • joannabrodzik Re: norma? 30.12.05, 16:24
                od tej uczciwej pracy w dupie ci się poprzewracało, idź na urlop chłopie, bo się
                zajedziesz
              • Gość: nikodem Re: norma? IP: *.fonet.pl / 195.117.234.* 30.12.05, 16:46
                No to gratuluje "prawicowosci". Libertarianin sie znalazl. "Chcacemu nie dzieje
                sie krzywda". "Wolnosc twojej piesci jest ograniczona wolnoscia mojego nosa".
                Znasz to? "Niepokoje spoleczne" to wywoluja wlasnie tacy "prawicowcy" od
                siedmiu bolesci jak ty, albo bracia-blizniacy.
          • Gość: julita k. hetero wywalaja intymnosc na ulice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.05, 15:27
            > padalcu, wybacz. Ale to nie "katole" wywalają swoje życie intymne na ulicę.
            Nik
            > t
            > nie każe homoseksualistom się leczyć. Niech robią co im się podoba, ale do
            > jasnej cholery w domu, tak jak reszta społeczeństwa.

Jakos ja znacznie czesciej widuje heteroseksualistow mafifestujacych publicznie
            swoja orientacje seksualna. Na przyklad za pomoca obraczki. Czy to nie jest
            wywalanie swojej intymnosci na ulice?
            • jenna.jameson Re: hetero wywalaja intymnosc na ulice 30.12.05, 15:30
              No teraz kochanieńka to cię poniosło. Masz jednak rację należy zakazać
              wstrętnym katolom noszenia obrączek - przecież to szykanowanie mniejszości! A
              wiesz co ci jeszcze powiem, te świnie chodzą bezwstydnie do kościołów i chwalą
              się efektami swojej rozpusty - dziećmi. Wstyd i sromota. Kochanieńka weź się za
              to, nie można tego tak zostawić!
              • Gość: julita k. Re: hetero wywalaja intymnosc na ulice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.05, 15:34
                Oj kochanieńka. Ja nikomu demonstrowania swoich intymnych spraw nie zabraniam.
                I nie mam nic przeciwko piosenkom o heteryckiej milosci, ktore wciaz sa
                serwowane w radiu, przeciwko setkom heteryckich romansidel w kioskach i
                ksiegarniach. Chodzi mi tylko o to, zeby mogli to robic wszyscy. Moi znajomi
                wyjechali do Irlandi teraz i sa naprawde zaskoczeni - niby "katolicki" kraj, a
                ksiazki o homomilosci normalnie w ksiegarniach na polkach leza :-) Jakos nikogo
                nie oburza innosc.
                • jenna.jameson Re: hetero wywalaja intymnosc na ulice 30.12.05, 15:36
                  daj im jeszcze 5 lat, kiedy dojedzie następne 150 tyś Polaków, takie gazetki
                  znikną.:-))
                  • Gość: julita k. Re: hetero wywalaja intymnosc na ulice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.05, 15:40
                    Na szczescie radykalna prawica zostaje w Polsce. Wyjezdzaja ludzie ktorzy chca
                    zyc w demokratycznym kraju. Na szczescie sporo wciaz zostaje.
            • Gość: nikodem Re: hetero wywalaja intymnosc na ulice IP: *.fonet.pl / 195.117.234.* 30.12.05, 16:50
              Dobre! :)

Dodam jeszcze, ze we Wroclawiu sa na tyle bezczelni ze chodza po rynku za reke
              a nawet publicznie sie caluja!

BTW. Jeszcze kilkadziesiat lat temu takie zachowanie byloby uznane za obraze
              moralnosci. To tak w kwestii "normy"
              • Gość: julita k. Re: hetero wywalaja intymnosc na ulice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.05, 17:01
                Cała nasza kultura, od antyku a nawet od starożytności zdominowana jest przez
                publiczne obnoszenie się ze swoim heteroseksualizmem... czyli przez afirmację i
                rozważanie miłości po prostu. Wystarczy włączyć radio, telewizję, otworzyć
                dowolną książkę.
        • block_buster Re: Sąd: Marsz Równości nieszkodliwy społecznie 30.12.05, 15:18
          padalec52 napisał:

> No dobrze, być może można "wyleczyć" się z homoseksualizmu, czyli zmienić
          > orientację na bardziej poprawną politycznie (dla Prawdziwch PolakOw
          Katolików),
          >
          > a więc na heteroseksualną.
          > Ale po co? Jeżeli komuś donbrze być homo, to komu to przeszkadza???
          > Bo mnie nie przeszkadza. Ja mam z gejami taka cichą umowę: oni się nie
          > wpieprzaja w moje życie intymne, a ja w ich.
          > Dlaczego katoli tak bardzo interesuje, w jaki sposób inni uprawiają seks? I
          > czemu im przeszkadza, jeżeli to robia inaczej niż "po bożemu"? Przecież to ci
          > inni pójdą do piekła, a nie katole.
          > Pytam tak z ciekawości.
          Nikogo nie obchodzi gdzie ktoś komuś wsadza. Natomiast parady pedałów
          wpieprzają się w moje życie. Nagie cioty z ch.jami w dłoniach (Toronto)
          to już, ku.., przesada.
          • jenna.jameson Re: Sąd: Marsz Równości nieszkodliwy społecznie 30.12.05, 15:22
            Nagie cioty z ch.jami w dłoniach (Toronto)
            > to już, ku.., przesada.

Gdyby trzymali je gdzie indziej trudno byłoby im demonstrować.
            • Gość: olo.dezorientolo Re: Sąd: Marsz Równości nieszkodliwy społecznie IP: *.devs.futuro.pl 30.12.05, 16:18
              ... dłonie ?
          • Gość: orion_kr Re: Sąd: Marsz Równości nieszkodliwy społecznie IP: *.autocom.pl 30.12.05, 16:30
            to wyjedz z toronto, np na Bialorus :)
          • Gość: nikodem Re: Sąd: Marsz Równości nieszkodliwy społecznie IP: *.fonet.pl / 195.117.234.* 30.12.05, 17:02
            O widzisz! Teraz dotknales zupelnie czego innego. Jak to ujales "nagie cioty z
            ch.jami w dloniach" powinny zostac aresztowane (tak samo jak "nagie niecioty z
            ch.jami w dloniach"). Jesli by ich nie aresztowano wtedy dyskryminowano by
            heteroseksualnych (bo ich za taki wybryk sie 'zgarnia').

Natomiast jesli idzie sobie grzecznie grupa ludzi z flagami, transparentami
            pokrzykujac radosnie - to czemu nie maja sobie chodzic?. O ile nie jest po 22
            (a przed 6), niczego nie demoluja i nie zaczepiaja przechodniow? IMO ich
            sprawa.

Zauwaz ze na podobnej zasadzie w (bodajze) Lodzi zabroniono mlodym "parady
            techno"
      • Gość: nikodem Re: Sąd: Marsz Równości nieszkodliwy społecznie IP: *.fonet.pl / 195.117.234.* 30.12.05, 16:22
        Ja sobie wypraszam - jestem prawicowcem i *w pelni zgadzam sie z opinia sadu*.
        A nawet zlozylbym wniosek do sadu o ukaranie prezydenta Poznania (przekroczenie
        uprawnien).

PS. Ale wiesz z jakiego jezyka pochodzi slowo "swolocz"?
    • wielkopolskawschodnia Lem: Polska jest cywilizacyjnym zadupiem 30.12.05, 14:30
      Stanisław Lem: "O czym tu mówić, skoro Polska jest, za przeproszeniem,
      cywilizacyjnym zadupiem, które tak naprawdę nie liczy się w świecie? Nikogo nie
      obchodzi, że u nas są jakieś Kaczory."
      www.przeglad-tygodnik.pl/index.php?site=wywiad&name=133
      • kantdupy [...] 30.12.05, 14:36
        • Gość: yeellow Re: Lem: Polska jest cywilizacyjnym zadupiem IP: *.acn.waw.pl 30.12.05, 16:31
          Przynajmniej nicka masz adekwatnego do swojego poziomu.
      • Gość: Jaćwing Re: Lem: Polska jest cywilizacyjnym zadupiem IP: *.icpnet.pl 30.12.05, 14:44
        Lem, biedny sfrustrowany pisarz soviet fiction. :(
        Smutne, że ten biedny człowiek pod koniec życia obraża się na świat, rodaków i
        na Busha. No ale coś musi w tych wywiadach przecież mówić...
        • Gość: yeellow Re: Lem: Polska jest cywilizacyjnym zadupiem IP: *.acn.waw.pl 30.12.05, 16:32
          Prawda w oczy kole? "Soviet fiction", dobre, widac, ze nie czytales. Za trudne
          widac bylo.
          • Gość: Czytelnik Re: Lem: Żyd rozkłada cywilizacje ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.05, 19:44
    • Gość: zielona2004 Re: Sąd: Marsz Równości nieszkodliwy społecznie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.05, 14:31
      No, ciekawe,co na to prezydent... Po prostu nie moge sie doczekac kolejnego
      wspanialego komentarza! Albo wojewoda.
    • isa.stern państwo prawa 30.12.05, 14:32
      w PiS tylu prawników, oczywiście z największym prof. prawa L. Kaczyńskim, i nie
      wiedzą, co to znaczy państwo prawa
      odebrać im "koncesję na nazwę "Prawo i Sprawiedliwość", gdyż działania partii
      braci Kaczyńskich pozostają w sprzeczności z ogólnie przyjętymi skojerzeniami z
      tymi wyrazami :D
      • Gość: julita k. prawo i sprawiedliwosc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.05, 14:35
        Lecz nade wszystko - słowom naszym,
        Zmienionym chytrze przez krętaczy,
        Jedyność przywróć i prawdziwość:
        Niech prawo zawsze prawo znaczy,
        A sprawiedliwość - sprawiedliwość.
        (Julian Tuwim, Modlitwa)
      • Gość: al [...] IP: *.ny325.east.verizon.net 30.12.05, 14:43
        • isa.stern al - no proszę, cały TY 30.12.05, 14:55
          al, jak chcesz to skontaktuje Cię z moim znajomym, któremu pomagałam przed
          wyborami i na którego głosowałam, jest posłem PiS
          fakt, znam kilka osób z SLD, wolę ich od Ciebie (to kulturalne i miłe osoby na
          pozioemie, nie muszę dodawać, jak b. różne od Ciebie), mimo iż ideowo bliżej mi
          do PiS niż do SLD, a sympatyzuję z PO
          cóż jeszcze, w każdej partii, grupie, kościele znajdzie się jakiś mały, podły
          człowieczek Twojego pokroju, ktoś musi nim być, smutne jest tylko to, że na
          forum sam narzuciłeś sobie tę rolę
          • Gość: al Re: al - no proszę, cały TY IP: *.ny325.east.verizon.net 30.12.05, 15:03
            Dziękuję serdecznie, ale nie chciałbym rekomendacji od ciebie. W każdym ze
            swoich ok. 150 postow opluwasz PIS, i myślisz, że uwierzę w to glosowanie?
            isa.stern napisała:
            > al, jak chcesz to skontaktuje Cię z moim znajomym, któremu pomagałam przed
            > wyborami i na którego głosowałam, jest posłem PiS
            Masz wszystkich za idiotów??????????????????
        • isa.stern al, jeszcze jedno, gdzie Twój kumpel od szubienic 30.12.05, 14:58
          jak Wam nie starcza na leki, to podaj konto, zawsze wspieram osoby, którym się
          nie wiedzie
          • block_buster Re: al, jeszcze jedno, gdzie Twój kumpel od szubi 30.12.05, 15:09
            Jestem cały czas.
            • block_buster Re: al, jeszcze jedno, gdzie Twój kumpel od szubi 30.12.05, 15:11
              Tylko nie mam ochoty na dyskusje z kretynkami.
              • vertigo.seb Re: al, jeszcze jedno, gdzie Twój kumpel od szubi 30.12.05, 15:24
                z tego co widzę, to raczej ty jesteś kretynem i to z licencją z RM
                dziewczyna na głowę cię bije, pewnie to odwet, bo ona na takich kunusów jak ty
                to nawet nie spojrzy, to jedyna okazja
                ale moim zdaniem jesteś razem z alem gejami, pewnie nawet tworzycie parę
                nikt tak aktywnie, jak al nie próbuje na tym forum nawiązać kontaktu
                al - tego nie da się wyleczyć, zaakceptuj siebie, to lepsze niż takie miotanie
                sie i legitymacja LPR
                cieniasy
                • gekon1979 block buster to bolszewik, i jako taki jest najniz 30.12.05, 15:41
                  ej w ewolucji
                  • block_buster Do gekon1979 30.12.05, 16:52
                    Aleś się dał wrobić. Czytaj uważnie. Jest różnica pomiędzy block-buster i
                    block_buster. Specjalnie założyłem takie konto, żeby popsuc troche nerwów temu
                    palantowi od szubiennic.
    • Gość: miron23 Kiedyz bedzie koniec z tymi stalinowskimi sądami? IP: 83.238.122.* 30.12.05, 14:37
      A co jest w takim razie szkodliwe społecznie? Owsiak z demoralizacją - nieszkodliwy. Zboczency wrzeszcaący na ulicach - nieszkodliwi? Bandyta Sobotka wypuszczony przez prezia - nieszkodliwy. Prezio poszedl - sądy kapturowe zostaly, panie Ziobro czas zrobic porządek z tymi popaprancami
      • Gość: Jaćwing Re: Kiedyz bedzie koniec z tymi stalinowskimi sąd IP: *.icpnet.pl 30.12.05, 14:42
        Mironie jak to!!!! Wiadomo, że szkodliwi społecznie są katolicy, prawicowcy, a
        już poznańska "Naszość" w szczególności. :)
        • deboras Re: Kiedyz bedzie koniec z tymi stalinowskimi sąd 30.12.05, 15:56
          a nie przyszło wam do głowy, że nikt nie jest szkodliwy - ani prawica ani
          lewica, ani katolicy ani ateiści? Wszyscy mamy jednakową godność i jesteśmy
          równi wobec prawa.
      • Gość: nikodem Re: Kiedyz bedzie koniec z tymi stalinowskimi sąd IP: *.fonet.pl / 195.117.234.* 30.12.05, 17:11
        Wreszcie wolnosc! krzyczal wchodzac do wiezienia...

Wyobraz sobie, ze sady sa (a przynajmniej powinny byc) niezalezne od rzadu.
    • Gość: martusia BRAWO SĄD !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.05, 14:46
      Panie Grobelny, a przeprosiny? Moze wreszcie trzeba się przyznać, że złamało
      się prawo?
      • Gość: al Re: BRAWO SĄD !! IP: *.ny325.east.verizon.net 30.12.05, 14:50
        martuś, martuś, mogłabyś latać.
    • wielkopolskawschodnia Ale przyspieszenie: jenen post na minute! 30.12.05, 14:56
      Ale przyspieszenie: jenen post na minute! Luuuuuuudzie, zajmijcie sie moze
      praca, co? Narki.
    • gekon1979 pewnie ze jest szkodliwy spolecznie, bo jest 30.12.05, 14:59
      to obrzydliwa proba, wykorzystywania ludzkich ulomnosci przez lewackich politykierow, w stylu jarugi, szyszkowskiej(calej czerwonej zarazy zreszta) i teczowej hordy
      osobnicy ci o watpliwym zdrowiu psychicznym, i kompletnie wypaczonej zdolnosci interpretacji rzeczywistosci, to szkodniki, ktore powinny byc odizolowane od spoleczenstwa
    • Gość: Zorro Popierany przez Platformę Obywatelską Grobelny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.05, 14:59
      Popierany przez Platformę Obywatelską Prezydent Grobelny 15 listopada zakazał
      marszu, gdyż jego zdaniem na skutek ataku przeciwników marszu na jego
      uczestników mogło dojść do zniszczenia mienia dużej wartości.
      Zasadność tego uzasadnienia podważyła sędzia Grażyna Radzicka, która zauważyła,
      że organ samorządowy może zakazać demonstracji, jeżeli jej uczestnicy mogliby
      zniszczyć mienie dużej wartości lub zagrozić zdrowiu lub życiu osób
      postronnych. Z treści decyzji prezydenta Poznania i wojewody wielkopolskiego
      wynika jednoznacznie, że wspomnianych zagrożeń nie upatrywano ze strony
      organizatorów zgromadzenia i przemarszu, lecz ze strony przeciwników
      planowanego zgromadzania.
      • gekon1979 pytanie czy kontrdemonstracja jest czescia 30.12.05, 15:04
        demonstracji???? moim zdaniem tak, wiec byli oni uczestnikami tej szopki
        • Gość: julita k. Re: pytanie czy kontrdemonstracja jest czescia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.05, 15:05
          Kontrdemonstracja nie jest, jak sama nazwa wskazuje, czescia demonstracji.
          • gekon1979 Re: pytanie czy kontrdemonstracja jest czescia 30.12.05, 15:06
            no alez nie sa stronami - dwiema stronami tej samej monety
            • Gość: julita k. Re: pytanie czy kontrdemonstracja jest czescia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.05, 15:11
              No chyba nie chcecie powiedziec ze Mlodziez Wszechpolska to byli uczestnicy
              Marszu Rownosci :-D
              • gekon1979 Re: pytanie czy kontrdemonstracja jest czescia 30.12.05, 15:14
                w pewnym sensie byli, uczestnikami debaty
                uwazam, ze byli, zarowno przeciwnicy jak i zwolennicy demonstrowali z tego samego powodu
                tak wiec byli jedni i drudzy niejako razem (sic!) i mysle ze z tego powodu pani sedzina nie ma racji
                jako szowiniste niespecjalnie mnie to dziwi :))))))))))))
                • Gość: julita k. Re: pytanie czy kontrdemonstracja jest czescia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.05, 15:23
                  > jako szowiniste niespecjalnie mnie to dziwi :))))))))))))

spieprzaj dziadu
                  • gekon1979 hehehehe 30.12.05, 15:25
                    no tkaa prawda
                    pad Korwin Mikke napisal, nawet ,ze z powodu tgo ze kobiety pracuja w administracji i w biurach, wydajnosc tych ze jest o wiele mniejsza, niz gdy byly tylko w 100% meskie ;)
                    • gekon1979 PS pani sedzina jest tego najlepszym przykladem :D 30.12.05, 15:26

• Gość: julita k. Re: hehehehe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.05, 15:31
                      Wydajnosc prania i sprzatania tez bylaby wieksza gdyby faceci bardziej sie w
                      nie zaangazowali. Moze kobiety mialyby wtedy wiecej sily na znoszenie
                      szowinistycznego rechotu.
                      • gekon1979 Re: hehehehe 30.12.05, 15:33
                        wydajnosc prania i sprzatania jest wystarczajaco wysoka, w dzisiejszych czasach i tak kobiete powoli zastepuja maszyny/roboty
                        wiec czasu bedzie miala wystarczajaco, by podszkolic sie kulinarnie :D
                        bosh, nie mysl ze jestem z MW tylko ;P
                        • Gość: julita k. Re: hehehehe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.05, 15:37
                          > bosh, nie mysl ze jestem z MW tylko ;P

Alez nie podejrzewam nawet. Raczej pachnie wspomnianym juz JKM, ktory w swojej
                          ksiazce namawia do gwaltu malzenskiego.
                          • gekon1979 Re: hehehehe 30.12.05, 15:40
                            JKM jest szalony, ale na ogol ma racje(np kary cielesne dla mlodocianych przestepcow)
                            eh to malzenstwo sam ucisk ;P, dobrze ze nie zamierzam wchodzic w takie szambo
                            bo jestem strasznym pantoflem i by bylo po mnie juz na amen hahahaha
                            • Gość: nikodem Re: hehehehe IP: *.fonet.pl / 195.117.234.* 30.12.05, 17:19
                              A ja tam lubie tego szalenca (chociaz nie we wszystkim sie z nim zgadzam).
                      • Gość: nikodem Re: hehehehe IP: *.fonet.pl / 195.117.234.* 30.12.05, 17:17
                        Sadze, ze moja zona nie zgodzilaby sie z Toba. Zawsze jak sie zabieram za w.w.
                        czynnosci konczy sie jakas awaria (serio - sam nie wiem jak to sie dzieje, albo
                        pralke zepsuje, albo korki odkurzaczem wysadze - cud normalnie). Ale nie
                        poddaje sie - w koncu opanuje nawet zelazko ;)
                        • Gość: julita k. Re: hehehehe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.05, 17:20
                          > jak sie zabieram za w.w.
                          > czynnosci konczy sie jakas awaria

Na szczescie sa faceci ktorzy radza sobie lepiej ;-)
              • jenna.jameson Re: pytanie czy kontrdemonstracja jest czescia 30.12.05, 15:15
                pewnie, że byli. Razem z inaczkami opracowali tą demonstrację , jako happening
                o celu działań PR, a że włączyli się łobuzy w niebieskich kubraczkach, wszystko
                się pomieszało, a przecież wiadomo po co na demonstrację przyszli panowie z
                pałkami...
              • Gość: nikodem Re: pytanie czy kontrdemonstracja jest czescia IP: *.fonet.pl / 195.117.234.* 30.12.05, 17:14
                Zawsze wiedzialem ze z tymi lewakami jest cos nie tak ;) (no dobra
                narodowymi-socjalistami, bo jeszcze pomysla /taki dzolk/, ze ich od komuchow
                wyzywam)
            • michal_powolny Re: pytanie czy kontrdemonstracja jest czescia 30.12.05, 16:53
              Dobra, przyjmijmy że była. Ok? To co zrobić z procesją kościelną-skoro mamy
              radykalnych antyklerykałów ( a są tacy) to ona także powinna byż zakazana ,
              gdyż owi radykałowie mogą doprowadzić do bójki i zniszczenia mienia ...., tak
              samo jest z przemarszem miłośników trabanta, na nich może napaść z kolei
              kontrmanifestacja miłośników polo, a co z kibicami? Zakazywać meczów gdyż jak
              wiadomo na kibiców jednej drużyny będą czychać kibice drużyny przeciwnej (to
              tak obok prawa o zgromadzeniach). Uznaję orzeczenie WSA za zasadne, gdyż
              organizator żadnego zgromadzenia publicznego nie ma obowiązku odpowiadać za
              działalania organizatorów innego zgromadzenia. Skoro WSA w Poznaniu się myli to
              należy uznać że Kowalski pracownik odpowiada za skutki działania Malinowskiego
              pracodwacy i na odwrót.
    • gekon1979 och, zapomnialbym o kawale 30.12.05, 15:12
      Pewna aktorka opowiada koleżance o niedawnym obiedzie ze znanym reżyserem.
      - Pokazał mi scenariusz. Wiesz, główna rola jakby dla mnie stworzona.
      Potem poszliśmy do niego, żeby omówić zamysł filmu. I w trakcie rozmowy
      ten bydlak mówi mi, że widzi mnie w roli pokojówki, która na ekranie nie
      mówi ani słowa.
      - No i co ? - pyta koleżanka
      - No wiesz. Roześmiałam mu się prosto w jajca.

i drugi
      - Jasiu chodź napijesz się ze mną wódeczki.
      - Ależ tato!
      - No co? Ja ci pomogłem lekcje odrobić.
      • Gość: Jaras Re: och, zapomnialbym o kawale IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.05, 16:06
        Jak komuch coś napisze to tylko płakać wypada
    • Gość: Ziobrofan Re: Sąd: Marsz Równości nieszkodliwy społecznie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.05, 15:36
      Boję się, że Ziobro wymieni sklad sądu poznańskiego za zbyt madrą i niezależną
      decyzję !!
    • Gość: Critto Re: Sąd: Marsz Równości nieszkodliwy społecznie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.05, 15:51
      teraz czekam na odszkodowania dla uczestnikow Marszu Rownosci, choc sam w nim
      nie bralem udzialu. Dodam, ze jestem zdeklarowanym heteroseksualista, ale
      interesuja mnie prawa mniejszosci i kazdego mieszkanca Polski do pokojowego
      wyrazania swojego zdania, ktore nie jest przekazem nienawisci.

Pozdrawiam,
      Critto
      liberter.webpark.pl
    • Gość: hetero Re: Sąd: Marsz Równości nieszkodliwy społecznie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.05, 16:02
      "Marsz Równości" nie był szkodliwy społecznie. To prawda. Był nawet pożyteczny.
      Bo otworzył oczy wielu ludziom na próbę wprowadzenia jedynie słusznej ideologi
      opartej na katolicyźmie (i to jeszcze w prymitywnej polskiej wersji).
      Szkodliwe społecznie były natomiast na pewno decyzje prezydenta Grobelnego i
      wojewody. Z przyjemnością zobaczył bym ich w sądzie na ławie oskarżonych.
      Ale czy w kraju takim jak nasz i przy takiej "wadzy" jest to możliwe?
    • Gość: rafal Re: Sąd: Marsz Równości nieszkodliwy społecznie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.05, 16:06
      JA POPIERAM PREZYDENTA PEDAŁOM LESBIJKOM MÓWIMY STOP.NIE MOŻNA POZWALAĆ NA
      PRZEMARSZ JAKIMŚ PSYCHOLOM
      • Gość: yeellow Re: Sąd: Marsz Równości nieszkodliwy społecznie IP: *.acn.waw.pl 30.12.05, 16:49
        Czy to oznacza, ze siedzisz ciagle w domu? Ktos, kto nie umie wylaczyc Caps
        Lock nie moze byc normalny ;-).
    • Gość: mee wiec prezydent i wojewoda powinni stanac przed IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.05, 16:17
      sadem i otrzymac wyrok za zlamanie prawa oraz psucie panstwa. Tak wyglada
      rzeczywistosc po rzadami Populizmu i Socjalizmu.
      • Gość: olo.dezorientolo Re: wiec prezydent i wojewoda powinni stanac prze IP: *.devs.futuro.pl 30.12.05, 16:33
        Prezydent i wojewoda to PO i SLD.
        Pierwszy zakaz sprzed roku ( czy dwóch ) również wydała PO.
        I to właśnie od tej decyzji wszystko się zaczęło.
    • remekk Promowali dewiację w szkole 30.12.05, 16:22
      --------------------------------------------------------------------------------
      ...wyprosili nauczycieli a dzieciakom rozdawali "ulotki" , na ktorych
      obnażeni homo macaja sie do czterech literach .
      Wcześniej promowali blog z obscenicznymi tersciami homoseksualnymi
      w "Teleranku" ... .
      Czy nie obawiają się ,ze dzięki taki "tolerancyjnym" działaniom zwykli
      rodzice potraktuja ich gorzej od kiboli ?
      • Gość: Atut Re: Promowali dewiację w szkole IP: 8.3.* / *.proxy.aol.com 30.12.05, 16:29
        Sad ktory uwaza ze homoseksualizm jest "spolecznie nieszkodliwy" sam jest
        spolecznie szkodliwy i powinien byc przez spoleczenstwo unieszkodliwiony.
        • remekk Re: Promowali dewiację w szkole 30.12.05, 16:34
          Gość portalu: Atut napisał(a):

> Sad ktory uwaza ze homoseksualizm jest "spolecznie nieszkodliwy" sam jest
          > spolecznie szkodliwy i powinien byc przez spoleczenstwo unieszkodliwiony.
          Cywilizacja łacińska cechuje się wyższością etyki ponad prawem .
          Oczywiście , ze powinnismy pietnowac takich "prawników" , kórzy promuja dewiację
          jednak ofensywa dewaicji na tym polu niekoniecznie zakończy sie skucesem
          dewiantów czy tez raczej ich protektorów . Byz moze skutek bedzie odwrotny -
          społeczeństwo teraz dopiero zacznie deiwcyjnych działaczy uznawać za groźnych
          wrogów ... .
        • Gość: yeellow Re: Promowali dewiację w szkole IP: *.acn.waw.pl 30.12.05, 16:38
          Czy na tej emigracji tez tak odwaznie glosisz swoje zasciankowe poglady?
          • Gość: Szlomo Morel Re: Promowali dewiację w szkole IP: 195.136.143.* 30.12.05, 16:40
            > Czy na tej emigracji tez tak odwaznie glosisz swoje zasciankowe poglady?
            W erec Israel te "zaściankowe" poglądy są zbyt liberalne w stosunku do tego jak
            pedały są tam traktwani.
            • Gość: yeellow Re: Promowali dewiację w szkole IP: *.acn.waw.pl 30.12.05, 16:42
              To czemu nie przeniesiesz sie na jakies izraelskie forum?
              • Gość: Szlomo Morel Re: Promowali dewiację w szkole IP: 195.136.143.* 30.12.05, 16:49
                Nędzny polski antysemito - antysemitko - osmlielasz sie wyganiać Szlomo na
                isrealskie forum. Poczekaj niech no tylko Polska zamieni sie w Judeopolonie -
                juz my Zydzi cie dopadniemy i potraktujemy jak ta 13 letnia Palestynkę !
          • lavojtek Re: Promowali dewiację w szkole 30.12.05, 16:42
            W Anglii tak sie pederasci rozbestwili ze przykladowo najlepszym sposobem na
            postraszenie pracodawcy jest oswiadczenie mu: "ide do zwiazkow zawodowych bo
            jestem przesladowany z powodu mojej odmiennej orientacji seksualnej". Kazdy
            pracodawca w anglii zblednie i padnie na kolana!
            • Gość: yeellow Re: Promowali dewiację w szkole IP: *.acn.waw.pl 30.12.05, 16:45
              Kobity tez sie rozbestwily, czarni tez i niepelnosprawni. Nie do pomyslenia, co
              to sie porobilo. Kiedys wystarczylo byc sprawnym bialym facetem hetero, a teraz
              to juz za malo. I frustracja Cie dopadla...
              • remekk Re: Promowali dewiację w szkole 30.12.05, 16:53
                Przeciez gościowi chodziło o przegięcia i naduzywanie .
                Brak zgdoy na pwyższe to ma byc "frustracja" - żałosnie jesteście z
                taka "argumentacją" ... .
                • Gość: yeellow Re: Promowali dewiację w szkole IP: *.acn.waw.pl 30.12.05, 16:57
                  Wszystkiego mozna naduzyc. I co z tego? Nie byloby marszow, gdyby przez wiele
                  lat nie bylo przegiecia i naduzywania w druga strone.

A na marginesie, ja jestem jeden. Nie obchodzi mnie, czy jestem dla Ciebie
                  zalosny, czy nie, ale piszac do mnie nie musisz uzywac pluralis majestatis. No,
                  chyba, ze to przyzwyczajenie z minionych czasow, to zrozumiem.
                  • remekk Re: Promowali dewiację w szkole 30.12.05, 17:01
                    Napiaśłem w liczbie mnogiej ponieważ taka "argumentacja" jak Twoja jest
                    niestety charakterystyczna dla srodowiska promujacego homoseksulaizm .
                    A Twoje srytstyczne zabiegi majace na celu kojarzenie tych , kótrzy na nachalna
                    promocje homo nie godzą się są rzezcywiście równie żałosne jak
                    poprzednia "argumentacja" ... .
                    • Gość: yeellow Re: Promowali dewiację w szkole IP: *.acn.waw.pl 30.12.05, 17:04
                      Widze ze oprocz zalowania mojej osoby niewiele wiecej potrafisz ;-).
                      Jezeli chcesz dowiedziec sie czegos o mojej argumentacji, to zobacz linka
                      ponizej.

--
                      homo-niewiadomo.blogspot.com/
                      • remekk Re: Promowali dewiację w szkole 30.12.05, 17:08
                        Gość portalu: yeellow napisał(a):

> Widze ze oprocz zalowania mojej osoby niewiele wiecej potrafisz ;-).
                        > Jezeli chcesz dowiedziec sie czegos o mojej argumentacji, to zobacz linka
                        > ponizej.
                        >
                        > --
                        > homo-niewiadomo.blogspot.com/
                        No Twoje "umiejetności" to takze nie zachwycaja bynajmniej .
                        za link dziekuje - ale będe szczery - szkoda mi czasu - twoje "ragumenty" z
                        tego forum nie zcahęcają do odwiedzenia Twojego bloga ...
                        • Gość: yeellow Re: Promowali dewiację w szkole IP: *.acn.waw.pl 30.12.05, 17:09
                          Twoja strata. Skoro wiec nie chcesz mnie wysluchac, to badz laskaw nie
                          komentowac moich wypowiedzi.
            • Gość: olo.dezorientolo Re: Promowali dewiację w szkole IP: *.devs.futuro.pl 30.12.05, 16:49
              W zdegenerowanej Szwecji dzieciaki tak się "rozbestwiły", że dzwonią na policję
              gdy matka w zabawie da im klapsa w pupę.
              A teraz porównaj statystki dot. nieletnich ofiar przemocy w rodzinie w Szwecji
              i w RP.
              • remekk Re: Promowali dewiację w szkole 30.12.05, 16:54
                Gość portalu: olo.dezorientolo napisał(a):

> W zdegenerowanej Szwecji dzieciaki tak się "rozbestwiły", że dzwonią na
                policję
                >
                > gdy matka w zabawie da im klapsa w pupę.
                > A teraz porównaj statystki dot. nieletnich ofiar przemocy w rodzinie w
                Szwecji
                > i w RP.
                Czyli w.g Ciebie - jedna patologie nalezy "leczyc" druga patologią .
                Ale skoro używasz takiej "argumentacji" to z cała pewnościa znasz równiez
                porównanie statystyk dot pedofilii w obydwu krajach ... .
                • Gość: olo.dezorientolo. Re: Promowali dewiację w szkole IP: *.devs.futuro.pl 30.12.05, 17:03
                  Zakaz bicia dzieci nie jest patologią.
                  Statystyk dot. pedofilii nie znam / przyjmijmy tak roboczo :-)
                  W związku z tym liczę na pomoc ze strony znawcy tematu, czyli twoją.
                  • remekk Re: Promowali dewiację w szkole 30.12.05, 17:10
                    Gość portalu: olo.dezorientolo. napisał(a):

> Zakaz bicia dzieci nie jest patologią.
                    > Statystyk dot. pedofilii nie znam / przyjmijmy tak roboczo :-)
                    > W związku z tym liczę na pomoc ze strony znawcy tematu, czyli twoją.
                    Telefonowanie na policje z powodu klapsa jest patologią - a powinienes
                    wiedziec - ako , ze sam ten temat poruszyłes , ze telefonuja równiez z powodu
                    podniesienie głosu - co jest sczezgólnie ciekawe w konteksca ADHD - gdzie
                    psychologowie sami zalecają owo podnoszenie głosu .
                    A odbijanie piłeczki - akurat nie jest w tym pzrypadku tarfione gdyz to Ty
                    pierwszy uzyłes tego "argumentu" ... .
                    • Gość: yeellow Re: Promowali dewiację w szkole IP: *.acn.waw.pl 30.12.05, 17:16
                      Doprawdy, straszny kraj ta Szwecja. Dzieciakowi przylac nie mozna, nawrzeszczec
                      tez nie... Straszne... Nie to co u nas. Mozna dzieciaka skatowac, a sasiedzi
                      nawet nie zwroca uwagi. W szkole tez sincow nie zauwaza. Az chce sie zyc...

--
                    • Gość: olo.dezorientolo Re: Promowali dewiację w szkole IP: *.devs.futuro.pl 30.12.05, 17:18
                      No i znów politykierska akademicka demagogia :-)

Pytanie - co jest większą szkodą społeczną : śmierć dziesiątków dzieci zmarłych
                      w wyniku pobicia przez bliskich, czy telefon na policję z powodu klapsa ?

Nadal czekam na dane dot. pedofilii i przypominam że to ty pierwszy podjąłeś
                      ten temat :-)
                      • Gość: yeellow Re: Promowali dewiację w szkole IP: *.acn.waw.pl 30.12.05, 17:20
                        I moze jeszcze niech poda statystyki zgloszen klapsow. I czy to nie jest czasem
                        taki klaps po ktorym dziecko ma peknieta miednice.
      • homosexualista2 jak nie masz co wymyslac to wes sie do roboty 30.12.05, 20:15
        troglodyto
    • Gość: Jonek Łatwe rozwiązanie IP: *.e-wro.net.pl 30.12.05, 16:26
      A puścic pedałów na ulice i nie sobie urządzaja marsz. Nie dawać ani jednego
      policjanta w tym rejonie. Jak pedały dostana wp...ol od skinów to zrozumieją że
      odmawianie im prawa na te śmieszne marsze ma na celu ochrone ich pedalski tyłków.
      • Gość: yeellow Re: Łatwe rozwiązanie IP: *.acn.waw.pl 30.12.05, 16:40
        O, a moze Tobie zakazac wychodzenia z domu? A jak sie uprzesz, to napuscic na
        Ciebie kiboli i przygladac sie jak Cie leja. Zrozumialbys, ze dla wlasnego
        bezpieczenstwa masz siedziec w domu.
        • Gość: Jonek Re: Łatwe rozwiązanie IP: *.e-wro.net.pl 30.12.05, 16:56
          Tylko że ja wychodząc z domu nie wykrzykuję haseł powszechnie nie akceptowanych.
          Nie noszę transparentów z obraźliwymi hasłami więc sie poprostu 'nie podkładam'.
          A pedały tak bardzo walczą o 'równość' że aż coraz bardziej sa nienawidzeni za
          swoją nachalność i nie potrafią zauważyć że na szacunek i poważanie trzeba sobie
          zasłużyć a nie zmusić innych do tego. Nachalność pedałów wywiera odmienny skuteg
          niz oni sami by sobie tego życzyli. Natrętni, nachalni, upierdliwi, narzucający
          się itd. czy takich ludzi mozna polubić i szanować? Strażacy na ten przykład nie
          robią żadnych marszów a mimo to cieszą się powszechnym poważaniem.
          • Gość: julita k. Re: Łatwe rozwiązanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.05, 16:58
            > Nie noszę transparentów z obraźliwymi hasłami

Jakie obraźliwe hasła widziałeś na Marszu? Rozumiem że mogłeś nie być; było
            dużo zdjęć. Poproszę jeden przykład.
          • Gość: yeellow Re: Łatwe rozwiązanie IP: *.acn.waw.pl 30.12.05, 17:00
            A Ty cieszysz sie powszechnym powazaniem?
            Przemykaj sie dalej po ulicy i mysl jak sie "nie podlozyc". Szkoda tylko, ze
            odreagowac musisz na forum. Twoje pelne nienawisci poglady sa przez wiele osob
            nieakceptowane, ale to Ci jakos nie przeszkadza.
            Pisanie o "nachalnosci pedalow" jest smieszne. Gdzie ta nachalnosc? Na
            demonstracji o ktorej mowa bylo pewnie wiecej osob heteroseksualnych niz
            homoseksualnych. Szkoda gadac.
            • Gość: Jonek Re: Łatwe rozwiązanie IP: *.e-wro.net.pl 30.12.05, 17:09
              Wychodząc z domu moge iść z podniesioną głową bo nie ma za co sie wstydzić,
              nikt mnie nie wytyka palcami. Na wieść o marszu równości skini i inni tego typu
              chuligani szykowali sie na zadymę. Odmawając pedało zgody na ten marsz byc może
              uratowano ich pedalskie tyłki ale teraz oni ciagaja kogo sie da po sądach. Jakby
              doszło do zadymy to też by ciagali władze i polije po sądach. Zauważ że jak
              pedały cos szykują to zdrowi chcąc niechcąc maja przerabane. Ponawiam moje
              pytanie: dlaczego strażacy nie organizując marszów cieszą się takim duzym
              szacunkiem społecznym? Po mojemu to poprostu sobie na ten szacunek zasłuzyli i
              potrzebują żądać szacunku od innych.
              • Gość: yeellow Re: Łatwe rozwiązanie IP: *.acn.waw.pl 30.12.05, 17:15
                Na tej zasadzie powinno sie zakazac np. meczy pilkarskich. Twoje pytanie o
                strazakow jest bez sensu, bo po pierwsze marsze nie sluza do wyrabiania sobie
                szacunku spolecznego, a po drugie strazacy oczywiscie organizuja rozne imprezy,
                widac nigdy na wsi nie byles. Zreszta nawet w miescie strazacy wciaz
                demonstracyjnie jezdza swoimi wielkimi czerwonymi samochodami, nieraz
                szpanersko na sygnale promujac sie zawziecie. Karetki np. sa biale i sporo
                mniejsze, wiec sluzba zdrowia ma mniejsze powazanie ;-).
                • Gość: Jonek Re: Łatwe rozwiązanie IP: *.e-wro.net.pl 30.12.05, 17:24
                  Nie wiem czy wiesz bo może nie wiesz ale kiedy strażacy jadą na sygnale to
                  znaczy że jada do pożaru gdzie często ryzykuja własnym życiem aby ratować
                  innych. Właśnie wtedy 'zapracowują' na szacunek. Byłem na wiejskiej zabawie i
                  wiem że organizuje ja straz bo poza strażą na wsiach nie ma nikogo na tyle
                  zorganizwanego kto mógłby sie tym zająć. Na takich zabawach nie widziałem
                  transparentów z żądaniem zrozumienia, sympatii itp. tak jak to maja w zwyczaju
                  pedały.
                  • Gość: yeellow Re: Łatwe rozwiązanie IP: *.acn.waw.pl 30.12.05, 17:28
                    LOL :-). Dobre. Prosze jeszcze troche wyciskajacych lzy szczegolow o ciezkiej
                    pracy strazaka. Tez kiedys chcialem byc strazakiem, widac juz w wieku 4 lat
                    bylem podatny na propagande tych piromanow ;-).

Litosciwa wskazowka: ironie nie zawsze trzeba wyraznie oznaczac, czasem liczy
                    sie, ze rozmowca ja wyczuje.
                    • Gość: Jonek Re: Łatwe rozwiązanie IP: *.e-wro.net.pl 30.12.05, 17:30
                      Czy masz wystraczajacy poziom inteligencji aby zauważyc ironie? Strażaków
                      podałem jako przykład. Takie przykłady mozna by mnozyć. Pedały płacza przed
                      kamerami że nikt ich nie lubi, nie szanuje i nie rozumie. Więc niech sobie
                      zasłużą na to wszystko w bardziej sensowny sposób niz zmuszanie innych do tego.
                      • Gość: yeellow Re: Łatwe rozwiązanie IP: *.acn.waw.pl 30.12.05, 17:42
                        Zabawne, ze o niedostatkach inteligencji rozmowcy zawsze zaczynaja mowic ci,
                        ktorym, jak pozniej wychodzi z rozmowy, wyraznie jej brakuje ;-).

Zobacz link ponizej, raz napisalem i nie lubie sie powtarzac (nie ma tyle
                        miejsca na forum :-)

--
                        • Gość: Jonek Re: Łatwe rozwiązanie IP: *.e-wro.net.pl 30.12.05, 17:52
                          Czytam Twoje wypowiedzi i widze z kim mam do czynienia więc nie musze czekać na
                          to co wyjdzie później. Widzę że nie potrafisz zauważyć róznicy między
                          zasłużeniem na szacunek i zrozumienie a biadoleniem o to i zmuszaniem innych aby
                          patrzyli jacy to pedały sa cudowni i wspaniali i 'normalni'.
                          • Gość: yeellow Re: Łatwe rozwiązanie IP: *.acn.waw.pl 30.12.05, 18:10
                            Ktos Cie zmuszal do pokochania gejow? Ciekawe...
                            • Gość: Jonek Re: Łatwe rozwiązanie IP: *.e-wro.net.pl 30.12.05, 19:08
                              A po co te marsze? A po co transparenty "szanujcie nas"? Abyście byli szanowani
                              poprostu bądzie sobą i nie narzucajcie sie innym. No chyba że to jest własnie
                              Wasza natura i kiedy jestesci tacy nachalni to właśnie jesteście sobą ale w
                              takim razie nigdy nie będziecie poważani.
                              • yeellow Re: Łatwe rozwiązanie 30.12.05, 19:12
                                Nie byles, nie widziales. Ja bylem i tez nie widzialem. Nie wiem czemu piszesz
                                do mnie w pluralis majestatis. Mozesz na ty, nie obraze sie. Przeczytaj moj
                                tekst z linku pod spodem, jak masz watpliwosci.

--
              • Gość: nikodem Re: Łatwe rozwiązanie IP: *.fonet.pl / 195.117.234.* 30.12.05, 17:35
                Dlatego policja powinna zgarniac 'zadymiarzy', a jesli by nie byla w stanie, to
                *przed* taka manifestacja wystarczyloby zeby prezydent powiedzial: "Nie bede w
                stanie zapewnic wam bezpieczenstwa. Idziecie na wlasne ryzyko" - i to wg mnie
                powinno konczyc temat. Co to - homoseksualisci to jakies glaby, albo
                niedorozwinieci? Dorosli ludzie - tak? Jesli w miescie jest za malo policji aby
                w tym momencie zapewnic ochrone to sorry - nikt nie powinien szykowac
                "specjalnych warunkow" (koszta! dlaczego *ja* mam placic /z podatkow/ za czyjas
                impreze?). Jesli *naprawde* by im zalezalo to i tak by poszli ryzykujac pobicie
                (kazde przekonania *cos* kosztuja)

O ile pamietam to w latach 80tych uczestnikom manifestacji nie przeszkadzal
                brak ochrony ze milicji :>
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka