Gość: ;) Re: SUPER DERMATOLOG poszukiwany w Poznaniu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.06, 22:38 przychodnia studencka przy akademikach na SLowianskiej. zapisy na kase chorych - kazdy moze isc. nazwiska lekarza nie pamietam - ale jest chyba jedyny. ma kilka specjalizacji i jest b. mily. pozdr,. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: syla.norge Re: super dermatolog IP: *.bb.online.no 18.05.06, 13:58 polecam prof.Ryszarda Zabe na ul.Gajowej w Poznaniu bardzo skuteczny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kufferka Re: super dermatolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.06, 10:55 Ten lekarz z przychodni studenckiej (przy ul. Piątkowskiej 94, a nie Słowiańskiej) to dr Grzybowski, polecam. Ale największe zaufanie mam do dra Każmierowskiego, który przyjmuje (prywatnie i w ramach NFZ) w przychodni na os. Wiechorwe Wzgórze. Polecam gorąco !!! Odpowiedz Link Zgłoś
efka31 Re: Prof.Żaba 02.06.06, 10:58 Duzo slyszalam o Prof.Zabie i chcialabym sie do niego wybrac.Wiecie moze czy przyjmuje tez na kase chorych czy tylko prywatnie?A jesli prywatnie to ile bierze za wizyte i czy dlugi jest okres oczekiwania?Pozdrawiam i z gory dziekuje za odp.:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kufferka Re: Prof.Żaba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.06, 21:10 Mój szwagier coś wspominał o Żabie, ponoć jest b. dobry, ale nie wiem czy przyjmuje w ramach NFZ. Z tego co wiem prywatnie studenci płacą chyba 50 zł za wizytę, "nie studenci" wiecej. Odpowiedz Link Zgłoś