serafitka 09.01.06, 20:40 Czy w Poznaniu są jakieś knajpki/restauracje itp. dla singli ? Gdzie ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
r0bur Re: KNAJPKI DLA SINGLI 09.01.06, 21:12 Dobre pytanie. Chętnie z Moją Żoną odwiedzimy. :) Żart. Oczywiście by sie takowa przydała. I knajpka i żona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ich dwa argumenty żeby się ożenić: IP: *.129.1511G-CUD12K-02.ish.de 10.01.06, 14:48 1. po co masz mieć lepiej od żonatych 2. nie będziesz miał lepiej, tylko częściej. :))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zuzia Dragon? Kisielice? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.06, 15:50 Polecam dwie bezproblemowe knajpki, w których można wybrać się samemu i samemu napić się piwa, a do tego czasem kogoś spotkać. Dragon - pub, ul. Zamkowa - doskonały wybór wielu egzotycznych alkoholi, Kisielice - Taczaka - miła atmosfera, dostali nagrodę Newsweeka za najlepszy klimat w Posen. W obu pubach polecam od razu siadanie na wysokich stołkach przy barze. Prędzej czy później pozna się kogoś miłego. Sądzę, że podbnie jest w Cafe Dedo chociaż tam wiele zakochanych par siaduje... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Włodek z Grunwaldu w sumie dobry temat - nie znam odpowiedzi na to... IP: *.adsl.inetia.pl 10.01.06, 18:54 pytanie, a w każdym zachodnim mieście, w którym mieszkałem, były knajpy, czy dyskoteki od razu cieszące się taką renomą. I to z założenia "segmentowane" na poważniejszą, bądź przelotną znajomość. Odpowiedz Link Zgłoś
serafitka gdfvdaf 10.01.06, 23:32 Podobno we Wrocławiu mają coś takiego. O Poznaniu - nie słyszałem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joda Re: KNAJPKI DLA SINGLI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.06, 20:40 Bar mleczny "Euruś" na Glogowskiej.Niedaleko dworca zachodniego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: balbek Ptasie Radio - niekoniecznie dla singli IP: *.um.poznan.pl 12.01.06, 10:11 nie wiem czy dla singli ale polecam Ptasie Radio na Kościuszki. Mila atmosfera, ładne wnętrze, dobre jedzenie... Odpowiedz Link Zgłoś