Dodaj do ulubionych

KNAJPKI DLA SINGLI

09.01.06, 20:40
Czy w Poznaniu są jakieś knajpki/restauracje itp. dla singli ? Gdzie ?
Obserwuj wątek
    • r0bur Re: KNAJPKI DLA SINGLI 09.01.06, 21:12
      Dobre pytanie. Chętnie z Moją Żoną odwiedzimy. :) Żart. Oczywiście by sie takowa
      przydała. I knajpka i żona.
      • Gość: ich dwa argumenty żeby się ożenić: IP: *.129.1511G-CUD12K-02.ish.de 10.01.06, 14:48
        1. po co masz mieć lepiej od żonatych
        2. nie będziesz miał lepiej, tylko częściej.
        :)))))))))
        • Gość: Zuzia Dragon? Kisielice? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.06, 15:50
          Polecam dwie bezproblemowe knajpki, w których można wybrać się samemu i samemu
          napić się piwa, a do tego czasem kogoś spotkać. Dragon - pub, ul. Zamkowa -
          doskonały wybór wielu egzotycznych alkoholi, Kisielice - Taczaka - miła
          atmosfera, dostali nagrodę Newsweeka za najlepszy klimat w Posen. W obu pubach
          polecam od razu siadanie na wysokich stołkach przy barze. Prędzej czy później
          pozna się kogoś miłego. Sądzę, że podbnie jest w Cafe Dedo chociaż tam wiele
          zakochanych par siaduje... ;-)
          • Gość: Włodek z Grunwaldu w sumie dobry temat - nie znam odpowiedzi na to... IP: *.adsl.inetia.pl 10.01.06, 18:54
            pytanie, a w każdym zachodnim mieście, w którym mieszkałem, były knajpy, czy
            dyskoteki od razu cieszące się taką renomą. I to z założenia "segmentowane" na
            poważniejszą, bądź przelotną znajomość.
            • serafitka gdfvdaf 10.01.06, 23:32
              Podobno we Wrocławiu mają coś takiego. O Poznaniu - nie słyszałem.
    • Gość: joda Re: KNAJPKI DLA SINGLI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.06, 20:40
      Bar mleczny "Euruś" na Glogowskiej.Niedaleko dworca zachodniego.
    • Gość: balbek Ptasie Radio - niekoniecznie dla singli IP: *.um.poznan.pl 12.01.06, 10:11
      nie wiem czy dla singli ale polecam Ptasie Radio na Kościuszki. Mila atmosfera,
      ładne wnętrze, dobre jedzenie...
    • v.i.k.k.a Re: KNAJPKI DLA SINGLI 12.01.06, 13:33
      Nie ma-same parki.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka