Gość: pk IP: *.icpnet.pl 15.01.06, 17:28 Czy ktoś był w Klinice Muzycznej na ul Wielkiej pod filarami. W piątek idę tam na imprezkę więc interesuje mnie jaki klimat panuje w knajpce, czy można potańczyć jakie ceny? Dziękuję i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: KrzysztofKolumb Re: Klinika Muzyczna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.06, 15:13 idz..polecam, ceny przystępne piwo rozcienczone woda a muzyka z lat 30tych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ksf Re: Klinika Muzyczna IP: *.icpnet.pl 17.01.06, 22:44 Gość portalu: KrzysztofKolumb napisał(a): > idz..polecam, ceny przystępne piwo rozcienczone woda a muzyka z lat 30tych widać, że nigdy nie byłeś w lokalu i nie piłeś piwa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mard Re: Klinika Muzyczna IP: *.icpnet.pl 18.01.06, 16:46 KrzysiuKolumbie, w Klinice byłem, piwo piłem (mhmm zimne, pyszne, piwne). na impreze z muzyka lat 30tych nie trafiłem ;) za to wczoraj była impreza industrialna - boska pani DJ!!! a ceny rzeczywiscie przystepne. nie wiem czemu narzekasz! swietny klub! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mard Re: Klinika Muzyczna IP: *.icpnet.pl 18.01.06, 16:51 w piątki jest muza rockowa, mozna potanczyc, poskakac. ceny OK, Lech za 5 zeta, ciekawe nazwy drinkow (czeska pielegniarka, psychopata), tez niedrogie. obsługa w porzo. klimat super! polecam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pk Re: Klinika Muzyczna IP: *.icpnet.pl 22.01.06, 16:24 Byłem w piątek, bardzo przyjemna knajpa, fajna muzyka i barman znajomy. O świetnych drinkach nie będę wspominał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Smack Re: Klinika Muzyczna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.06, 17:30 wczoraj bylem w klinice. gral swietny dj,impreza back to da roots,super klimaty,super zabawa.polecam! Odpowiedz Link Zgłoś