Gość: moro Re: cynamonowa guma do żucia IP: *.echostar.pl 07.12.04, 21:16 A może wiecie, gdzie w Poznaniu można kupić czekoladę cynamonową? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szalony Re: cynamonowa guma do żucia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.04, 14:54 kup zwykla czekolade i posyp cynamonem, co za problem?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vikka Re: cynamonowa guma do żucia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.04, 15:26 > oficjalnie żadnej nie sprzedają, jest w Niemczech, ale głupio jeździć tam po > gumę do żucia. jak glupio?! do berlina masz blisko....hehehe:)))))) przy okzazji zrobisz tez inne zakupy;) Odpowiedz Link Zgłoś
girlfrompoland Re: cynamonowa guma do żucia 10.12.04, 05:02 :))) fajny temat. jestem teraz w bostonie. ogolnie w usa cynamonowy produkty sa b popularne. cukeieki, miliony rodzajow gum i drazetek, ostatnio nawet paste do zebow widzialam. i nawet nie mialam pojecia, ze w pl jej nie kupie:) moge ci na swieta przyslac:) monika mniami@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bez urazy Re: cynamonowa guma do żucia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.05, 11:38 Nie chcialam nikogo z Was urazic(: guma wazna jest ...z tym ze akurt nie dla mnie Pozdrawiam, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Violinette W Tesco IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.05, 16:43 Widziałam ostatnio w Tesco na ul.Serbskiej (mile mnie to zaskoczyło). Bez problemu można też kupić w Czechach przy granicy za ok.1,8o pln Odpowiedz Link Zgłoś
piotrsk Re: cynamonowa guma do żucia 12.01.05, 21:30 witam miłośników cynamonu! dziś nabyłem drogą kupna piwo Gingers Cynamonowe!!! cena ca 3 zł (ale w tym sklepiku zdzierają więc może gdzie indziej taniej). smak lekko piekący, ale wyczuwalny aromat cynamonu. polecam do wypróbowania pozdrawiam piotr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inka Re: cynamonowa guma do żucia IP: *.icpnet.pl 28.04.05, 13:15 Cynamonowa Big Red mozna kupić na Wielkiej (taki sklep 24h) 2,70 za paczke. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JOhn_The_Ripper W SELGROSIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.05, 12:30 dla wszystkich fanów cynamonówki info.. tak jak w temacie BIG REDy do dostania w SELGROSIE . cena za "zgrzewke" (kilkanaście paczek) ok. 30 zł brutto . Do znaleźienia przy kasach ... mniam.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: axxxix Re: W SELGROSIE IP: 82.160.110.* 06.02.05, 20:51 W InterMarche widzaiałam te gumy (dokładnie w Brzegu) Pozdrawiam :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daisy Re: cynamonowa guma do żucia IP: *.icpnet.pl 12.02.05, 20:55 Bywa w Tesco na Serbskiej Odpowiedz Link Zgłoś
alina30 a pasta do zębów? cynamonowa...? 22.02.05, 14:51 Siostra przywiozła z USA cynamonową pastę do zębów. Czy ktoś już taką widział w Poznaniu? będę wdzieczna -- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vikka cynamonowa bez cukru-czy ktos zna?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.05, 00:09 bo Big Red tylko z cukrem zułam,ale wole bez:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mila .UWIELBIAM JĄ!!!!!!!!! IP: *.adsl.inetia.pl 23.04.05, 20:28 mam własne zapasy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
incanus Re: cynamonowa guma do żucia 26.04.05, 21:07 www.allegro.pl/show_item.php?item=49518174 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Smakosz BR Re: cynamonowa guma do żucia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.05, 18:51 Guma jest teraz do kupienia chyba we wszystkich marketach i Żabkach. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agga Re: cynamonowa guma do żucia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.05, 19:21 w kiosku na Kaponierze!!!!Autentycznie,ostatnio widziałam.Gingers cynamonowy...pychota,kupiłam w Piotrze i Pawle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: żabka Re: cynamonowa guma do żucia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.05, 14:45 Co ja sie nameczylam zeby sie dowiedziec co to jest Big Red!!! Moj chlopak powiedzial mi moze jakis tydzien temu ze chce odemnie na swoje 22 urodziny Big redy. Wymyslalam kabinowalam tlumaczylam sobie "wielki czerwony" na co to wszystko dla jakies niezbyt smacznej cynamonowej gumy do zucia. Ale przynajmniej moj Misio mial pozniej ubaw jak mi wszystko opowiadaalam. A cala zgrzeweczke BIG REDOW kupilam w Bielsku w Makro za grosze!!!Wszystkiego najlepszego KOCHANIE Odpowiedz Link Zgłoś
amelam Re: cynamonowa guma do żucia 25.05.05, 14:59 widzialam juz w marketach :) Odpowiedz Link Zgłoś
akabe cynamonowa czekolada 31.05.05, 19:33 jest produkowana przez firmę Lindt, wydatek spory, ale cóż za smak! Nie wiem, gdzie można kupić w Poznaniu, mieszkam w Niemczech, ale podejrzewam, że oferta Lindta na rynku polskim jest dość szeroka:) Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fangumykawowej guma kawowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.05, 20:30 to skoro juz bez wiekszych problemow mozna dostac big red, to moze ktos wie gdzie mozna kupic gume kawowa? Znajomy mnie czestowal, ale on mial z Chin, efekt jak po filizance kawy, super smak, ale nazwa byla niestety tez po chinsku, nawet nie wiem czy to prodkucja wrigley'a. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zuza Re: guma kawowa IP: *.adsl.inetia.pl 30.07.13, 20:43 Jak byłam w Warszawie to mój ojciec kupował papierosy i dostał 3 opakowania gumy kawowej była bardzo dobra, ale nie wiem gdzie można taką kupić. Odpowiedz Link Zgłoś
yxmena Re: cynamonowa guma do żucia 06.06.05, 09:41 Nie dalej jak w sobotę kupiłam cynamonową gumę do żucia na os.Zwycięstwa w sklepie Społem.Jest jej b.dużo.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
yxmena Re: cynamonowa guma do żucia 06.06.05, 09:43 Jest na os.Zwycięstwa w sklepie Społem.Kupowałam w sobotę.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
dornger Re: cynamonowa guma do żucia 07.08.13, 13:19 Niemieckie produkty sprzedają np. na Rynku Jeżyckim albo na stoisku w King Crossie. Odpowiedz Link Zgłoś