-
fakty.interia.pl/raport-szesciolatki-do-szkoly/aktualnosci/news-tusk-w-2014-r-do-szkoly-pojda-szesciolatki-urodzone-miedzy-s,nId,961106
Na to liczyliśmy ... nasza córeczka jest z listopada 2008 i wolimy żeby jednak poszła do szkoły za dwa lata a nie za rok. Planujemy jednakże wiosną przyszłego roku przeprowadzić w poradni testy na gotowość do pójścia do szkoły. A jak u Was? Macie dzieciaczki z 2008 roku? Pozdrawiam, Tamcia
-
Czy aby nie PO? Chodzi o E2012.
-
Bo chyba powolutku zbliżamy się do niej. Wtedy było mocne odbicie. Teraz chyba sytuacja jest zgoła odmienna. To nie chwilowa dekoniunktura a raczej strukturalna nadpodaż. Zatem raczej nie liczyłbym na powrót wysokich cen.
-
Mam dziecko z 2008r i tak się złożyło że znam bliżej rodziców około 10 dzieci z tego samego roku. Jak wiadomo ma to być "stracony" rocznik reformy edukacji, który idzie obowiązkowo do szkoły w wieku 6 lat , dodatkowo w czasie kumulacji.
Ostatnio jak rozmawiam z tymi rodzicami, KAŻDY zaczyna temat uczenia dziecka w domu, bo za chwilę szkoła. Rodzice obkładają się i dzieci książkami i uczą głównie czytania, liczenia, szlaczków, uczą że jest czas nauki, siadamy i tylko tym się zajmujemy, itd. Z...
-
No panowie!!! Dodaję wam wątek EURO. I...zostawiam wolną rękę.
www.sport.pl/sport/0,89343.html
-
A tramwaje Adolfy 40-to letnie
-
witam wszystkie mamy dzieci urodzonych w czerwcu 2008r. Ciekawa jestem co już
Wasze dzieci potrafią, co robią samodzielnie, jakie są, co lubią - jakie
zabawy? Co już potrafią powiedzieć?
Mój Artur urodził się 26.06.2008 i nie mamy ostatnio kontaktu z jego
rówieśnikami, a jedynie z dziećmi starszymi o rok, dwa.. piszcie jak to jest
u Was?
-
Przegladając ostatnio materiały i dokumenty ogólnie dostępne, np. na
www.rzeszow.pl/biznes/specjalna-strefa-ekonomiczna-rzeszow-dworzysko
odn Strefy Dworzysko ze zdumieniem zauważyłem że jeszcze niedawno był tam podawany oficjalny termin jej ustanowienia na 2008 rok.
Nagle teraz data ta całkiem "znikła" a w jej miejsce pojawiła się data marzec 2010.
Czyżby ratusz w ten cudowny sposób chciał Strefę "odmłodzić" i tym samym ukryć swoją "przydługą" nieudolność w jej kwestii ?
W tym miej...
-
- W PiS się gotuje. Młodzi posłowie PiS, mający pomysły i znający powagę sytuacji, są spętani - twierdzi Jadwiga Staniszkis. - Wiedzą, że gdyby PiS działało inaczej, nawet jako opozycja, Polska wyglądałaby inaczej.
wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80708,6104071,Staniszkis__Lecha_Kaczynskiego_nic_nie_uratuje.html
Droga Pani Staniszkis, a czy od 2008 roku w PiS cokolwiek się zmieniło? Świetnie Pani wie, że w emeryckiej partii prezesa nie ma miejsca dla młodych - tych, którzy próbowali z...
-
Witam.Sprzedam szkolenia po polsku dotyczące windowsa server. Szkolenia sa w plikach wideo i wykonane profesjonalnie. Przygotowują do zdania egzaminów z mcts. kto zainteresowany niech podaje mejle pod postem. Mam jeszcze kursy z grafiki, php, web designu itp. Wszystko super jakości merytorycznej jak i wizualnej.
-
Teraz odnaleziono ciało? Wczoraj?
-
Jest fajne A4 do kupienia na Allegro
ABS, Autoalarm, Wspomaganie kierownicy, Centralny zamek, Klimatyzacja, Poduszka powietrzna, Elektryczne szyby, Skórzana tapicerka, Radio+CD, Parktronic, Tempomat, Reflektory ksenonowe, Lakier metallic, Alufelgi, Elektryczne lusterka, Immobilizer, Komputer pokładowy, Kontrola trakcji, Nawigacja GPS,
Pierwszy właściciel, Serwisowany w ASO, Sprowadzony,
Rocznik 2008 2.0TDI Cena: zaledwie 21 900
Auto uszkodzone, ale silnik sprawny
moto.allegr...
-
13.01.2008 roku widbyłasia Ukraińska Jełynka dla ditej ta mołodi z dytiaczoho
sadoczka "lisowja Polana" i szkoły Nr 4 z Bielśka.
Paru fotok:diety wstreczajut Światoho Mikołaja i śpiwajut koladki
fotoforum.gazeta.pl/photo/3/xf/wi/db6l/2YesuIDD24RY3MV7eB.jpg"
alt="Ukraińska Jełynka 1" title="Ukraińska Jełynka 1" /></a>
Do śpiwania koladok zawsiudy je mnoho chętnych
fotoforum.gazeta.pl/photo/3/xf/wi/db6l/JyRzO0LBD34Y8T9KkB.jpg"
alt="Ukraińska Jełynka 2" title="Ukraińska Jeły...
-
Szukam i szukam,wszystkie miesiące już są ale styczniaków nie ma!!!
Ja mam synusia ,rozrabiakę do potegi!!Jest kochany ale daje
popalić.Gdy się urodził ważył 3500,a długi był prawie 60cm.Teraz to
prawie jak kawaler.19msc.minęło!!!Pozdrawiam wszystkie mamy
styczniaków 2008roku!!!
-
Jak w temacie: za ile byście kupiły używanego UJ bez dodatków (tylko folia), czerwonego z 2008 rocznika? Czy te 4 lata coś zmieniają, tzn. czy UJ się zmienił jakoś drastycznie?
-
Wyciagnelam ostatnio troche zoopera twista z moich "zbiorow".
FAjny wozek, tylko plastiki ma chyba niezbyt dobre jakosciowo.
Chcialam zapytac mam, ktore maja wozek z roku 2008 (kiedy to
przednie kolka byly tak samo duze jak tylnie), czy ich przednie
kolka tez tak terkocza. W moim (2009) te duze tylnie kolka sa dosc
ciche, za to te male z przodu klekocza niezle. Ciekawa jestem jak to
jest w roczniku 2008.
Budka zoopera nie ma sobie rownej! Nawet maclaren XT ma gorsza wg.
mni...
-
Zaproszenie na Jarmark
Mieszkańcy oraz sympatycy Nikiszowca
związani z Programem Centrum Aktywności Lokalnej w Nikiszowcu
oraz Stowarzyszeniem „Razem dla Nikiszowca”
i Parafią św. Anny w Katowicach Nikiszowcu
zapraszają na:
Jarmark na Nikiszu
który odbędzie się w dniu 7 grudnia 2008 r.,
w godzinach 11.00-17.00.
W programie imprezy między innymi:
• występ orkiestry górniczej „KWK Murcki̶...