coffey 23.01.06, 00:10 Chroń Boże Poznań przed lewicą. Łybacka, Pol, teraz jeszcze Byrt, prl-owski konfident, mam nadzieję że Poznaniacy mają dobrą pamięć i nie dadzą się nabrać na czerwone sztuczki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dana to dobra decyzja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.06, 08:21 pan byrt jest sprawnym politykiem i ekonomista. byloby dobrze dla naszego miasta, gdyby zostal prezydentem. niestety wydjame mi sie, ze nie bedzie zainteresowany kierowaniem miastem, ktore coraz bardziej umacnia sie w swojej prowincjonalnosci. to syzyfowa praca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sebar WON APARATCZYKU, konczy bo go wywalaja- jego IP: *.dip0.t-ipconnect.de 23.01.06, 08:33 reputacja w reprezentowaniu kraju za granica jest dwuznaczna (szkola w Moskwie? wspolpraca z WSI?), dlatego PIS-owcy go wychrzaniaja z placówki. Nie dajmy sobie wetknac do miasta smierdzacego jaja przez SLD!!!!! Sebar sebar_rysiu@yahoo.co.uk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Q Re: Byrt kandydatem UP na prezydenta Poznania IP: 195.20.110.* 23.01.06, 08:22 Aktualnie mamy nie PRLowskiego prezydenta. Cacy glacy i wogóle... I co z tego, skoro miasto upada w postępie geometrycznym??? Powiem wprost - w d... mam skąd będzie sie wywodził dany kandydat i przyszły prezydent. Ważne tylko to, żeby pod jego prezydenturą miasto sie rozwijało, a nam mieszkało sie lepiej. A czy on bedzie czarny czy czerowny, gejem czy lesbijką, PiSowcem czy PRLowecem - mam gdzieś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: QUQUK JEDWABISTY KOMENTARZ IP: *.swh.uni / *.urz.Uni-Halle.DE 23.01.06, 08:49 jest to najbardziej jedwabisty komentarz, jaki kiedykolwiek czytalem...Ja jednak od siebie powiem,ze nie tez wisi kto to bedzie prezydentem poznania, byle z lewicy lub ANTY-BERETOW... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sebar A Siwca moze pamietasz jak nam SLD wpakowalo? IP: 213.164.91.* 23.01.06, 09:30 Przyjechal Kwasniewski zrobil sobie kilka fotek z siwcem w Poznaniu, powiedzial ze go popiera no Siwiec, pijak, degenerat moralny jest w parlamencie europejskim. Czy ten swoisty algorytm na zalatwainie posadek i miekkiego ladowania kolezkom z nomenklatury SLD-owskiej ma sie powtorzyc? Nie badzcie BARANAMI!!! Przeciez ani siwcowi ani Byrtowi nie chodzi o jakiekolwiek reprezentowanie Poznania!! Sebar sebar_rysiu@yahoo.co.uk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: POSEN Wyborcza to propaganda SB-kow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.06, 09:30 Wyborcza +SLD +UP+SB-cja+Switalski+PTV3Poznan + Partia Jagielinskiego+Radio Merkury i Ordynacka+ Prezesi Spoldzielni mieszkaniowych +Zwiazek Dzialkowcow+zakaz mowienia o niskim i ciagle spadajacym bezrobociu w Poznaniu+zakaz o boomie budowlanym w Poznaniu + obrzydliwa nagonka na Grobelnego + dzialanie prokuratorow nominowanych przez SLD przeciwko Grobelnemu + prowokacja srodowisk antypolskich pt.marsz rownosci + .... kto chce niech wpisze co sie sklada na prezydenta Poznania Andrzeja Byrta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PRESSSS Re:BYRT - PRZENIGDY! UBEK PREZYDYDENTEM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.06, 09:40 KTO TEGO "AJWAJ" CWANIACZKA I SZPICLA SB I UB PROPONUJE TEN JEST PODEJZANY MOZE KULCZYK GO OBSADZA BO CHCE MIEĆ KUZYNA NA STOŁKU PREZYDENTA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: absolwent AE Re:BYRT - PRZENIGDY! UBEK PREZYDYDENTEM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.06, 09:41 Byrt byl na studiach szpiclem SB to pewne!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ich i co donosił? dowcipy polityczne? IP: *.129.1511G-CUD12K-02.ish.de 23.01.06, 11:03 Pamiętam za to, że bezinteresownie uczył języka francuskiego w wolnym czasie! Nie każdy mógł zostać "szpiclem", głupich ludzi bezpieka nie dobierała na współpracowników. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasieńka Re: Byrt kandydatem UP na prezydenta Poznania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.06, 11:06 Pan Byrt tak "dobrze" doradzał Kwachowi, że "rura" gazowa i stanowisko Schredera w radzie nadzorczej Gazpromu była zaskoczeniem. W SLD są sami tacy specjaliści. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karol Re: Kapuś prezydentem NIGDY IP: *.bredband.comhem.se 23.01.06, 13:09 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BeneK A ja proponuję ... IP: *.icpnet.pl 23.01.06, 15:35 poprośmy Janusza Korwin - Mikke aby przeniusł się do Poznania i wybierzy właśnie jego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Q Niech Bóg broni przed powrotem lewicy!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.06, 22:16 Oczywiście grobelnego też wywalić!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pan.nikt I po ptokach 23.01.06, 23:32 Andrzej Byrt: nie będę kandydatem UP na prezydenta Poznania miasta.gazeta.pl/poznan/1,36001,3126489.html Odpowiedz Link Zgłoś