m.gabi 12.02.06, 20:51 Chciałabym wiedzieć czy kupowaliście meble kuchenne ,bardzo podobne do włoskich ,nowoczesne lecz tańsze .Jeżeli możecie podać jakieś namiary to będę wdzięczna . Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mejbi Re: meble kuchenne 12.02.06, 22:38 Nie wiem, co rozumiesz przez "podobne do włoskich", ale domyslam się, że chodzi Ci o prostą nowoczesną formę mebli? Jesli tak, to taką nowoczesną linię szafek znajdziesz np. w firmie RUST, całkiem ciekawe propozycje ma też Atlas, czy chocby Meble Wrzosowa. Z tego się orientuję, to obecnie prawie każda firma (nawet BRW) stara się mieć taki "włoski design" ;) w swojej ofercie. No i oczywiście HTH, którego już niestety w P-niu nie znajdziesz, a która oferuje świetne proste formy, już niestety nienajtańszych, kuchni. Osobiście polecam wybranie się do ETC Swarzędz, CWW, Top Shopping (czy Shopping Plaza, zawsze mi się myli) i podejrzenie co ostatnio w kuchniach piszczy ;) Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
tigu Re: meble kuchenne 13.02.06, 11:21 w ETC swarzedz na 4 salony które odwiedziliśmy z naszym projektem po wstępnej rozmowie i obietnicy odpowiedzi wkrótce żadno sie nie odezwało na przeciwko etc jest swiat kuchni tam pani sie odezwała ale było jak dla nas drogo i tylko standardowe klocki - żadnych udziwnień nie można zastosować :( Odpowiedz Link Zgłoś
mejbi Re: meble kuchenne 13.02.06, 11:42 No niestety, coraz częściej klient musi sam przypominac o sobie, nie ma innej rady. Co do "udziwnień" - to jesli w salonach ich nie znalazłeś, to może zwróć się do stolarza? Wykona Ci je na pewno z ochotą i prawdopodobnie za mniejsze pieniądze niż w salonie. Pozostaje jedynie pytanie o jakość wykonania i kwestię gwarancji. Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
madzia.j Re: meble kuchenne 13.02.06, 17:17 studio MMK - zrobili nam kuchnie z wszystkimi dziwnymi wymaganiami, zalety: tanio, dokladnie, wady: kilka szczegolow niedopracowanych, wolno (sami sobie utrudniali zycie) A co do ubiegania sie o klienta - stwierdzilam juz dawno, ze jesli firma sie o klienta nie ubiega, to znaczy ze im nie zalezy. Na co dzien rozmawiam z klientami i powiem jedno - jeslibym nie oddzwonila do klienta, ktory chce z nami pracowac, to szef by sie chyba na mnie obrazil :) Odpowiedz Link Zgłoś
m.gabi Re: meble kuchenne 13.02.06, 18:28 Tak dokładnie o to mi chodziło ,meble nowoczesne ,takie na które przyjemnie popatrzeć.funkcjonalne i solidne. Dziękuję za namiary,może jeszcze macie ochote podzielić się swoimi doświadczeniami przy wykańczaniu mieszkań ,kogo polecacie podłogi,szafy itd. Czekam z niecierpliwością . Odpowiedz Link Zgłoś
aslani Re: meble kuchenne 13.02.06, 22:59 Osobiście musiałam mieć meble kuchenne na zamówienie. "Musiałam" bo żadnych gotowych bym nie wpasowała. Miałam sprawdzonego, z polecenia stolarza. Całkiem tani nie był, ale jestem bardzo zadowolona. Firma z doświadczeniem, doradziła i szybko montowała. Wybór mieli spory. Jeśli nadal nie jesteś zadowolona to daj znać.Dam namiary. Odpowiedz Link Zgłoś
arsil Re: meble kuchenne 14.02.06, 16:58 Podaj proszę namiar. Albo tutaj, albo na adres gazetowy. Odpowiedz Link Zgłoś