Dodaj do ulubionych

meble kuchenne

12.02.06, 20:51
Chciałabym wiedzieć czy kupowaliście meble kuchenne ,bardzo podobne do
włoskich ,nowoczesne lecz tańsze .Jeżeli możecie podać jakieś namiary to będę
wdzięczna .
Obserwuj wątek
    • mejbi Re: meble kuchenne 12.02.06, 22:38
      Nie wiem, co rozumiesz przez "podobne do włoskich", ale domyslam się, że chodzi
      Ci o prostą nowoczesną formę mebli? Jesli tak, to taką nowoczesną linię szafek
      znajdziesz np. w firmie RUST, całkiem ciekawe propozycje ma też Atlas, czy
      chocby Meble Wrzosowa. Z tego się orientuję, to obecnie prawie każda firma
      (nawet BRW) stara się mieć taki "włoski design" ;) w swojej ofercie. No i
      oczywiście HTH, którego już niestety w P-niu nie znajdziesz, a która oferuje
      świetne proste formy, już niestety nienajtańszych, kuchni.
      Osobiście polecam wybranie się do ETC Swarzędz, CWW, Top Shopping (czy Shopping
      Plaza, zawsze mi się myli) i podejrzenie co ostatnio w kuchniach piszczy ;)
      Pozdr
      • tigu Re: meble kuchenne 13.02.06, 11:21
        w ETC swarzedz na 4 salony które odwiedziliśmy z naszym projektem po wstępnej
        rozmowie i obietnicy odpowiedzi wkrótce żadno sie nie odezwało
        na przeciwko etc jest swiat kuchni tam pani sie odezwała ale było jak dla nas
        drogo i tylko standardowe klocki - żadnych udziwnień nie można zastosować :(
        • mejbi Re: meble kuchenne 13.02.06, 11:42
          No niestety, coraz częściej klient musi sam przypominac o sobie, nie ma innej
          rady. Co do "udziwnień" - to jesli w salonach ich nie znalazłeś, to może zwróć
          się do stolarza? Wykona Ci je na pewno z ochotą i prawdopodobnie za mniejsze
          pieniądze niż w salonie. Pozostaje jedynie pytanie o jakość wykonania i kwestię
          gwarancji.
          Pozdr
          • madzia.j Re: meble kuchenne 13.02.06, 17:17
            studio MMK - zrobili nam kuchnie z wszystkimi dziwnymi wymaganiami,
            zalety: tanio, dokladnie,
            wady: kilka szczegolow niedopracowanych, wolno (sami sobie utrudniali zycie)

A co do ubiegania sie o klienta - stwierdzilam juz dawno, ze jesli firma sie o
            klienta nie ubiega, to znaczy ze im nie zalezy. Na co dzien rozmawiam z
            klientami i powiem jedno - jeslibym nie oddzwonila do klienta, ktory chce z nami
            pracowac, to szef by sie chyba na mnie obrazil :)
    • m.gabi Re: meble kuchenne 13.02.06, 18:28
      Tak dokładnie o to mi chodziło ,meble nowoczesne ,takie na które przyjemnie
      popatrzeć.funkcjonalne i solidne. Dziękuję za namiary,może jeszcze macie ochote
      podzielić się swoimi doświadczeniami przy wykańczaniu mieszkań ,kogo polecacie
      podłogi,szafy itd. Czekam z niecierpliwością .
      • aslani Re: meble kuchenne 13.02.06, 22:59
        Osobiście musiałam mieć meble kuchenne na zamówienie. "Musiałam" bo żadnych
        gotowych bym nie wpasowała. Miałam sprawdzonego, z polecenia stolarza. Całkiem
        tani nie był, ale jestem bardzo zadowolona. Firma z doświadczeniem, doradziła i
        szybko montowała. Wybór mieli spory. Jeśli nadal nie jesteś zadowolona to daj
        znać.Dam namiary.
        • arsil Re: meble kuchenne 14.02.06, 16:58
          Podaj proszę namiar. Albo tutaj, albo na adres gazetowy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka