caprice83 07.03.06, 19:07 Do Gazety ma być dodawany jakiś nowy dodatek, słyszałam też że dziś mieli dodać segregator do niego, czy wy coś dostaliście? U mnie w Gazecie nic nie było:( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szalona.kaczka Re: nowy dodatek do Gazety 07.03.06, 19:08 caprice83 napisała: U mnie w Gazecie nic nie było:( pewnie cie kioskarka wyrolowała hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
caprice83 Re: nowy dodatek do Gazety 07.03.06, 19:16 ojej, ty musisz sie do kiosku fatygowac... buahahaha... mi przynosza do domu:> Odpowiedz Link Zgłoś
szalona.kaczka Re: nowy dodatek do Gazety 07.03.06, 19:21 caprice83 napisała: ojej, ty musisz sie do kiosku fatygowac... buahahaha... mi przynosza do domu aha rozumiem,jestes takim kocmołuchem że na dwór nie wychodzisz ojej:( Odpowiedz Link Zgłoś
l.george.l Re: nowy dodatek do Gazety 07.03.06, 20:44 Jest nowy dodatek nt. robótek ręcznych. Dziś nie było jednak segregatora, lecz gumowy fartuch chroniący sukienkę i tapicerkę samochodu. Odpowiedz Link Zgłoś