student22 11.03.06, 19:50 czesc, czy ktos z Was wie kiedy budowane byly i w jakim stanie sa bloki na osiedlu Nad potokiem na Solaczu? Zastanawiam sie nad kupnem mieszkania tam, dlatego prosze o opinie. Pozdrawiam A. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: tozd Re: osiedle Nad potokiem - Solacz IP: *.echostar.pl 11.03.06, 21:27 Bloki te należą do Spółdzielni Mieszkaniowej "JEŻYCE ". Dokładne informacje o stanie tych bloków można uzyskać w Administracji Osiedla SŁOWIAŃSKIE ul. Urbanowska 38 tel.061-8485061. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Poznańczyk20 Re: osiedle Nad potokiem - Solacz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.06, 23:17 Piękna, cicha i spokojna okolica, polecam także Bonin i Winiary które śa troszkę młodsze. Ogólnie Solacz poza samą ulicą nad Wierzbakiem jak i Winiary to spokojne, kulturalne i fajne okolice. Do tego dużo sklepów i punktów handlowo-usługowych oraz dobra komunikacja T: 9 i 11 oraz A: 60,64,68,72,78,82,83,87,90,91,93,95 => podałem dla Winiar, okolic AR, Bonina i Sołacza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: osiedle Nad potokiem - Solacz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.06, 18:48 własnie tu mieszkam od roku-wynajmuję:) i jeśli chodzi o okolicę to jetsem baaaardzo zadowolony, natomiast jeśli chodzi o stan tech. to przyjżeć się trzeba systemowi gotującemu wodę -w łazience masz bojler, który zaopatruje w ciepła wodę łazienkę i kuchnię- mi popsuł się z 3 razy w ciągu roku--tak stary to element:)- ale to JEDYNA wada- tałatajstwa mało- niedaleko parczki, komunikacja super, sklepy pod nosem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: osiedle Nad potokiem - Solacz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.06, 19:50 Mieszkałam kilka lat na ul.Nad Potokiem okolica piękna,ale mieszkania bardzo małe ,niefunkcjonalne dla rodziny z dziećmi,brak wind w blokach czteropiętrowych bardzo utrudnia życie ludziom starszym i matkom z małymi dziećmi.Tylko dlatego zamieniłam mieszkanie . Odpowiedz Link Zgłoś