Dodaj do ulubionych

osiedle Nad potokiem - Solacz

11.03.06, 19:50
czesc,

czy ktos z Was wie kiedy budowane byly i w jakim stanie sa bloki na osiedlu
Nad potokiem na Solaczu?
Zastanawiam sie nad kupnem mieszkania tam, dlatego prosze o opinie.

Pozdrawiam
A.
Obserwuj wątek
    • Gość: tozd Re: osiedle Nad potokiem - Solacz IP: *.echostar.pl 11.03.06, 21:27
      Bloki te należą do Spółdzielni Mieszkaniowej "JEŻYCE ". Dokładne informacje o
      stanie tych bloków można uzyskać w Administracji Osiedla SŁOWIAŃSKIE
      ul. Urbanowska 38 tel.061-8485061.
      • Gość: Poznańczyk20 Re: osiedle Nad potokiem - Solacz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.06, 23:17
        Piękna, cicha i spokojna okolica, polecam także Bonin i Winiary które śa
        troszkę młodsze. Ogólnie Solacz poza samą ulicą nad Wierzbakiem jak i Winiary
        to spokojne, kulturalne i fajne okolice. Do tego dużo sklepów i punktów
        handlowo-usługowych oraz dobra komunikacja T: 9 i 11 oraz A:
        60,64,68,72,78,82,83,87,90,91,93,95 => podałem dla Winiar, okolic AR, Bonina i
        Sołacza.
    • Gość: gość Re: osiedle Nad potokiem - Solacz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.06, 18:48
      własnie tu mieszkam od roku-wynajmuję:) i jeśli chodzi o okolicę to jetsem
      baaaardzo zadowolony, natomiast jeśli chodzi o stan tech. to przyjżeć się
      trzeba systemowi gotującemu wodę -w łazience masz bojler, który zaopatruje w
      ciepła wodę łazienkę i kuchnię- mi popsuł się z 3 razy w ciągu roku--tak stary
      to element:)- ale to JEDYNA wada- tałatajstwa mało- niedaleko parczki,
      komunikacja super, sklepy pod nosem.
      • Gość: ala Re: osiedle Nad potokiem - Solacz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.06, 19:50
        Mieszkałam kilka lat na ul.Nad Potokiem okolica piękna,ale mieszkania bardzo
        małe ,niefunkcjonalne dla rodziny z dziećmi,brak wind w blokach
        czteropiętrowych bardzo utrudnia życie ludziom starszym i matkom z małymi
        dziećmi.Tylko dlatego zamieniłam mieszkanie .

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka