zakd 13.03.06, 12:24 czy ktoś orientuje się jak daleko posunięte są prace w budynku D1 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
drunner Re: 3 etap 13.03.06, 15:25 W bloku F, który ma być oddawany na przełomie czerwca/lipca są na etapie kładzenia wylewek na posadzkach, ścianki działowe już stoją, są otynkowane i raz pomalowane, instalacje w mieszkaniach rozprowadzone, klatki schodowe też pomalowane i otynkowane. W bloku D1 wygląda to pewnie podobnie. Odpowiedz Link Zgłoś
mispaf Re: 3 etap 13.03.06, 22:00 Witam, A skad info, ze oddadza budynek F na przelomie czerwca/lipca?? Ja mam w umowie na poczatek sierpnia. pozdrawiam pawel Odpowiedz Link Zgłoś
drunner Re: 3 etap 13.03.06, 22:23 nieściśle się wyraziłem, ale o ile pamiętam, pierwsze odbiory w tym bloku (w klatce A, w której miałem rezerwację mieszkania, na które się nie zdecydowałem) wyznaczone były na koniec czerwca. Głowy nie dam - ja mam koniec lipca. Odpowiedz Link Zgłoś
emi1983 Re: 3 etap 19.03.06, 13:29 Jeśli to coś pomoże, ja mam mieszkanie w bloku C3, klatka B i odbiór mam na 7.07.2006, więc mieszkania będą oddawana pewnie w lipcu, sierpniu... wcześniej raczej wątpie, bo mój blok chyba jest oddawany pierwszy, ale to chyba... Odpowiedz Link Zgłoś
bece1 Re: 3 etap 10.04.06, 12:49 Znacie jakieś firmy specjalizujące się w odbiorze mieszkań? tzn takie które mogą w tym pomóc? Ja znalazłem Serwis Remontowy tylko, podobno dobry, korzystaliście z ich usług? Odpowiedz Link Zgłoś