natala105 23.03.06, 19:20 Szukam faceta. Warunki: 1. musi posiadać gruby portfel, 2. portfel musi chudnąć na mnie 3. facet musi być z Poznania lub okolic 4. jeden warunek: pierwsze trzy muszą być spełnione czekam na kontakt mój mail natalia105@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lucyferciu Może się dogadacie?:)) 23.03.06, 19:49 List do ciebie krąży na forum już od paru dni. Dlaczego nie odpowiedziałaś?;) forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=67&w=38464009 Odpowiedz Link Zgłoś
l.george.l Re: szukam faceta 23.03.06, 19:55 To jest porządne forum a nie burdel. Odpowiedz Link Zgłoś
natala105 Burdel to nie ten adres 23.03.06, 20:07 ja nie jestem z zadnego burdelu. ze ty szukasz milosci bezinteresownej to juz nie moja wina. Ja kocham pieniadze a facet z nimi ma duze szanse u mnie. NIc nie pisalam ze sie sprzedam tylko ze ma wydawac na mnie pieniadze. Mysl sobie jak chcesz ze jestem z burdelu ale ja i tak wiem swoje.laski z burdelu nie maja zasad a ja mam ich kilka i starqm sie oich przestrzegac. jesli cos masz do mojej notki to napisz chetnie odpowiem Odpowiedz Link Zgłoś
trajan_bez_ziemi Ofertę nisko oceniam... :P 23.03.06, 20:16 Ej, Natalo! A jakieś dane z Twojej strony. Ładna, brzydka, może link do fotografii? Wiek (no chociaz w przyblizeniu). Kolor włosów, a może łysa? Jak i co gotujesz? Na razie potencjalni zainteresowani nie mogą stwierdzić na pewno, czy żeczywiście jesteś kobietą. Dziewczyno, trochę autoreklamy! :D Faceci lubią wiedzieć na co łożą pieniądze. Odpowiedz Link Zgłoś
lucyferciu Re: Ofertę nisko oceniam... :P 23.03.06, 20:19 trajan_bez_ziemi napisał: > Faceci lubią wiedzieć na co łożą pieniądze. Uważam to jako drobne przejęzyczenie z twojej strony. Chciałeś zapewne powiedzieć, że lubią wiedzieć w co inwestują, nie?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
renepoznan Re: Ofertę nisko oceniam... :P 23.03.06, 20:37 lucyferciu napisał: > Uważam to jako drobne przejęzyczenie z twojej strony. Chciałeś zapewne > powiedzieć, że lubią wiedzieć w co inwestują, nie?:)) E, chyba Trajan dobrze napisał. Naprawdę sądzisz, że to inwestycja? Inwestycja powinna się (w załozeniu) zwrócić. A tu jednak chyba jest łozenie. A ten gruby portfel to może być 10-złotówek? Odpowiedz Link Zgłoś
lucyferciu Re: Ofertę nisko oceniam... :P 23.03.06, 20:49 renepoznan napisał: > E, chyba Trajan dobrze napisał. Naprawdę sądzisz, że to inwestycja? > Inwestycja powinna się (w załozeniu) zwrócić. A tu jednak chyba jest łozenie. Co prawda pojęcie inwestycji jest kategorią stricte ekonomiczną, ale w tym przypadku zyski nie koniecznie muszą być wyrażone w pieniądzu:)) > A ten gruby portfel to może być 10-złotówek? No, nie koniecznie. Może być i w walucie;) Np. 100 rubli brzmi bardziej poważnie, nie?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
renepoznan Re: Ofertę nisko oceniam... :P 23.03.06, 21:12 lucyferciu napisał: > Co prawda pojęcie inwestycji jest kategorią stricte ekonomiczną, ale w tym > przypadku zyski nie koniecznie muszą być wyrażone w pieniądzu:)) naprawdę uważasz,że inwertycja w Natale da zyski8?????? Odpowiedz Link Zgłoś
trajan_bez_ziemi Re: Ofertę nisko oceniam... :P 23.03.06, 20:52 Raczej wydatek nie inwestycja. Cóż to za inwestowanie, gdy w każdej chwili może się znaleźć inwestor z grubszym portfelem i kontrachent rozwiąże umowę ze mną. Wtedy pozostanie mi tylko nadzieja, że całe to przedsiębiorstwo szlag trafi. Jeżeli już, to lepiej wesprzeć polski rynek usług, podpisać z odpowiednim fachowcem umowę o dzieło, tudzież umowę na czas określony. Wtedy przynajmniej wiem za co płacę :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jerry Re: Ofertę nisko oceniam... :P IP: *.izacom.pl / *.izacom.pl 23.03.06, 21:32 Palancie , chociaz w tym idiotycznym wątku wyłacz swoją nienawiśc do lewicy. Dałeś plame , facio , Odpowiedz Link Zgłoś
trajan_bez_ziemi Re: Ofertę nisko oceniam... :P 23.03.06, 21:46 Jerry-> "palancie", hmm. Kolejny popis kultury i merytoryczności lewicy. O co Wam chodzi towarzyszu? Napiszcie, bo jestem naprawdę ciekaw o co mieliście na mysli? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jerry Re: Ofertę nisko oceniam... :P IP: *.izacom.pl / *.izacom.pl 23.03.06, 21:49 Konkrety , co ma lewica do dziewczynek , śmiało . plama , powtarzam konkrety, Odpowiedz Link Zgłoś
lucyferciu A tak pięknie się zapowiadało:(((( 23.03.06, 22:05 Gość portalu: Jerry napisał(a): > Konkrety , co ma lewica do dziewczynek , śmiało . plama , powtarzam konkrety, Spieprzyłeś całą "dyskusję":(( Stary, to co on tam ma napisane to nazywa się sygnaturką. I jest ona "wkejona" na stałe. Pojawia się w każdym poście. Zarówno tym politycznym, jak i niepolitycznym. A mogą ją mieć tylko zalogowani. No cóż, dla ciebie to jednak wszystko jest polityką. Więcej luzu i dystansu dla swojej agresji proszę. A jeżeli chodzi o te twoje jakże trudne pytanie, to z uwagi na wrodzoną nieśmiałość trajana ja ci odpowiem. Nic nie ma:P Odpowiedz Link Zgłoś
trajan_bez_ziemi Re: Ofertę nisko oceniam... :P 23.03.06, 21:47 "Dałeś plamę, facio" ???? Moze chodzi o kontrahent, przez "ch". Kajam się! :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jerry Re: Ofertę nisko oceniam... :P IP: *.izacom.pl / *.izacom.pl 23.03.06, 21:53 Jakie masz uwagi do Wielkopolskiej lewicy , KONKRETY. Odpowiedz Link Zgłoś
dobrusia_to_ja Re: Ofertę nisko oceniam... :P 23.03.06, 23:02 Zaczęło się zabawnie, skończyło jak zawsze :(( Odpowiedz Link Zgłoś
lucyferciu Re: Ofertę nisko oceniam... :P 23.03.06, 23:20 Dobrusiu, jak ktoś jest chory na politykę, to będzie miał nawet sny polityczne:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pysia Re: szukam faceta IP: *.ks.k.pl / 80.53.160.* 24.03.06, 10:08 Zycze powodzenia! Bo ja juz takiego dawnoznalazła. Oprócz w/w punktów jest jeszcze szalenie przystojny, inteligentny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Re: szukam faceta IP: *.icpnet.pl 24.03.06, 12:18 " Re: Marynka najlepszym LO w rankingu "Gazety" Przeczytaj komentowany artykuł » Autor: natala105 Data: 23.03.06, 20:00 powiem tylko tyle ze ja tez chodze do liceum ogolnuiaka ktore wszyscy zachwalali ale po 1,5 roku tam wiem ze ja nikomu go nie polece. Podpowiedz znajduje sie ta szkola na gornym tarasie rataj" Zabierz sie lepiej dziecko do nauki... Odpowiedz Link Zgłoś