monia9617 03.04.06, 21:08 na drzwiach otawrtych?Jakie macie wrażenia?Moge Wam co nieco powiedziec o tej budzie, poniewaz od wrzesnia tam chodzę i jesli macie jakies pytania czy watpliwości to piszcie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dobrusia_to_ja Re: Był ktos w 25 Lo 03.04.06, 22:50 Napisz mi wszystko co się da. Mój syn chce wybrać to liceum jako trzecie, ale nie wiem, czy to dobry pomysł. Co prawda, teoretycznie powinien dostać się do pierwszego wyboru, czyli ósemki, ale wypadki się zdarzają. Odpowiedz Link Zgłoś
monia9617 Re: Był ktos w 25 Lo 04.04.06, 16:32 Nie radziłabym sie wybierac do tej szkoły.Ona i może przygotowuje do matury ale na pewno do życia w społeczeństwie nie.Wydaje mi sie że po tej szkole osoby słabe psychiczne po prostu przestaja wierzyć w swoje mozliwości, traca poczucie własnej wartości.No i poziom...on na pewno nie jest wysoki, a nauczyciele chcą żeby taki był.Jest duzo kucia a efektów pracy nie widać.Zreszta szkoła nie jest w najlepszym stanie, na naprawę zasługuja okna, lampy.Naprawdę, gdybym ja miała okazje składac papiery jeszcze raz, to napewno tej budy bym nie wybrała. Wiem że niespodzianki się zdarzają, bo ja sama do 7 chciałam iść.Pozdrawiam;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia9617 Re: Był ktos w 25 Lo IP: *.icpnet.pl 06.04.06, 15:14 ma ktos jeszcze jakies pytania? Odpowiedz Link Zgłoś