oszolom_z_radia 15.12.02, 18:36 I co, szczena opadła? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Wrocław Re: ej, the_dzidka, zalogowałem się IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.12.02, 19:33 Jesteś oszołom z CB? Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: ej, the_dzidka, zalogowałem się 16.12.02, 17:03 oszolom_z_radia napisał(a): > I co, szczena opadła? Bynajmniej. Bo Ty nie jestes Tym Prawdziwym. "Po stylu ich poznacie" - że sparafrazuję cytacik. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pr.Oszołom z RM Re: ej, the_dzidka, zalogowałem się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.02, 21:54 the_dzidka napisała: > oszolom_z_radia napisał(a): > > > I co, szczena opadła? > > Bynajmniej. Bo Ty nie jestes Tym Prawdziwym. "Po stylu ich poznacie" - że > sparafrazuję cytacik. > - a co to za przysłowie? czy ty jesteś kolejną wersją pana pndzelka? Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom_z_radia Re: ej, the_dzidka, zalogowałem się 17.12.02, 20:26 a skąd Ty to możesz wiedzieć? Jam jest, uwierz ! the_dzidka napisała: > Bo Ty nie jestes Tym Prawdziwym. > Odpowiedz Link Zgłoś