anna.jozwik 01.01.08, 20:17 I kolejny rok zleciał nie wiadomo kiedy... Z okazji Nowego 2008 Roku życzę wszysytkim forumowiczkom i forumowiczom samym usmiechniętych mordek... pupili oczywiście ;-) Przez cały rok bez ustanku! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wet1 Re: Witaj, Nowy Roku 01.01.08, 20:30 witam Panią Doktor ! Zarówno Pani, jak i wszystkim forumowiczom życzę wszsytkiego dobrego w Nowym Roku. P.S. Widzę, że na forum pojawił się Pani konkurent :)))) Żartuję oczywiście. W miarę pozwolę sobie odpowiadać na wątpliwości opiekunów zwierzątek. Wszystko w myśl zasady: sanitas animalium pro salute homini :)))))) Jeszcze raz wszystkiego dobrego. Odpowiedz Link Zgłoś
wet1 Re: Witaj, Nowy Roku 01.01.08, 21:00 Mam nadzieję, że Pani Doktor nie ma nic przeciwko temu :))) Odpowiedz Link Zgłoś
anna.jozwik Re: Witaj, Nowy Roku 01.01.08, 22:17 Nie, jasne że nie. mam tylko jedno ale: jeśli w jakims względzie nasze poglady będą zdecydowanie odbiegac od siebie, nasi forumowicze mogą poczuć sie troszeczkę...hm, zagubieni :-) Gdzie dwóch Polaków, tam trzy opinie. Ale kto wie, może będziemy jednomyślni. Odpowiedz Link Zgłoś
wet1 Re: Witaj, Nowy Roku 01.01.08, 22:36 Myślę, że aż tak źle nie będzie. Choć uważam, że takie porady w sieci mają jedynie charakter orientacyjny. I przez forumowiczów nie mogą być traktowane, jak wizyta u lekarza :))) Odpowiedz Link Zgłoś
antonina.cz Re: Witaj, Nowy Roku 02.01.08, 14:50 Wszystkego Najlepszego dla Pań, forumowiczów i podopiecznych :) ! Odpowiedz Link Zgłoś
avasawaszkiewicz Re: Witaj, Nowy Roku 03.01.08, 13:56 Ja również dołączam się do serdecznych życzeń NOWOROCZNYCH :). Pozdrawiam - Ava PS witamy na naszych stronach kolejnego już lekarza weterynarii i zapraszamy do wspólnego wirtualnego informowania opiekunów naszych podopiecznych Odpowiedz Link Zgłoś