Dodaj do ulubionych

Panie historyku

08.04.06, 10:49
Bardzo rzadko używam ostrych słów na tym forum, ale dzisiaj muszę powiedzieć,
że jest Pan Obłąkany. Rozumiem, że sympatyzuje pan z jedną z lewicowych
partii, bodajże SDPL . Nie powinno to jednak odbierać Panu rozumu. Jak PO i
PIS będą chciały się dogadać, to zrobią to niezależnie od Pana chamskich
tekstów, a ugrupowanie, z którym Pan sympatyzuje tylko na tym straci, dzięki
takim "„wojom" jak Pan.

Życzę powrotu do zdrowia i Wesołych Świąt.
Obserwuj wątek
    • historyk12 Re: Panie historyku 08.04.06, 13:47
      Co prawda w oczy kole? Okazało się, że PiS-dzielce są gorsze od SLD.
      Nieudolność, niekompetencja i pogarda dla normalnych ludzi (tego "ciemnego
      narodu") na skalę wcześniej nawet w tym kraju niespotykaną. Pół roku awantur i
      żadnych konkretów. Rząd, który ogranicza się do administrowania i wchodzenia w
      d... rydzykowi (koalicja PiS + o. Rydzyk = PiS-OR). Rządzi nami banda żałosnych
      błaznów.
      A teraz jeszcze na dodatek papież dołączył do układu.

To wy PiS-dzielce jesteście ślepi i obłąkani. A PO nigdy się z PiSem nie dogada,
      bo z psychicznie chorymi kaczorami może najwyżej Lepper się dogadać (cierpią na
      te same choroby, to buduje nić porozumienia). Co do chamskich tekstów to też
      waszych guru nie przebiję (że wspomnę: "spieprzaj dziadu", "bure suki" itd.).

A własnie co dotąd zrobił wasz prezydent "spieprzaj dziad"? Większy nierób od
      Kwacha. Kosi kasę za free. Za granicą nas ośmiesza, w kraju robi za tubę brata Jarka
      • historyk12 Re: Panie historyku 08.04.06, 13:50
        Domyślam się, że zabolały cię dwa moje ranne wpisy. Ale to tylko FAKTY. Może do
        nich się odniesiesz?
        • historyk12 Re: Panie historyku 08.04.06, 13:50
          Dawno już przestałem nadążać z gratulowaniem za kolejne kretynizmy
          kaczek-idiotek i ich świty. Ale to na pewno jest wyczyn wyjątkowy, nawet jak
          na kaczki-idiotki. Główny Cenzor kraju, za publiczne pieniądze, w towarzystwie
          Brata Jarka, jedzie na wycieczkę do Iraku... Szkoda, że przewidziano też
          przelot powrotny:

serwisy.gazeta.pl/kraj/1,34308,3268428.html
        • historyk12 Re: Panie historyku 08.04.06, 13:51
          Jaśniewielmozny Pan Prezes Jarosław Kaczyński poczuł się urażony, że do sądu
          wezwano Go jak normalnego człowieka (a przecież powszechnie wiadomo, że z
          normalności, to On nie ma nic wspólnego). Efekt? Teraz sądy mają wzywać VIP-ów
          w specjalny sposób: "Specjalne obowiązki na prezesów sądów rejonowych nakłada
          nowa procedura. Otóż 40 dni przed rozprawą muszą zaakceptować "projekt
          stosownego pisma"."

Chodzi o sytuację z grudnia, gdy prezydent elekt Lech Kaczyński wezwany został
          w taki sposób jako świadek w procesie przed sądem pracy. Skończyło się -
          według naszych źródeł w sądzie - "dywanikiem" u wiceministra sprawiedliwości
          Andrzeja Kryże.
          Z kolei w końcu lutego prezes PiS Jarosław Kaczyński dostał zwykłe wezwanie
          jako świadek w sprawie karnej o oszustwo. To zdaje się przesądziło sprawę.
          Czy poza panami Kaczyńskimi ktoś wyraził dezaprobatę z formy wezwania? -
          Szczerze mówiąc, o innych przypadkach nie słyszałem - odpowiada Wojciech Małek.

Pełne poparcie dla tej decyzji. Dla pacjentów psychiatrów musi być specjalny
          tryb wzywania. Poza tym nie chcę by Jarka K. traktowano tak jak mnie. To mnie
          obraża.

serwisy.gazeta.pl/kraj/1,34317,3265866.html

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka