Gość: pracownik IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 20.12.02, 08:56 przymusowa katorga? co myslicie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
the_dzidka Re: wigila w pracy 20.12.02, 16:57 Gość portalu: pracownik napisał(a): > przymusowa katorga? > > co myslicie? Hmmmm, zależy chyba od pracy i od atmosfery... ja wspominam "pracownicze" Wigilie bardzo przyjemnie, pod warunkiem, że odbywały się w takim momencie, ze człowiek nie myślał, ze lepiej by zrobił już idąc do domu, bo tam tyle pracy czeka!!! Wigilia zorganizowana "z głową" przeradzała się nieraz w długie, sympatyczne nasiadóweczki i nie powodowała dodatkowych stresów. W naszej firmie to była zawse mańka pracowników działu marketingu i oni umieli się z tego wywiązać. Wszystkim życzę tak przyjemnych "pracowniczych Wigilii". Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_pantera_102 Re: wigila w pracy 21.12.02, 16:52 Tak, katorga, szczególnie, że wszyscy robią coś do jedzenia a ja nie mogę kupić bo nie wypada. Trzeba zrobić własnoręcznie. I każdy udaje takiego milutkiego..., raz do roku... Odpowiedz Link Zgłoś