Dodaj do ulubionych

Zwracam się z pomocą .

16.04.06, 12:05
Chciałabym zorganizować koncert charytatywny na rzecz dziewczynki chorej na porażenie mózgowe.Mam kilka zespołów które by zagrały na koncercie.Nigdy nie organizowałam takiego koncertu i nie mam pojęcia jak wygląda cała organizacja.Mam prośbę czy jest może ktoś chętny kto mógłby mnie pokierować z organizacją a może znaci kogoś kto by mi pomógł.Hania.
Obserwuj wątek
    • muzolek Re: Zwracam się z pomocą . 16.04.06, 12:34
      witam - sadze ze moglibysmy sie wspolnie zastanowic nad taka akcja - jestem z
      Federacji Mlodych Socjaldemokratow w Poznaniu - chcetnie pomoge.
      • Gość: prawdziwy Muzolek Re: Zwracam się z pomocą . IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.04.06, 12:44
        kuzynie! - nie ladnie sie podszywac pod kuzyna - przynajmniej mogles moj nick
        zmienic :-) ale wracajac do meritum - mysle ze FMS faktycznie moze pomoc a
        przynajmniej sie zastanowic. zapraszam na nasze czwartkowe spotkania o 19 - co
        2 glowy to nie jedna. pomyslimy co mozna zrobic. MUZOLEK :-)
        • Gość: Hania1002 Re: Zwracam się z pomocą . IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.04.06, 22:54
          Dziękuję za odpowiedź.Jesli by mozna wiedzieć gdzie macie spotkania to możę dotrzę albo ktoś odemnie.Hania
          • Gość: as Re: Zwracam się z pomocą . IP: *.icpnet.pl 17.04.06, 15:02
            już sie mlode komuchy pchają wszedzie
            • Gość: fms poznań Re: Zwracam się z pomocą . IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.04.06, 01:52
              Serdecznie zapraszam Ciebie na zebranie w czwartek 20 kwietnia 2006;) o
              godzinie 19:00 na Św. Marcina 29/8 do biura Posla do Parlamentu Europejskiego
              Marka Siwca.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka