Gość: M34 Re: Dzikowski nadal szefem PO IP: *.asta-net.com.pl 23.04.06, 23:08 Sypmatyzuję z PO. Liczyłem na Szejnfelda, miałem nadzieję na przyśpieszenie i otwarcie PO. Dzikowski nie był najgorszym przewodniczącym, ale zmiana moim zdaniem była konieczna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: absolwent Re: Dzikowski nadal szefem PO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.06, 07:47 Ja i tak zawsze głosuję na Prawo i Sprawiedliwość Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trzezwy POmyjak Uwaga na poznanskie POmyje IP: *.promax.media.pl 23.04.06, 23:22 To kolejna zaraza po czerwonej zarazie i ptasiej zarazie . Oto POmyjke ujawniaja swoje oblicze. Bronmy sie !!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Q Re: Uwaga na poznanskie POmyje IP: 195.20.110.* 24.04.06, 08:47 > To kolejna zaraza po czerwonej zarazie i ptasiej zarazie W sprawie tego ptactwa, a zwłaszcza kaczek i kaczorów, zgadzam sie w 100% - to czysta zaraza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: absolwent Re: Uwaga na poznanskie POmyje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.06, 08:03 Jak poważna partia może nazywać się "platforma" i to "obywatelska" ? Niezmiennie widzę tonący prom w nurtach rzeki i to z obywatelami na pokładzie... a u steru wpatrzeni z troską w niepewną przyszłość... "Premier z Ktakowa" oraz "Kaszub", z zaciśniętymi ze złości piąstkami! Mali ludzie małych spraw. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wilk Re: Uwaga na poznanskie POmyje IP: *.icpnet.pl 06.05.06, 23:03 niektórymi sie zajęli: www.radiomerkury.pl/index.php?art=15066 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wanda z Malty co to za pajac na zdjeciu obok? - nie umyty ,... IP: *.promax.media.pl 23.04.06, 23:24 ...nie ogolony , .... hahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sebar No to do działania PO, do działania!!!! IP: *.dip0.t-ipconnect.de 23.04.06, 23:49 Poznań wymaga nowej jakości rządzenia. Nie wazne kto wygra wyścig do prezydentury PO czy PiS. Nowy prezydent ma wyprowadzić Poznań z dołka i tyle! A Grobelny niech tam nie urabia w kuluarach... Mam nadzieje ze PO wie że temu panu się nie ufa. Juz kiedys wykiwal PO obiecujac, ze do tej partii wstapi po wyborze na prezydenta, w koncu PO go poparlo i dzieki temu poparciu wygral... Pan Rysio to zdecydowanie smierdzace jajo teraz, pozniej i na wieki wieków Amen! Sebar sebar_rysiu@yahoo.co.uk Odpowiedz Link Zgłoś
orffeusz Re: A jak tam Andrzej Porawski - co za posadka ? 24.04.06, 01:09 Pojawił się na sali czy w kuluarach z Grobelnym ( przecież to para papużek nierozłączek ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sebar Skąd masz te informacje ? IP: *.dip0.t-ipconnect.de 24.04.06, 08:13 Obawiam się że Twe informacje, które już z reszta słyszałem moga byc prawdziwe. A to by tłumaczyło dlaczego PO bylo bardzo bierne w aferze KulczykPark i aferze TBS-owej... No nie chciałbym aby cale te wybory samorzadowe byly jedynie wymiana stolkow miedzy kumplami... Sebar sebar_rysiu@yahoo.co.uk Odpowiedz Link Zgłoś
bronkas Re: Skąd masz te informacje ? 24.04.06, 11:25 No i dobrze ,ze wygral Dzikowski- teraz bedziemy miec PANIA PREZYDENT!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sebar Re: Skąd masz te informacje ? IP: 213.164.91.* 24.04.06, 14:22 Dobrze pod warunkiem ze Dzikowski lub pani prezydent nie zapewni Grobelnemu tzw. miekkiego ladowania w postaci cieplej posadki.... Wtedy sie wkurze na PO i pania prezydent jak cholera! Sebar sebar_rysiu@yahoo.co.uk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: absolwent Re: Skąd masz te informacje ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.06, 08:31 Dzisiaj "GW" jakoś uleciała wiadomość, że Piskorski kupił za 1.250.000 zł hektary pod las, by załapać się na olbrzymie dopłaty z UE. Maksyma PO o "pierwszym milionie" jest dość rozpowszechniona. Dlatego nigdy nie zaufam temu ugrupowaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mlody Demokrata Waldy Dzikowski jest Najlepszy !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.06, 00:02 Waldy Dzikowski to wzorowy polityk , najlepszy z najlepszych !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MD Re: Waldy Dzikowski jest Najlepszy !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.06, 11:35 chyba coś Ci się pomyliło... Odpowiedz Link Zgłoś