v.i.k.k.a 29.04.06, 21:20 taką biegajacą po komputerze, konkretnie po uruchomieniu ma biegac(przebiec) nad paskiem. Podobno nie da się.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lucyferciu Re: chcę mysz:) 30.04.06, 01:48 v.i.k.k.a napisała: > taką biegajacą po komputerze, konkretnie po uruchomieniu ma biegac(przebiec) > nad paskiem. Podobno nie da się.... Najlepiej kupić w sklepie zoologicznym od razu parkę;) Widziałem takie z rodowodem:)) Dwie to się będą napewno ganiały:)) Odpowiedz Link Zgłoś
v.i.k.k.a Re: chcę mysz:) 30.04.06, 10:13 Czyzbyś miał na mysli "mysz rasową:? Też widziałam takie, śliczne były:)) Odpowiedz Link Zgłoś
lucyferciu Re: chcę mysz:) 30.04.06, 13:08 v.i.k.k.a napisała: > Czyzbyś miał na mysli "mysz rasową:? Też widziałam takie, śliczne były:)) Zgadza się. Dostajesz "kwit" o pochodzeniu myszy. A najlepsze było to, że można je było też nabyć na wystawie kotów rasowych. Nie wiem, czy aby sprzedający nie przewidywali je od razu do konsumpcji?:(( Odpowiedz Link Zgłoś
v.i.k.k.a Re: chcę mysz:) 30.04.06, 15:19 lucyferciu napisał: > Zgadza się. Dostajesz "kwit" o pochodzeniu myszy. A najlepsze było to, że można > > je było też nabyć na wystawie kotów rasowych. Nie wiem, czy aby sprzedający nie > > przewidywali je od razu do konsumpcji?:(( ### myszy na wystawie kotów? eeeeeeeee, nie chce mi sie w to wierzyc:) Odpowiedz Link Zgłoś
lucyferciu Re: chcę mysz:) 30.04.06, 15:53 Na Targach w hali nr 2 na corocznej wystawie międzynarodowej kotów organizowanej zawsze jesienią. W klatkach były koty, a w słoikach na klatkach myszki. Nie ukrywam,że mnie lekko zdziwko chapnęło. No i te certyfikaty dotyczące rodowodu:)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
v.i.k.k.a Re: chcę mysz:) 30.04.06, 19:11 No to ja widziałam w sklepie zoologiczycm(siec eurozoo) myszy rasowe. Były ładniutkie i miały moherowe futerko;)Od tych "zwykłych" różniły się wielkością( byly mniejsze), no i ceną-kosztowały odpowiednio 4 i 7 PLN. Myszki są fajne, ale maja obleśne ogony....jak szczury:( Odpowiedz Link Zgłoś
lucyferciu Re: chcę mysz:) 30.04.06, 20:42 v.i.k.k.a napisała: > Myszki są fajne, ale maja obleśne ogony....jak szczury:( Echhhh, no już nie wybrzydzaj:)) Co zwierzątko jest winne, że tak wygląda;) Przecież do ogona się nie przytulasz;) Odpowiedz Link Zgłoś
sineira Re: chcę mysz:) 01.05.06, 15:18 > Echhhh, no już nie wybrzydzaj:)) Co zwierzątko jest winne, że tak wygląda;) > Przecież do ogona się nie przytulasz;) A skąd wiesz, że się nie zechce przytulić? Ja na przykład mam już 6-go szczura i uważam, że szczurzy ogonek jest bardzo miły w dotyku i pięknie wygląda! eryk.boo.pl/eryk/02-marzec1/030.html Odpowiedz Link Zgłoś
v.i.k.k.a Re: chcę mysz:) 01.05.06, 22:09 Twoje zwierzątko wyglada sympatycznie, ale ten ogon....to ja już wolę włochate:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ich11 trochę przystrzyżone, inaczej wchodzą podobno IP: *.129.1511G-CUD12K-02.ish.de 02.05.06, 02:23 do buzi albo łaskoczą w nosie! Odpowiedz Link Zgłoś
renepoznan Re: chcę mysz:) 30.04.06, 16:07 Jesienia mogę Tobie załatwić rodzimą polska mysz (patriotyczną) polną. jak wchodzę do domu na działce to zawsze jakaś zmiata w te pedy. Mogę złapać - tylko gdzie podesłać? Te rasowe to zawsze jakieć zagraniczne, kosmopolityczne i europejskie. Dr moze nie zaakceptować. Odpowiedz Link Zgłoś
lucyferciu Re: chcę mysz:) 30.04.06, 16:16 renepoznan napisał: > Jesienia mogę Tobie załatwić rodzimą polska mysz (patriotyczną) polną. jak > wchodzę do domu na działce to zawsze jakaś zmiata w te pedy. No właśnie, Vicce o takie myszy chodzi, żeby pędziły nad paskiem:))) Myślę, że po drobnym przeszkoleniu będą to świetnie robiły. > Mogę złapać - tylko gdzie podesłać? Zostaw u księdza na parafii w Przeźmierowie. Vikka ma tam ostatnio dobre kontakty;) Myślę, że to zasługa DR;) > Te rasowe to zawsze jakieć zagraniczne, kosmopolityczne i europejskie. > Dr moze nie zaakceptować. No to dzięki Tobie będzie miał takie "patriotyczne":))))) A i Ty wykażesz poprawność polityczną;) Przynajmniej parę punków zyskasz w oczach DR:))) Odpowiedz Link Zgłoś
renepoznan Re: chcę mysz:) 30.04.06, 17:40 lucyferciu napisał: > No to dzięki Tobie będzie miał takie "patriotyczne":))))) A i Ty wykażesz > poprawność polityczną;) Przynajmniej parę punków zyskasz w oczach DR:))) Na to liczę:):):):). Musimy być prorządowi. Teraz przy koalicji Samopis tylko rodzime świnie, myszy i inna "gadzina" będzie w cenie. Precz z jewropą i innymi. Odpowiedz Link Zgłoś
lucyferciu Re: chcę mysz:) 30.04.06, 18:27 renepoznan napisał: > Musimy być prorządowi. Teraz przy koalicji Samopis tylko rodzime świnie, > myszy i inna "gadzina" będzie w cenie. A propos świni (niekoniecznie tych rodzimych), przypomniało mi się stwierdzenie jednego gościa w telewizorze, który mówił, że lubi świnie, bo koty się wywyższają, psy są spolegliwe, a święnie traktują nas jak równych sobie:)) Odpowiedz Link Zgłoś
v.i.k.k.a Re: chcę mysz:) 30.04.06, 19:20 lucyferciu napisał: > No właśnie, Vicce o takie myszy chodzi, żeby pędziły nad paskiem:))) Myślę, że > po drobnym przeszkoleniu będą to świetnie robiły. ### no ja chcę takie jak danone robił-biegało takie cuś po kompie:)) > Zostaw u księdza na parafii w Przeźmierowie. Vikka ma tam ostatnio dobre > kontakty;) Myślę, że to zasługa DR;) ### ku uciesze mojej rodziny;) Tak, tak, można tam zostawić, bedzie do odebrania w najbliższa niedziele:P > No to dzięki Tobie będzie miał takie "patriotyczne":))))) A i Ty wykażesz > poprawność polityczną;) Przynajmniej parę punków zyskasz w oczach DR:))) ### nie ma szans, musza byc typowo polskie....no i musza chodzic do kościoła;)hehehe....myszy kościelne. Odpowiedz Link Zgłoś
v.i.k.k.a Re: chcę mysz:) 30.04.06, 19:15 Takie to ja też mam;)Mój poprzedni pies był na nie ciety, obecny jest głupiutki i leniwy, jedyne co goni, ku mojemu przerazeniu, to bąki, bo fajnie bzyczą:( Co do samych myszy, to może też są rasowe, tylko o tym nie wiemy;)Jak zwał tak zwał, Dr na bank nie-polskich nie zaakceptuje:P Odpowiedz Link Zgłoś
lucyferciu Re: chcę mysz:) 30.04.06, 20:39 v.i.k.k.a napisała: > obecny jest głupiutki i leniwy, jedyne co goni, ku mojemu przerazeniu, > to bąki, bo fajnie bzyczą:( Wcale mu się nie dziwię:)) Na jego miejscu też bym tak robił. A wiesz dlaczego? Bo ... fajnie bzyczą:)) > Co do samych myszy, to może też są rasowe, tylko o tym nie wiemy;)Jak zwał tak > zwał, Dr na bank nie-polskich nie zaakceptuje:P Ale każdej myszy można "spreparować" jakąś polską historię, no i do tego odpowiednie "papiery". DR-ek nawet tego nie zauważy;) Chyba nie będzie sprawdzał czy są obrzezane, nie?:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
v.i.k.k.a Re: chcę mysz:) 01.05.06, 22:06 lucyferciu napisał: > Wcale mu się nie dziwię:)) Na jego miejscu też bym tak robił. A wiesz dlaczego? > > Bo ... fajnie bzyczą:)) ### to ona, dziewczynka, blondyna...jest boska:)))George potwierdzi:))) > Ale każdej myszy można "spreparować" jakąś polską historię, no i do tego > odpowiednie "papiery". DR-ek nawet tego nie zauważy;) Chyba nie będzie > sprawdzał czy są obrzezane, nie?:)))) ### u myszy "to coś" jest na wierzchu i od razu widać....a feeeee, bezwstydnice;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tłusty ryj skasować te głupoty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.06, 17:38 Odpowiedz Link Zgłoś
lucyferciu Nie przesadzaj 30.04.06, 18:17 Obserwując twoją jakże "zmysłową i przejrzystą w treści" wypowiedź uzasadniającą wykasowanie tego wątku, to dochodzę do przekonania, że to ty jesteś pierwszy, aby ciebie wyautować:(( Bądź bardziej rozgarnięty i napisz zawsze coś od siebie:) Odpowiedz Link Zgłoś
v.i.k.k.a Re: Nie przesadzaj 30.04.06, 19:21 Musisz mu wybaczyć, wszystko przez to, że starcił 30 znajomych, w tym 2 najlepszych kumpli:))) Odpowiedz Link Zgłoś
lucyferciu Re: Nie przesadzaj 30.04.06, 20:45 v.i.k.k.a napisała: > Musisz mu wybaczyć, wszystko przez to, że starcił 30 znajomych, w tym 2 > najlepszych kumpli:))) No to niezły wyczyn:(( Zawsze mówiłem, że nie jest sztuką wygrywać, natomiast uważałem, że sztuką jest umieć ponosić porażki:) A tu u kolegi jest z tym problem:(( Odpowiedz Link Zgłoś
v.i.k.k.a Re: Nie przesadzaj 01.05.06, 22:07 lucyferciu napisał: > No to niezły wyczyn:(( > > Zawsze mówiłem, że nie jest sztuką wygrywać, natomiast uważałem, że sztuką jest > > umieć ponosić porażki:) A tu u kolegi jest z tym problem:(( ### na własne życzenie, po co głuoty wypisywał na forum.... Odpowiedz Link Zgłoś