raaaf4 05.05.06, 09:24 Zapamietajcie ta date. 5.05. urodziny IV RP za kilka lat to bedzie kolejne swięto narodowe. Twarze odnowicieli budowniczych IV RP JAREK ROMEK i ANDRJU VIVAT NIECH ZYJE NAM 5 MAJA..... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
renepoznan Re: Dzis sie urodzila IV RP 05.05.06, 09:40 raaaf4 napisał: > Zapamietajcie ta date. 5.05. urodziny IV RP za kilka lat to bedzie kolejne > swięto narodowe. Ale fajnie. takich długich przerw w pracy wszyscy nam pozazdroszczą. Wolne od 1 do 5 plus soboty i niedziele. Niech zyje PIS!!!!!!!!!!!!!!!!!! > Twarze odnowicieli budowniczych IV RP JAREK ROMEK i ANDRJU A zwłaszcza Romek. Jarek tak bardzo Go nie chciał. Pytanie tylko kto kogo kupił. Jarek Romka czy Romek Jarka. Cokolwiek by było wiedomu juz,że nasz "Geniusz mazowieckich równin" rządzić nie będzie. Rządzić bedą Andrzejek z Romusiem. Jareczek będzie tańczył jak mu zagrają. Nie wiem czy przy rurze?????? Ale Pan Nikt bedzie triumfował. Ma koalicje wiekszosciową, która bedzie wprowadzała prawo i sprawiedliwość. Hihihihihihi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: raaaf4 Re: Dzis sie urodzila IV RP IP: 80.50.94.* 05.05.06, 10:04 Pani nikt bedzie triumfowal i wyzywal nas od POpluczyn i innej masci POkrakow... A on ma teraz ta sile odnowy nowy duch Dream Team - niskazitelnych ludzi co zapenia nam odnowe moralna wyznacza nowe standardy w polityce i rzadzeniu i wywroca w koncu ten stolik do brydza Powiakow. ( Zastapia zapewne stolikiem do kanasty lub pasjansa ) Odpowiedz Link Zgłoś
renepoznan Re: Dzis sie urodzila IV RP 05.05.06, 10:35 Gość portalu: raaaf4 napisał(a): > Pani nikt bedzie triumfowal i wyzywal nas od POpluczyn i innej masci POkrakow.. > ( Zastapia zapewne stolikiem do > kanasty lub pasjansa ) Raczej do oczka lub do wojny. Myslisz, ze oni sa w stanie we trójke zagrać w kanastę lub ulożyć pasjansa? To troche skomplikowane. Odpowiedz Link Zgłoś
lili_marleen Re: Dzis sie urodzila IV RP 05.05.06, 14:06 Drodzy Panowie - niech mi wolno będzie wyrazić tu swe wrażenia po dzisiejszych porannych zapowiedziach rządowych nominacji - pora umierać. Czy ktoś w najczarniejszych snach mógł przewidzieć jaki będzie ostateczny efekt ostatnich wyborów? Osobiście wszystkiego się spodziewałam - najgorszego, ale Romcia z Lepperem jako vice premierów i to w jednym rządzie to nawet w najgorszej depresji powyborczej nie byłam sobie w stanie wyśnić. Wszystko to w sumie mozna by nawet skwitować wzruszeniem ramion gdyby nie świadomość że czasu szkoda. Życie jest krótkie a my oto jesteśmy znowu świadkami jakiegoś poronionego eksperymentu który odbywa się na nasz koszt. Zazdroszczę tym którzy mają dość determinacji by emigrować... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 007 <Prezydent z Gdańska, Premier z Krakowa>reżyserzy IP: *.icpnet.pl 05.05.06, 14:23 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 007 od siedmiu boleści, Naród i historia wam zapamięta IP: *.icpnet.pl 05.05.06, 14:26 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Re: Dzis sie urodzila IV RP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.06, 08:23 Tak powiedział Tomek Beksiński. I tak zrobił. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: keczup Re: Dzis sie urodzila IV RP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.06, 15:07 A ja się bardzo cieszę. Wreszcie skończy się ich niesutanne krytykanctwo i będą musieli sami pokazać co potrafią. A z tym nie tak prosto. Na razie (p)rezydent Lech Kaczyński, kreowany na męża stanu, pokazał że nie umie podawać ręki i wręcza kwiaty łodygami do góry. Wreszcie Andrzej Lepper przestanie krzyczeć "tamci już byli". Bo ktoś mu powie, że on też już był. To jedyny sposób, żeby zniknęli ci wszyscy niedorobieni politycy jadący na totalnej negacji. Oby to trwało jak najkrócej i oby narobili jak najmniejszych zniszczeń w naszych kieszeniach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spoko Re: Dzis sie urodzila IV RP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.06, 15:12 pan prezydent nie umie także całować kobiet w rękę (zamiast się pochylić podciąga ręce biednych pań), nie mam nic przeciwko całowaniu rąk, ale trzeba potrafić to robić, albo sobie podarować i ograniczyć się do ukłonu Odpowiedz Link Zgłoś
pan.nikt Re: Dzis sie urodzila IV RP 05.05.06, 16:24 no i?? Co ma cłaowanie w rękę do powolania nowego rządu. Rządu, który w końcu ma szansę zrobić coś dobrego dla Polski i Polaków? Krzyczcie postkomuchy i pseudoliberałowie, krzyczcie, jak zarzynani. To nie dziwi, bo śmierć moralna Waszej mafii jest blisko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: keczup Re: Dzis sie urodzila IV RP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.06, 16:36 Och, już zrobił. Obiecał becikowe, dał 20 baniek na Świątynię Oparzności i mnoży administrację w zastraszającym tempie. "Bzdetami", które obiecał (np. mieszkania) nie zamierza się zajmować. Tak samo palącymi bierzącymi sprawami jak podatki Polaków pracujących w Wielkiej Brytanii albo zarobki lekarzy. To, że rząd "umie zrobić sobie dobrze", to już wiemy (gazrura Wassermanna). Powiem jeszcze raz - bardzo się cieszę, że PiS, LPR i SO doszły do władzy. Za najdalej trzy lata znikną jak AWS. I wtedy wróci normalność. Odpowiedz Link Zgłoś
renepoznan Re: Dzis sie urodzila IV RP 05.05.06, 19:50 Gość portalu: keczup napisał(a): > Och, już zrobił. Obiecał becikowe, dał 20 baniek na Świątynię Oparzności i mnoż > y > administrację w zastraszającym tempie. Czego sie czepiacie. Już robi. Zwieksza biurokrację zmniejszając bezrobocie i to w szeregach swoich zwolenników czyli tych, ktorzy do innej pracy sie nie nadają. Buduje Św. Opatrzności zwiększając zatrudnienie wsród budowlańców. Dał becikowe - wiecie ile ludzi bedzie to obliczało i rozdawało? Kaczyńscy!! Tak trzymać. !00% zatrudnienia w administracji reszta na zachód pracować. Tylko cholera kto bedzie podatki płacił?????? A - Balcerowicz musi odejść i się wydrukuje. Odpowiedz Link Zgłoś
z3r0 Re: Dzis sie urodzila IV RP 05.05.06, 17:06 pan.nikt napisał: > Co ma cłaowanie w rękę do powolania nowego rządu. > Rządu, który w końcu ma szansę zrobić coś dobrego dla Polski i Polaków? > Niech robi. Czekamy. My. Naród. Odpowiedz Link Zgłoś
pan.nikt Re: Dzis sie urodzila IV RP 05.05.06, 17:09 Nareszcie zrozumiałeś. ja członek narodu też czekam i mam nadzieję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pan.ktos Re: Dzis sie urodzila IV RP IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.05.06, 23:12 amen Odpowiedz Link Zgłoś
alfalfa Re: Dzis sie urodzila IV RP 05.05.06, 23:45 pan.nikt napisał: > Nareszcie zrozumiałeś. > ja członek narodu też czekam i mam nadzieję. Masz dla nich jakiś plan minimum z terminem czy w ciemno? A. Odpowiedz Link Zgłoś
renepoznan Re: Dzis sie urodzila IV RP 06.05.06, 05:21 pan.nikt napisał: > Nareszcie zrozumiałeś. > ja członek narodu też czekam i mam nadzieję Czyją to matką jest nadzieja?????????? Odpowiedz Link Zgłoś
pan.nikt Re: Dzis sie urodzila IV RP 06.05.06, 09:15 Lepiej mieć taką matkę, niż być sierotą A po za ty. "co drugi... ma szczęscie" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: raaaf4 Re: Dzis sie urodzila IV RP IP: 80.50.94.* 06.05.06, 11:03 Powiedzial Moralizators pod znaku RM SO i LPR. Masz racje jesli mam dorównac morlanoscia do poziomu Andrju i Romka to mi bardzo daleko..... i cale szczescie. Odpowiedz Link Zgłoś
lmblmb Będzie łatwo z tego wykręcić za kilka lat 09.05.06, 07:24 pan.nikt napisał: > no i?? > Co ma cłaowanie w rękę do powolania nowego rządu. > Rządu, który w końcu ma szansę zrobić coś dobrego dla Polski i Polaków? "Ma szansę" - to tak ładnie brzmi. Będzie się przynajmniej łatwo z tego wykręcić za kilka lat. > > Krzyczcie postkomuchy i pseudoliberałowie, Ja jestem całkowitym liberałem. Mnie nie wymienisz? Odpowiedz Link Zgłoś
grendelek Re: Będzie łatwo z tego wykręcić za kilka lat 09.05.06, 16:06 > > Krzyczcie postkomuchy i pseudoliberałowie, > > Ja jestem całkowitym liberałem. Mnie nie wymienisz? ROTFL... a ja jestem zaledwie lewakiem a nie komuchem i tez sie nie zalapalem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pozhoga Re: Dzis sie urodzila IV RP IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.05.06, 16:36 > pan prezydent nie umie także całować kobiet w rękę (zamiast się pochylić > podciąga ręce biednych pań) Biorąc pod uwagę jego wzrost, to dobrze, że podciąga. Jakby się kłaniał, to pani musiałaby chyba kucać. Pzdr, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mih leper musi odejsc IP: *.adsl.inetia.pl 05.05.06, 21:07 zawyza poziom tego rzadu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiks4 gratulecje dla pana.nikta IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 05.05.06, 22:59 Przyjmij - panie.nikt- gratulacje z powodu zrealizowania swych marzeń. Wprawdzie dopiero po siedmiu miesiącach ale masz rząd swych marzeń, który podejmie teraz budowe społeczeństaw socjalnego, czy jakoś tak zapowiadał Pan Prezydent. Mam nadzieje, że nie oznacza to, że wszyscy przejdziemy na zasiłek socjalny. Więc jeszce raz gratulacje z powodu osiągnięcia zamierzonego celu. Odpowiedz Link Zgłoś
pan.nikt Re: gratulecje dla pana.nikta 05.05.06, 23:24 Nie przekręcaj KiKsie Nie socjalnego, a solidarnego. A jedno do drugiego jest podobne tylko z pierwszych liter, a nie z treści. A co do zasiłków?? III RP nie tylko odesłała wielu ludzi (20% w porywach więcej, a w niektórych częściach kraju znacznie więcej) na zasiłek, ale szybko przestała te zasiłki wypłacać. Ten rząd nie che płacić zasiłków, tlko zmniejszyć bezrobocie i zapewne mu się to uda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tuńczyk Re: gratulecje dla pana.nikta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.05.06, 23:35 Rozdawali ministerstwa a ja pojechałem na wekend i przeszło mi koło nosa. Panie Nikt załatw Pan coś ,zawsze się coś tam da wykroić np. ministerstwo połowu śledzia i filetowania Odpowiedz Link Zgłoś
pan.nikt Re: gratulecje dla pana.nikta 05.05.06, 23:45 Trzeba trzymać rękę na pulsie. na tym polega drapieżny kapitalizm, który POstuluje PO. Chcieliście, to macie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Teclaw Ale co zrobimy jak podwyzszy podatki? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.06, 23:39 Co wtedy mozemy zrobić? Odpowiedz Link Zgłoś
renepoznan Re: Ale co zrobimy jak podwyzszy podatki? 06.05.06, 05:23 Gość portalu: Teclaw napisał(a): > Co wtedy mozemy zrobić? Nie wiesz? Mogę Tobie powiedzieć; Musisz .......... -/ustawa o kontroli i cenzurze ..../- Odpowiedz Link Zgłoś
lmblmb Małe bezrobocie w państwie socjalistycznym? 09.05.06, 07:30 pan.nikt napisał: > Nie przekręcaj KiKsie > Nie socjalnego, a solidarnego. Same shit. > A jedno do drugiego jest podobne tylko z pierwszych liter, a nie z treści. O nie, zupełnie ;) > A co do zasiłków?? Tak, nadal będziesz dostawał swój zasiłek. Z mojej pensji. > III RP nie tylko odesłała wielu ludzi (20% w porywach więcej, a w niektórych > częściach kraju znacznie więcej) na zasiłek, ale szybko przestała te zasiłki > wypłacać. ...co nas niezmiernie cieszy (to, że zasiłki nie są wypłacane) > Ten rząd nie che płacić zasiłków, tlko zmniejszyć bezrobocie i zapewne mu się > to uda. Małe bezrobocie w państwie socjalistycznym? Chyba ci się teorie rozwoju pokręciły. Co do bezrobocia, to małe było raz, kiedy rozwój był bardzo szybki. Ale teraz przedsiębiorcy nie potrzebują już pyskatych sprzedawczyń po zawódówce, zachlanych dekarzy, czy biurw, które w życiu prawdziwego biznesu nie widziały. Fakt jest taki, że jak ktoś odmawia przystosowania się do rzeczywistości, to mu na siłę pracy nie znajdziesz. Co zrobisz z tymi, których wymieniłem powyżej, konkrety proszę. Co zrobić z kobietą, która ma 45 lat, całe życie była sprzedawczynią, i przez 17 lat nie potrafi zrozumieć jak się zachowywać względem klienta? Konkretne argumenty proszę. W tym samym czasie nie mogę znaleźć dwóch pracowników do działu marketingu... wymagania są proste. Odpowiedz Link Zgłoś
pan.nikt Re: Małe bezrobocie w państwie socjalistycznym? 09.05.06, 09:56 lmblmb napisał: > Tak, nadal będziesz dostawał swój zasiłek. Z mojej pensji. NIE ODBIERAM ŻADNEGO ZASIŁKU. Szkoda, że odpowiadasz na zdania, a nie na całe myśli > ...co nas niezmiernie cieszy (to, że zasiłki nie są wypłacane) Cieszy cię tak długo, jak masz pracę. Tamtych ludzi nie cieszy. Fakt, że częśc z nich już olała próby podjęcia pracy, ale nie wszyscy. I sprawa nie jest tak prosta jak ci sie wydaje. Nie każdy jest zdrowym 30-to latkiem, w dodatku wykształconym i bezdzietnym. Teraz przedsiębiorcy nie potrzebuja niczego. Teraz został praktycznie tylko drobny handelek i trochę kulejących usług. Żyjemy na kredyt sprowadzając miliony ton towaru z zewnątrz. Za ten towar trzeba będzie kiedyś zapłaić. Nie mamy pod ziemią złota i platyny, wiec powinniśmy płacić produktami pracy. A u nas z tym kiepsko, czyli POGRĄŻAMY SIĘ. I pamiętaj, handel wewnętrzny, nie bogaci państwa, tylko miesza pieniędzmi wewnątrz niego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mih Re: Małe bezrobocie w państwie socjalistycznym? IP: *.adsl.inetia.pl 09.05.06, 21:25 handelek wewnetrzny napedza koniunkture, powoduje powstanie nowych miejsc pracy czyli de facto bogaci panstwo. teorie, ze tylko export i przemysl ciezki bogaci panstwo odeszly wraz z socjalizmem. mozliwe, ze teraz wracaja. ale poki co najlepsze interesy robis sie w uslugach i surowcach. zadluzenie zewnetrzne jest okazale, ale przeciez duzo gorszy jest deficyt budzetowy, ktory zmusza rzad do zaciagania pozyczek na zewnatrz i wewnatrz panstwa. PISowe ludki zamiast probowac ograniczac deficyt lekka reka wydaja kolejne kredytowe pieniachy na zasilki dla niepotrzebujacych oraz monzenie agend i urzedow. tak przetracamy bonusy wynikajace z wejscia do UE, cieszac sie z jakis wskaznikow jak magia liczb zwiazana ze spadkiem bezrobocia. a przeciez setki tysiecy bezrobotnych rodakow, ktorzy wyjechali np. do londynu i tam siedza, przyjezdzaja raz w miesiacu, zeby podpisac liste w PUP... jak rzad wprowadzi ubezpieczenie dla wszystkich bezrobotnych (dobry pomysl), obojetnie czy podpisuja liste czy nie, bezrobocie moze gwaltownie spac. po prostu czesc bezrobotnych widzi, ze dreptanie do posredniakow to strata czasu i jak nie beda musieli podisywac lipnych list wykorzystaja ten starcony czas z pozytkiem dla siebie. ale to nie znaczy, ze realne bezrobocie spadnie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiks4 poznałem tajemnicę pana.nikta IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 09.05.06, 21:44 Pan. nikt napisał: Teraz przedsiębiorcy nie potrzebuja niczego. Teraz został praktycznie tylko drobny handelek i trochę kulejących usług. ---------- Pan.nikt wychylił się z okna swojego domu i zobaczył, że "przedsięborcy nie potrzebują niczego, że został trylko drobny handelek i troche kulejących usług". Tak wygląda Polska w oczach pana.nikt. A ja Ci radzę- rusz cztery litery, przejdx się na sąsiednią ulicę, może do sąsiedniej wioski a zobaczysz inny świat. Ja akurat pracuje w fabryce, która od podstaw została zbudowana pięc lat temu, w Polsce- i zapewniam Cię, że ma sie dobrze. W maleńskim mistaeczku, gdzie obecnie mieszkam, gdzie bieda była tradycją, gdzie za komuny były dwa sklepy GS- rozwinął się teraz handel, inwestują tu ludzie nawet z Poznania. Czego to dowodzi- gdyby była taka bieda, jaka Ty widzisz- to na co komu byłyby te sklepy, gabinety kosmetyczne, solaria i temu podobne znamiona normalności??? Jeśli żyjesz w przekonaniu, że Poska wygląda tak, jak ją opisujesz- nie dziwię sie Twoim postawom. To całkowicie wyjasnia Twoje lęki... Odpowiedz Link Zgłoś
pan.nikt Re: poznałem tajemnicę pana.nikta 09.05.06, 21:51 Nie mam lęków. Znam więcej niż jedną ulicę i niż jedną fabrykę. Tak, znam i sam pracowałem w kilku nowych fabrykach. Przyznaj jednak, ze stosunek fabryk zbudowanych do skasowanych jest tragiczny. Spójrz w statystyki produkcji przemysłowej sprzed kilkunastu lat, a teraz. Nie wiem, o jakim miasteczku mówisz. Takie miasteczko to wyjątek. A moze mówisz o wsi?? pt Tarnowo Podgórne?? Sądzę, że o bardzo małym, które za komuny było tylko zapleczem okolicznych rolników. Ludzie stamtąd najczęściej pracowali w obsłudze rolnicta, albo w usługach, albo bzpośrednio w rolnictwi, albo w UPADAJĄCYCH DZIŚ miastach powiatowych. W takim małym miasteczku, jeden średni zakład załatwia temat. Odpowiedz Link Zgłoś
renepoznan Re: poznałem tajemnicę pana.nikta 09.05.06, 22:10 Gość portalu: kiks4 napisał(a): > W maleńskim mistaeczku, gdzie obecnie mieszkam, gdzie bieda była tradycją, gdzi > e za komuny były dwa sklepy GS- rozwinął się teraz handel, inwestują tu ludzie > nawet z Poznania. Czego to dowodzi- gdyby była taka bieda, jaka Ty widzisz- to > na co komu byłyby te sklepy, gabinety kosmetyczne, solaria i temu podobne znam > iona normalności??? I w tym cała tragedia. Nie rozumiesz tego Kiksie 4? To przecież takie proste. W miasteczku w którym mieszkasz ludzie zaczęli zarabiać na siebie i mają w dupie ochłapy jakie chce im rzucić PIS i Samoobrona. PRZESTALI NA NICH GŁOSOWAĆ!!!!!!!!!!! Nie bój się . Zamknie sie tych ukladowców i aferzystów z Twojego miasteczka i wszystko wróci do normy. Odpowiedz Link Zgłoś
pan.nikt Re: poznałem tajemnicę pana.nikta 09.05.06, 22:33 oj Rene, Rene. Pól post rozsądne, a dalej jawne bzdury. Ehhhhhhhh, ustabilizuj poziom. Odpowiedz Link Zgłoś
renepoznan Re: poznałem tajemnicę pana.nikta 09.05.06, 22:41 pan.nikt napisał: > Pól post rozsądne, a dalej jawne bzdury. No widzicie. Czołowy forumowy PISowiec przyznaje, że tragedią tych miasteczek jest zarabianie przez ludzi na siebie i odrzucanie PISowskich ochłapów. Twierdzi też,że aferzystów i ukladowców się nie zamknie. Cały czas tak uwazałem bo przecież Kruk (nomen omen) krukowi .... . Ale zeby PN to twierdził????? Odpowiedz Link Zgłoś
pan.nikt Re: poznałem tajemnicę pana.nikta 09.05.06, 22:53 oj kręcisz, jak pijak korbą. Wiesz co było rozsądne. Tak ludzie potrzebują pracy i zaklad w miasteczku, to skarb. A dalej, to już chrzaniłeś. Odpowiedz Link Zgłoś
renepoznan Re: poznałem tajemnicę pana.nikta 10.05.06, 15:06 pan.nikt napisał: > oj kręcisz, jak pijak korbą. Ja tam nie wiem jak pijak kręci korbą. Ty jak rozumiem masz to opanowane.:) > > Wiesz co było rozsądne. > Tak ludzie potrzebują pracy i zaklad w miasteczku, to skarb. Ale ja napisałem co innego. To, że ci ludzie przestają byc elektoratem PIS-u. Wybrałeś z mej wypowiedzi co chciałeś i tradycyjnie odpowiedziałeś na to co wybrałeś. Wet za wet. > > A dalej, to już chrzaniłeś. Ja nie chrzanię. Chrzanią agitarorzy nieświętej trójcy (małe litery są wstawiwone swiadomie - nie poprawiać). :):):):):(:(:(:(:(. Odpowiedz Link Zgłoś
pan.nikt Re: poznałem tajemnicę pana.nikta 10.05.06, 18:44 renepoznan napisał: > pan.nikt napisał: > > > oj kręcisz, jak pijak korbą. > > Ja tam nie wiem jak pijak kręci korbą. Ty jak rozumiem masz to opanowane.:) abstynentem nie jestem, ale tego jeszcze nie trenowałem. Za to widziałem. Np korbą od roweru (nie chciałem napisać pedałem, bo to nie jest politpoprawne) I nie jest prawdą, ze tylko bezrobotni są wyborcami PiS. To jawna bzdura. Jedyne co można udowodnić, to to, ze wyborcami PO są kryminaliści. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KT4D Re: poznałem tajemnicę pana.nikta IP: *.no-dns-yet.ntli.net 11.05.06, 02:06 Hurra! Jestem czescia ukladu!!!!!! :D Zdajesz sobie sprawe, kolesiu, ile milionow ludzi moze Ciebie pozwac o znieslawienie w tym momencie? :D Odpowiedz Link Zgłoś
pan.nikt Re: poznałem tajemnicę pana.nikta 11.05.06, 08:44 ??? O jakie zniesławienie. Podalem tylko dane oficjalne o wynikach głosowania w ZK. Tam PO zdecydowanie wygrało. A Ty człąkiem ukladu?? Za krótki jesteś. Ty jestej tylko jenym z kiepsko pojmujących ten Świat 'POŻYTECZNYM IDIOTĄ" Odpowiedz Link Zgłoś
lmblmb Re: poznałem tajemnicę pana.nikta 11.05.06, 16:34 Gość portalu: KT4D napisał(a): > Hurra! Jestem czescia ukladu!!!!!! :D > > Zdajesz sobie sprawe, kolesiu, ile milionow ludzi moze Ciebie pozwac o > znieslawienie w tym momencie? :D Chorych się leczy, nie bije (i nie beatyfikuje ;) Odpowiedz Link Zgłoś
renepoznan Re: poznałem tajemnicę pana.nikta 11.05.06, 18:11 pan.nikt napisał: > Jedyne co można udowodnić, to to, ze wyborcami PO są kryminaliści Może wśród wyborców PO byli też kryminalisci. Ale ty nie powinienes tego wypominać PO. W Twoim rządzie jest kryminalista i do tego zajmuje stanowisko vicepremiera. To gorsze niz mieć wsród wyborców kryminalistów. Ale by to zrozumiec trzeba mieć bardziej stabilny kregosłup moralny niż wladze Twojej ulubionej partii. Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: Dzis sie urodzila IV RP 06.05.06, 09:24 Witom z dniym kery nowy w oświecie LPR znakym resortu przecie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bzzzz czyli wielka K.U.P.A. IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 10.05.06, 12:20 bleeeee Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pozhoga To jest V RP, a nie IV IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.05.06, 16:06 A tak w ogóle, to 5 V narodziła się V RP (uwaga dla mistyków - ta zbieżność liczb to znak od Boga, który wszak ma miłościwie nam panujących w specjalnej trosce, to jest, chciałem rzec, opiece). Nie jesteście kolego na bieżąco ze zmianami w Polsce - IV RP już była i odniosła spektakularny sukces. Pozdrawiam, Odpowiedz Link Zgłoś
renepoznan Re: To jest V RP, a nie IV 10.05.06, 17:06 Gość portalu: Pozhoga napisał(a): > A tak w ogóle, to 5 V narodziła się V RP Chyba się mylisz. Ogłoszono przecież, że IV RP powstała z chwilą wyboru LK na prezydenta. Ta IV skończyła sie z chwilą podpisania paktu stabilizacyjnego i zaczęła się V RP. A od chwili powstania koalicji jest juz VI. Za jakis miesiąc jak JK znowu dozna ponownie przypływu geniuszu politycznego to będzie VII i tak dalej. Na ilu skonczymy to pokaże czas jaki jest potrzebny na postawienie diagnozy - częstotliwości przypływów geniuszu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pozhoga Re: To jest V RP, a nie IV IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.05.06, 17:22 Kurde, faktycznie - to już szósta RP. Oj osłabła we mnie czujność rewolucyjna. W ramach usprawiedliwienia (ja wiem, że to lewacki bełkot) powiem tylko, że na mojej codziennej drodze do wykuwania powszechnej szczęśliwości którejś tam RP całkiem niedawno jeden z dwóch prezydentów (ciągle mi się mylą) nadal obiecywał mi, że "zbudujemy IV RP". Nie zgadzał mi się nie tylko numer RP, ale też to "zbudujemy" - nie wiem z kim, ale ze mną nie. No chyba, że prezydent jak ten nadszyszkownik Kilkujadek jest zdania, że tych wrednych polokoktowców trzeba tak długo kochać, aż i oni władzę pokochają. Pzdr, Odpowiedz Link Zgłoś
mikaelgrizzly Re: Dzis sie urodzila IV RP 10.05.06, 16:42 Jak powiedzial pewien ksiadz z parafii św. Krzyża na Górczynie... "Całą klase polityczna należałoby wziac, zapakowac na ciężarówki, wywieżc głęboko w las, wyspowiada, udzielic ostatniego namaszczenia i rozstrzelac jak leci" A teraz na serio - kiedy wzniecamy powstanie? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiks4 nasz prezydent to kłamczuszek IP: *.konin.cvx.ppp.tpnet.pl 10.05.06, 22:04 Wczoraj- co pokazała TV- podczas wręczania nominacji nowym ministrom- Pan Prezydent był łaskaw skomentowac przyczyny zmian. Gdy doszedł do nowego ministra spraw zagranicznych powiedział coś w tym rodzaju: "ta zmiana nie ma nic wspólnego z nowo powstała koalicja. To zwykła zmiana w gabinecie w trakcie jego codziennej pracyt. Takie wydarzenia zdarzają się we wszystkich rządach wszystkich państw". Cytuje z pamięci, więc oddaję tylko sens a nie dosłowna treść. Więc dramatyczny gest, rezygnacja min. Mellera to nie był znak protestu przeciw wprowadzaniu do rządu Leppera z jego hałastrą, tylko zwyczajna zmiana członka gabinetu, ot taka drobna zmiana kosmetyczna. Tak przynajmniej wmawia narodowi Pan Prezydent. I muszę powiedzieć, że pamietając o tym bardzo źle odbierałem dzisiejsze Jego orędzie. Po prostu nie wierzę w żadne Jego słowo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiks4 Idiota- dlaczego? IP: *.konin.cvx.ppp.tpnet.pl 10.05.06, 22:11 dlaczego po wpisaniu do Googla hasła "IDIOTA" na piątej pozycji wyszukanych odpowiedzi pojawia się notka biograficzna naszego Premiera? To jawna dywersja, kto stoi za tym niewyszukanym żartem??? Panu Premierowi mozna wszystko zarzucic, ale akurat nie to, że ma coc wspólnego z idiotą!!! Wnioskuje o zamkniecie Googla! Odpowiedz Link Zgłoś
mikaelgrizzly Re: Idiota- dlaczego? 11.05.06, 19:39 Równie dobrze mógłbys całemu światu kaza zamkną swoje * Rownie często używane i niepozorne, a tak niezbędne. Odpowiedz Link Zgłoś