Dodaj do ulubionych

Demonstracja poparcia dla Giertycha

21.05.06, 22:43
Oczywiście, ponieważ w marszu poparcia dla nowego ministra edukacji brały
udział ładne dziewczyny, normalni chłopacy i nawet nauczyciele, a nie skini i
inne bandziory zdjęcia Wybiórcza się nie pofatygowała dać, bo by jej fakty
zaciemniły wizję, że tylko tumany i nienormalni są za Giertychem. gratuluję
wręcz podręcnzikowego "Obiektywizmu" szanownej pani dziennikarce.
Obserwuj wątek
    • ququ777 OJ Oj oj oj oj oj 21.05.06, 22:55
      BIEDNY TEN HENRYK GORNY...za duzo trawy sie napalil,czy co?
    • Gość: RAUBER Precz z faszyzmem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.06, 23:40
      precz z faszyzmem, precz z ograniczaniem wolności, nie będzie w polskiej szkole
      mutacji hitler jugend
      • pan.nikt Re: Precz z faszyzmem 21.05.06, 23:54
        Rauberku znów pijesz??
        • Gość: RAUBER Re: Precz z faszyzmem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.06, 00:14
          nie, własnie mam przerwę bo mi sie już wóda przelewa uszami, ale przynajmniej
          jesteś w tej samej sytuacji i doskonale mnie rozumiesz

jesteśmy jakieś 100 lat za cywilizowaną Europą, w III Rzeszy narodowy socjalizm
          pojawił się ok 90 lat temu, do czego doprowadził ten system wszyscy wiedzą, dziś
          mamy coś podonego u władzy, banda frustratów dorwała się do stołków i się
          zaczęła robic wiocha, to co jest to jest parodia państwa, III Rzeszapospolita
          • Gość: dadd Re: Precz z faszyzmem IP: 217.153.6.* 22.05.06, 00:17
            Rozczarowanie. Wstyd. Złość.
          • pan.nikt Re: Precz z faszyzmem 22.05.06, 00:52
            Ja dziś prawie jak zwykle tylko herbatka i napoje gazowane bezaloholowe.
            Nawet kaę ostatnio pijam rzadko. Starośc, nie radość.
      • trajan_bez_ziemi Re: Precz z faszyzmem 22.05.06, 00:17

> precz z faszyzmem, precz z ograniczaniem wolności, nie będzie w polskiej szkole
        > mutacji hitler jugend

Ale o co chodzi??
        Czyżby autor znowu nawiazywał do Młodzieży Wszechpolskiej?
        Kilka uwag. Zapewne szanowny RAUBER nie zadał sobie trudu, aby sprawdzić co
        Giertych na ten temat. Otóz wyraźnie zapowiedział, że nie bedzie MW w szkołach.

A co do porównywania MW do Hitler Jugend. Porównanie wyjątkowo nieudane i
        zdradza brak wiedzy na ten temat. Nie żebym twierdził, że każdy musi się na
        hostorii znać, ale jeżeli stosujesz takie porównania, to miej pojęcie o czym
        piszesz.
        Otóż pomijajac chamski charakter porównania. To jest ono wyjątkowo nietrafne.
        Otóż Hitler Jugend było organizacja przymusową, zajmujacą się wypełnianiem czasu
        i indoktrynacja młodziezy w III Rzeszy. Natomiast organizacją o charakterze
        bojówkarskim, do czego zapewnie pije Rauber, było SA. To właśnie
        Sturmabteilungen zajmowało się wszcZynaniem burd itp.
        A żeby było zabawniej pierwszym przywódcą SA był niejaki Ernst Rohm, faktyczny
        pedał. Takie były początki homoterroryzmu w Europie. To właśnie gej zarządzał
        atakami na Żydów i zgromadzenia innych niz NSDAP partii. Przywódcy SA atakowali
        Hitlera za... zbytnią uległość i zdrade rewolucji. Jak widać od czasu Rohma
        niewiele się zmieniło w mentalności homosiów, nadal potrzebują wroga, którego
        muszą nienawidzić i zwalczać.
        Reasumując porównanie MW do HJ jest śmieszne. Natomiast porównanie MW do bojówek
        nazistowskich jest chamstwem, obojętnie jak bardzo się ktos nie zgadza z ich
        pogladami.
        • Gość: tsurani Re: Precz z faszyzmem IP: *.icpnet.pl 22.05.06, 07:15
          Owszem chamstwem. Bojówki MW są o wiele gorsze od bojówek SA czy HitlerJugend
          (tego może jeszcze nie ma u nas, ale pewny jestem, że Romuś Giertych z chęcią
          by coś takiego wykreował np. z ZHR, który całkiem się do tego celu nadaje) z
          JEDNEGO powodu. SA i HitlerJugend dały początek, były pionierami. Dziś wiemy co
          się stało, a mimo to pozwalamy by faszyści z polskiej prawicy robili to samo.

Sierpem i młotem w czerwoną hołotę? Brunatną polską swołocz to trzeba napalmem
          wypalić!
          • Gość: Q Re: Precz z faszyzmem IP: *.icpnet.pl 22.05.06, 08:38
            Gość portalu: tsurani napisał(a):

> Owszem chamstwem. Bojówki MW są o wiele gorsze od bojówek SA czy HitlerJugend

Po czyms takim to nalezy dac w pysk i napluć. Są pewne granice lewackiej
            głupoty ale ten tekst juz je przekroczył.
          • trajan_bez_ziemi Re: Precz z faszyzmem 22.05.06, 10:08
            "Owszem chamstwem. Bojówki MW są o wiele gorsze od bojówek SA czy HitlerJugend"
            Typowy lewak. Żeby napisać cos takiego trzeba nie wiedzieć nic o SA, HJ, jak i
            MW. Jeżeli potrafisz kojarzyć literki odsyłam kretynie do mojego postu powyzej.
            Ale nie byłbym az takim optymistom, zeby od lewaka wymagać przeczytania więcej
            niż kilku zdań.

Wskaż kiedy MW zachowała się jak SA? No kiedy?

To mnie właśnie zadziwia. Jak po 50 latach komuny w tym kraju nadal sa na tyle
            odmużdżeni ludzie, aby wierzyć w ideały lewicy??
            • Gość: Pozhoga Re: Precz z faszyzmem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.05.06, 15:32
              Jeśli dobrze pamiętam co ciekawsze występy MW:
              (1) manifestujących w Poznaniu chcieli dać, cytuję, "do gazu";
              (2) statek-klinika aborcyjna: pod adresem kobiet korzystających z jego usług
              padały okrzyki, w których gaz był częstym wątkiem;
              (3) w pewnym pubie (znana historia) to oni tylko piwo zamawiali - wszak w Polsce
              od prawieków piwo zamawia się gestem spopularyzowanym w XX wieku przez NSDAP.

Porównania MW do faszystowskich bojówek są oczywiście prawidłowe, chociaż
              do SA, a nie do HJ.

Pzdr,
            • posener89 Re: Precz z faszyzmem 22.05.06, 19:20
              > To mnie właśnie zadziwia. Jak po 50 latach komuny w tym kraju nadal sa na tyle
              > odmużdżeni ludzie, aby wierzyć w ideały lewicy??

A mnie zadziwia jak można być takim kretynem aby wierzyć w poprawę jakości
              polskiego szkolnictwa pod wodzą Giertycha. Jeśli w to wierzysz to lepiej nie
              pisz o tym. Średniowiecze!!
        • Gość: k. Re: Precz z faszyzmem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.05.06, 08:15
          > Kilka uwag. Zapewne szanowny RAUBER nie zadał sobie trudu, aby sprawdzić co
          > Giertych na ten temat. Otóz wyraźnie zapowiedział, że nie bedzie MW w szkołach.

Hehe, to ja mam Giertychowi wierzyć?? Politykom się nie wierzy, a zwłaszcza
          populistom. To, że Giertych zapowiedział, że MW nie będzie w szkołach nie
          oznacza, że jej rzeczywiście tam nie będzie.

• Gość: kazek Re: Precz z faszyzmem IP: *.core.lanet.net.pl 28.05.06, 12:24
            Przypominam, że Giertych nie dalej jak miesiąc temu deklarował również, że nie
            będzie religii na maturze. I już słowo złamał. Deklarował, że nie będzie zmian
            najwyższych urzędników ministerstwa. I juz dobrał sobie takich populistów z
            lpr, że po prostu nie wiadomo, czy się śmiać, czy płakać. Najlepszy jest
            niejaki Mirosław Orzechowski. Truno nawet dyskutować, ja bardzo przepraszam za
            te słowa, bo to nie w moim zwyczaju, ale to jest przypadek psychiatryczny
            (obsesji, wizje i w ogóle ufo nam zagraża).

A autorowi wątku proponuje spojrzeć na stronę www.bezgiertycha.rp4.pl/ i
            zobaczyć, w jakim tempie przybywa tam podpisów. Zaręczam Ci, że jest tam tez
            pare podpisów "ładnych dziewczyn" (a te dwie ładne, które poparły Giertcha,
            były na zdjęciu w GW, więc autor wątku chyba był pijany pisząc, że Gazeta o tym
            nie informowała... Acha ta oszołomska precyzja... Swoją dorgą chętnie był
            usłyszał czy przeczytał jakąs ich deklarację, skąd się tam wzięły. Nadzieja że
            pod rządami min. Giertycha w wieku 21 lat któraś zostanie panią minister?
            (utworzy się jakies ministerstwo, np. ministerstwo gopsodyń domowych. lpr ma w
            tym wprawę, jak wiadomo).
        • l.george.l Re: Precz z faszyzmem 22.05.06, 10:15
          trajan_bez_ziemi napisał:

[...]
          > Kilka uwag. Zapewne szanowny RAUBER nie zadał sobie trudu, aby sprawdzić co
          > Giertych na ten temat. Otóz wyraźnie zapowiedział, że nie bedzie MW w szkołach. [...]

Gdy bandyta przykłada ofierze nóż do szyji chyba mówi: "bądź cicho, to ci nic nie zrobię".
        • Gość: M Re: Precz z faszyzmem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.06, 11:34
          Jak to jest.SA-manów pogoniliśmy,a tu nowi? Ech...
        • Gość: RAUBER Re: Precz z faszyzmem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.06, 23:27
          Jassssne
          SLD to nie komuniści, a MW nie ma nic wspólnego z faszytami

kto obrzucał obelgami ubiegłoroczny marsz mniejszości seksualnych wrzeszcząc
          zrobimy z wami co hitler z Żydami, pedaly do gazu itd.?

w tym kraju byłoby lepiej gdyby wyeksportować MW, LPR, PiS, Samoobronę czy
          mohery i na każdego wyeksportowanego członka/wyborcę tych partii/bojówek
          ściągnąć w zamian pedała albo lesbijkę, obojętnie byleby już nigdy więcej nie
          oglądać wymienionych na początku
          • Gość: Mirek z Kanady Uczcic geja socjaliste!!! IP: *.vn.shawcable.net 28.05.06, 15:23
            TRajan ma sporo racji, Rauberze (moze powinienes zmienic ksywe na "robur" po
            kdarwatura twego mozgu przypomina kabine tej ciazarowki produkcji
            NRD. "Wesolki" (czyli "gays" - choc naprawde trudno mi zrozumiec co
            wesolkowatego jest w ladowaniu penisa w odbyt drugiego faceta...) powinni oddac
            czesc swemu bohaterowi. Ernst Roehm byl socjalista i oddal zycie za
            swoja "orientacje seksualna". Powinno sie go wiec traktowac jako protoplaste
            Biedronia i Niemca.
    • archfil Re: Demonstracja poparcia dla Giertycha 22.05.06, 05:56
      Precz z Gierychem!
    • Gość: LukasK konopi IP: 217.153.71.* 22.05.06, 08:13
      Tak się pisze. Przez jedno 'i'. To wyraz obcego pochodzenia i polskich reguł
      zmiękczania nie stosujemy.
    • Gość: libertyn Re: Demonstracja poparcia dla Giertycha IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.05.06, 08:40
      Ja będę chciał to codziennie będę nosić T-shirty z Che albo z Mao!!! A Młodzież
      Wszechpolska nie się odpier...i!!! Brunatne koszule won!!!
      • Gość: Q Re: Demonstracja poparcia dla Giertycha IP: *.icpnet.pl 22.05.06, 08:46
        Gość portalu: libertyn napisał(a):

> Ja będę chciał to codziennie będę nosić T-shirty z Che albo z Mao!!!

A sobie noś. Twoja sprawa. Tylko dlaczego tacy jak Ty zabraniaja nosic koszulki
        z Hitlerem. To przecież ta sama kategoria idoli.
      • trajan_bez_ziemi Re: Demonstracja poparcia dla Giertycha 22.05.06, 10:02
        "Ja będę chciał to codziennie będę nosić T-shirty z Che albo z Mao!!!"

A słyszałeś o konstytucyjnym zakazie publicznego propagowania ideologii
        komunistycznej?
        Q ma racje, jaka jest róznica między prezentowaniem Hitlera, najgłupszego z
        rewolucjonistów i mordercy Che Gevary, czy Mao, którego jedna tylko reforma
        kosztowała Chiny 20 milionów istnień?
        • Gość: libertyn Re: Demonstracja poparcia dla Giertycha IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.05.06, 11:44
          A wiesz co to są ustawowe znamiona przestepstwa??? Trudno chyba stwierdzić, że
          noszenie koszulki z Che to propagowanie komunizmu!!! Chyba, że dochodzenia będa
          prowadzić w pełni dyspozycyjni i politycznie uzaleznienie prokuratorzy tacy jak
          Ty!!!

A co do Che...Zrobili mu kilka dobrych zdjec, był fotogeniczny i dlatego ludzie
          noszą koszulki z jego zdjęciami!!!

A jakie chcialbyś żeby nosili? Z Pinochetem (ulubieńcem europosła Kamińskiego)
          czy z Gen. Franco??
          • trajan_bez_ziemi Re: Demonstracja poparcia dla Giertycha 22.05.06, 13:44
            Jak pragnę zakwitnąć, o czym Ty bredzisz?
            Idąc takim tokiem rozumowania, osoba chodząca w koszulce z Hitlerem też nie jest
            niczemu winna. Bo podobał jej się wąsik.
            Chcesz, aby dopuszczano koszulki z Che i Mao, ale już Pinochet Ci się nie
            podoba. Iście lewacka logika. Jak Kali kradnie krowę, to dobrze. Ale jak Kaliemu
            kradną, to nie dobrze.

Bolszewicy!!! Zacznijcie myśleć, spróbujcie, może Wam się spodoba. Proszę tylko
            o kilka spięć między neuronami, czy to tak wiele?
            • Gość: libertyn Re: Demonstracja poparcia dla Giertycha IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.05.06, 14:11
              Noszenie koszulek z Hitlerem to też nie jest moim zdaniem propagowanie
              nazizmu!!! I nie stanowi to przestępstwa w rozumieniu KK!!! Co najwyżej może to
              być wysoce niestosowne!!! Jest też chyba jednak różnica w noszeniu koszulki z
              Che a z Hitlerem!

A gdybym nosił koszulki z Jezusem to co??? Kościół Katolicki wymordował
              przecież miliony istnień ludzkich np. Albigensi, Husyci, Indianie itd....To
              także mogłoby byc niestosowne!!!

Niech każdy nosi koszulki z kim chce!!! To jego problem i jego sumienia!!!

A wy brunatne koszule, potencjalni kandydaci na przestępców przeciwko ludzkości
              i strażników w Auschwitz, odpierd....e się!!! Was nawet leczyc juz się nie da!!!

A ja jestem libertynem!!! A bolszewików i komunistów nie nawidzę tak samo jak
              nazistów i faszystów!!!
              • trajan_bez_ziemi Re: Demonstracja poparcia dla Giertycha 22.05.06, 17:04
                Libertyn--> Po pierwsze powiedz mi szczerze, od jak dawna widzisz "brunatne
                koszule". Jak często, czy także we śnie i czy towarzyszą temu inne omamy?

Po drugie, jak wiele wiesz o np. Husytach, zeby bezkrytycznie głosić, że to
                właśnie Kościół ich wymordował. Zapewne nie słyszałeś co wyprawiali Taboryci z
                katolikami i nie słuszałeś o sojuszu katolików z Utrakwistami? Jak się ten
                sojusz ma do "wymordowania"?

Po trzecie. To właśnie duchowni katoliccy zabiegali o nie zmuszanie indian do
                niewolniczej pracy, która kończy się ich śmiercią. O tym zapewne tez nie
                słyszałeś. No ale czego ja wymagam!

Po czwarte, co do porównywania Che i Adolfa. No cóz. Che był najgłupszym z
                rewolucjonistów, był tak bezdennie głupi, ze nawet towarzysz Castro go odsunął
                od władzy. Wtedy Che przystąpił do szerzenia rewolucji wśród chłopstwa. Uwalniał
                ich spod buta kapitalizmu zabijając, gwałcąc i zabierając ostatnie zapasy. Był
                dla nich tak kochany, że w końcu wydali go wojsku.
                Był takim samym szaleńcem i mordercą, jak Adolf. Tyle, ze głupszym, o wiele
                głupszym.
    • Gość: repoman Re: Demonstracja poparcia dla Giertycha IP: *.icpnet.pl 22.05.06, 10:08
      Górny, jesteś DURNY!
    • Gość: www wyplemić to faszystowskie plemie!!!!!!! IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 22.05.06, 11:42
      i to natychmiast, wstyd dla regionu za tych frankesteinów!!!!
    • Gość: ! Brawa dla patriotów! IP: *.icpnet.pl 22.05.06, 13:07
      • sosek_s Re: Brawa dla patriotów! 22.05.06, 17:30
        patriotów?!

no cuz na szczescie bylo to zaledwie 20 osob :)))))

w kazdym, nawet idealnym spoleczenstwie (chociaz naturalnie nie twierdze polacy
        nim sa) znajdzie sie zawsze kilku idiotów (gorzej jak idiotow jest troche wiecej
        i w efekcie SO i LPR przekraczaja prog wyborczy a PiS wygrywa wybory ale to nie
        o tym watek :])
    • Gość: Pozhoga Re: Demonstracja poparcia dla Giertycha IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.05.06, 15:25
      A to ciekawe. W mojej gazecie zdjęcie owszem jest.
      Zobacz - może czytasz Nasz Dziennik ?

Pzdr,
    • posener89 Re: Demonstracja poparcia dla Giertycha 22.05.06, 19:16
      Po ilości osób na owym marszu widać jakie nasz pan minister ma poparcie. Jak
      słysze jego kretyńskie pomysły to aż się boje gdyż jestem dopiero w 1 klasie
      liceum! A co do osób które popierają go to ich nie rozumiem. Oglądając marsze
      sprzeciwu wobec Giertycha nie widziałem jakoś oszałamiającej liczby skinów czy
      bandziorów za to widzę takowych w Młodzieży Wszechpolskiej.
      • posener89 Re: Demonstracja poparcia dla Giertycha 22.05.06, 19:31
        A, mam jeszcze jedno pytanie. Ile osób które popiera Giertycha jest aktualnie
        uczniami. Większość z was myślę że jest już zbyt starych na szkołę. Nie mówcie
        nam, uczniom że dobre jest dla nas wychowanie katolickie czy patriotyczne.
        Takie sztuczne twory mają gorsze skutki niż były zamierzone gdyż nie można
        zmusić nastolatka do uczestniczenia w coniedzielnych mszach czy mówieniu że
        wiara w boga jest dobra. Ci, którzy nie wierzą raczej sie nie nawrócą a ci
        którzy nie praktykują pozostaną takimi lub oddalą się od wiary całkowicie. A
        Giertych nihc lepiej sam zrezygnuje z tego ministerstwa jak najszybciej.
        • Gość: mih Re: Demonstracja poparcia dla Giertycha IP: *.adsl.inetia.pl 28.05.06, 10:13
          posener89 napisał:

> A, mam jeszcze jedno pytanie...

a od kiedy to uczniowie wybieraja ministrow? pewnie gdyby to od uczniow zalezalo
          to edukacja szkolna bylaby prawnie zakazana... demokracja na poziomie pamapersa
          nie zawsze sie sprawdza
    • Gość: tsurani robactwo nietępione rozprzestrzenia się IP: *.icpnet.pl 28.05.06, 08:21
      Wszechpolactwo to robactwo. Skonkludujcie sami...
      • Gość: Mirek z Kanady Re: robactwo nietępione rozprzestrzenia się IP: *.vn.shawcable.net 28.05.06, 15:24
        a juz myslalem, ze piszesz o pedalach...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka