evkaa 22.05.06, 21:35 Czy ktoś z was zna może dobrego prawnika od prawa nieruchomości? mam tu na myśli konslatację dotyczące umowy przedwstępnej z developerem o zakup mieszkania....:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mo79 Re: porada prawna... IP: *.epsa.pl 23.05.06, 06:46 Mogę spokojnie polecić Radcę prawnego-p.Agatę Ciekańską. Trafiłam do niej z polecenia innego forumowicza właśnie ponieważ miałam ogromne wątpliwości co do zapisów w umowie z developerem. Pani Agata prowadzi wlasnie sprawy zajmujące sie takimi zagadnieniami.: mec. Agata Ciekańska 693295202. mec.Piotr Skrzypczak 601755337 Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stwd Re: porada prawna... IP: *.poczta.poznan.pl 23.05.06, 07:18 Dla pewności chciałbym się dowiedzieć czy działają oni w P-niu? Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mo79 Re: porada prawna... IP: *.epsa.pl 23.05.06, 07:33 tak,działają w Poznaniu:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stwd Re: porada prawna... IP: *.poczta.poznan.pl 23.05.06, 10:52 Dzięki :) Odpowiedz Link Zgłoś
ka_sia Re: porada prawna... 23.05.06, 13:37 Witam, chcialabym sie dowiedziec jaki jest koszt takiej porady prawnej jesli chodzi o umowe z developerem u tego radcy prawnego? DZieki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M23 Re: porada prawna... IP: *.epsa.pl 23.05.06, 13:45 JA PŁACIŁAM 200 ZŁ. pani mecenas przedstawiła mi wszystkie wątpliwości jakie wynikały z umowy i jakie zapisy dobrze by było wynegocjowac z developerem, a do tego udzielała mi jeszcze porady w zakresie współudziału w gruncie. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
evkaa Re: porada prawna... 23.05.06, 13:51 Wielkie dzięki...postaram się jeszcze dzisiaj przedzwonić :) Odpowiedz Link Zgłoś
silvermane Re: porada prawna... 23.05.06, 13:56 Niestety ta pani reprezentuje również developera, u którego chcemy kupić mieszkanie, więc zrozumiałe że nie może działać wbrew niemu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m23 Re: porada prawna... IP: *.epsa.pl 23.05.06, 13:59 a rozumiem...linea:-)...właśnie pierwsze pytanie jakie mi zadała to u jakiego developera planuję zakup mieszkania,bo na dwa fronty to wiadomo,ze nie moze działac...ja akurat w linei nie planowałam zakupu wiec mi to pasowało:-) Odpowiedz Link Zgłoś
silvermane Re: porada prawna... 23.05.06, 14:09 Nie, akurat nie Linea, najwidoczniej reprezentuje więcej niż jedną firmę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m23 Re: porada prawna... IP: *.epsa.pl 23.05.06, 14:21 nie jest to wykluczone...:-) zreszta nieważne pozdrawiam;-) Odpowiedz Link Zgłoś
evkaa Re: porada prawna... 23.05.06, 22:11 silvermane - skąd wiesz ze ta pani reprezentuje naszego developera? i przy okazji czy dostałeś wraz z umową załączniki o których jest mowa w niej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m23 Re: porada prawna... IP: *.epsa.pl 23.05.06, 13:57 nie ma za co:-) mam nadzieję,ze Twoje wątpliwosci zostaną rozwiane:-) pozdrawiam:-) Odpowiedz Link Zgłoś
wirtualnymecenas.pl Re: porada prawna... 15.02.15, 17:29 Zapraszamy do skorzystania z naszych usług w serwisie www.WirtualnyMecenas.pl Odpowiedz Link Zgłoś
homeexpert Re: porada prawna... 15.06.15, 15:14 Każdego kto chce podpisać sprawdzoną i korzystną umowę, chce sprawdzić dewelopera i inwestycje proszę o kontakt. Od 10 lat pracuję w branży. Po godzinach pomagam w kwestiach formalno - prawnych. Zapraszam do współpracy www.h-expert.pl Odpowiedz Link Zgłoś