marghot 31.05.06, 11:54 Czy jest to miejsce godne polecenie/ Jaka obsługa, jakie jedzenia? mam ich menu, ale nie iwem czy skórka jest warta wyprawki Będę wdzięczna za opinie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Marek Re: Restaurcaja Fidelio IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.06, 12:57 Warto.Jest drogo ale jedzonko pyszne i obsługa ok.Polecam canelloni ze szpinakiem.Weź wino "domowe" czy jak ono się tam nazywa.Markowe po stówce za butelkę nie jest tego warte. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leda10 Re: Restaurcaja Fidelio IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.06, 20:07 Byłam, szczerze polecam. Jedzenie wyborne, obsługa kompetentna tylko ceny, niestety, nie należą do niskich :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: Restaurcaja Fidelio IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.06, 23:19 To fakt.Ale zawsze jest coś za coś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: autor Re: Restaurcaja Fidelio IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.06, 23:40 zapomnij o tej knajpie omijajcie szerokim łukiem, byłem raz nigdy więcej brrrrrr co za paskudne żarcie to już lepiej zjeść jakiegoś hotdoga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: Restaurcaja Fidelio IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.06, 00:51 To co zamówiłeś? Odpowiedz Link Zgłoś