Gość: piotr IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 17.01.03, 13:01 Pobili kogos ostanio? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: znający problem Re: Kinepolis. IP: carramba:* / *.echostar.pl 17.01.03, 13:35 Tak, też o tym słyszałem-podobno było 4 karków-wpadli na salę, tam gdzie jest 750 miejsc, ale było tylko 556 widzów-więc nie mieli wielkich problemów-szli rzędami. Qrwa-codziennie kogoś gdzieś biją-ja proponuję wątek-pobili kogoś na Jeżycach....dziwne byłoby to, gdyby tego nie zrobili. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotr Re: Kinepolis. IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 17.01.03, 14:59 o kurcze ja slyszalem ze pobili wszytskich w tym kinie... a jezyce gdzie to? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: curry Re: Kinepolis. IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 17.01.03, 19:39 Gość portalu: piotr napisał(a): > Pobili kogos ostanio? Ostanio nie. Ale jutro i w wtorek odbeda sie tam masowe kaznie niewinnych. Bedzie "Mielona", "Angelo" i "Dzosef" sama smietanka mlodych wilkow. Nie licze 178 tysiecy dresow i karkow. Beda bic kazdego. Widziano tez w poblizu palesynczykow i Mosad ale to raczej plotka. Tak wiec zapraszamy jutro na wielkie publiczne bicie. Piot jak na debiut na forum bardzo dobry temat. Czekamy na kolejne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kumaty-znający pro Re: Kinepolis. IP: carramba:* / *.echostar.pl 17.01.03, 19:49 tylko bez ksywek!!! na Boga, mam nadzieję, że nikt z zainteresowany tego nie zobaczy! a zwłaszcza Dzozef-strach się bać Poza tym to forum jest przeglądane przez policję.... Pozdro dla kumatych(Piciu Lech) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: templariusz Re: Kinepolis. IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 17.01.03, 21:26 czy naprawde maja tam miejsce takie ekscesy, czy w tym kinie nie ma zadnej ochrony, a moze jest podobna do tej, ktora ktos opisywal ze swojego sylwestra... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vinc Re: Kinepolis. IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 17.01.03, 23:31 ostatnio gościu nie miał biletu i go rozstrzelali Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: templariusz Re: Kinepolis. IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 17.01.03, 23:39 nie robcie sobie jaj tylko napiszcie jak tam jest, bo chcialem zabrac zone i dzieci na harry potter 2, ale w tej sytuacji chyba sobie odpuszcze i pojdziemy do multikina Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: curry Re: Kinepolis. IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 18.01.03, 00:35 Gość portalu: templariusz napisał(a): > nie robcie sobie jaj tylko napiszcie jak tam jest, bo chcialem zabrac zone i > dzieci na harry potter 2, ale w tej sytuacji chyba sobie odpuszcze i pojdziemy > do multikina W multikinie jeszcze drozej. Dresy sprzedaj popcorn z niedwiadomka a pozniej chca za to kase!! Chodza po sali i robia suplesy tym co nie placa. Ostatnio zabryzgali krwia staruszki caly ekran , zaraz po tym jak skonczyli obijac matki z dziecmi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piciu Lech Re: Kinepolis. IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 18.01.03, 01:05 nie widzialem takiej sytuacji, przestan sie podszywac curry, templariusz sie normalnie pyta czy moze isc z rodzina, to mu odpowiedz a nie jaja sobie robisz pozdro dl akumatych i znajacych klimaty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mama Picia Re: Kinepolis. IP: carramba:* / *.echostar.pl 18.01.03, 03:22 na Harrego II nie radzę-jeszcze na pierwszej części było spokojnie ale teraz to już przeginają-kastety, kajdany, łańcuchy... cholerna młodzież-narkotyzują się jakimś dziadostwem, wąchają Bóg jeden wie co- za moich czasów nie było tego wszystkiego!!! No dosyć-biorę strzelbę i idę po bułki. Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: curry Re: Kinepolis. IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 18.01.03, 10:04 Gość portalu: Piciu Lech napisał(a): > nie widzialem takiej sytuacji, przestan sie podszywac curry, templariusz sie > normalnie pyta czy moze isc z rodzina, to mu odpowiedz a nie jaja sobie robisz > pozdro dl akumatych i znajacych klimaty Piciu Lech moze wkleisz jakies obrazki?? Ostatnio pod Multikinem bylo 9 autobusow z karkami z Biezanowa. Przyjezdzaja na goscinne wystepy. Probuja zdoobyc Multikino wdrapujac sie na dach i uderzajac taranem w bramy. Zakon Bractwa Muzy Filmowej( to ci z twarza Spielberga na plaszczu) ledwo zipia i nie nadazaja z poleaniem wrzatkiem atakujacych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciek z zona Re: Kinepolis. IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 18.01.03, 10:18 czesc bylem z zona na seansie pianisty-to taki piekny film, w 1 rzedzie siedzalo 3 dresiarzy z ogolonymi glowami. smiali sie ze scen strzelania do ludzi i glosno je komentowali w szyderczy sposob, to przeciez skandal Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cichy Re: Kinepolis. IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 18.01.03, 11:29 Wiedzialem !!!! Wiedzialem kurwa ze sie spierdoli !!!!! Gajgery zalozyli !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czarny Re: Kinepolis. IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 18.01.03, 11:31 jak nie miasz pieniedzy to ci pozycze-bo ja nie daje, ja pozyczam a bramke w kinepolis i tak sprzedalismy tym z poznania { buty, czemu on ma takie buty ...} Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: liczacy kartoniki Re: Kinepolis. IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 18.01.03, 11:35 Spokojnie panowie oni sa ode mnie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czarny Re: Kinepolis. IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 18.01.03, 11:38 myslisz, ze wykolegujesz nas z interesu?? ze bedziesz sam sprzedawal wate cukrowa, ze po prostu odejdziemy... tu idzie o duza kase... cichy masz kogos nowego, z czystymi papierami??? trzeba przywiezc patyczki do waty z niemiec... ja nie daje-ja pozyczam wez motocykl, bedziesz szybciej... Odpowiedz Link Zgłoś
mantis1 Re: Kinepolis. 18.01.03, 12:57 zawsze wiedzialem ze to kino jest do d... proponuje zacznijmy chodzic do Baltyku:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czarny Re: Kinepolis. IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 18.01.03, 13:56 baltyk na rynku waty sie nie liczy obstawia go grupa kartona, sprzedaja tam wybrakowane kartony po rowerach i tenisowkach z chin ja nie daje, ja pozyczam ty sie do tego nie nadajesz nigdy sie nie przyznawaj... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Westsideee Re: Kinepolis. IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 18.01.03, 14:53 w maju skonczylby 21 lat.... szkoda go, tak dobrze mu z wata szlo... UCIEKAAAAAJJJJ pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Budyń Re: Kinepolis. IP: carramba:* / *.echostar.pl 18.01.03, 14:56 ....i moje miasto złą sławą owiane... To dobry chłopak był.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rajowa Jutro czy dzis to nie ma znaczenia IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 18.01.03, 14:56 Gość portalu: czarny napisał(a): > baltyk na rynku waty sie nie liczy > obstawia go grupa kartona, sprzedaja tam wybrakowane kartony po rowerach i > tenisowkach z chin > > ja nie daje, ja pozyczam > > ty sie do tego nie nadajesz > > nigdy sie nie przyznawaj... > Co Ty gadasz?? Mam cie chlopie wywiezc do lasu? Chodza takie szcurki po rynku i cos tam zawsze pokrzykuja a ten wiesz kto nie kazal krzyczec!! Pamietajcie ze Mielona to nie tylko gangster. To czlowiek instytucja na miescie. A Czarny mu moze skoczyc... Poza tym Rynek juz nie jest Wasz. Ja nie wezme nawet za podwojna stawke , na Rynku jestescie skonczeni. Wybudujcie sobie fabyke frytek albo dwie. Zgadzam sie co do jednego: Nie przyznawac sie. Zlapia Cie w kradzionym samochodzie to mow ze jests z Agory i masz magnetofon. Zlapia Cie z 1 kg kokainy - mow ze masz dziecko z piosenkraka z Korei. Nigdy sie nie przyznawaj i zawsze gadaj bezsensu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rybeczka Re: Jutro czy dzis to nie ma znaczenia IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 18.01.03, 16:44 no bo wiesz Rajowaja ktojest? no no no no no no to jest tak, ze Wy przejeliscie rynek, ale w Uzdrzykach dolnych... macie tam swoje rondo i swoj rynek, na ktorym mozecie sie bujac niemilosiernie!! ZADEN, powtarzam ZADEM wiecej rynek nie jest wasz!!! Ze Starym, Fitkiem rozbijamy butelki na glowach przeciwnikow! i to My trzesiemy tym miastem i kilkoma innymi! Don`t fuck with us! (mimo ze nie jestes anglikiem, to powinienes i tak zrozumiec) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: curry Stalismy na bujance.... IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 19.01.03, 11:11 Stoimy z godzine na konkretnej bujance przy naszej furze.Wchodzimy jako ostatni do lokalu(trzymano dla nas ostatnie miejesca, ostatni beda pierwszymi co okaze sie prawda pod koniec opowiesci). Wchodzimy. Siemanko z z ludzmi. Odpalamy zielona rakiete. Jest cieplo. Pare razy popychaja na w tlumie ale dajemy rade jak powolujemy sie na mlodych wilkow. Dochodzi tez to pewnych zachowan seksualnych. Caly czas machamy znajomym na scenie,widzimy rowniez akcje samobojcza pewnego goscia ktory wyskoczyl na mlodego wilka. Wchodzilsmy jako ostatni -wychodzimy jako pierwsi. Rakieta caly czas szumi nam w glowie. Bylo dobrze. Reszta naszych kolegow rzadzila w tym czasie w kinach. Ot tak lubia w sobote pochodzic po kinach w pare setek i wszczynac awantury(jeden z nich jezdzi podczas seansu po sali kinowej i TRABI!!!) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bandzior budyniowy wieczór IP: carramba:* / *.echostar.pl 19.01.03, 12:12 dobrze było , młody "baker" wykazał się instynktem samobójczym-nawet akcja "Kraków" mnie tak nie rozbiła... Na bujance wielkie joł, koncert leci- niezły schow-elo!!! W głowie szum, biletów brak-tak się bawi "zakonny" squad! Średnia wieku lat szesneście-ale o to chodzi właśnie-karłow się nie boimy, bo i tak damy radę-więc chuj na to kładę... po wizycie, po koncercia, meraś sunie po zakręcie-po bujance jestem w chacie, bocian jednak na....rozbracie...... elo Odpowiedz Link Zgłoś