Dodaj do ulubionych

Nowe mieszkania w Poznaniu

IP: *.dalkia.poznan.pl 25.07.06, 09:37
Szukając w tej chwili mieszkania nie ma zbytniego wyboru, wszystko
wyprzedane/zarezerwowane, albo zostało byle co. Z tego co wiem, wielu
developerów będzie rozpoczynać nowe inwestycje i sprzedaż mieszkań w okresie
sierpień/wrzesień. Czy ktoś ma jakieś konkretniejsze informacje?
Obserwuj wątek
    • Gość: hovercraft Re: Nowe mieszkania w Poznaniu IP: *.dalkia.poznan.pl 25.07.06, 09:41
      Zapomniałem dodać coś od siebie, wiem że niedługo Von der Haydem powinien
      rozpocząć sprzedaż ogrodów maratońskich koło multikina, konimpex we wrześniu ma
      sprzedawać ogrody naramowickie, Ataner ma budować na kutrzeby i na jeżycach, AI
      oraz UWI będą coś budować na naramowicach. Gdzieś, chyba w wyborczej widziałem
      coś o budowie Wechty na garbarach ale nie widziałem więcej żadnej informacji na
      ten temat.
      • Gość: kredycik Re: Nowe mieszkania w Poznaniu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.06, 22:05
        A te wszystkie służbowe astry dwójki z zaaferowanymi repami z komórką przy
        uchu, czy wyłysiałymi ze zmartwień trzydziestolatkami udającymi "menago" za
        kierownica będa blokowały zatłoczone ulice miasta. I taki spłacający kredycik
        będzie jak rzep psiego ogona trzymał się aktualnej pracy, bo wie, że jak idzie
        na bruk to kredyt trzeba spłacać. Ubezpieczenie nic nie da. Eee tam...
        • Gość: hovercraft Re: Nowe mieszkania w Poznaniu IP: *.dalkia.poznan.pl 26.07.06, 07:45
          Hehehe, te astry dwójki i komórki to domnie? Jakoś się jeszcze astry nie
          dorobiłem, ciągle tramwajem posuwam ;)
    • Gość: kredycik Re: Nowe mieszkania w Poznaniu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.06, 22:07
      A teraz konkretnie: Ławica Zachód (Skórzewo) ma ponoć na jesieni sprzedawać
      następny etap.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka