Dodaj do ulubionych

jaki TłUMACZ i gdzie?

19.09.06, 20:37
do jakiego tłumacza powinnam zaniesc swiadectwo pracy ktore mam miec
przetlumaczone na angielski dla pracodawcy w wielkiej brytanii? tłumacz
przysięgły? biegły?
czy musi byc jakies potwierdzenie zgodnosci z oryginałem? zupelnie nie wiem
jak to powinno wygladac.
prosze poleccie mi tlumacza w poznaniu ktory jest dobry i nie ma wygórowanych cen
z gory bardzo dziekuje za kazda odpowiedz
pozdarwiam.
Obserwuj wątek
    • Gość: pawman Re: jaki TłUMACZ i gdzie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.06, 23:07
      ja swoje papiery zanioslem do tlumacza przysieglego, niestety nie pamietam
      dokladnie ile to kosztowalo(chyba 40 zl za strone, ale niechcialbym ciebie
      wprowadzic w blad). Biuro znajduje sie bodajze w budynku Geomatu niedaleko
      ronda Kaponiera(za hotelem Mercure), w recepcji mozesz sie spytac ktory pokoj,
      wiem ze na 1 pietrze. czekalem chyba ok 3dni.
    • Gość: Kasia Tłumacz przysięgły IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.06, 09:21
      Zajrzyj do książki telefonicznej. Tłumaczenie przysięgłe mają ceny ustawowe ale
      nie wszyscy się ich trzymają... Takie świadectwo to 2-3 strony przysięgłe, cena
      ustawowa to 30zł netto za stronę.
      • Gość: anka111 nie ma cen ustawowych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.09.06, 09:51
        Ceny ustawowe są tylko dla organów administracji, czyli np. sąd, policja. Od
        innych tłumacz może brać tyle ile chce.
        • Gość: Kasia Są ceny ustawowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.06, 10:47
          Sama sobie zaprzeczyłaś a ponadto nie zrozumiałaś chyba tego co napisałam.
          Ceny ustawowe są ale owszem, tłumacz nie musi się ich trzymać w przypadku
          klienta "z ulicy". Ale jest kilku takich w Poznaniu, którzy biorą tyle samo od
          organów publicznych jak i pozostałych klientów.
    • Gość: julka Re: jaki TłUMACZ i gdzie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.09.06, 10:26
      Tłumacz przysięgły, jest dobry i tani na ul Polnej 54, nr tel 0618472491.
      pozdrawiam
      • Gość: Yahoo Re: jaki TłUMACZ i gdzie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.06, 11:46
        Potwierdzam,tlumacz na ul. Polnej to taki starszy pan,ale baaardzo
        solidny,tlumaczenie mialem na nastepny dzien i do tego najtanszy ze wszystkich
        ktorych obdzwonilem...
        Yahoo
        • Gość: Agaata Re: jaki TłUMACZ i gdzie? IP: 213.199.198.* 20.09.06, 18:40
          bardzo bardzo dziekuje udam sie na polna
          pozdrawiam
          Agaata
      • Gość: wrrrrrrrrrr Julka czy ty byś chciała żebym ja podał publicznie IP: *.icpnet.pl 21.09.06, 09:17
        na forum internetowym twój adres oraz telefon???
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka