Gość: inwestor IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.06, 10:35 Witam Mam pytanie do mieszkancow. Jakich lokali usługowych, sklepów, najbardziej wam brakuje w Dabrówce? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iglonus Re: Dąbrówka- lokale usługowe 20.09.06, 10:58 W Dąbrówce praktycznie nie ma nic, więc zwykły sklep spożywczy będzie dobry. Ale są plany budowy całego kompleksu na terenie Osady Leśnej, ma być tam nawet Piotr i Paweł. Oprócz sklepu spożywczego przydałby się porządny sklep warzywniczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Dąbrówka- lokale usługowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.06, 12:27 gabinet kosmetyczny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inwestor Re: Dąbrówka- lokale usługowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.06, 12:31 Kazdy wie , ze w Dabrowce nie ma nic. Dlatego chodzi wlasnie o sugestie dla inwestora co ma powstać w tym nowym pawilonie. Jakie sklepy? Jakie lokale użytkowe. Bardzo prosze o Państwa głosy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jakub9910 Re: Dąbrówka- lokale usługowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.06, 12:34 napewno sklepu spozywczego, apteki, poczty (pracujacej dłużej niż do godziny 17 - jak ma to miejsce w Palędziu), może baru z szybkimi daniami (jak nie mamy pomysłu na obiad), punktu ogrodniczego, przedszkola i przychodni dla dzieci i dorosłych. A co bedzie w Aurorze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Dąbrówka- lokale usługowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.06, 12:35 poczty Odpowiedz Link Zgłoś
kozik30 Re: Dąbrówka- lokale usługowe 20.09.06, 13:37 Sklepu monopolowego 24/24h Dyskoteki Stacji paliw :) Odpowiedz Link Zgłoś
joanna_poz Re: Dąbrówka- lokale usługowe 20.09.06, 13:37 jak dla mnie wystarczy dobry większy sklep spozywczy. no i przedszkole - choć to nie podlega pod "lokal usługowy". reszta podejrzewam padnie po paru miesiacach z braku popytu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fragles Re: Dąbrówka- lokale usługowe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.09.06, 15:37 bank z całodobowym bankomatem, sklep spożywczy 24h, poczta, warzywniak, restauracja, apteka, mała przychodnia lekarska...kolejność przypadkowa Odpowiedz Link Zgłoś