ququ777 27.09.06, 22:19 Czy to ma byc szczescie, ze Beger pochodzi z Pily? Raczej wstyd...Ona, jak i inni parlamentarzysci wyslowic sie nie umie w ogole...Lepiej by dac jej pyry do obierania, gary do szorowania. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: buhahaha prostaczka z PGR na czele odnowy moralnej PO IP: *.poznan.uw.gov.pl 28.09.06, 07:56 proponuję transfer do platfusów Odpowiedz Link Zgłoś
v.i.k.k.a nie pierdz w stołek za $$$ podatników 28.09.06, 14:14 Do roboty, a sio! Odpowiedz Link Zgłoś
tipsiara do roboty nygusy!!!!!!!!!!! 28.09.06, 14:17 pani/panu z urzedu wojewódzkiego juz dziekujemy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alabama Renato, obnaż się sama, piękny kawale mięcha /bt IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.09.06, 09:57 Odpowiedz Link Zgłoś
drhuckenbush Renata Beger obnaża PiS i IV RP 28.09.06, 10:35 Brawo dla Koszernej!!! Widze, ze GW ma teraz nowego idola, nowy autorytet w kwestiach moralnych. Zalosne, naprawde zalosne. Jak sie domyslam, partia ktora bedziecie lansowac w wyborach samorzadowych bedzie Samoobrona? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tsurani Re: Renata Beger obnaża PiS i IV RP IP: 150.254.164.* 28.09.06, 10:47 a w czym Samoobrona jest gorsza od PiS? Wg mnie to ta sama liga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kwadransik Re: Renata Beger obnaża PiS i IV RP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.06, 10:54 Jaki naród takie partie i odwrotnie- wypowiedzi i opinie o tym swiadczą. Kto mógł głosować na takiegokogoś jak beger i jej podobnym tylko tacy sami jak oni. Przecież poslowie i senatorowie powinni być osobami zamożnymi wykształconymi, elokwentnymi, znającymi realia gospodarcze i społeczne orientować sie w sprawach międzynarodowych ale tacy nie zostali wybrani, wybraliście pomyje a 10 ligi a teraz rwetes. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Renata Beger obnaża PiS i IV RP IP: *.icm.edu.pl 28.09.06, 11:14 "Dziennikarzom tak tłumaczyła swoje postępowanie: - Za dużo jest korupcji w Polsce. Chciałam, żeby to było nagłośnione. Żeby zniszczyć to postępowanie, żeby mój kraj był uczciwy." powiedziała ta co fałszowała listy z podpisami.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kazek100 Re: Renata Beger obnaża PiS i IV RP IP: *.lanet.net.pl 28.09.06, 19:12 cholipka, jakoś dotąd Wam to nie pisowcy nie przeszkadzało... Jak była z wami w koalicji, to była OK? Ja tam jej nie lubię. Ale tym razem postąpiła słusznie. A to, że Renata Beger może zasłuzyć na uznanie jest tylko dowodem na skalę moralnego upadku kraju, w którym rządzi pis... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poznaniak Libicki podobnie zalatwial stołki swoim kolesiom!! IP: 80.50.249.* 28.09.06, 11:24 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brawo Gdzie diabeł nie moze tam Beger pośle ;D IP: 80.50.249.* 28.09.06, 11:26 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kosma To sie PiS poPiSał !!!!!!! hehehehehe IP: 80.50.249.* 28.09.06, 11:30 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuck the PiS'ss ReBłogosławiona Renata Beger obnaża ratuje Ojczyzn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.06, 12:27 Renata Berger niczym Stańczyk ratuje naszą ojczyzne przed tymi katolickimi warchołami ziejjacymi nienawiscią....Ave Szatan.Codziennie model sie do szatana by SLD wrociło do wąłdzy.Nich zyja Zydzi Komunisci i pederasci.precz z katolikami!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wr Gumofilce przyniosą nam wybory:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.06, 13:37 Idą wybory! Niestety PiS popełniło błąd. Nie przewidziało, że stara jak świat prowokacja dziennikarska w polskich warunkach ma się nadzwyczaj dobrze, a nawet - rzec można - święci swoje triumfy. Oto posłanka reprezentująca polityczne gumofilce, znana z "nierządników" ocznych i zamiłowania do tego, do czego rży, jak koń do owsa, wystawiła do wiatru doświadczonego Adama Lipińskiego. W porozumieniu ze stacją TVN nagrała go z ukrycia niczym w programie "Mamy cię". A co nagrała? Ano zwykłe polityczne targi, jakich pełno było, jest i będzie, jak Polska długa i szeroka, od rządu i sejmików, po rady miast i najmniejsze gminy. Nic nadzwyczajnego, powiem więcej, zaprezentowane "negocjacje" w pokoju poselskim były, delikatnie mówiąc, marnej jakości. Nie mogły być inne, bo trzeba było je dostosować do poziomu pani poseł Beger, która jaka jest, każdy widzi. Rejwach zrobił się zrozumiały i zupełnie przewidywalny. Po programie TVN napięcie już tylko rosło, umiejętnie cyzelowane, jak w najlepszym filmie Hitchcocka. Święte oburzenie, cielęce przewracanie oczami, aktorskie wzruszenie posła Komorowskiego nad rozdzieranym płótnem Rzeczypospolitej, doskonale wpisały się w klecony naprędce scenariusz. Przez te mecyje siedziałem przed telewizorem do drugiej w nocy patrząc na moralne oburzenie tych, którzy z moralnością w polityce nigdy za dużo wspólnego nie mieli. Oto o pierwszej w nocy widzów stacji TVN 24 zaatakowała PO, która ustami przewodniczącego Tuska ogłosiła upadek Rzeczpospolitej, wezwała premiera do ustąpienia i natychmiastowego zwołania Sejmu. Chwilę potem na ekranach pojawił się czerwony mastodont w trójgłowej postaci Borowskiego, Szmajdzińskiego i, o dziwo, trzeźwej o tej porze posłanki Ostrowskiej. Z miejsca też mastodont doznał zadziwiającej amnezji, kiedy świętym oburzeniem wystrzelił do PiS-u za kupczenie stanowiskami. No cóż, mastodont zapomniał jak cielęciem był. Ja pamiętam, jak cztery lata temu w sejmiku kujawsko-pomorskim, gdzie jestem radnym, moralnie nieskalany SLD przecudnie wyciągnął z Samoobrony dwoje radnych, obdarowując ich na tę okoliczność stołkami w zarządzie województwa i prezydium sejmiku. Jak było gdzie indziej i na innych szczeblach możemy sobie tylko wyobrazić. PiS ma problem. To fakt niezaprzeczalny i sam jestem ciekaw, jaką strategię obierze na wyjście z opresji. Niewątpliwie zachwieje to jego wizerunkiem i tylko umiejętne "zarządzanie" tym kryzysem może ograniczyć straty. Nie pozostaje nic innego, jak pokazanie podobnych dokonań PO, SLD czy Samoobrony, o co nie będzie trudno. Doprawdy śmiech człowieka ogarnia, kiedy w ornaty moralności poprzebierały się diabły, u których tzw. kapitalizm polityczny jest skazą genetyczną, teraz jedynie umiejętnie przypudrowaną okolicznościami. W jednym szeregu idą święci mężowie i niewiasty: Szmajdziński i Borowski, Lepper i Beger, Rokita i Schetyna, itp. Sam kwiat polskiej uczciwości, niemalże wzorzec i sztanca. Ale taki urok polskiej demokracji. Niestety. Beger stała się narzędziem szerszej operacji. Ta "gęś wyścigowa" polskiego parlamentaryzmu, nieświadoma zakresu intrygi, za chwilę sama stanie się rumianą pieczenią, którą piecze PO i związane z nią środowiska medialne. Odegrała rolę pożytecznego durnia, wystawiona przez wytrawnych graczy. Na moment rozbłyśnie medialnie, dadzą jej pograć na poczuciu uczciwości, wierności "zasadom", itp. Beger toruje drogę Platformie do władzy, bo o to w tym wszystkim chodzi. Jeśli scenariusz zmaterializuje się do końca, to w PO będzie kupa śmiechu, jak to Renatka wypuszczona przez szczwanych lisów namieszała i sama poległa, bo operacja ta ma na celu wyeliminowanie również Samoobrony, czego wielu nie dostrzega. Ja w każdym razie po Samoobronie płakać nie będę. Wybory powinny być jak najszybciej, choć to dla PiS-u sytuacja mocno dyskomfortowa. I nie dlatego, że pani Beger nagrała Adama Lipińskiego. Wybory powinny odbyć się jak najszybciej, bo później będzie już tylko gorzej. Klecona właśnie większość będzie większością "dietetyczną", a nie programową czy ideową. PiS jedynie "resetując" sytuację przy pomocy wcześniejszych wyborów ma jeszcze szansę na pozostanie rozgrywającym w grze. Nawet jeśli wygra PO, to i tak PiS będzie kontrolował sytuację, jako wściekle skuteczna opozycja, mająca na dodatek swojego prezydenta. To oznacza odpłynięcie z polityki Ligi Polskich Rodzin i w jakiejś mierze PSL. Jeśli chodzi o LPR, to mam do niej wciąż życzliwy stosunek, bo nie da się wykreślić z życiorysu tego co było i co w sumie dobrze wspominam. I choć z Ligi zostałem wyrzucony (do dziś zresztą nie dostałem niczego na piśmie w tej sprawie), to czasu tam spędzonego nie uważam jako straconego. Niemniej LPR w tej formule odchodzi i czeka ją być może czas hibernacji, bo w jakiejś postaci zapewne przetrwa, gdyż ma niezłych graczy, choć nie pierwszoligowych. Samoobrona swoim wynikiem wyborczym nie zachwyci, choć będzie istotnym elementem sejmowej układanki. Jej zniknięciem zainteresowani będą wszyscy, poza funkcjonariuszami dawnych służb specjalnych, i to jest dla niej główne zagrożenie. Jak najszybsze wybory wydają się dzisiaj jedynym rozsądnym i logicznym wyjściem z tej sytuacji. I nie ważne, że wielu posłów nie znajdzie się już nigdy więcej w sejmie, potraci immunitety i zostanie bezrobotnymi. Cóż, tak czasami bywa. Mandat posła nie jest dożywotni, a odejście wielu nieciekawych postaci umoczonych w różne afery finansowe, może tylko oczyścić życie publiczne od postaci, których miejsce jest co najwyżej w muzeum osobliwości. I z otatniej chwili. PiS zapowiedział zgłoszenie wniosku o powołanie komisji sejmowej d/s zbadania ograniczania wolności poselskiej wekslami. No cóż, LPR może mieć za chwilę z tym spory kłopot. I wszyscy wiemy dlaczego. źródło: www.eckardt.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: podatnik przestępca Renata Beger do odsiadki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.06, 18:38 Jej miejsce jest w więzieniu, a nie w parlamencie. Chamstwo. I jeszcze twierdzi, ze tę podłość zrobiła z.....miłości do ojczyzny i pobudek patriotycznych. Tym bardziej nalezy się jej miejsce na białych niedżwiedziach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Thin_Air Re: Renata Beger obnaża PiS i IV RP IP: *.icpnet.pl 01.10.06, 22:23 Sympatyczny blok na powyższy temat polecam: arek83lbn.blox.pl/html Polska Szmata Hari i Ostateczny Krach Systemu Kaczokracji "Cóż to! Co za Nieziemska Zjawa, z rozplecionym warkoczem w białych szatach, przechadza sie dumnie po Sejmie pośród pokłonów, hołdów i gratulacji?! To nowa bohaterka narodowa, Wallenrod IV RP - Szmata Hari. Znana wcześniej z końskiej szczerości i owsianej subtelności, od dziś znana będzie ze swej nieugiętej postawy moralnej. Jakże ona kocha tą Polskę, pomyślałem słuchając jej wystąpienia, nie kryjąc wzruszenia. Takich uczciwych i bezinteresownych żon stanu, Polska potrzebuje niczym powietrza, w tej trudnej dobie odnowy moralnej i walki z wszechogarniającym układem" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: serial Renata Beger obnaża PiS i IV RP IP: *.sdb.lublin.pl 15.06.07, 04:01 mogłaby się całkowicie obnażyć. Ludzie wtedy nabraliby całkowitego wstrętu do IV-tej RP. Odpowiedz Link Zgłoś